- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Eşim anlatmıştı oyun şeklini ama karışık gelmişti beceremedimBiraz zaman aliyor ögrenmesi hem oyun içi kurallar hem de yüzlerce hero var, hepsinin de yetenekleri farkli. Hepsini bilmen lazim sen oynamasan da karşına alıp oynarlar birkaç aya anca ögrenirsin o zamana kadar da işitmediğin küfür kalmaz tabiben başta bilgisayari kapatip agliyordum herkes bana küfür ediyor diye wjdjeu. Eşimle ikimizin ayrı hesapları var şuan benim ligim ondan çok üstte ünide de herkes dalga geçiyordu benimle şimdi onlardan da üstteyim
Tüm sims4 videolarini youtubedan izledimçok komik bir ara dilenci sims yapmisti gelinlikle gece kulubunun önünde dilendiriyordu çöp kovasinin içinde yatiriyordu
Off konuşunca bak nasıl canim çekti keşke rahat rahat sabahlayana kadar oynayabilsem, oynayabilsekherhalde bu gidişle bizim hayaller onlar okullu olana kadar ama eşime de söz verdim sporcu olacak peşinde dolanip koşturucam diye bir de 2.çocuk istiyor ben istemiyorum diye küsüyor, ah bir anlasalar bizi
Olabilir dogru... Benim kizimin 5 aylikken cikmaya baslamisti disleri, oglumda bir haftadir 2 taneDisleri olmadan zor olmaz mi ya kuru ya bi de
Ben izlemedim o zamanlar oyun mu oyniyim yoksa onu mu izliyimEşim anlatmıştı oyun şeklini ama karışık gelmişti beceremedimAma karakterlerin arka plan hikayelerini çok beğenmiştim baya sarmıştım, netten okuyup duruyordum Sonra netflixde Jinx’i falan anlatan Arcane diye animasyonu çıkmıştı onu izleyip çok beğenmiştik. Kesin sen izlemişsindir
Bllossom Benim kızım da (bu arada kızımın da ikinci ismi Mina ) muz yedikten sonra kakası öyle siyah iplikli gibiydi bende çok korkmuştum Ama burada kakada çıkıyor diye konuşulduğu sonradan aklıma o gelmişti birde anneme sordum anca öyle rahatlamıştım.
Üzerinden baya zaman geçmiş ama net bilgi bulamadım şansımı denemek istedim 2 aylık bebeğim var damlayı ne kadar versem bilemedim günde bir kere 5 damla mı dediler size? İçinde 20 damla bir ve ya iki kere yazmışlar çok geldi vermedim o kadar.Nurse Harveys colex mi aldığın? Eğer oysa 0-1 ay için içinden çıkan şırınga ile günde 2,5 ml gazin şiddetine göre günde 4-6 defa verilebiliyor. Ben direk firmaya yazıp sordum instagramdan bu şekilde bilgi verdiler bana. Diğer damla da ağzına günde 1 kez 5 damla şeklinde uygulanıyor.
Benim dr 10 damla diyordu sab simplexÜzerinden baya zaman geçmiş ama net bilgi bulamadım şansımı denemek istedim 2 aylık bebeğim var damlayı ne kadar versem bilemedim günde bir kere 5 damla mı dediler size? İçinde 20 damla bir ve ya iki kere yazmışlar çok geldi vermedim o kadar.
Kabaktandir canım kabak hemen etki ediyorGunaydin kizlar,telefonum bozuktu takip edemedim burayi.Onceki gun bes ay kontrolumuz vardi, cok sukur bir sıkınti yok fakat doktor kilo alimini az buldu (6.5 kilo) ek gidaya baslayalim dedi,dun kabak tattirdim ishal oldu,kabaktan mi baska bir seyden mi bilemedim,bir iki cay kasigi tatmistir en fazla hemen ishal yaoar mibasina gelen var mi?
Dişsiz olmaz bence kuru ve hamur sonuçta öğütemezOlabilir dogru... Benim kizimin 5 aylikken cikmaya baslamisti disleri, oglumda bir haftadir 2 tanesanirim usttekiler de yolda o yuzden herhalde kolayca yiyordu...
Günlük 30 ml e kadar verebiliyorsun colexin şurubunu. Damlasini kullanmadim ama Nurse harveyin instagram adresine dm atarsan bilgi veriyorlar istersen bir yaz. Şurup için bana bu şekilde yazmışlarÜzerinden baya zaman geçmiş ama net bilgi bulamadım şansımı denemek istedim 2 aylık bebeğim var damlayı ne kadar versem bilemedim günde bir kere 5 damla mı dediler size? İçinde 20 damla bir ve ya iki kere yazmışlar çok geldi vermedim o kadar.
Yazdım ama 3 gün oldu dönen olmadı teşekkür ederim cevabınız içinKabaktandir canım kabak hemen etki ediyor
Dişsiz olmaz bence kuru ve hamur sonuçta öğütemez
Günlük 30 ml e kadar verebiliyorsun colexin şurubunu. Damlasini kullanmadim ama Nurse harveyin instagram adresine dm atarsan bilgi veriyorlar istersen bir yaz. Şurup için bana bu şekilde yazmışlar
Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Nurse Harvey's Colex'i beslenme sırasında ya da sonrasında 0-1 ay bebeklerde 2,5ml (ölçekli pipet ile veya 1 çay kaşığı ile); gaz sancısı veya koliğin şiddetine göre günde 4-6 defa şeklindedir. 24 saatte maksimum 6 defa kullanılmalıdır. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Detaylı bilgi için doktorunuza ya da eczacınıza danışmanızı tavsiye ederiz. Sağlıklı günler dileriz
Sab simplex benim doktorum günde 4 kere 8 damla şeklinde verdi çok gazlı olduğunu görünce. Ama bana fayda etmedi Nurse harveys deneyim dedim ama dozundan emin olamadımBenim dr 10 damla diyordu sab simplex
Arya da resmen emeklemeye çalışmaktan uyuyamıyor ve sürekli yüzüstü yatmak istyor ellemiyorum bende ama hareketten uykuya geçişi bazen zor oluyorSelam kızlar, herkes iyidir inşallah
Biz tatildeyiz, bir kaç gün daha buralardayız. Tatilden önce başladığım tadımlara ara verdim haliyle. Ama cam rendeyi ve fileli meyve aparatını getirmiştim. Onunla armut filan verdim bir kaç kez. Suya hiç sokmadım, daha doğrusu denedik ama sevmedi ağladı çok
1 haftadır emekleme hareketleri yapıyor, ilerleyemiyor ama sallanıyor. Gece çok dönüyor ve hep göğsünün üstüne yatmak istiyor, niye böyle anlamadım. Hiç yapmazdı bunu. Aramızda yatıyor, belki bunalıyordur.
Bizden haberler böyle, sizin minikler neler yapıyor? Diş çıkaran oldu mu, ya da çorba içmeye başlayan
Çok yakışıklı olacak bu kuzu annesiEk gida da hepsini ayni anda yiyebilir miyim diye düşünürken benim kameralara yansiyan görüntüm
İçinden çıkan kağıtta da yazıyordu diye hatırlıyorumYazdım ama 3 gün oldu dönen olmadı teşekkür ederim cevabınız için
Ayni sorun bizde de var sürekli yüzüstü dönüp popoyu dikiyor bu hareketi yapmak için sabaha kadar 50 kere dönüyordur uykusunda bile dönüp popoyu dikiyorSelam kızlar, herkes iyidir inşallah
Biz tatildeyiz, bir kaç gün daha buralardayız. Tatilden önce başladığım tadımlara ara verdim haliyle. Ama cam rendeyi ve fileli meyve aparatını getirmiştim. Onunla armut filan verdim bir kaç kez. Suya hiç sokmadım, daha doğrusu denedik ama sevmedi ağladı çok
1 haftadır emekleme hareketleri yapıyor, ilerleyemiyor ama sallanıyor. Gece çok dönüyor ve hep göğsünün üstüne yatmak istiyor, niye böyle anlamadım. Hiç yapmazdı bunu. Aramızda yatıyor, belki bunalıyordur.
Bizden haberler böyle, sizin minikler neler yapıyor? Diş çıkaran oldu mu, ya da çorba içmeye başlayan
Yaaa şimdi kızlar düşünsün teyzesiÇok yakışıklı olacak bu kuzu annesi
Arya da resmen emeklemeye çalışmaktan uyuyamıyor ve sürekli yüzüstü yatmak istyor ellemiyorum bende ama hareketten uykuya geçişi bazen zor oluyordiş çıkardık alttan 2 tane çorba da içiyoruzzzz şimdi hepimizin bu dönemleri sanırım çok komik ya daha max 6 ay önce ne zaman doğurcaz diyosuk
Ayni sorun bizde de var sürekli yüzüstü dönüp popoyu dikiyor bu hareketi yapmak için sabaha kadar 50 kere dönüyordur uykusunda bile dönüp popoyu dikiyor
Seninki oturmaya basladinmi canim? Oturmaya baslayinca emeklemek isterler... Ya da gazi varsa cikartmak icin de yapiyor benim oglumAy emeklemeye çalışması ile mi ilgili bu yüzüstü yatması kızlar
Bence evet ileri atmak istiyor kendini yapamayınca kızıp bağırıyorAy emeklemeye çalışması ile mi ilgili bu yüzüstü yatması kızlar
Offf tüm bebekler aynı demek Derin artık ilerliyor uyurken kafası yatağa çarpıyor o yüzden uyanıyor gidemeyince de bağırıyor tam yüz üstü dönmeyi öğrendi rahat rahat uyuyordu 10 15 gündür de emekleme çıktı gece pekistiriyor resmen öğrendikleriniBence evet ileri atmak istiyor kendini yapamayınca kızıp bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?