Aa oyle mi! Bilmiyordum ama sanirim cogu bebekte oluyormus canim ufurum mu ne sanirim. Insallah gecmis gitmistir55 cm nedir ya karninda uzamisYaa kalp dedin de aklima geldi bizim de minik bir delik vardi kilo almasi bu acidan önemli ondanda.ekstra uzerine dusuyordum 6 aylik olunca kontrol var umarim kapanmistir. Dogdugunda ilk kontrol yapildi bir kac hafta sonra getirin drmisti goturdugumuzde kapanmaya baslamisti doktorun ilk sordugu kilo aliyor mu
Muzdan sonra oyle yapar canim normal, endiselenmeKızlarrrr mina dün muz yemisti bugün de armut tattırdım az önce kakasında siyah iplik gibi bir seyler vardı coktu baktım internetten kıl kurdu diyor canım o kadar çok sıkıldı ki basına gelen var mı
Tüketebilir canim, hele pankeke cogu bebek bayiliyor. Kizim cok seversin hala da oyle6. Ay itibari ile pankek, mücver tarifleri görüyorum nette. Diş olmadan tüketebilir mi bebekler henüz erken gibi geldi bana
Canim benim esim yetiskin oldugu halde bu kadar hassas. Seninki bebek, olabilir. Kimi kabiz kimi isal oluyor besine gore, tepkisini gormus oldun. Bence bugun patates ver, tepkisi olumlu olursa kabagi patatesle verirsin. Metabolizmasi hizli demekki bebeginin...Gunaydin kizlar,telefonum bozuktu takip edemedim burayi.Onceki gun bes ay kontrolumuz vardi, cok sukur bir sıkınti yok fakat doktor kilo alimini az buldu (6.5 kilo) ek gidaya baslayalim dedi,dun kabak tattirdim ishal oldu,kabaktan mi baska bir seyden mi bilemedim,bir iki cay kasigi tatmistir en fazla hemen ishal yaoar mibasina gelen var mi?
Evet bugun patates verecegim, insallah salginlardan degildir kabaktandir.Benim kizim sadece anne sutu aliyor iki uc gunde bir kaka yapar normalde,dun kabaktan sonra uc kere gurultulu kaka yapti, bakalim patates verince nasil etki olacak.Canim benim esim yetiskin oldugu halde bu kadar hassas. Seninki bebek, olabilir. Kimi kabiz kimi isal oluyor besine gore, tepkisini gormus oldun. Bence bugun patates ver, tepkisi olumlu olursa kabagi patatesle verirsin. Metabolizmasi hizli demekki bebeginin...
Bugunde devam ederse goturursun Doktora canim. Atesini de takip et bence o zaman... insallah hasta degildir kabaktandirEvet bugun patates verecegim, insallah salginlardan degildir kabaktandir.Benim kizim sadece anne sutu aliyor iki uc gunde bir kaka yapar normalde,dun kabaktan sonra uc kere gurultulu kaka yapti, bakalim patates verince nasil etki olacak.
Yok üfurum ayri canim bu bildigimiz deli minikti amaAa oyle mi! Bilmiyordum ama sanirim cogu bebekte oluyormus canim ufurum mu ne sanirim. Insallah gecmis gitmistir
Yapar canim mimmacikta versen yapar. Buyuk.oglum kabiz olmustu muz vermistim minnacik doktorumuz olsun yapar demisti 1 cay kasigi bile. Benim de kabak verdigim gun hemen kaka yapti normalde gec yapan bebekGunaydin kizlar,telefonum bozuktu takip edemedim burayi.Onceki gun bes ay kontrolumuz vardi, cok sukur bir sıkınti yok fakat doktor kilo alimini az buldu (6.5 kilo) ek gidaya baslayalim dedi,dun kabak tattirdim ishal oldu,kabaktan mi baska bir seyden mi bilemedim,bir iki cay kasigi tatmistir en fazla hemen ishal yaoar mibasina gelen var mi?
Ayy ben baya geriden geliyorum ama görünce dayanamadımSelam kizlar evde internet olmayinca biz de kültürlenelim dedikromanimiz bitince de ogluşumla kpss calismaya baslicaz şimdiden başlasa anca yetişir
Mutlaka diğer kitaplarına da bakıcam. Bir kitabi beğenince hemen yazarın diğer kitaplarina da insan bakiyor sanki arada bir bağ oluşuyor terkedemiyorsunAyy ben baya geriden geliyorum ama görünce dayanamadımYazarının diğer kitabı Akhilleus’un Şarkısı da çok güzeldir okumadıysan tavsiye ederim. Bu arada nickten fantastik sever olduğun çok bell zaten :)
Bende fantastik edebiyatı çok severim
Valla ne yalan söyleyeyim bende kadınlar kulübünde fantastik sever annelerle tanışacağımı hiç düşünmemiştimMutlaka diğer kitaplarına da bakıcam. Bir kitabi beğenince hemen yazarın diğer kitaplarina da insan bakiyor sanki arada bir bağ oluşuyor terkedemiyorsunyaa arwen bence en güzel elf ben de en çok fantastik, şaşırdım çoğu kişinin benim gibi fantastik içerikleri beğenmesine
Evet ben online oyun çok oynuyordum benden başka kimse yazmadıysa tabiValla ne yalan söyleyeyim bende kadınlar kulübünde fantastik sever annelerle tanışacağımı hiç düşünmemiştimMitolojik hikayeleri sevdiysen Pat Barker ve Natalie Haynes kitapları da çok güzel
Bu arada gamer bir anne vardı bizim konuda o da sen miydin?Ben oyun da çok oynarım (oynardım ) Doğuma gideceğim sabahın akşamı gecelere kadar Hogwarts Legacy oynamıştım Şimdi eşim Baldur’s Gate 3 oynuyor harika bir oyun bende baktım biraz ama tabi bebişle öyle devasa bir oyun oynamak imkansız. Daha kitap okuyamıyorum
Evet ben online oyun çok oynuyordum benden başka kimse yazmadıysa tabisenin gibi çok oynardim hamileyken bile şimdi oynayamiyorum bebek durmuyor ki eşim de diyor e sporcu olsun okuyanlardan daha iyi durumda olur söylediklerini de hiç oynamadim ben hep lol oynuyordum önceden de metin2 sjjdje arada sims4 çok yayin izlerdim twitch'te nereden nereye bazen özlüyorum o eski günleri
Disleri olmadan zor olmaz mi ya kuru ya bi deTüketebilir canim, hele pankeke cogu bebek bayiliyor. Kizim cok seversin hala da oyle
Biraz zaman aliyor ögrenmesi hem oyun içi kurallar hem de yüzlerce hero var, hepsinin de yetenekleri farkli. Hepsini bilmen lazim sen oynamasan da karşına alıp oynarlar birkaç aya anca ögrenirsin o zamana kadar da işitmediğin küfür kalmaz tabiEşim eskiden lol oynuyordu şimdi pek bakmıyor arada Tft kısmını oynuyor bende eskiden tft oynardım. Normal lol beceremedim
Valla eşin doğru demiş e sporcu gençler acayip kazanıyor
Bu arada sims’i çocukluğumdan beri çok severek oynarım. Tüm serilerini oynamışımdır yenisi çıksa yine alır oynarım çok zevkliPqueen’in sims 4 yayınları çok komikti bir sürü seri çekmişti aşkı memnu falan
Eskiden sabahlara kadar oynardım, dizi film izlerdik her hafta 1 kitap bitirirdim şimdi hiçbirini yapamıyorum o biraz üzücü :/
Bütün güzel oyunlar, kitaplar falan da sanki ben doğurunca çıkmaya başladı gibiNeyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da ileride hobilerimize daha fazla vakit ayırabileceğimiz zamanlar illa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?