2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya tariflerinizi gözler yaşlı okuyorum alerjik bebek anası olarak sadece sebze çorbası/püresi ve meyveli muhallebi yapıyorum ben, her gün böyle yumurta, tereyağı, peynirler, ilik suları falan hepsi gelecek aylarda denenecek daha. Ben sonradan tarif sorarsam kusura bakmazsınız artık çok arkadan geliyorum

Saat rutini olduğu için aşağı yukarı hep aynı saatlerde uyuyor. Ve hala 30 -45 . Dakika uyanmaları var geri döndürme yapıyorum. Malesef destekli uyuyor. Kucağımdayken yürüyerek uyutuyorum. Tam sallama gibi de değil. Ama son zaman meme de dahil oldu dişten dolayı sanırım.
Bizde de yumurta alerjisi çıktı . Benimki sebze püresi çorbası da yemiyor meyve muhallebili de yemiyor. Ben hepten gerideyim . Hepsini red durumunda. Ay bu bebe beni hem uyku konusunda hem yemek konusunda çok fazla sınıyor

Canim kucagimda izliyor cocuklari, 2 aydir falan. Bugun eslik etti baya mutlu oldu. Kahvemi aliyorum iniyorum asagi parka benim icin de vakit geciyor iyi oluyor...
Ay süpermiş site içi park o zaman

Aşçı anne sitesinde 59 TL ben bu markanın süt alerjik ürünlerini aldım memnun kaldım bebe bisküvisini güzel yedi Derin pekmezleri de güzel

Kızlaaaar selamlar nasılsınız lohusalıktan bu yana uzuuun zamandır girmiyorum buralara. Ee nasıl gidiyor bebelerle. Ek gıda olayı biraz zormuş gerçekten ya. Neler veriyorsunz. Ben ne vereceğimi şaşırıyorum bu arada 6,5 aylık olduk biz. Ve 4 dişimiz var

Cnm biberon emiyor anladığım kadarıyla kaşık almıyorsa sebze çorbası yapıp tülbentten geçir biberona koyup öyle vermeyi deneyebilirsin, sebzelerin vitaminini almış olur en azından. Meyve suyunu da aynı şekilde verebilirsin.

Ya geçmiş olsun cnm,benimki de zor yiyen bir bebek ama tatlı patates bizde işleri değiştirdi sevmeye başladı az da olsa katıyorum çorbalara bir dene istersen. Uyku konusunda ben de çok zorlandım ama uyku eğitimi verdiğimden beri dünya varmış diyorum minseo detaylı yazmıştı dene mutlaka uyku eğitimini sabırla derim. Mutlaka eninde sonunda yer üzülme yemeye başlayınca biz alerjikler kendi aramızda tarifleşiriz artık.

Canim uzulme Allahtan gecici ve verebilecegin baya bir gida var. Insallah gelecek ay gecmis olur

Benim doktorda corbalari meyve sulari kesinlikle biberonla vermiceksin dedi. Sanirim kasikla icmeyi ogrenmesi icin yoksa aklima baska mantikli bi aciklama gelmedi:) gerci bi kere denedim icmedi yani icmeyen biberonlada icmiyor ya

Canim bunlarin hepsi destekli uyumaktan kaynakli malesef Dişini sıkıp 3 gün uyku eğitimi vermeni tavsiye ederim zaten tamamen desteği birakmayacaksin sallanmayi birakacak ve bir süre sonra inanki değişime sasiracaksin. Nazar değmesin de bizim gece uykularımiz çok güzel oldu gündüz uykularimiz uzadi. Ekin 40 dk uyurdu maksimum gece sık uyanirdi. Şuan gece 1 defa uyaniyor sadece
Aşçı anne sitesinde 59 TL ben bu markanın süt alerjik ürünlerini aldım memnun kaldım bebe bisküvisini güzel yedi Derin pekmezleri de güzel
Yaaa sitesine bakmamistim çok iyiymis o zaman ordan almak daha mantikli bisküvisini denemedim deneyim canim teşekkür ederim

Canım anladığım kadarıyla sen uyku eğitimini profesyonel destek alarak değil de kendin verdin değil mi ? Büyük kızım evdeyken imkanı yok olmuyor. Okula gittiğinde başlayayım anlattığın gibi . Yoksa bu şekilde sabır ve hal kalmadı bende. Ekinkuşa da maşallah 41 kere

Evet biberon alıyor, güzel fikir gibi denenebilir

Tatlı patates denemiştim olur deneyeyim bi bakalım. Bir de bizimki anladığım sadece süt ürünü tercih ediyor. Yoğurt labne ve kefir yedi çünkü. Valla tarfileşmeler olur dediğin gibi sonradan ay sen de mi verdin uyku eğitimi. Minseo nun anlattığı gibi mi yaptın sen de. Bakalım deneyeceğim ben de inşallah

Hiç sorun değil ne zaman istersen o zaman sor biz buralardayız

Kizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
Yaaaaa çok tatlışş ya bişiy diyim miiii bu kuzucuk ayından daha büyük duruyor maşallah geçen gün bizde doktora gittiğimizde ilk defa kaydırdım cocuklara öyle bir bakıyordu ki ahaha hadii bu da bizden gelsin kankiler karşılıklı kaymış gibi olsun

Eklentiler

• C19872D8-E284-4EE7-B894-3FDEB153F7C5.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…