- 8 Aralık 2018
- 454
- 703
- 103
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.621
Aminn canımMerhaba kızlar Ekim ayında doğal transfer olacaktım yumurtam çatlamadığı için ertelendi şimdi Kasım ayı adetimle transfer günü belirlenecekhepinize merhaba bu sefer bebeklerimizle kavuşalım

inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun canım.
 inşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun canım.

kafam dingin. Bir an önce Kasım gelsin istiyorum
 kafam dingin. Bir an önce Kasım gelsin istiyorum 

takip makip etmiyorum yumurtlamayı
 takip makip etmiyorum yumurtlamayı 

Hepimiz sıkıntısız bir şekilde atlatırız inşallah
Hepimiz sıkıntısız bir şekilde atlatırız inşallah  günler geçtikçe daha da sıkıştırıyorum ama daha kışlıklar çıkacak halılar serilecek vs vs. eli kulağında regli olunca transfer tedavim başlıyacak yaaa o zaman nasıl yapacaksam
 günler geçtikçe daha da sıkıştırıyorum ama daha kışlıklar çıkacak halılar serilecek vs vs. eli kulağında regli olunca transfer tedavim başlıyacak yaaa o zaman nasıl yapacaksam

bugün gün vardı kadınlar üstüme geldi yaşın 35 bak çocuk yap artık geç kalıyorsunuz sonra olmaz diye
 bugün gün vardı kadınlar üstüme geldi yaşın 35 bak çocuk yap artık geç kalıyorsunuz sonra olmaz diye  bilmiyorlarki ben nelerle uğraşıyorum. Kimse bilmiyor bizim tedavimizi, yaşadıklarımızı. Herkes için sıradan olan birşey bizim için çok emek demek.
 bilmiyorlarki ben nelerle uğraşıyorum. Kimse bilmiyor bizim tedavimizi, yaşadıklarımızı. Herkes için sıradan olan birşey bizim için çok emek demek. 

bende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller
 bende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller