Canim uyutmayi denedim ama daha da deliriyor mama yemeden asla uyumuyor

youtubeda bi dr un videosuna denk geldim beslenme aralıklarını açın diyor bu şekilde uzatarak alistirabilirsiniz diyor şimdilik onu deniyorum bugün hep yarımşar saat geç verdim
Ah canim yaaa... nasıl üzüldüm

Senin yerinde olsam alerjik olacak tüm gıdaları beslenmemden çıkarırdim canım süt,yumurta, tüm kuruyemişler,kakao, çikolata, kayısı, şeftali, mısır, soya, deniz ürünleri, kuru baklagiller, hatta ekmekteki gluten bile alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir zor ama bi süre dene derim
Canım Ekin gündüz maksimum 1 saat uyur uzun uyuduğu cooook nadir ve 3 uyku yapıyor. 8 gibi gece uykusuna geçiyor ama 2 saate bir mamaya uyaniyor

Bugün beslenme araliklarini açarak mamayi 3 ölçeğe değil 4 ölçeğe çıkardım. Gün içinde daha fazla kalori aldırın ve beslenme aralıklarını açın diyordu youtubeda bir uzman. Şimdi onu deniyorum. Bı arkadaşım da bu şekilde uygulamış ve gece uykularını uzun uyumaya başlamış. Bir de mesela iki emip birakmiyor sonuna kadar içiyor mamayi aç olmasa içmez diye düşünüyorum belki de gün içinde aldığı miktar az kalıyor diye düşündüm bakalım başarıya ulasabilecek miyim