Ay ne güzel benimki bı haber her şeyden, bi sorun olmasında sıkıntı yok o zaman canım
Allahin izniyle olmaz insallah canim ayy inan oylesi daha iyi cok bilen koca iyi olmuyor
Ayyyy nasi nasi hoşuma gitti bakar misin nasil heveslendirip pat diye gerçekleri yüzüne vuruyor

Canım embriyo kalite kalite oluyor 5aa en kaliteli mesela 4ab 4bb 4bc şeklinde kaliteye göre numaralandırılıyor seninki orta kalite oluyor
Iron Butterfly canim buna ek yapmak isterim sayilar aslinda embroyinun boyutunu verilen harfler de kalitesini gösteriyormuş. Ben son 2 embriyom boyle birlikte donduruldu ab iyi orta kalite bc orta kalite diyebiliriz

Iron Butterfly canim buna ek yapmak isterim sayilar aslinda embroyinun boyutunu verilen harfler de kalitesini gösteriyormuş. Ben son 2 embriyom boyle birlikte donduruldu ab iyi orta kalite bc orta kalite diyebiliriz
Aynen canım orta kalite ikiside gayet iyi yani zaten iyi olamasa 5.güne gelmezdi ikiside tutunacak inş anneslerine

Kızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçiyor. 18 inde vurmuştum. Şimdi kendime engel olamayıp test yaptım silik çizgi çıktı. 11 gün geçti üstünden. Transferinde 5. Günü birlikte sayarsak

Kızlar sabah da yazmistim da ben çok taktım bu leke gibi şeye akıntı desen değil jel kullanıyorum progesteron o atıyor bir süre sonra ama koyu kahverengi siyaha yakın ondan olmus olabilir dedi hemşire ama hoc bu renk olmamıştı bir de kasık ağrım var ya sanki regl olacakmışım ya da yumurtlama ağrısı gibi valla korkuyorum zaten zor bela tuttu bir şey olmaz insallah yok mu fikir verecek olan buna benzer bir şey yaşayan

Ben 12 güne kadar etkisi olduğunu biliyorum ama canım yinede bünyeden bünyeye değişiklik göstere bilir yarın tekrar test yap eğer koyulaşma varsa gebeliktir daha azalma varsa iğnenin etkisidir

Canim burafa 10 gun demislerfi prospektuste oyle yazıyormuş demislerdi yanlışım yoksa masallah diyelim

I Iremsu2700 canım sende dün transfer oldun dimi nasılsın

@Panda34 kuzucum sende transfer olsun mu ne durumda

I Iremsu2700 canım sende dün transfer oldun dimi nasılsın

@Panda34 kuzucum sende transfer olsun mu ne durumdasın
Teşekkür ederim canım benim çok zor geçiyor oglum hiç durmuyor bide çok duygusal dün transfere giderken evde birakmistik gece hiç uyumadı üstüme de atlıyor eskisi gibi oyun istiyor o yüzden ilk gece aşırı gergin geçti okadar kasilmisim ki sabah uyandım bacaklarım çenem ağrıyor kendi mi sıkmaktan

Yani ben Kendi sorunumu biliyorum canım rahim ile alakalı geçirdiğim kurtajlar ve histeroskopiler nedeniyle endometrium kalinlaşmiyor artık ama embriyolar neden gelişmiyor onu bana söylemiyorlar yada onlar da bilmiyor
Labaratuvarla alakalı olabilir belki canım sen hangi hastanede tedavi oluyorsun

Bence normal canım, benimde ağrılarım ve fitilini kullanıyorum bende akıntı oluyor koyu olmasada

Teşekkür ederim biliyorum çok daha zorları var belki ben de o adımlardan geçeceğim Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Sadece derdimipaylaşmak istedim

Canım benimde akıntım oldu koyu kahve şeklinde ben ilk başta kan sandım peceyetle silince kahve rengi olduğunu gördüm ben kese için muayeneye gittigimde doktor bu dönem lekelenmen olur hatta kanama bile olur aşırı şekilde olmadığı sürece korkma dedi bana sen doktoruna bilgi vermedi mi canım

Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Umut etmeye hep devam ediyoruz. Anneliği babalığı haketmeyen o kadar çok insan var ki hayatta ve onların su damlası gibi çocukları onlar yüzünden heba oluyor... Bazen düşünüyorum dünya gerçekten kötülerin ve haketmeyenlerin dünyası...

Orası kesin canım, her konuda öyle o kadar çok insan var ki hak etmediği hayatı yaşayan, ama diğer taraf daha değerli, en fazla kaç yıl ki ömur

Teşekkür ederim biliyorum çok daha zorları var belki ben de o adımlardan geçeceğim Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin. Sadece derdimipaylaşmak istedim
herzaman dinleriz ama sıkmayın canınızı ve enerjı göndermeyın bende öyle olacam diye ne düşünürsek malesef yaşıyoruz bende hep korkardım ve neden korktuysam yaşadım Allahım büyük dua edin bol bol

Merhaba kacıncı gününüz transferden sonra? Bende de oldu pazar gün, cok korktum hatta fitil kahve rengi gibi aktı, sonrakı gunde siyaha yakın bi akıntı oldu. Sonra olmadı şukur sordum bu gun doktoruma normalmış hamileliğin başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…