Duphalac şurup vermişti doktor kabızlık için. Fitilleri de kendini kasmadan yavaş yavaş koysan canım bebeğin tutunması için çok önemli o fitiller inşallah işlerin rast gitsin

Duphalac şurup vermişti doktor kabızlık için. Fitilleri de kendini kasmadan yavaş yavaş koysan canım bebeğin tutunması için çok önemli o fitiller inşallah işlerin rast gitsin
Bana da kabız olursan bunu iç dedi kabak çekirdeği önerdi birde olmazsa 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç dedi

Selam kızlar biraz içimi dökeceğim... Bir psikoterapist olarak hep dert dinleyen oldum. Bu kez gerçekten derdimi dökmeye çok ihtiyacım var...

Ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için canla başla didiniyorum. Sürecim çok zor geçti. Allah daha beterlerini yaşatmasın ama çok zor şeyler yaşadım.

2 doğal yolla olan ama sonra kimyasala dönen gebelik ve düşükler. 1 dış gebelik ve ameliyatla sağlıklı olan tüpümün alınması. Sonra düşükler ve ameliyatla rahmimin t şeklini alması ve bir rahim ameliyatı. Tabi arada çektirdiğim rahim filmleri ilaçlar iğneler onları saymıyorum. Sonra 1 tüp bebek. Tam tuttu derken mutluluktan havalara uçarken kalbinin durması ve beni kör karanlığa çeken bir kürtaj işlemi. Sonra 1 tüp bebek denemesi ama negatif sonuç. Şimdi 1 deneme daha yapıldı. Yine değerlerim çok güzeldi, ikiye de katlandı ama kanamalarım var. Ve bugün yeniden aynı cümleleri söyledi doktorum: Düşük riski var... Aklımdan atamıyorum bu cümleyi. Sanki içim yanıyor. Haksızlığa uğramış hissediyorum. Yalnız ve çaresiz hissediyorum. Kalbim kırılıyor ruhum daralıyor. Ümidim yıkılıyor. Biliyorum belki daha yolun çok başı. 10 yıllarca bu süreci yaşayanlar var belki ben de öyle yaşayacğım. Bilmiyorum. Ama şu an yerle bir hissediyorum. Çok üzgünüm... Sizler bu sürece nasıl dayanıyorsunuz? Ben bazen dayanamayacağımı hissediyorum...

Ben hiç gebe kalamadım biliyormusun 8 yıllık evliyim normal düzenimde vardı olmadı 3 aşılama denedim bende olmadı 2 tüp denedim hastane beni o kadar pohpohladı ki sana anlatamam evet resmen tutacak seninle dediler övdüler övdüler ben yerle yeksan rahim filmi çekildiğim merkez 2019da gtiim hiç ilgilenmediler kağıdı aldım geldiö doktora bişey yok herşey normal dendi bu sene aynı merkezde yeniden çektirdim ve ikisi için kıyaslama yaprılar ve sözde 2019dan beri bende yapışıklık rahimde perde ve rahim t şeklinde dedi başımdan aşşağı kaynar sular indi hatta belki bunlar bilinse idi tüp bebek bilek gerek olmaya bilirdi denildi ama herşey nasip Rabbim kapalı olan kapılarımızı açsın bebeğin sana bu sefer sımsıkı tutunsun yakanı bırakmasın dualarım umutlarım seninle

Amin. Dualarımız kabul olsun. Artık yüzümüz gülsün. Senin sürecin de çok zor geçmiş. Senin için ve burada ümitle bekleyen her kız kardeşim için dua etmeye devam edeceğim...

Canım rabbim gönlünün kırıklarını alsın seni mutlu etsin inşallah ben bu forumda 10. Tüp denemesiyle bebeğini kucağına alanı okudum o zaman dedim ki ben çok sabırsızım heralde rabbim daha beterlerinden korusun vuku bulunsa hayır vardır diyip kendini ve bebeğini üzme.. inşallah sana sımsıkı tutunur ve musmutlu olursunuz

İnşallah canım amin Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Amin canım benim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız hap şeklinde verse daha iyi olmaz mı ben hiç fitil kullanmadım

Bana birşey demedi doktorum. Endometrium kalinlaşmiyor bende. Estrofem kullanıyorum kalinlaşsin diye. hani dedim bir ihtimal opu sonrası ovulasyon testi pozitif çıkınca değerlendirsem mi diye düşündüm
Yinede sen bilirsin canım doktorun bişey demediyse geçenlerde bı kadın gördüm opu sonrası hamile kalmıştı

Canim ben bağırsak tembelliği için sicak suyla kuru kayısı bir kapta bekletiyorum sabah aç karnına iciyorum geceden yapıyorum bunu benim dislerim hassas o yuzden boyle yapıyorum bi de gunde 3 litre su içiyorum

Arkadaşlar merhaba bende bir kaç gündür yazılanları takip ediyorum ama bana yazmak bugün kısmet oldu bende 29 yaşındayım ikinci tüp bebek denemem ilki kimyasal oldu bu ikinci benim ilk yaptırdığım tüp bebektede bu yaptırdığım tüp bebektede 6.gün başlayan bi kızarıklık minik minik döküntüleriö oluyor geçen sefer kimyasal olunca b hcg düşüşe geçince kendiliğinden geçti bu seferde yine kimyasal olmasından korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı ilaç alerjisi ihtimalinide düşündük ama ben bu ilaçları yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum niye transferin 6. Günü belirti versin tüm annelik haberini alan arkadaşlara hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi anne olmayı gözyaşlarıyla hevesleriyle bekleyen tüm anne adaylarınıda rabbim bu yoldan eli boş göndermesin emeklerimizi boşa vermesin sağlıkla gebelik haberleri ardından sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canım benim iyiki bize içini döktün. hepimiz çok zorlu süreçlerden zamanlardan geçtik umarım bebeğin hiçbir zaman seni bırakmaz. arada tökezledigimiz zamanlar oluyor . İnsanların o iğneleyici lafları imalari doğum yapan kadınların çocuklarını sevdirmemeye calismalari . Sanki bize hep yarım hep bir eksikligimiz kusurumuz varmış gibi hissettirmeleri. ben artık öyle bir hala gelmistimki yatagimdan çıkamaz durumdaydım. 1 sene psikiyatri tedavisi gördüm. 6 sene boyunca hep içime attım kimseye içimde kopan fırtınaları farkettirmedim . Bu bizim bir eksikligimiz değil . çoğu kez Tv'de falan hepimiz görmüşüzdür bebeğini çöpe attı sokağa attı diye o an aklımızdan hepimizin aynı düşünceler kalbimizden aynı duygular geçmiştir buna eminim ben daha 24 yaşındayım Rabbime binlerce kez şükürler olsun bazen içinden cikamadigimiz durumlar oluyor en yakınlarımız bazen tek bir lafı bir hareketiyle bizi kirabiliyor . Sana tek tavsiyem hiçbir şey için o güzel canını sıkma senin olan zaten sana gelicektir.

Amin canım benim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız hap şeklinde verse daha iyi olmaz mı ben hiç fitil kullanmadım
Sanırım hap şeklinde kullanıldığında yan etkileri daha fazla yaşanıyormuş. Benim kullandığım normalde hap zaten. Ama fitil olarak da kullanılıyormuş. Soracağım yakın zamanda doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…