2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çiğ süt daha sıkıntılı değil mi ya benim de kafamı karıştırdı
Aslında daha çok bakteri var, mesela sağım yaptığı kovayı bile bilmiyoruz. Sanmıyorum ki mükemmel bir dezenfekte yapsın, çok kaynayınca yararlı bakterilerde ölüyor diye okumuştum. Ben oğlum için bimden altın süt yazıyor günlük ondan yaptım tadı da çok güzel oldu

30 dakikalık kısa bir kestirme yapabilir canım
Allahım böyle bir düzene ne zaman kavuşurum, gündüz 2.5 saat uyuması rüya gibi
Darısı başıma

Ben de ondan aldım mayaladım dün gece bugün yedirdim ilk defa baya beğendi

Aynen canim valla sonu yok biri bitiyor biri başlıyor anakucagi da kullanamiyoruz artik bağlayınca agliyor baglamayinca birden kalkip oturuyor anakucaginin içinde yatmak istemiyor yakinda yatağın içinde de kalkip kalkip oturur uykusunda
Kesinlikle bi de defalarca el değiştiren plastik şişelere koyuyorlar

6. Ay itibari ile pankek, mücver tarifleri görüyorum nette. Diş olmadan tüketebilir mi bebekler henüz erken gibi geldi bana
Yorumları okudım bende damaklar cok sertleşti ezebilir yazmışlar ama biz tabi daha oralara gelemdik patates ezmesi yiyoruz ama bütüm tariflere hakimim
Nasıl gidiyor ek gıda ben sadece patates ezip verdim tadım yapıyor yarından sonra havuç ve kabağa geçeceğim sen neler verdin başka?
Olabilir dogru... Benim kizimin 5 aylikken cikmaya baslamisti disleri, oglumda bir haftadir 2 tane sanirim usttekiler de yolda o yuzden herhalde kolayca yiyordu...
Maşallah bizimde altta iki diş kocaman oldu şimdi alt arkalar kaşınıyor parmak sokup duruyor bembeyaz olmuş bile
Dişleri geldiği için dr yakında fırçalamaya başlarız dedi ama başka bir şey demedi bu çok tatlıymış ya
İyiyiz canım emeklemeye başladı halının bir ucuna koyuyorum sonuna oyuncak veya kitap koyuyorum oraya kadar geliyor çok acelesi var defnenin
Ben cam şişede günlük süt alıp activia ile mayaladım ama her gün buna bütçem dayanır mı bilmem
Ben de haftaya mayalamaya başlayacağım bugün markette baktım sek süt 45 activia 35 ti zaten çiğ sütten hiç haberim yok Kv her hafta yapıyor inşallah defneye de bu performansı sergiler

Son düzenleme:
Canim 1 yasa gelene kadar disleri cikmayanlar var. Hem sadece on disler oncelikle cikiyor yanlar eksik ondan her turlu damaklariyla ezip yiyorlar. Ben ekmek.yapar.eline verirdim 7 aylikti kemire kemire yerdi sert oluyordu tabi. Pankeki de agzinin.ortasina dogru degil de yan tarafina koyuyorsunuz yiyorlar. Tabi bunu icin de ek gida işinde ilerlemis olmalilar alismis olmalilar

Hanımlar benim kızın bugün dişi çıktı
Bugünki gündüz uykularında ağlayarak uyandı ama kucağıma aldığımda gözünü açamıyordu ağlamaya devam ediyordu birkaç dakika, bende rüyasında birşeyeler görüyor diye düşündüm, aynı şeyi 3 farklı uykuda yaptı, akşam üzeri bir baktım dişi çıkmış Ateş durumu olursa diş çıkmadan öncemi oluyordu yoksa diş çıktıktan sonra mı?

Yorumları okudım bende damaklar cok sertleşti ezebilir yazmışlar ama biz tabi daha oralara gelemdik patates ezmesi yiyoruz ama bütüm tariflere hakimim
Ben de bilemedim ya boğazında falan kalır diye tırsıyorum yarin yapıp bi deneyim bakim napicak ben de pankek yemiş olurum bahaneyle

Oo bizim daha çok yolumuz var şu an patates yedi sadece tadımlardayız

Kızlar yaa bu arada bundan sonra ne vereceğim? Tek tek denedikten sonra sebzeleri mi karıştıracağım ya da koyu kıvamlı çorba gibi mi devam edeceğim dün okurken avokadolar kaşarlar havada uçuşuyordu sizlerde

Masallah bu erken cikan disleri korumak cok zor. Simdi kan ilaci veriyoruz ya onlar simsiyah yapiyor. Ilactan sonra su veriyorum disleri temizlesin diye yoksa siyah lekeler cok cirkin oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…