- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.221
İkisi de mi orta kalite oluyor peki diğeri ondan da mı aşşağıCanım embriyo kalite kalite oluyor 5aa en kaliteli mesela 4ab 4bb 4bc şeklinde kaliteye göre numaralandırılıyor seninki orta kalite oluyor
Allahin izniyle olmaz insallah canim ayy inan oylesi daha iyi cok bilen koca iyi olmuyorAy ne güzel benimki bı haber her şeyden, bi sorun olmasında sıkıntı yok o zaman canım
Ayyyy nasi nasi hoşuma gitti bakar misin nasil heveslendirip pat diye gerçekleri yüzüne vuruyorSabah uyuyorum uyandım kahvaltı hazırlamış çay peynir zeytin avakado portakal sıkmış ben şok dedim bak alıştırmahemen yapıştırdı nasıl olsa 2 3 gün sonra kalkacaksın pis bırakmadı iki sevineyim
Canım embriyo kalite kalite oluyor 5aa en kaliteli mesela 4ab 4bb 4bc şeklinde kaliteye göre numaralandırılıyor seninki orta kalite oluyor
Aynen canım orta kalite ikiside gayet iyi yani zaten iyi olamasa 5.güne gelmezdi ikiside tutunacak inş anneslerineIron Butterfly canim buna ek yapmak isterim sayilar aslinda embroyinun boyutunu verilen harfler de kalitesini gösteriyormuş. Ben son 2 embriyom boyle birlikte donduruldu ab iyi orta kalite bc orta kalite diyebiliriz
Ben 12 güne kadar etkisi olduğunu biliyorum ama canım yinede bünyeden bünyeye değişiklik göstere bilir yarın tekrar test yap eğer koyulaşma varsa gebeliktir daha azalma varsa iğnenin etkisidirKızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçiyor. 18 inde vurmuştum. Şimdi kendime engel olamayıp test yaptım silik çizgi çıktı. 11 gün geçti üstünden. Transferinde 5. Günü birlikte sayarsak
Canim burafa 10 gun demislerfi prospektuste oyle yazıyormuş demislerdi yanlışım yoksa masallah diyelimKızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçiyor. 18 inde vurmuştum. Şimdi kendime engel olamayıp test yaptım silik çizgi çıktı. 11 gün geçti üstünden. Transferinde 5. Günü birlikte sayarsak
I Iremsu2700 canım sende dün transfer oldun dimi nasılsın
@Panda34 kuzucum sende transfer olsun mu ne durumda
Teşekkür ederim canım benim çok zor geçiyor oglum hiç durmuyor bide çok duygusal dün transfere giderken evde birakmistik gece hiç uyumadı üstüme de atlıyor eskisi gibi oyun istiyor o yüzden ilk gece aşırı gergin geçti okadar kasilmisim ki sabah uyandım bacaklarım çenem ağrıyor kendi mi sıkmaktanI Iremsu2700 canım sende dün transfer oldun dimi nasılsın
@Panda34 kuzucum sende transfer olsun mu ne durumdasın
Tmm canım teşekkür ederimBen 12 güne kadar etkisi olduğunu biliyorum ama canım yinede bünyeden bünyeye değişiklik göstere bilir yarın tekrar test yap eğer koyulaşma varsa gebeliktir daha azalma varsa iğnenin etkisidir
Ay inşallah canım ya, 5. Gün aa kalitedeydi embriyoCanim burafa 10 gun demislerfi prospektuste oyle yazıyormuş demislerdi yanlışım yoksa masallah diyelim
Labaratuvarla alakalı olabilir belki canım sen hangi hastanede tedavi oluyorsunYani ben Kendi sorunumu biliyorum canım rahim ile alakalı geçirdiğim kurtajlar ve histeroskopiler nedeniyle endometrium kalinlaşmiyor artık ama embriyolar neden gelişmiyor onu bana söylemiyorlar yada onlar da bilmiyor
Bence normal canım, benimde ağrılarım ve fitilini kullanıyorum bende akıntı oluyor koyu olmasadaKızlar sabah da yazmistim da ben çok taktım bu leke gibi şeye akıntı desen değil jel kullanıyorum progesteron o atıyor bir süre sonra ama koyu kahverengi siyaha yakın ondan olmus olabilir dedi hemşire ama hoc bu renk olmamıştı bir de kasık ağrım var ya sanki regl olacakmışım ya da yumurtlama ağrısı gibi valla korkuyorum zaten zor bela tuttu bir şey olmaz insallah yok mu fikir verecek olanbuna benzer bir şey yaşayan
Teşekkür ederim biliyorum çok daha zorları var belki ben de o adımlardan geçeceğim Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Sadece derdimipaylaşmak istedimmerhaba
öncelikle çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlayacak biri olarak yazıyorum. ilk bebeğim kalbı durdu sonra bende laparoskopi oldum tüpüm alınacaktı gerek kalmadı sonra 2 kımyasal tüp bebek denemem derken 4.denememde ikiz gebelık dedım evet gelıyor kucağımı alacam ve herşey iyi gidiyordu derken 22.haftada aşırı şişkınlıkle hastaneye gıttım160/110 tansıyonla benım ismi lazım olmayan doktor eve yılladı gıt yat dedı ve bır hafta evde bebeklerım gerılede hastaneye görme bozukluğu ile gittim direk yoğun bakıma alındım 5 gun mücadele ettım gözumde görme bozukluğu başladı bebeklerı kaybettım karnımda öldü ölu doğum vsss yanı anlıyacağın inananılmaz tramvatik bir olak hatta bir psikolog olarak anlarsınız. Ama şunu dedım herşey Allahtan eğer nasipleri olsaydı kafasını taşla ezsem yıne doğacaklardı üzülmeyın düşük riski var ama çözumde var iğnesı var dinlenın kalkmayın dua edın medıtasyon yapın size ne iyi geliyorsa onu yapın bu iş psikoloji işi öldüm bittim demek yok biz Allahın sevdiği kullarıyız o yüzden imtahanımız uzun belkide ama ısrarcı olacağız duamızda istememizde yapacağımız tek şey bu kendını üzmemenin anlamı yok ne dertler var diyorum mesela onları o günleri yaşayacağıma başta olmasaydı. belkı burdada birkere hamıle kalsam o duygu tatsam dıyen arkadaşlarımız var ne olur iyi düşünün. ÜZMEK İÇİN YAZMADIM NE DERTLER VAR BİLİN DİYE YAZDIM...... kimse moral bozmasın arkadaşlar.
Canım benimde akıntım oldu koyu kahve şeklinde ben ilk başta kan sandım peceyetle silince kahve rengi olduğunu gördüm ben kese için muayeneye gittigimde doktor bu dönem lekelenmen olur hatta kanama bile olur aşırı şekilde olmadığı sürece korkma dedi bana sen doktoruna bilgi vermedi mi canımKızlar sabah da yazmistim da ben çok taktım bu leke gibi şeye akıntı desen değil jel kullanıyorum progesteron o atıyor bir süre sonra ama koyu kahverengi siyaha yakın ondan olmus olabilir dedi hemşire ama hoc bu renk olmamıştı bir de kasık ağrım var ya sanki regl olacakmışım ya da yumurtlama ağrısı gibi valla korkuyorum zaten zor bela tuttu bir şey olmaz insallah yok mu fikir verecek olanbuna benzer bir şey yaşayan
Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Umut etmeye hep devam ediyoruz. Anneliği babalığı haketmeyen o kadar çok insan var ki hayatta ve onların su damlası gibi çocukları onlar yüzünden heba oluyor... Bazen düşünüyorum dünya gerçekten kötülerin ve haketmeyenlerin dünyası...Maddi manevi çok zor bir süreç canım, bı umutla başlıyoruz her şeye. İnşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın, bu kadar emek çaba bı gün karşılığını bulacak emin ol. Eşimin de dediği gibi en çok anne olmayı hak edenlerdeniz biz umudunu yitirme lütfen
Ankara Başkent hastanesinde canimLabaratuvarla alakalı olabilir belki canım sen hangi hastanede tedavi oluyorsun
Orası kesin canım, her konuda öyle o kadar çok insan var ki hak etmediği hayatı yaşayan, ama diğer taraf daha değerli, en fazla kaç yıl ki ömurAllah hepimizin yüzünü güldürsün. Umut etmeye hep devam ediyoruz. Anneliği babalığı haketmeyen o kadar çok insan var ki hayatta ve onların su damlası gibi çocukları onlar yüzünden heba oluyor... Bazen düşünüyorum dünya gerçekten kötülerin ve haketmeyenlerin dünyası...
herzaman dinleriz ama sıkmayın canınızı ve enerjı göndermeyın bende öyle olacam diye ne düşünürsek malesef yaşıyoruz bende hep korkardım ve neden korktuysam yaşadımTeşekkür ederim biliyorum çok daha zorları var belki ben de o adımlardan geçeceğim Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Sadece derdimipaylaşmak istedim
Merhaba kacıncı gününüz transferden sonra? Bende de oldu pazar gün, cok korktum hatta fitil kahve rengi gibi aktı, sonrakı gunde siyaha yakın bi akıntı oldu. Sonra olmadı şukur sordum bu gun doktoruma normalmış hamileliğin başındaKızlar sabah da yazmistim da ben çok taktım bu leke gibi şeye akıntı desen değil jel kullanıyorum progesteron o atıyor bir süre sonra ama koyu kahverengi siyaha yakın ondan olmus olabilir dedi hemşire ama hoc bu renk olmamıştı bir de kasık ağrım var ya sanki regl olacakmışım ya da yumurtlama ağrısı gibi valla korkuyorum zaten zor bela tuttu bir şey olmaz insallah yok mu fikir verecek olanbuna benzer bir şey yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?