- 4 Temmuz 2019
- 1.541
- 1.337
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.001
Transferle birlikte sayarsak bugün 4. Günüm canım benimde. Bişey olmaz diye düşünüyorum, öyle umud ediyorum, rahat edemiyorum çünkü bu şekildeCanım ayakta duş serbest diye gönderdiler beni hastaneden ama ben yine de 2 gün sonra almıştım
Bende özelde yaptırdım bana vermedilerÖzelde veriyorlarmış genelde ama devlette vermiyorlar bana vermediler
Bebeğim bana da dua eder misin bence Perşembe gidecem yükselmiş mi diye tekrar kan verecemBizde çok ağladık Rabbim herkese bu müjdeyi nasip etsin sağlıkla kucağımıza versin
Aynen keşke bende isteseydimBana vermediler keşke isteseydim
Keşke isteseydim bendeEvet canım bana da verdiler.
Canım hiç kötü düşünme inşallah bebeğim seninledir Allahın izniyleBen adet olacağım diye korktum valla wc ye girmeye korkuyorum kan görürüm vs diye benim adetim düzenli de degil ama bu aralar olmam gerekir peki canim sadece 7.gun mu belirti yasadin yoksa daha önce de oldu mu?
Size iyi gelen ne varsa eminim ona da iyi gelevekÇok haklısınızaslında bana da çok iyi gelecek
Rabbim korusun benim su an için sancidan daha cok balon gibi sis karnim arada da bele vuran agri regl olsam duvarları tirmalardimBenim adet sancılarım hep benimleydi hiç gitmedi bende normal şartlarda bu günlerde transfer olmasam Regl sancısı hissetmem çok normaldi ama transfer oldum ve düzenlide adet olurum o yüzden çok korkuyorum gerçekten Regl sancısıysa diye ama lütfen içimizi rahat tutalım
Canim cok sevindim darisi isteyen tüm herkese ❤Kızlar çooook şükür bin şükür değerim yükselmiş tutunmuş evladım darısı tüm isteyenlere inşallahhhh
Ben de alamadim bari dedim e nabizda olsaydi diye bi umut girdim yoktuÖzelde veriyorlarmış genelde ama devlette vermiyorlar bana vermediler
su an bende 4.gundeyim ufak ufak ev işlerine basladim kafamı dağıtmak için iyi geliyor söylediklerinizi hemen hemen yapıyorum ayrıca teşekkür ediyorum içimi rahatlattıniz yazdiklarinizlaKızlar ilk 3 gün annemde kaldım ben pek ayağa kalkmadım yemeğe WC ye falan 4. Gün 20 dklık yürüyüşlere başladım günde bi dilim ananas sabahları yarım veya çeyrek avakado bol yeşillik yedim çok ağır işler yapmadım ama yemeğimi makinayı yerleştirme çamaşır olayını hep kendim yaptım kahveyi çayı hazır meyve suyu hiç içmedim hazır yemek yemedim evde sağlıklı beslendim bide sürekli Meryem süresi dinleyip Ya Varis esması çektim
Canim teşekkür ederim ben sanırım bu yaşadıklarını simdi yaşıyorum hayir olsun inşallah ❤Canım hiç kötü düşünme inşallah bebeğim seninledir Allahın izniyle
Canım ben transferden sonra pek bir şey hissetmedim sadece kabızlık oldu , ama 7. Gün civarı sanki kas gerilmesine benzer durumlar hissettim çok ciddi
Yok ancak onu ultrasondan verirler oda işlerine gelmiyor heralde halbuki biz istemeden vermeleri gerekli sadece 1 2 saniye bakabildim ekrana hemen geri kapattılar bendeBen de alamadim bari dedim e nabizda olsaydi diye bi umut girdim yoktu
Rica ederim canım inşallah hepsi tutunma belirtisidir buraya bize pozitif sonuç yaz inşaAllahhCanim teşekkür ederim ben sanırım bu yaşadıklarını simdi yaşıyorum hayir olsun inşallah ❤
Yaşadım özellikle 7. Gün çok fenaydı sonra hafifledi baya hatta 2 gündür çok daha az uyku arttı göğüsler de hassasiyet var inşallah canımsu an bende 4.gundeyim ufak ufak ev işlerine basladim kafamı dağıtmak için iyi geliyor söylediklerinizi hemen hemen yapıyorum ayrıca teşekkür ediyorum içimi rahatlattıniz yazdiklarinizlapeki agri yaşadınız mı? Regl sancısı gibi bele vuran agri kasiklarda vs.? Saglikla bebeğinize kavusmaniz dilegiyle ❤
Niye verdiklerini bilmiyorum bakınca bişey de anlamadım açıkcası. Boşver önemli olan pozitifi görmek. Tekrar test yaptın mı?Keşke isteseydim bende
Merhaba canım ,daha önce kimyasal gebelik geçirdim. İki günlük adet gecikmesiyle tahlil yaptırdım değerim 42ydi. 2 gün tekrar gel dediler ama pazar günü olduğu için gitmedim. Salı günü yani ilk tahlilden 4 gün sonra gittim. Değerimin 4 e katlaması gerekiyordu ama 13 e düşmüştü. Yıkıldım tabi. Daha önceden de 2 kürtajım vardı kimyasal gebelikte de öyle olacak sandım. Dr adet kanamasıyla atarsın dedi ve o gece adet oldum. Yani kimyasal gebelikte değer çok yükseklere çıkmıyor sonra düşüyor zaten. İnşallah senin başına gelmez bi 4 gün sonra tekrar beta baktır istersen.Kızlar sizce değerim yükselir mi 6. Gün saat 16 gibi beta 8 çıktı 11. Gün sabah 9 da 41 çıktı nasıl sizce kimyasal olur diye korkuyorum
Doktorum Perşembe günü bir daha ver bir bakalım sağlıklı ilerliyor mu dedi aslında 5 günde beş katına çıkmış inşallah yükselmeye devam eder stres yapmamam gerekiyor biliyorum ama düşünmeden edemiyorum sürekli dua ediyorum ne yapacağımı da bilmiyorumMerhaba canım ,daha önce kimyasal gebelik geçirdim. İki günlük adet gecikmesiyle tahlil yaptırdım değerim 42ydi. 2 gün tekrar gel dediler ama pazar günü olduğu için gitmedim. Salı günü yani ilk tahlilden 4 gün sonra gittim. Değerimin 4 e katlaması gerekiyordu ama 13 e düşmüştü. Yıkıldım tabi. Daha önceden de 2 kürtajım vardı kimyasal gebelikte de öyle olacak sandım. Dr adet kanamasıyla atarsın dedi ve o gece adet oldum. Yani kimyasal gebelikte değer çok yükseklere çıkmıyor sonra düşüyor zaten. İnşallah senin başına gelmez bi 4 gün sonra tekrar beta baktır istersen.
Canımm inşallah bundan sonra da katlanarak artar 5 günde 5 kat gayet iyi çünkü , Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahDoktorum Perşembe günü bir daha ver bir bakalım sağlıklı ilerliyor mu dedi aslında 5 günde beş katına çıkmış inşallah yükselmeye devam eder stres yapmamam gerekiyor biliyorum ama düşünmeden edemiyorum sürekli dua ediyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?