2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun kardeşim.Prof. Dr. Ali Acar bu konuda Konya da tanınan en iyi doktordur. Kendi yeri var. Beyşehir cd. No:74 yazıyor.eskiden Necmettin Erbakan tip fakültesindeydi. Numune hastanesi şartları iyi doktorları da tecrübeli. Suankileri bilmiyorum ama Selçuklu da yakın. Acil durumda Beyşehir, Selçuklu TIP,Numune Hastanesi veya yakınsaniz konya Şehir hastanesi var ancak şehir hastanesi adliyeye yakın şehir merkezi ve selcukluya uzak.rutin harici acil olmaz. Medicana hastanesi nde Nil Okur var o da iyidir özel hastane biraz burası ücretleri yüksek çıkar genelde ama detayları bilmiyorum.Allah yardımcınız olsun.

Maşallah canım sen yinede çantana 3 aylık kıyafetlerinide koy ama nasıl ultrason boy ölçümüne güvenmiyormuş çok ilginç. Zaten ölçümlerde hata payı oluyor ve sapma olasılığı göz önünde bulunduruluyor.

Konya dayım ben. Geçmiş olsun öncelikle. Bana numaranızı yazar mısınız

Bana numaranızı yazar mısınız. Konya dayım. Yardımcı olmak isterim

Ah canım benim başınız sağolsun çok üzüldüm. Allah sabır versin iyi olmanıza çok çok sevindik Dr un dan Allah razı olsun bize haber verdi. Ne kadar zor olsa da kendine dikkat etmeye çalış. Bir ihtiyacın olursa yaz mutlaka. Allah yardımcınız olsun. O minik Melek sana iyi gelecek

Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden tamam zaten iki doktor ismi var önerilen ikisinede bakarım hangisine sıra alabilirsem biri bu doktor sizin söylediğiniz biride mevlut Okay varmış
Mevlüt okay Demirtaş özel Kızılay hastanesinde idi. Şimdi ali Kemal Belviranlı hastanesine geçti. Doğumevi yani. Orda da planlı sezeryan değilse kendi doktorun değil o gün kim nöbetçi ise o giriyor sezeryana devlet hastanesinin büyük bir eksiği bence

Kardeşim çok geçmiş olsun 15 temmuz kadın doğum ve çocuk hastanesine gidebilirsiniz orası sırf kadın doğum ve çocuk hastanesi ve baya donanımlı. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle günler yaşatmasın. 2 evlâdım Konya'da dünyaya geldi. Doktor konusunda yada başka ne ihtiyacınız varsa yardımcı olmak isterim. Özel yada devlet hastanesi tercihinizi söylerseniz daha net yardımcı olurum inşallah.

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim

Canım benim çok geçmiş olsun şehir hastanesinde Mete bertizlioğlu doktor var gözün kapalı düşünebilirsin çok iyi bir doktor özel istersen başkent hastanesinde emel ebru özçimen var Farabi hastanesinde fatih yağbasan doktor var birde medova hastanesinde Fuat demir var ben çok araştırdım memnun kaldığım doktorlar bunlar bi ihtiyacın olursa lütfen iletişime geç yanınızdayız inşallah

Bi de sıra sıkıntısı yok sabah erken gidersen sıramatik sıra veriyor. Ama hastane Biraz kalabalık suriyelidir romandır öyle çok sayıda.

Merhabalar. Ben 10 ay önce dogumumu özel buyuksehir hastanesinde yaptım ama şuan fiyatları yüksek diyorlar. Devlet olarak birçok arkadaşım 15 temmuz hastanesinde yaptı ve çok memnun kaldı

Bende konya selçukluda oturuyorum canım.Çok geçmiş olsun bu günleri de atlatıcaz inşallah.Bende 6 ay önce doğum yaptım.Sana önerebileceğim eğer özel olsun dersen medova hastanesinde rengin hanım ve narin hanım var ikiside çok ilgili doktorlar ama devlete gitmek istersen ayşegül kebabçılar var selçuklu tıp da ama yarı özel o da.İnsallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğini kucağına alırsın.

Ek olarak 15 temmuz hastanesini iyi diye duydum.Sadece Suriyeliler var. Maalesef devlet hastanelerinin hepsi böyle ama

Sen ve bebeğinin iyi olduğu haberini alınca hepimiz çok sevindik kayıpların için çok üzgünüm, ruhları şad olsun.
Bunlar bu şartlarda pek mümkün olmasa da kendini rahatlatacak ortamlarda olabilsen gündemi pek takip etmesen keşke senin piskolojin ve bebeğin için çok iyi olurdu. Ama biz bile seni tanımadan strese girdik çok üzüldük sen birde yakınlarını kaybetmişsin. Allah yardımcın olsun canım.

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Sezaryen doğum yapacaksanız Şehir hastanesi tavsiye edebilirim. Tek kişilik odalar mevcut, yeni bir hastane ve imkânları güzel. Size tavsiye edilen doktorlardan birinde doğum yaptım hiç gerek yok zor zamanınızda bir sürü para vermenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…