Kıyafetlerimi yeniden katladim makinaya çamaşır attim ortalığı toplayınca rahatlıyorum uzaklaşıyorum kotu düşüncelerden fakat soyle bisi var adet ağrılarım evlenince baya arttı bekarken asla olmazdı sürpriz gibi gelirdi şimdi o kadar olmasa da şişlik hafif baskı ve bele vuran agrim var umarım bebeğim benimledir

Ben adet olacağım diye korktum valla wc ye girmeye korkuyorum kan görürüm vs diye benim adetim düzenli de degil ama bu aralar olmam gerekir peki canim sadece 7.gun mu belirti yasadin yoksa daha önce de oldu mu?

Benim adet sancılarım hep benimleydi hiç gitmedi bende normal şartlarda bu günlerde transfer olmasam Regl sancısı hissetmem çok normaldi ama transfer oldum ve düzenlide adet olurum o yüzden çok korkuyorum gerçekten Regl sancısıysa diye ama lütfen içimizi rahat tutalım

Yaaa maşallah çok mutlu oldummm ne yaptın bu süreçte biraz bahseder misin
Kızlar ilk 3 gün annemde kaldım ben pek ayağa kalkmadım yemeğe WC ye falan 4. Gün 20 dklık yürüyüşlere başladım günde bi dilim ananas sabahları yarım veya çeyrek avakado bol yeşillik yedim çok ağır işler yapmadım ama yemeğimi makinayı yerleştirme çamaşır olayını hep kendim yaptım kahveyi çayı hazır meyve suyu hiç içmedim hazır yemek yemedim evde sağlıklı beslendim bide sürekli Meryem süresi dinleyip Ya Varis esması çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…