- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.201
Lütfen yine de güzel düşün elini karnına koy ve beni bırakmayın de. İnşallah inşallah sana sımsıkı böyle tam manası ile yapışırlarHiç bilmiyorum ki araştırdım ama hiç denk gelemedim ben de kendimi umutlandırmak istemiyorum açıkçası
Ben ilk kendi şehrimde test yaptırdım sadec 2 adet canlı sperm vardı testte 8 adet spermin içinden çıkan 2 adet canlı sperm meğerse yanlış test yapmışlar Ankara’ya tedavi gördüğüm hastanede 2,5 milyon yaklaşık sayı çıktı ama hepsi sağlıklı değil yarısından çoğu çöp ameliyat olmak zorunda benim eşimDoğrudan varikosel mi dediler? Eşinizde sperm çıkışı var miydi? Bizde hiç yoktu tese olduk da ondan sordum❤
Bende de bağladı çok azArkadaşlar sizlerde açık şeffaf akıntı olmaya başladı mı ? Normalde filin kalıntıları gelirdi hep zaten ama artık akıntı var
Umutlanma ama kendini de harap etme hayırlısıyla gelsinler sanaYükselir mi ki bilmiyorum üzüldüm tabi ama boşa umutlanmak da istemiyorum açıkçası
Öyle görünüyor canım. piyasada en ucuzuz diyorlar ama böyle şeyler yaşaya yaşaya ne doktora ne hastaneye güven kalmıyor. Büyük bir heyecan ile başlayan yolculuk her seferinde hüsranla sonuçlanıyor. Umarım sen güzel sonuç alırsınCanım hatırladığım kadarıyla aynı doktora gidiyorduk, benimde 12 yumurta toplamdı ama geriye 1 sağlıklı Embiriyo kaldı transfer edildi. Bence laboratuar la alakalı
Canim ben fitil kullanamıyorum ama akintim var esim okumuş bi yerde bunun normal olduğunu söyledi, sanırsın ikimiz transfer olduk benden daha cok öğreniyor süreciArkadaşlar sizlerde açık şeffaf akıntı olmaya başladı mı ? Normalde filin kalıntıları gelirdi hep zaten ama artık akıntı var
Ahahahahah yanlız değilim bunda da ne mutluCanim ben fitil kullanamıyorum ama akintim var esim okumuş bi yerde bunun normal olduğunu söyledi, sanırsın ikimiz transfer olduk benden daha cok öğreniyor süreci❤
Ilk buluşmamızda zor aşamalardan gectik 9 ayin sonunda guzellikle kolaylikla saglikla kavuşmayı nasip etsin rabbim bakarsın bunca zorluktan sonra normal doğum yapariz hepimizAyyyyy inşallah inşallah Rabbim bzilere gözyaşlarımın bedeli olarak güzel hayırlı sağlıklı sorunsuz günler yaşatsın
Yani ben Kendi sorunumu biliyorum canım rahim ile alakalı geçirdiğim kurtajlar ve histeroskopiler nedeniyle endometrium kalinlaşmiyor artık ama embriyolar neden gelişmiyor onu bana söylemiyorlar yada onlar da bilmiyorCanım benim kıyamam sana ya rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın sana neden böyle olmuş aceba bişey söyledilermi sana
Doktorunkim canım hangi hastanede?Bende Ankarada tedavi görüyorum memnunum devletteyim tavsiye de ederim❤
Maddi manevi çok zor bir süreç canım, bı umutla başlıyoruz her şeye. İnşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın, bu kadar emek çaba bı gün karşılığını bulacak emin ol. Eşimin de dediği gibi en çok anne olmayı hak edenlerdeniz biz umudunu yitirme lütfenÖyle görünüyor canım. piyasada en ucuzuz diyorlar ama böyle şeyler yaşaya yaşaya ne doktora ne hastaneye güven kalmıyor. Büyük bir heyecan ile başlayan yolculuk her seferinde hüsranla sonuçlanıyor. Umarım sen güzel sonuç alırsın
Askim doya doya naz yapamıyorum ki yok su oldu yok bu oldu diyince biliyorum diyoAhahahahah yanlız değilim bunda da ne mutlu
Canim ben fitil kullanamıyorum ama akintim var esim okumuş bi yerde bunun normal olduğunu söyledi, sanırsın ikimiz transfer olduk benden daha cok öğreniyor süreci❤
Canım embriyo kalite kalite oluyor 5aa en kaliteli mesela 4ab 4bb 4bc şeklinde kaliteye göre numaralandırılıyor seninki orta kalite oluyorBunlar anlayan var mı kızlar
İnşallah canım benim öyle yapıyorum hala bakalım hayırlısıLütfen yine de güzel düşün elini karnına koy ve beni bırakmayın de. İnşallah inşallah sana sımsıkı böyle tam manası ile yapışırlarüzülme ne olur
Acıkma hissi bende çok var ama ben her belirtimi olumlu düşünmeye çalışıyorum olumlu düşün olumlu olsun pozitifi çağır negatifi değil bebişlerim bana tutunuyor o yüzden böyle oluyor diyorum güzel düşünelim güzeli olsun inşallahBende sabah aşırı bi acıkma hissi mide kazınması oluyor ağrının yanında ağrıda yumurta toplama gününden beri benimle olduğu için embriyonun tutunmasına pek yoramıyorum
Canım benim de transferin 5-6. Gününden itibaren yoğun şeffaf akıntım olmuştu , bence çok normal inşallah da bebişin tutunduğu için rahim ortamı hazırlığıdır
İnşallah canlar normaldir, ve bebislerimizin etkileridir.Bende de bağladı çok az
Sabah uyuyorum uyandım kahvaltı hazırlamış çay peynir zeytin avakado portakal sıkmış ben şok dedim bak alıştırmaAskim doya doya naz yapamıyorum ki yok su oldu yok bu oldu diyince biliyorum diyo❤
Canim etlik zubeyde hanim serdar dilbaz ve runa ozelci rapor için de cok yardımcı oluyorlar . Sonuc ne olursa olsun bana ve eşime hep dobra ve netti , umut tacirliği asla yapmadi neyse o söyledi rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın insallah ❤Doktorunkim canım hangi hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?