- 14 Şubat 2021
- 8.461
- 23.124
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.661
Ben hiç dikkat etmedim yalan değil ama öğünlerimi az az yedim kilo konusuna dikkat ettim sadece şuan zaten ilaç falan bişey kullanmıyorum beklemdeyimKızlar bu süreçte bitkisel bişeyler yapan var mı yada beslenme konusunda nasıl hareket ediyorsunuz bazı forumlarda ananas kabak çekirdeği nar gibi şeyler yazanlar olmuş uyguladığınız bişey varmı

böyle çok yıpratacaksın kendini
 böyle çok yıpratacaksın kendini 

iğneleri evde yaparsınız kendiniz ilkinde biraz tedirgin olmanız normal alışılıyor zamanla çünkü yaklaşık 10 gün falan sürüyor bu süreç yine yazın kafanıza takılan olursa bunun için buradayız hepimiz tecrübelerimizi paylaşırız
 iğneleri evde yaparsınız kendiniz ilkinde biraz tedirgin olmanız normal alışılıyor zamanla çünkü yaklaşık 10 gün falan sürüyor bu süreç yine yazın kafanıza takılan olursa bunun için buradayız hepimiz tecrübelerimizi paylaşırız 

ama stres dersen o hep var
 ama stres dersen o hep var bende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller
 bende yeni eve geldim rahim kalınlığı 8mm olmuş estrofem günde 4de çıktı tiroid için ve progesteron için kan verdim sonuca göre ya yarın yada cumartesi günü tekrar gidicem son kontroller 
		 çok sevindim hadi insaAllah
çok sevindim hadi insaAllah