- 18 Aralık 2015
- 322
- 708
- 103
- 35
Yapmadı kuzum, yapsa yazacaktımSenin çatı muayenen nasil gecti haber verecektin merqk ettim
 yalnız şuan  nişan geldi. Sanci da 7 dk da bir gibi ilerliyor. Allahım heyecan yapmalı mi? Giyinip hazırlanmalı mi bilemedim
 yalnız şuan  nişan geldi. Sanci da 7 dk da bir gibi ilerliyor. Allahım heyecan yapmalı mi? Giyinip hazırlanmalı mi bilemedim 

Benim minik kızım biraz zorlanıyor bağırsak gazında teyzesi. İlk üç gün çok zorlandık sabaha kadar ağladı sancidan
 Benim minik kızım biraz zorlanıyor bağırsak gazında teyzesi. İlk üç gün çok zorlandık sabaha kadar ağladı sancidan  Sonra probiyotik bi damla aldım onu vermeye başladım daha rahat çıkarıyor artık ağlaması yok şükür. Ama yine de geceleri 2 saate bir uyaniyoruz hep mıkır mıkır emmek istiyor
 Sonra probiyotik bi damla aldım onu vermeye başladım daha rahat çıkarıyor artık ağlaması yok şükür. Ama yine de geceleri 2 saate bir uyaniyoruz hep mıkır mıkır emmek istiyor  
		 Bizimki de normalde 2 saatte bir uyandırıyodum ama ben uyandırmasam uyanmayacak öyle bir uykusu ağır yani. Dün geceden beri bişeyler oldu çocuğa daha 2 saat dolmadan uyandı ağladı emzirdim. Bugün de saat başı nerdeyse emmek istiyor. Uyanık kalma süresi baya uzadı sabah 10 buçuk gibi uyandı mesela arada çok kısa uyudu az önce emzirdim yeni uyudu bu saatte. Normalde olsa kaç kere uyumuştu zorla emzirmek için uyandırıyor olurdum. Her gün farklılaşıyor
 Bizimki de normalde 2 saatte bir uyandırıyodum ama ben uyandırmasam uyanmayacak öyle bir uykusu ağır yani. Dün geceden beri bişeyler oldu çocuğa daha 2 saat dolmadan uyandı ağladı emzirdim. Bugün de saat başı nerdeyse emmek istiyor. Uyanık kalma süresi baya uzadı sabah 10 buçuk gibi uyandı mesela arada çok kısa uyudu az önce emzirdim yeni uyudu bu saatte. Normalde olsa kaç kere uyumuştu zorla emzirmek için uyandırıyor olurdum. Her gün farklılaşıyor 

alt karın ağrısı bendede var canım. Doktorun ne dedi peki doğum için?
 alt karın ağrısı bendede var canım. Doktorun ne dedi peki doğum için?

bebiş geliyo muu yoksaa
 bebiş geliyo muu yoksaa