Hiç bilmiyorum ki araştırdım ama hiç denk gelemedim ben de kendimi umutlandırmak istemiyorum açıkçası
Lütfen yine de güzel düşün elini karnına koy ve beni bırakmayın de. İnşallah inşallah sana sımsıkı böyle tam manası ile yapışırlar üzülme ne olur

Doğrudan varikosel mi dediler? Eşinizde sperm çıkışı var miydi? Bizde hiç yoktu tese olduk da ondan sordum
Ben ilk kendi şehrimde test yaptırdım sadec 2 adet canlı sperm vardı testte 8 adet spermin içinden çıkan 2 adet canlı sperm meğerse yanlış test yapmışlar Ankara’ya tedavi gördüğüm hastanede 2,5 milyon yaklaşık sayı çıktı ama hepsi sağlıklı değil yarısından çoğu çöp ameliyat olmak zorunda benim eşim

Canım hatırladığım kadarıyla aynı doktora gidiyorduk, benimde 12 yumurta toplamdı ama geriye 1 sağlıklı Embiriyo kaldı transfer edildi. Bence laboratuar la alakalı
Öyle görünüyor canım. piyasada en ucuzuz diyorlar ama böyle şeyler yaşaya yaşaya ne doktora ne hastaneye güven kalmıyor. Büyük bir heyecan ile başlayan yolculuk her seferinde hüsranla sonuçlanıyor. Umarım sen güzel sonuç alırsın

Arkadaşlar sizlerde açık şeffaf akıntı olmaya başladı mı ? Normalde filin kalıntıları gelirdi hep zaten ama artık akıntı var
Canim ben fitil kullanamıyorum ama akintim var esim okumuş bi yerde bunun normal olduğunu söyledi, sanırsın ikimiz transfer olduk benden daha cok öğreniyor süreci

Canim ben fitil kullanamıyorum ama akintim var esim okumuş bi yerde bunun normal olduğunu söyledi, sanırsın ikimiz transfer olduk benden daha cok öğreniyor süreci
Ahahahahah yanlız değilim bunda da ne mutlu

Ayyyyy inşallah inşallah Rabbim bzilere gözyaşlarımın bedeli olarak güzel hayırlı sağlıklı sorunsuz günler yaşatsın
Ilk buluşmamızda zor aşamalardan gectik 9 ayin sonunda guzellikle kolaylikla saglikla kavuşmayı nasip etsin rabbim bakarsın bunca zorluktan sonra normal doğum yapariz hepimiz

Canım benim kıyamam sana ya rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın sana neden böyle olmuş aceba bişey söyledilermi sana
Yani ben Kendi sorunumu biliyorum canım rahim ile alakalı geçirdiğim kurtajlar ve histeroskopiler nedeniyle endometrium kalinlaşmiyor artık ama embriyolar neden gelişmiyor onu bana söylemiyorlar yada onlar da bilmiyor

Maddi manevi çok zor bir süreç canım, bı umutla başlıyoruz her şeye. İnşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın, bu kadar emek çaba bı gün karşılığını bulacak emin ol. Eşimin de dediği gibi en çok anne olmayı hak edenlerdeniz biz umudunu yitirme lütfen

Ay ne güzel benimki bı haber her şeyden, bi sorun olmasında sıkıntı yok o zaman canım

Bende sabah aşırı bi acıkma hissi mide kazınması oluyor ağrının yanında ağrıda yumurta toplama gününden beri benimle olduğu için embriyonun tutunmasına pek yoramıyorum
Acıkma hissi bende çok var ama ben her belirtimi olumlu düşünmeye çalışıyorum olumlu düşün olumlu olsun pozitifi çağır negatifi değil bebişlerim bana tutunuyor o yüzden böyle oluyor diyorum güzel düşünelim güzeli olsun inşallah

Askim doya doya naz yapamıyorum ki yok su oldu yok bu oldu diyince biliyorum diyo
Sabah uyuyorum uyandım kahvaltı hazırlamış çay peynir zeytin avakado portakal sıkmış ben şok dedim bak alıştırma hemen yapıştırdı nasıl olsa 2 3 gün sonra kalkacaksın pis bırakmadı iki sevineyim

Doktorunkim canım hangi hastanede?
Canim etlik zubeyde hanim serdar dilbaz ve runa ozelci rapor için de cok yardımcı oluyorlar . Sonuc ne olursa olsun bana ve eşime hep dobra ve netti , umut tacirliği asla yapmadi neyse o söyledi rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…