2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eşim anlatmıştı oyun şeklini ama karışık gelmişti beceremedim Ama karakterlerin arka plan hikayelerini çok beğenmiştim baya sarmıştım, netten okuyup duruyordum Sonra netflixde Jinx’i falan anlatan Arcane diye animasyonu çıkmıştı onu izleyip çok beğenmiştik. Kesin sen izlemişsindir

Bllossom Benim kızım da (bu arada kızımın da ikinci ismi Mina) muz yedikten sonra kakası öyle siyah iplikli gibiydi bende çok korkmuştum Ama burada kakada çıkıyor diye konuşulduğu sonradan aklıma o gelmişti birde anneme sordum anca öyle rahatlamıştım.

Ben izlemedim o zamanlar oyun mu oyniyim yoksa onu mu izliyim zamanimi onlara harcamiyordum hepsinin bir hikayesi var ben çoğunu bilmiyorum oku oku bitmez

Üzerinden baya zaman geçmiş ama net bilgi bulamadım şansımı denemek istedim 2 aylık bebeğim var damlayı ne kadar versem bilemedim günde bir kere 5 damla mı dediler size? İçinde 20 damla bir ve ya iki kere yazmışlar çok geldi vermedim o kadar.

Kabaktandir canım kabak hemen etki ediyor
Olabilir dogru... Benim kizimin 5 aylikken cikmaya baslamisti disleri, oglumda bir haftadir 2 tane sanirim usttekiler de yolda o yuzden herhalde kolayca yiyordu...
Dişsiz olmaz bence kuru ve hamur sonuçta öğütemez
Günlük 30 ml e kadar verebiliyorsun colexin şurubunu. Damlasini kullanmadim ama Nurse harveyin instagram adresine dm atarsan bilgi veriyorlar istersen bir yaz. Şurup için bana bu şekilde yazmışlar
Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Nurse Harvey's Colex'i beslenme sırasında ya da sonrasında 0-1 ay bebeklerde 2,5ml (ölçekli pipet ile veya 1 çay kaşığı ile); gaz sancısı veya koliğin şiddetine göre günde 4-6 defa şeklindedir. 24 saatte maksimum 6 defa kullanılmalıdır. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Detaylı bilgi için doktorunuza ya da eczacınıza danışmanızı tavsiye ederiz. Sağlıklı günler dileriz

Kızlar bebişlere diş fırçası ne aldınız? Ben dün e bebekte gezerken şunu gördüm alayım dedim iyi görünüyor ama hiç yorumlarına bakmadan almış oldum diş fırçalamaya alıştırmak içinmiş

Eklentiler

• image.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 44
Selam kızlar, herkes iyidir inşallah

Biz tatildeyiz, bir kaç gün daha buralardayız. Tatilden önce başladığım tadımlara ara verdim haliyle. Ama cam rendeyi ve fileli meyve aparatını getirmiştim. Onunla armut filan verdim bir kaç kez. Suya hiç sokmadım, daha doğrusu denedik ama sevmedi ağladı çok

1 haftadır emekleme hareketleri yapıyor, ilerleyemiyor ama sallanıyor. Gece çok dönüyor ve hep göğsünün üstüne yatmak istiyor, niye böyle anlamadım. Hiç yapmazdı bunu. Aramızda yatıyor, belki bunalıyordur.

Bizden haberler böyle, sizin minikler neler yapıyor? Diş çıkaran oldu mu, ya da çorba içmeye başlayan

Yazdım ama 3 gün oldu dönen olmadı teşekkür ederim cevabınız için

Arya da resmen emeklemeye çalışmaktan uyuyamıyor ve sürekli yüzüstü yatmak istyor ellemiyorum bende ama hareketten uykuya geçişi bazen zor oluyor diş çıkardık alttan 2 tane çorba da içiyoruzzzz şimdi hepimizin bu dönemleri sanırım çok komik ya daha max 6 ay önce ne zaman doğurcaz diyosuk

Ayni sorun bizde de var sürekli yüzüstü dönüp popoyu dikiyor bu hareketi yapmak için sabaha kadar 50 kere dönüyordur uykusunda bile dönüp popoyu dikiyor

Ayni sorun bizde de var sürekli yüzüstü dönüp popoyu dikiyor bu hareketi yapmak için sabaha kadar 50 kere dönüyordur uykusunda bile dönüp popoyu dikiyor

Ay emeklemeye çalışması ile mi ilgili bu yüzüstü yatması kızlar

Bence evet ileri atmak istiyor kendini yapamayınca kızıp bağırıyor
Offf tüm bebekler aynı demek Derin artık ilerliyor uyurken kafası yatağa çarpıyor o yüzden uyanıyor gidemeyince de bağırıyor tam yüz üstü dönmeyi öğrendi rahat rahat uyuyordu 10 15 gündür de emekleme çıktı gece pekistiriyor resmen öğrendiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…