Ay valla biz çatladık meraktan oda napsın gitti gitti geldi neler neler yedi ama kızı göstermediMaşallah nasıl dayandı 30 hafta
İnşallah duyarsın canım
Beni 3 haftada bir çağırdı canım, randevu yoksa gideceksin mecbur. Yapacak bir şey yok
Yaa maşallahYok canım reglim 4 gün gecikmisti☺ben ihtimal vermesem de mide yanmalarim çoktan başlamıştı. Dayanamayacağım kadar aşırı bir hal alınca hadi bi test yapayım dedim. bakalim 2 li tarama testini tam olarak ne zaman kaçıncı ayda isteyecekler ?
Canm benim 6+4 e kadar bebeğim gelişti ama sonra gelişmedi kalp atışını duyamadım 12 haftaya kadar bekletti Dr sonra 12. Haftanın sonunda kürtaj oldumSelamlar arkadaşlar. Benim bugün kontrolum vardı. Kalp atisini duymadı bebeği görmedi. Kürtaj yapalım dedi ama ben beklemek istedim. Bana herhangi bir zararı olur mu. Zehirleme vs. 10 gun kadar dra gitmeyecegim
Ben 7.haftada gittim kalp atışına 10. Haftada çağırdı 11. Haftada 2li test olacağı için ön kontrol yapmak istedi. Ayda 1 devam.eder gibi geliyor6. Haftada kalp atışı duyduk şu an 8deyiz 12 de gidicem sizde aralıklar nasıl?
bana 3. Aya kadar 2 haftada 1 gelmelisin dedi o yüzden normal gibi.Kızlar 2 haftada kontrole gitmek doğru mu sizce ? Kürtajımı yapan doktoruma anca ayın 16 sına sıra bulabildim. Özelde bugün kontrolüm vardı2 hafta kısa bir süre mi ?
Çok üzüldüm canm nasibi yokmuş demek ki Rabbim en kısa zamanda yerini doldursunRheaa canım beni listeden silebilirsin bugün kürtaj oldum maalesef nasip değilmiş
Teşekkür ederim o zaman normal gidebilirimbana 3. Aya kadar 2 haftada 1 gelmelisin dedi o yüzden normal gibi.
5+6 da gittim ben canım, 3 hafta sonra gel dedi 8+6 haftaya salı gideceğim inşallah6. Haftada kalp atışı duyduk şu an 8deyiz 12 de gidicem sizde aralıklar nasıl?
Çok üzüldüm kalp atışını hiç mi duymadın canımCanm benim 6+4 e kadar bebeğim gelişti ama sonra gelişmedi kalp atışını duyamadım 12 haftaya kadar bekletti Dr sonra 12. Haftanın sonunda kürtaj oldum
Merhaba 9+3 oldum ben de bugün pek bir değişiklik yok bende ama hafif göbek çıktı gibi bulantı sorunu bende hiç olmadı sadece progestan kullandığım için ilacı içtikten sonra hafif bulantı başlıyor ama sabahları hiç bulantı ile utanmadın 3 gün önce kontrole gittiğimde doktor 12. Hafta 2 li test yapalım dedi hiç fetal DNA dan bahsetmediKızlar benim doktorun hesabına göre 9+6 oldu bugün benimde aynı zamanlarda olan var mı? Şu anki değişikliklerini merak ediyorum bende 7.haftadan beridir değişmeyen aksine hergün artan bi bulantı var sadece. Fetal DNA testi yaptıracağım önümüzdeki hafta yaptıracak planlar var mı başka?
Tatlım bana da daha zaman var ama buralardan bildiğim kadarıyla 35 yaş üstüne fetal DNA isteniyor ikili test oran açısından riskli çıkıyor çünkü 35 yaştan sonra. Bazen de daha garanti bir sonuç için onu öneriyorlar.Merhaba 9+3 oldum ben de bugün pek bir değişiklik yok bende ama hafif göbek çıktı gibi bulantı sorunu bende hiç olmadı sadece progestan kullandığım için ilacı içtikten sonra hafif bulantı başlıyor ama sabahları hiç bulantı ile utanmadın 3 gün önce kontrole gittiğimde doktor 12. Hafta 2 li test yapalım dedi hiç fetal DNA dan bahsetmedi
Hahahah yalnız degilsnz ben orda kese bile anlamyrm nerdeyseAy ne bileyim forumlarda denk geldim bazıları cinsiyet tahmini falan yapıyor ultrason resmine göre. Dedim belki sorun bendedir hiç anlamıyorum çünkü dediğim gibi. Ben kocaman bebeğin bile yüzünü poposunu seçemiyorum bazen o derece
Evet biliyorum 34 yaşındayım ben de ama doktorum bir şey söylemedi bende açıkçası sormadım ekstra çok bir şey yapmak yaptırmak istemiyorum daha stres oluyor benim için her şey Allah'tan diye dusunup sağlıkla ilerlemesini bekliyorumTatlım bana da daha zaman var ama buralardan bildiğim kadarıyla 35 yaş üstüne fetal DNA isteniyor ikili test oran açısından riskli çıkıyor çünkü 35 yaştan sonra. Bazen de daha garanti bir sonuç için onu öneriyorlar.
Şuan Aydindayim. Hafta içi özel bir Dr a gidip muaynee olacağım. O da duymazsa Dr um kürtaj demişti cuma gidip kürtaj olacagim ..bebegi önceden gördüğünü söyledi ama bu kez yok dedi. Haftası ilerlememis. Zaten pko olmasa epey büyük olması gerekirdi . Hayırlısı diyelim artık. Çok ca giremiyorum internete. Yazdıklarınızı geç görüyorum. Hepiniz sağlıkla alın kucaklarıniza yavrularınizi
evet ben de ileri yaş hamilelerde öneriliyor diye biliyorum. gittigim hastanede yapıyorlar fetal DNA testini ama cesitleri varmıs, doktorun önerdiği çeşidine gore ücret veriyorlar. bir daha ne zaman gidicem bilmiyorum gittigimde sorucam ben de. gecen hafta kontrole gittim lekelenmem oldugu icin 8.haftada. buarada bu test ile cinsiyet de belli oluyormus :)Tatlım bana da daha zaman var ama buralardan bildiğim kadarıyla 35 yaş üstüne fetal DNA isteniyor ikili test oran açısından riskli çıkıyor çünkü 35 yaştan sonra. Bazen de daha garanti bir sonuç için onu öneriyorlar.
canım ben 6+0 da duydum karındanKızlar
Şimdi en erken ne zaman duydunuz kalp atışını ?
Bu hafta gidicem eşimin de ameliyatı var ona göre sıra aldircam
Haklısınız tabi insanın elinde değil. Başka bir yere daha gidecek misiniz?Çok teşekkür ederimyani o kadar saçma ilerlediki süreç inanasim gelmiyor kızımda 5+6 vajinal kalp atımı duyunca bunda 6+5 boyle olunca düşünüyor insan.
ben keseyi 4+6 da gördüm vajinal ultrasyon ile kalp atışınıda 6+0 da duydum karından usg ileKızlar kese görüldükten ne kadar sonra kalp atışı duyuluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?