- 4 Temmuz 2019
- 1.541
- 1.337
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.181
İnşallah canım ya , sürekli gerginim eşim diyor tartışmaya yer arıyorsun, bugün çok saçma bişey ağladım durduk yere, bu hormonlar stres altüst etti hepimizi, inşallah sonu hepimiz için çok güzel olsunO ağlamak hepimizde var , ama çok güzel olcak bu sefer kavuscaz bebeklerimize çok inaniyorum
Yükselir mi ki bilmiyorum üzüldüm tabi ama boşa umutlanmak da istemiyorum açıkçasıCanim kanda daha yeni yükselir değeri erken yapınca moralin bozulurdusimdi kendini toparla canim lutfen ❤
Biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi inşallahSanki estrofem ve Progestan iğneden gibi geliyor bana ama zaten bi avuç hap içiyor her gün iğne vuruluyoruz mutlaka ilaçların etkisi vardır diye düşünüyorum ben
Ayyyy bende bende valla aklıma geldi netten baktım öyle uygulamaya daha var gibi yaaaO kadar hevesliyim ki o uygulamaları kullanmaya, İnşAllah nasip olur hepimize, ama söz verdim kalp atışını duyduktan sonra indiricem uygulamayı
Ben bu durumda asla umutlandırmak istemem ama umut Allah'tan 5 güne neler kadir inşallah sana süpriz yaparlar belki geç tutunurlar 5 ci günde de geç tutunma olayı olmuyor mu kiYükselir mi ki bilmiyorum üzüldüm tabi ama boşa umutlanmak da istemiyorum açıkçası
Canım benim Allahın bileceği iş , henüz kana karışmamış olabilir sen kendini yıpratma gününde tekrar kan ver inşallah hepimize dua ediyorum her zamanYükselir mi ki bilmiyorum üzüldüm tabi ama boşa umutlanmak da istemiyorum açıkçası
İnşallah o uygulamalardan doğuma gün sayalım canım hepimizBiz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi inşallah
Ayyyy bende bende valla aklıma geldi netten baktım öyle uygulamaya daha var gibi yaaa
Yaaa kiyamam sanaaa bana da ne oldu biliyor musun yarin adet gününüz diye bildirim geldi takvimden ben de içimden canim ben adet olmuycam hamileyim dedim
Hayırlısı olsun inşallah
Al benden de o kadar bende hiç ilaç sevmem ama artık el mahkum
Az önce bi uygulamadan hamilelik muhabetine baktım eğer olmuş olsa bugün 2 haftalı hamilelik gözüküyor gözlerim doldu beeee yazıyı görünce
Bende sabah aşırı bi acıkma hissi mide kazınması oluyor ağrının yanında ağrıda yumurta toplama gününden beri benimle olduğu için embriyonun tutunmasına pek yoramıyorumBenim de aynı bugün 9 gün çok fazla değişiklik yok nadiren bulantı bazen de baş ağrısı oluyor o kadar
Ayyyyy inşallah inşallah Rabbim bzilere gözyaşlarımın bedeli olarak güzel hayırlı sağlıklı sorunsuz günler yaşatsınYaaa kiyamam sanaaa bana da ne oldu biliyor musun yarin adet gününüz diye bildirim geldi takvimden ben de içimden canim ben adet olmuycam hamileyim dedim❤ hadi hepimiz uygulamalarimizi yalanci çıkaralım
Olacak olacak bi bakmışsın 9 ay gecmiss
İnşallahda olucak biz vücudumuzu onlara hazırladık sağlıklı hale getirdik sağlıklı beslenmeye başladık onlarda bize çok basit sadece tutunacaklar
Hayırlısı olsun inşallah
Al benden de o kadar bende hiç ilaç sevmem ama artık el mahkum
Az önce bi uygulamadan hamilelik muhabetine baktım eğer olmuş olsa bugün 2 haftalı hamilelik gözüküyor gözlerim doldu beeee yazıyı görünce
Evet son adet tarihine göre bakılıyor ya öğrendiğimize 1 aylık oluyor
İnşallahİnşallahda olucak biz vücudumuzu onlara hazırladık sağlıklı hale getirdik sağlıklı beslenmeye başladık onlarda bize çok basit sadece tutunacaklar
Araştıracağım canım. Teşekkür ederimCanım ben daha önce Kubilay Vicdan'da tedavi gördüm ücret fazla geldi bize daha sonra o merkezden ayrılan Cem Akarsu'da tedavi görüyorum. İki doktorumdan da çok memnunum önerebilirim. Araştır bir istersen sen de
Maalesef. Bütün kazancımızi çocuk sahibi olmak için harcıyoruz. Üstümüzden başımızdan yememizden kıstık hep. Eminim burda olan herkes aynı durumda. Sabredip beklemekten başka çaremiz de yokPrp yi ben de duydum ama fiyatı hakkında bilgim yok. Maddi olarak bizde çok yıprandık bu süreçte. İnsan 3ü 5i düşünmekten hevesle tedaviye odaklanamıyor en azından bizde durum böyle. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Canım benim de transferin 5-6. Gününden itibaren yoğun şeffaf akıntım olmuştu , bence çok normal inşallah da bebişin tutunduğu için rahim ortamı hazırlığıdırArkadaşlar sizlerde açık şeffaf akıntı olmaya başladı mı ? Normalde filin kalıntıları gelirdi hep zaten ama artık akıntı var
Hiç bilmiyorum ki araştırdım ama hiç denk gelemedim ben de kendimi umutlandırmak istemiyorum açıkçasıBen bu durumda asla umutlandırmak istemem ama umut Allah'tan 5 güne neler kadir inşallah sana süpriz yaparlar belki geç tutunurlar 5 ci günde de geç tutunma olayı olmuyor mu ki
Allah razı olsun canım hepinizdenCanım benim Allahın bileceği iş , henüz kana karışmamış olabilir sen kendini yıpratma gününde tekrar kan ver inşallah hepimize dua ediyorum her zaman
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki evleninceye kadar takvim dahi tutmazdim nokta atışı olurdu evlendim tüm her sey degisti pcos dediler cok yumurta olur diyince aha dedim hamile kalirim. 6aylik evliyken ogrendim. Neyse yil doldu hala yok baktim eşimde hiç yokmuş alışması kolay olmadı. Bu aşamaya gelmek benim icin hayaldi. Annem benim de böyle ağrılarım oldu hatta kanamam oldu 3 ay raporulu yattim vs dedi o yuzden agri normal gibi geliyor bana. Bakalim hakkımızda hayırlısı olsun ❤Benim annemin gebe kalma konusunda hiç bir sorunu yok şuan istese şuan yine çocuğu olurhamilelik sürecinde ağır işte görür düğğne gider hoplar zıplarda kız kardeşimde kanaması çok oldu ama yinede o stresli sıkıntılı dönemlerini çok normal bir şekilde geçirdi maaşallahı vardı. Hatta bende hemen çocuğum olur sandım olmayınca sürekli doktora gittim hiç bir sorun çıkmayınca eşimi gönderdim sorun nerde olduğu ortaya çıktı öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?