Aslında daha çok bakteri var, mesela sağım yaptığı kovayı bile bilmiyoruz. Sanmıyorum ki mükemmel bir dezenfekte yapsın, çok kaynayınca yararlı bakterilerde ölüyor diye okumuştum. Ben oğlum için bimden altın süt yazıyor günlük ondan yaptım tadı da çok güzel olduÇiğ süt daha sıkıntılı değil mi ya benim de kafamı karıştırdı
30 dakikalık kısa bir kestirme yapabilir canımSağolun kızlar bir düzen oturtamadım hala, sizinki gibi yapmaya çalışacağım, 18.00da uyandığında sorun yok ama bazen 17.00 da uyanıyor öyle denk geliyor siz 20.00-20.30 da uyutuyoruz demişsiniz ya arada 3-3.5 saat var benimki 1.5 saat geçince fena huysuzlanıp ağlamaya başlıyor uyumak istiyor kulakları gözleri ovalıyor oyalayıp uyutmayınca da aşırı yoruluyor sanırım uykuya dalması iyice zorlaşıyor sanki, ne yapsam bilemiyorum.
Darısı başımaAllahım böyle bir düzene ne zaman kavuşurum, gündüz 2.5 saat uyuması rüya gibi
Ben de ondan aldım mayaladım dün gece bugün yedirdim ilk defa baya beğendiAslında daha çok bakteri var, mesela sağım yaptığı kovayı bile bilmiyoruz. Sanmıyorum ki mükemmel bir dezenfekte yapsın, çok kaynayınca yararlı bakterilerde ölüyor diye okumuştum. Ben oğlum için bimden altın süt yazıyor günlük ondan yaptım tadı da çok güzel oldu
Aynen canim valla sonu yok biri bitiyor biri başlıyorOfff tüm bebekler aynı demek Derin artık ilerliyor uyurken kafası yatağa çarpıyor o yüzden uyanıyor gidemeyince de bağırıyor tam yüz üstü dönmeyi öğrendi rahat rahat uyuyordu 10 15 gündür de emekleme çıktı gece pekistiriyor resmen öğrendiklerini
Kesinlikle bi de defalarca el değiştiren plastik şişelere koyuyorlarAslında daha çok bakteri var, mesela sağım yaptığı kovayı bile bilmiyoruz. Sanmıyorum ki mükemmel bir dezenfekte yapsın, çok kaynayınca yararlı bakterilerde ölüyor diye okumuştum. Ben oğlum için bimden altın süt yazıyor günlük ondan yaptım tadı da çok güzel oldu
Evett büyüdülerAy emeklemeye çalışması ile mi ilgili bu yüzüstü yatması kızlar
Bi süre sonra hazır yoğurda geçişBen cam şişede günlük süt alıp activia ile mayaladım ama her gün buna bütçem dayanır mı bilmem
Yorumları okudım bende damaklar cok sertleşti ezebilir yazmışlar ama biz tabi daha oralara gelemdik6. Ay itibari ile pankek, mücver tarifleri görüyorum nette. Diş olmadan tüketebilir mi bebekler henüz erken gibi geldi bana
Nasıl gidiyor ek gıda ben sadece patates ezip verdim tadım yapıyor yarından sonra havuç ve kabağa geçeceğim sen neler verdin başka?Hiç farketmez canım. Yeni bir yiyecek yedikten sonra 2.veya 3. Kakasinda çıkar genelde besinler.
Mesela ben havuç verdim, en son cuma akşam verdim. Cumartesi kabağa geçtim. Az önce kaka yapmış hep havuç.üstelik dün 2 kez de kaka yaptı yani onlarda havuc
MaşallahOlabilir dogru... Benim kizimin 5 aylikken cikmaya baslamisti disleri, oglumda bir haftadir 2 tanesanirim usttekiler de yolda o yuzden herhalde kolayca yiyordu...
Dişleri geldiği için dr yakında fırçalamaya başlarız dedi ama başka bir şey demedi bu çok tatlıymış yaKızlar bebişlere diş fırçası ne aldınız? Ben dün e bebekte gezerken şunu gördüm alayım dedim iyi görünüyor ama hiç yorumlarına bakmadan almış oldum diş fırçalamaya alıştırmak içinmiş
İyiyiz canım emeklemeye başladı halının bir ucuna koyuyorum sonuna oyuncak veya kitap koyuyorum oraya kadar geliyorSelam kızlar, herkes iyidir inşallah
Biz tatildeyiz, bir kaç gün daha buralardayız. Tatilden önce başladığım tadımlara ara verdim haliyle. Ama cam rendeyi ve fileli meyve aparatını getirmiştim. Onunla armut filan verdim bir kaç kez. Suya hiç sokmadım, daha doğrusu denedik ama sevmedi ağladı çok
1 haftadır emekleme hareketleri yapıyor, ilerleyemiyor ama sallanıyor. Gece çok dönüyor ve hep göğsünün üstüne yatmak istiyor, niye böyle anlamadım. Hiç yapmazdı bunu. Aramızda yatıyor, belki bunalıyordur.
Bizden haberler böyle, sizin minikler neler yapıyor? Diş çıkaran oldu mu, ya da çorba içmeye başlayan
Ben de haftaya mayalamaya başlayacağım bugün markette baktım sek süt 45 activia 35 tiBen cam şişede günlük süt alıp activia ile mayaladım ama her gün buna bütçem dayanır mı bilmem
Pilotluk istiyordu da olmadi
Kardeşimin de olmadı itü tekstil müh gitti bakalım. Tekrar bu stresi yaşayamam dediPilotluk istiyordu da olmadiSeneye icin hazirlanacak yeni mezun olmustu kendine ver bir yil daha dedim. Senin ki ne yapti
Canim 1 yasa gelene kadar disleri cikmayanlar var. Hem sadece on disler oncelikle cikiyor yanlar eksik ondan her turlu damaklariyla ezip yiyorlar. Ben ekmek.yapar.eline verirdim 7 aylikti kemire kemire yerdi sert oluyordu tabi. Pankeki de agzinin.ortasina dogru degil de yan tarafina koyuyorsunuz yiyorlar. Tabi bunu icin de ek gida işinde ilerlemis olmalilar alismis olmalilarYorumları okudım bende damaklar cok sertleşti ezebilir yazmışlar ama biz tabi daha oralara gelemdikpatates ezmesi yiyoruz ama bütüm tariflere hakimim
Nasıl gidiyor ek gıda ben sadece patates ezip verdim tadım yapıyor yarından sonra havuç ve kabağa geçeceğim sen neler verdin başka?
Maşallahbizimde altta iki diş kocaman oldu şimdi alt arkalar kaşınıyor parmak sokup duruyor bembeyaz olmuş bile
Dişleri geldiği için dr yakında fırçalamaya başlarız dedi ama başka bir şey demedi bu çok tatlıymış ya
İyiyiz canım emeklemeye başladı halının bir ucuna koyuyorum sonuna oyuncak veya kitap koyuyorum oraya kadar geliyorçok acelesi var defnenin
Ben de haftaya mayalamaya başlayacağım bugün markette baktım sek süt 45 activia 35 tizaten çiğ sütten hiç haberim yok Kv her hafta yapıyor inşallah defneye de bu performansı sergiler
Ha ben hayallerin pesini birakma dedimKardeşimin de olmadı itü tekstil müh gitti bakalım. Tekrar bu stresi yaşayamam dedi
Sagol canım öyle olur inşallahHa ben hayallerin pesini birakma dedimHayirli ugurlu olsun canim
Yorumları okudım bende damaklar cok sertleşti ezebilir yazmışlar ama biz tabi daha oralara gelemdikpatates ezmesi yiyoruz ama bütüm tariflere hakimim
Ben de bilemedim ya boğazında falan kalır diye tırsıyorumCanim 1 yasa gelene kadar disleri cikmayanlar var. Hem sadece on disler oncelikle cikiyor yanlar eksik ondan her turlu damaklariyla ezip yiyorlar. Ben ekmek.yapar.eline verirdim 7 aylikti kemire kemire yerdi sert oluyordu tabi. Pankeki de agzinin.ortasina dogru degil de yan tarafina koyuyorsunuz yiyorlar. Tabi bunu icin de ek gida işinde ilerlemis olmalilar alismis olmalilar
Bende kızdan kalan patatesi yarın gözleme yaparım diyordum ekonomik mamiyiiz yaniiiBen de bilemedim ya boğazında falan kalır diye tırsıyorumyarin yapıp bi deneyim bakim napicak ben de pankek yemiş olurum bahaneyle
Oo bizim daha çok yolumuz varCanim 1 yasa gelene kadar disleri cikmayanlar var. Hem sadece on disler oncelikle cikiyor yanlar eksik ondan her turlu damaklariyla ezip yiyorlar. Ben ekmek.yapar.eline verirdim 7 aylikti kemire kemire yerdi sert oluyordu tabi. Pankeki de agzinin.ortasina dogru degil de yan tarafina koyuyorsunuz yiyorlar. Tabi bunu icin de ek gida işinde ilerlemis olmalilar alismis olmalilar
MasallahYorumları okudım bende damaklar cok sertleşti ezebilir yazmışlar ama biz tabi daha oralara gelemdikpatates ezmesi yiyoruz ama bütüm tariflere hakimim
Nasıl gidiyor ek gıda ben sadece patates ezip verdim tadım yapıyor yarından sonra havuç ve kabağa geçeceğim sen neler verdin başka?
Maşallahbizimde altta iki diş kocaman oldu şimdi alt arkalar kaşınıyor parmak sokup duruyor bembeyaz olmuş bile
Dişleri geldiği için dr yakında fırçalamaya başlarız dedi ama başka bir şey demedi bu çok tatlıymış ya
İyiyiz canım emeklemeye başladı halının bir ucuna koyuyorum sonuna oyuncak veya kitap koyuyorum oraya kadar geliyorçok acelesi var defnenin
Ben de haftaya mayalamaya başlayacağım bugün markette baktım sek süt 45 activia 35 tizaten çiğ sütten hiç haberim yok Kv her hafta yapıyor inşallah defneye de bu performansı sergiler
Tebrikler canim, gayet guzel bir bolum, zaten universitesi sahaneKardeşimin de olmadı itü tekstil müh gitti bakalım. Tekrar bu stresi yaşayamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?