Saat rutini olduğu için aşağı yukarı hep aynı saatlerde uyuyor. Ve hala 30 -45 . Dakika uyanmaları var geri döndürme yapıyorum. Malesef destekli uyuyor. Kucağımdayken yürüyerek uyutuyorum. Tam sallama gibi de değil. Ama son zaman meme de dahil oldu dişten dolayı sanırım.Gelin yiyelim
Evet canim köfteyi seviyor
Hep ayni saatlerde mi uyaniyor farkli saatlerde mi bir de destekli mi uyuyor?
Ben 1 gün etli bişey veriyorsam ertesi gün sebzeli biseyler veriyorum sabit bi listem yok mesela bugün kiymali kereviz yemeği yiyecek yarın mücver+yoğurt veririm öğlen pazar günü ya köfte ya balik yer pazartesiye yine sebze yemeği yaparim gibi gibi
Buz posetleri oluyor ya huni ile ona doldurdum canim
Evet ben de yapıyorum seviyor canim
Tayt ve sweatshirt olarak aldim canim ben. Bi citcitli uzun kollu body almistim suan onlari giydiriyorum
Bizde de yumurta alerjisi çıktı . Benimki sebze püresi çorbası da yemiyor meyve muhallebili de yemiyor. Ben hepten gerideyim . Hepsini red durumunda. Ay bu bebe beni hem uyku konusunda hem yemek konusunda çok fazla sınıyorKızlar ya tariflerinizi gözler yaşlı okuyorum alerjik bebek anası olarak sadece sebze çorbası/püresi ve meyveli muhallebi yapıyorum ben, her gün böyleyumurta, tereyağı, peynirler, ilik suları falan hepsi gelecek aylarda denenecek daha. Ben sonradan tarif sorarsam kusura bakmazsınız artık çok arkadan geliyorum
Ay ne güzel. Ben benimkini bimkere salıncağa koydum o kadar şaşırdı kiKizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
Canim kucagimda izliyor cocuklari, 2 aydir falan. Bugun eslik etti baya mutlu oldu. Kahvemi aliyorum iniyorum asagi parkaAy ne güzel. Ben benimkini bimkere salıncağa koydum o kadar şaşırdı ki
Ay süpermiş site içi park o zamanCanim kucagimda izliyor cocuklari, 2 aydir falan. Bugun eslik etti baya mutlu oldu. Kahvemi aliyorum iniyorum asagi parkabenim icin de vakit geciyor iyi oluyor...
Aşçı anne sitesinde 59 TL ben bu markanın süt alerjik ürünlerini aldım memnun kaldım bebe bisküvisini güzel yedi Derin pekmezleri de güzelBen hazir aldım migrostan gurvita ve fide marka. Difrizde istediğin kadar durur bi süresi yok. bi de bunu aldim ama bunun fiyatı çok artmış benim suan bayaaa var difrizde 2_3 küp atıyorum yemeklerine
AşçıAnne Aşçı Anne Kuzu Ilikli Kemik Suyu (8 AY) 480 ml - Fiyatı, Yorumları
AşçıAnne Aşçı Anne Kuzu Ilikli Kemik Suyu (8 AY) 480 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cnm biberon emiyor anladığım kadarıyla kaşık almıyorsa sebze çorbası yapıp tülbentten geçir biberona koyup öyle vermeyi deneyebilirsin, sebzelerin vitaminini almış olur en azından. Meyve suyunu da aynı şekilde verebilirsin.Merhaba kızlar umarım herkes iyidirSizlere bir şey danışmaya geldim.
Benim beybim aslında güzel yiyordu ek gıdasını ama geçen hafta ateşli hastalık geçirdi. O günden beri ağzına kaşık almıyor diyeyim. Ben de dün mama vereyim dedim ilk defa. Baktım içiyor. Meme de emiyor ama bence yetersiz. Çünkü mama içince huzur buldu çocuk resmen. Ek gıda yerine mama vermek sizce doğru mu ya ne yapayım bilemedim. Ek gıda kesinlikle almıyor artık. Aç kalıyor bu sefer de.
Ya seni yerim ben kaymalara da baslamis dunku bebeKizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
Ayy çok özendik annesi, mutluluğa bakKizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
Ya geçmiş olsun cnm,benimki de zor yiyen bir bebek ama tatlı patates bizde işleri değiştirdi sevmeye başladı az da olsa katıyorum çorbalara bir dene istersen. Uyku konusunda ben de çok zorlandım ama uyku eğitimi verdiğimden beri dünya varmış diyorum minseo detaylı yazmıştı dene mutlaka uyku eğitimini sabırla derim. Mutlaka eninde sonunda yer üzülme yemeye başlayınca biz alerjikler kendi aramızda tarifleşiriz artık.Saat rutini olduğu için aşağı yukarı hep aynı saatlerde uyuyor. Ve hala 30 -45 . Dakika uyanmaları var geri döndürme yapıyorum. Malesef destekli uyuyor. Kucağımdayken yürüyerek uyutuyorum. Tam sallama gibi de değil. Ama son zaman meme de dahil oldu dişten dolayı sanırım.
Bizde de yumurta alerjisi çıktı . Benimki sebze püresi çorbası da yemiyor meyve muhallebili de yemiyor. Ben hepten gerideyim . Hepsini red durumunda. Ay bu bebe beni hem uyku konusunda hem yemek konusunda çok fazla sınıyor
Canim uzulme Allahtan gecici ve verebilecegin baya bir gida var. Insallah gelecek ay gecmis olurKızlar ya tariflerinizi gözler yaşlı okuyorum alerjik bebek anası olarak sadece sebze çorbası/püresi ve meyveli muhallebi yapıyorum ben, her gün böyleyumurta, tereyağı, peynirler, ilik suları falan hepsi gelecek aylarda denenecek daha. Ben sonradan tarif sorarsam kusura bakmazsınız artık çok arkadan geliyorum
Benim doktorda corbalari meyve sulari kesinlikle biberonla vermiceksin dedi. Sanirim kasikla icmeyi ogrenmesi icin yoksa aklima baska mantikli bi aciklama gelmedi:) gerci bi kere denedim icmedi yani icmeyen biberonlada icmiyor yaCnm biberon emiyor anladığım kadarıyla kaşık almıyorsa sebze çorbası yapıp tülbentten geçir biberona koyup öyle vermeyi deneyebilirsin, sebzelerin vitaminini almış olur en azından. Meyve suyunu da aynı şekilde verebilirsin.
Canim bunlarin hepsi destekli uyumaktan kaynakli malesefSaat rutini olduğu için aşağı yukarı hep aynı saatlerde uyuyor. Ve hala 30 -45 . Dakika uyanmaları var geri döndürme yapıyorum. Malesef destekli uyuyor. Kucağımdayken yürüyerek uyutuyorum. Tam sallama gibi de değil. Ama son zaman meme de dahil oldu dişten dolayı sanırım
Yaaa sitesine bakmamistim çok iyiymis o zaman ordan almak daha mantikli bisküvisini denemedim deneyim canim teşekkür ederimAşçı anne sitesinde 59 TL ben bu markanın süt alerjik ürünlerini aldım memnun kaldım bebe bisküvisini güzel yedi Derin pekmezleri de güzel
Canım anladığım kadarıyla sen uyku eğitimini profesyonel destek alarak değil de kendin verdin değil mi ? Büyük kızım evdeyken imkanı yok olmuyor. Okula gittiğinde başlayayım anlattığın gibi . Yoksa bu şekilde sabır ve hal kalmadı bende. Ekinkuşa da maşallah 41 kereCanim bunlarin hepsi destekli uyumaktan kaynakli malesefDişini sıkıp 3 gün uyku eğitimi vermeni tavsiye ederim zaten tamamen desteği birakmayacaksin sallanmayi birakacak ve bir süre sonra inanki değişime sasiracaksin. Nazar değmesin de bizim gece uykularımiz çok güzel oldu gündüz uykularimiz uzadi. Ekin 40 dk uyurdu maksimum gece sık uyanirdi. Şuan gece 1 defa uyaniyor sadece
Yaaa sitesine bakmamistim çok iyiymis o zaman ordan almak daha mantikli bisküvisini denemedim deneyim canim teşekkür ederim
Evet biberon alıyor, güzel fikir gibi denenebilirCnm biberon emiyor anladığım kadarıyla kaşık almıyorsa sebze çorbası yapıp tülbentten geçir biberona koyup öyle vermeyi deneyebilirsin, sebzelerin vitaminini almış olur en azından. Meyve suyunu da aynı şekilde verebilirsin.
Tatlı patates denemiştim olur deneyeyim bi bakalım. Bir de bizimki anladığım sadece süt ürünü tercih ediyor. Yoğurt labne ve kefir yedi çünkü. Valla tarfileşmeler olur dediğin gibi sonradanYa geçmiş olsun cnm,benimki de zor yiyen bir bebek ama tatlı patates bizde işleri değiştirdi sevmeye başladı az da olsa katıyorum çorbalara bir dene istersen. Uyku konusunda ben de çok zorlandım ama uyku eğitimi verdiğimden beri dünya varmış diyorum minseo detaylı yazmıştı dene mutlaka uyku eğitimini sabırla derim. Mutlaka eninde sonunda yer üzülme yemeye başlayınca biz alerjikler kendi aramızda tarifleşiriz artık.
Hiç sorun değilKızlar ya tariflerinizi gözler yaşlı okuyorum alerjik bebek anası olarak sadece sebze çorbası/püresi ve meyveli muhallebi yapıyorum ben, her gün böyleyumurta, tereyağı, peynirler, ilik suları falan hepsi gelecek aylarda denenecek daha. Ben sonradan tarif sorarsam kusura bakmazsınız artık çok arkadan geliyorum
Yaaaaa çok tatlışşKizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?