Yok park beşik almadım, anne yanı minik bişey aldım şimdilik o yüzden ihtiyacım var bu veya benzer bir şeye. Ölçüleri iyi mi çok kestiremiyorum deneyim olmayıncaCanim senin park besigin var mi normalde.onlarin da yan tarafinda alt degsitirme yeri var,islak mendil yeri falan. O yoksa tabi.ki bu da kullanisli bir sey alabilirsin ihtiyacin varsa. Boyuna falan bak kac cm ona gore alirsin
Evet bir elimiz hep bebeğin üstünde olmalıymış bunları kullanırken, beğenmenize sevindim, kaç aya kadar idare eder beni bilemiyorum tabi. ücanım bizde park yatak var ama onlardaki alt değiştirme yeri cok emniyetsiz gelmişti bana hiç kullanmadım, bir de küçük oluyor en fazla 2 aylıga kadar kullanılır onu bile taşır mı emin değilim.
Deisa ben cok begendim paylastıgın ürünü, aynı şekilde belinden sorun yaşayan biri olarak :) ama şu var bebek hareketlendiği ayaklandıgı zaman onun üzerinden atlamaya calısabilir dikkatli kullanmak lazım, bir süre sonra alt değiştirirken resmen bebekle savaşıyorsun :)
Var yerim neyse ki, teşekkürler alayım o zamanBu çok güzel bende beğeniyorum bütün odayı ikeadan aldık ama bunu almaya yerim kalmadı senin yerin varsa alabilirsin bence
Ben korse şeklinde değil de korseli tayt alıcam canımKızlar iyi akşamlardoğum sonrası korse aldınız mı
Hiç bişi olmaz merak etme. Patrona yaranmak için yalan imza toplatıyorlar her şey olabilir onlar senin tazminatını vermek zorundalar. Kanunlar diyor ki işçinin hakkını ver eğer mahkemeye verirse elinde belgeler imzalar olsa dahi işçisinin çalıştığı süreçteki tazminatını vermek zorundasın diyor. O yüzden kazanırsın merak etme. Bebişin sana şansıyla gelecek emin ol kuzm.Valla bakalım canımbizde de durum şuan bilirkişide zaten. Dün bilir kişi kendi hesaplaması yapmış ama ona da itiraz edeceğiz şimdi çünkü benim eli bol patron (!) Dediğim gibi asgari yatırıp, geri kalan maaşı elden verdi yıllarca. Pandemi sürecinde evden çalıştık bir iki ay o zaman o ara farkı bankadan yatirmisti onları sunduk bakalım itiraz ise yarayacak mı.. canım işveren de çoğu şeyi çok güzel çeviriyor ya yalancı tanıklarla vs. Beni 2021 ağustosta işten çıkarttı mesela. Tazminati vericem dedi yarısını yatırdı (kac ay sonra ) gerisini yatirmadi. Kçödenegi aldınız onlara say dedi resmen. Bende mahkemeye verdim. 1 yıl oluyor süreç. Adam ne yapmis tüm çalışanlardan imza toplamış ben ise gelmemisim o yüzden çıkartmış bunu sundu belge olarak. Ama öyle bir şey yok. Gerçeği doğumdan sonra ücretsiz izin aldım, (dilekce verdim isleme koymamis) ağustos başında ise başlayacaktım, ise baslamama 1 hafta kalmış eşimi arıyor biz işten çıkartıyoruz deyip aynı gün işten çıkartıyor. Sanki çalışan eşim, ne ihbar var ne birsey kaç yıl çalıştım 1 defa yıllık izin kullanmadım, birde onları kullandım diye göstermiş yani işlerine nasılsın geliyorsa öyle davranıyorlar. Bakalım bizim son durum ne olacak gerçekten işçiden mi yana göreceğiz
Aynı durumdayım rennie kullandım hep ama gaviscon şurup daha iyi geliyor 1 haftadır onu kullanıyorum hatta gece de kalkıp içiyorum öyle yanıyor ki affedersin ağzıma acı su bile geliyor kusacak gibi oluyorum. Rennie de yatarken emiyorum. Akşam üzerinde ve kahvaltıdan sonea gaviscon içiyorum inanılmaz rahatlatıyor dene kesinlikle canım.Midem çok yanıyor uyku uyuyamıyorum gün içinde bile hic rahat değilim baharatli falan da yemiyorum rennie çiğneme tableti işe yarıyor ama belli bir süre sadece soda falan da 1 tane içiyorum günde asla rahatlamiyor cozumu bulan var mi
Ben burada bir hastaneyle anlaştım bir yakınım var orada indirim yaptı süit odalı 7000 TL +Covit. Yoksa kendş doktorumun ayarladığı yer 25 bindi canım İnan kş değmez ben yıllardır bu işin içindeyim 10 bin üstü bile gereksiz fazla. 1 gün kakıyorsun sadece. O 1 günde hastanenin aylık elektirik faturasını çıkartıyorlar 2 hasta yatsa o gün çıktı işteBenim hastane 16 binlik sezeyanı 20 yapmıs2500 spinal + 250 zorunlu covid. Fotoğraf çekimi için daha fiyat alamadım dışardan yasak dendi. bakalım ne kadara çıkıcaz
Maşallah kuzuya benim 34+0 dayken 2445 kg dı bana da doktor 15 ya da 16 da sezaryen yapacağız dedi. Sen de herhalde 12şubatta Falan olursun sezaryen için 14 Şubat sevgililer gününde bile olabilir :)))Kızlar kontrolden çıktım. Nst sıkıntısız. 34+4üz ama 36-37 uyumlu dedi doktor. Kilomuz 2750 gr olmuş. Suyum hala fazla ve başı sol kasığımda. Hala pozisyonda değil ve girmesi zor gibi dedi dr. Normal olması zor duruyormuş. Normal için 38+3e kadar bekleriz en fazla sonrası riskli olur dedi. Su fazlalığı şekerle ilgili olabilirmiş şekerli her şeyi kes dedi. Bizde haberler böyle şimdilikHaftaya tekrar çağırdı
Yaaaa evet ya gerçekten ben de onu düşünmüştüm bugün yarın doğum olavak Kızcağız belki de yazamayacak uzun bir süre. Hem küçük çocuğu var hemde 3 üzlerş geliyor. Rabbim yardımcısı olsun yükünü hafifletsin inşallah
Aslinda boyle seyler daha iyimis rahim toparlansin diye.Genelde Sadece karnimiz oparlansin diye karin bolgesine yogunlasiyoruz.Ben korse şeklinde değil de korseli tayt alıcam canım
KV ve annem sarıp difrize koymuşlar canım daha önceden de annemle kv yapınca bana veriyorlardı çalıştığım için pratik olsun diye difrize koyuyordum orda alıp pişiriyordum çokta güzel oluyordu. Hiç difrizde bekletilmiş gibi olmuyor merak etme kuzum.Kızlar daha önce deneyen mutlaka olmuştur. Difrizde sarma sakladınız mı hiç ? Pişirince dağılıp pirinçleri kırılıyor mu ? Biz hep taze taze yapar yeriz difrizde hiç denemedim ama doğum için yapmak istiyorum biraz elimin altında dursun diye. Fikirlere açığım
Ben kızımda taktım 1 hafta 10 gün kadar daha da takmadım ama ameliyattan hemen sonra mı taktım yoksa bir kaç gün sonra mı taktım İnan hiç hatırlamıyorum kaç gün sonra takabilirim doktoruma soracağım. Buna benzer takmıştım gayet güzel toparlandım sarkmam olmadı çok şükür biraz buruşuk duruyor ama 40 ona kadar geçiyor o kalıcı olmuyor.Ben korse şeklinde değil de korseli tayt alıcam canım
Bakalım canım suyum normal seviyeye gelirse bebiş kanala girer belki normal doğum da olabilir tam kesin değil ama evet 38+3e kadar bekleriz dedi o da 12-13 şubat civarı oluyor :)Maşallah kuzuya benim 34+0 dayken 2445 kg dı bana da doktor 15 ya da 16 da sezaryen yapacağız dedi. Sen de herhalde 12şubatta Falan olursun sezaryen için 14 Şubat sevgililer gününde bile olabilir :)))
Canım sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini inşallah.Dualarımız seninle,hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba,
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Yarın inşallah bebislerini kucağıma alacağım
Maalesef çoğul gebelikte çocukların anesteziden etkilenme ihtimali fazla olduğu için spinal anestezi olmam gerekiyormuş yani en korktuğum şey olacak ne yazıkkineyse ki kendimi biraz sakinlestiriyorum kesikten korkarım ben ama düşünmeyeceğim bana cok dua edin ben de size cok dua ediyorum ❤
Hakkında Hayırlsıı olsun canım sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin kuzucukBakalım canım suyum normal seviyeye gelirse bebiş kanala girer belki normal doğum da olabilir tam kesin değil ama evet 38+3e kadar bekleriz dedi o da 12-13 şubat civarı oluyor :)
tabii ki ben bir buzluk stokçusuyumKızlar daha önce deneyen mutlaka olmuştur. Difrizde sarma sakladınız mı hiç ? Pişirince dağılıp pirinçleri kırılıyor mu ? Biz hep taze taze yapar yeriz difrizde hiç denemedim ama doğum için yapmak istiyorum biraz elimin altında dursun diye. Fikirlere açığım
Hadi yaaaKız yufka çok yükseltir... isterse 1 yudum küçücük olsun hiç farketmez.
Öyle canım valla bende istemiyorum hiç ama hep böyle fiyatlar. Hatta bazıları daha da yüksekBen burada bir hastaneyle anlaştım bir yakınım var orada indirim yaptı süit odalı 7000 TL +Covit. Yoksa kendş doktorumun ayarladığı yer 25 bindi canım İnan kş değmez ben yıllardır bu işin içindeyim 10 bin üstü bile gereksiz fazla. 1 gün kakıyorsun sadece. O 1 günde hastanenin aylık elektirik faturasını çıkartıyorlar 2 hasta yatsa o gün çıktı işte
Yani insan yıllarca sağlık sektörünün içinde olunca o kadar fazla ödeme yapmak zoruna gidiyor. Neredeyse 3 katını istediler bebeğin başka ihtiyaçlarını karşılarım o parayla :))) Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzumÖyle canım valla bende istemiyorum hiç ama hep böyle fiyatlar. Hatta bazıları daha da yüksekNormal doğum tabi daha uygun ama sezeryan istiyorum.
Sen iyi bulmuşsun ya 7000 çok iyi
Kızlar iyi akşamlardoğum sonrası korse aldınız mı
Ben aldım korse aynısını siyah renk olanı, ilk doğumda annem uzun bir bez ile sarmıştı bunda korse alayım dedimBen aldım canım yaklaşık 2 ay ay önce 210 tl ye almıştım ama zam gelmiş Eki Görüntüle 3193194
Günaydın, yaklaşık 3 gecedir ben de uyumuyorum desem yeridir. Karnım inanılmaz ağırlaştı. Sağa sola dönmem o kadar zor ki. Bir de gece kalkliyorum elim uyuşmuş. Yaşım geçtikçe hamilelik daha zor oluyor sanırım. Oğlanın tekmeleri hiç saymıyorum bile kavurgami tekmeliyor bazenGünaydın kızlar. Sabahın köründe baldırıma giren kramplar yüzünden uyandım ve tabiki de açlıktan daKahvaltı mı yaptım sayılır:))) sona yaklaştıkça şikayetler artıyor. Bebek hiç uyumuyor sanki. Karnımın her yerinde kıpırdıyor. O ayaklarını belime kadar götürüyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?