28 yaş
1. Deneme
5.gün Embriyosu
27 Kasım Transfer günü
Iron Butterfly

Neden sadece progestan verdi başka ilaç vermedi mi tutunması için
Progestan fitil, prednol, coraspirin kullanmıştım, rahmimde sıvı oluşuyordu estrofem kullanınca . Transfer tutmayınca rahim filmi çektirdim tüpümde sıvı varmış. Tüpümü aldırıp, embriyolarımı başka hastaneye taşıdım doktorumu değiştim o sadece progestan ve estrofem verdi. Pozitif sonuçlandı

CAnim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu transferi anne olmak için vesile eylesin. Amin.

Gece kasığıms öyle bir Regl sancısı girdi dedim tamam tutmadı git gide iyice paranoyak olmaya başladım ve ufak ufak kasığımda sızılar var birde çok dengem bozuldu normal şartlarda asla gülmeyeceğim şeylere kahkaha atıyorum ve karnım çok harekete ediyor ve daha çok tedirgin oluyorum niye böyle oluyor

Normal karşılanıyor kahverengi leke canım eğer kırmıza dönerse skntılı doktoruna danış öle bi durum olursa

Normal karşılanıyor kahverengi leke canım eğer kırmıza dönerse skntılı doktoruna danış öle bi durum olursa
Ya insallah valla çok meşakkatli süreç o bitiyor baskasi başlıyor bir rahat oh diyemiyoruz gerçekten. İnsallah Allahim bizi saglikla
Evlatlarımıza kavuşturur

Kızlar merhaba bende kasım ayında transfer oldum 19 kasımda şu an transferimin 10. Günü dün test günümde değerim 36 çıktı çok düşük ve lekelenme tarzında kanamam var sizce çok umutlu olmamalı mıyım? Kimyasal gibi görünüyor

Amin. Dualarımız kabul olsun. Artık yüzümüz gülsün. Senin sürecin de çok zor geçmiş. Senin için ve burada ümitle bekleyen her kız kardeşim için dua etmeye devam edeceğim...
Hepimiz çeşitli enkazlsrdan çıkıp birşeyler yapmaya çalışıyoruz canım o yüzden geçmişe zorda olsa bir sünger çek ve şuana odaklan bol bol dua et kuran oku dinle Rabbim bu meleğini nasip etsin kucağına almayı
Canım nasılsın nasıl geçti transfer oldunmu mesajlara bugün bakamadim nasıl hissediyorsun
Evet aşkım aldım çok şükür bugün 1.ci gün
Rabbim bu yolda hayırla ve kolaylıkla ilerlemeni nasip etsin üzülme stres yapma kendine
28 yaş
1. Deneme
5.gün Embriyosu
27 Kasım Transfer günü
Iron Butterfly
Merhaba hoşgeldiniz i
CAnim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu transferi anne olmak için vesile eylesin. Amin.
Aminnnn cnm Allah razı olsun
10.cu gün iyi bir değer değil mi neden kimyasal düşünüyorsunuz Allah'a kolaylık versin inşallah size sımsıkı tutunur

merhaba
öncelikle çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlayacak biri olarak yazıyorum. ilk bebeğim kalbı durdu sonra bende laparoskopi oldum tüpüm alınacaktı gerek kalmadı sonra 2 kımyasal tüp bebek denemem derken 4.denememde ikiz gebelık dedım evet gelıyor kucağımı alacam ve herşey iyi gidiyordu derken 22.haftada aşırı şişkınlıkle hastaneye gıttım160/110 tansıyonla benım ismi lazım olmayan doktor eve yılladı gıt yat dedı ve bır hafta evde bebeklerım gerılede hastaneye görme bozukluğu ile gittim direk yoğun bakıma alındım 5 gun mücadele ettım gözumde görme bozukluğu başladı bebeklerı kaybettım karnımda öldü ölu doğum vsss yanı anlıyacağın inananılmaz tramvatik bir olak hatta bir psikolog olarak anlarsınız. Ama şunu dedım herşey Allahtan eğer nasipleri olsaydı kafasını taşla ezsem yıne doğacaklardı üzülmeyın düşük riski var ama çözumde var iğnesı var dinlenın kalkmayın dua edın medıtasyon yapın size ne iyi geliyorsa onu yapın bu iş psikoloji işi öldüm bittim demek yok biz Allahın sevdiği kullarıyız o yüzden imtahanımız uzun belkide ama ısrarcı olacağız duamızda istememizde yapacağımız tek şey bu kendını üzmemenin anlamı yok ne dertler var diyorum mesela onları o günleri yaşayacağıma başta olmasaydı. belkı burdada birkere hamıle kalsam o duygu tatsam dıyen arkadaşlarımız var ne olur iyi düşünün. ÜZMEK İÇİN YAZMADIM NE DERTLER VAR BİLİN DİYE YAZDIM...... kimse moral bozmasın arkadaşlar.

Dediğim gibi hepimiz en çokta engebeli yollara gebeyiz herkes bi şekilde tırmana tırmana çıkıyor bu yolu Rabbim sonunu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…