Altina uzun kollu zibin mi yoksa atlet şeklinde mi çok kararsiz kaldim yaGelin yiyelim
Evet canim köfteyi seviyor
Hep ayni saatlerde mi uyaniyor farkli saatlerde mi bir de destekli mi uyuyor?
Ben 1 gün etli bişey veriyorsam ertesi gün sebzeli biseyler veriyorum sabit bi listem yok mesela bugün kiymali kereviz yemeği yiyecek yarın mücver+yoğurt veririm öğlen pazar günü ya köfte ya balik yer pazartesiye yine sebze yemeği yaparim gibi gibi
Buz posetleri oluyor ya huni ile ona doldurdum canim
Evet ben de yapıyorum seviyor canim
Tayt ve sweatshirt olarak aldim canim ben. Bi citcitli uzun kollu body almistim suan onlari giydiriyorum
O zaman senin park günlüklerin hayirli olsun canimKizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
Sonradan geçiyor vücut tolere ediyormuş. İnşallah şimdilik böyle ama sonrası düzelecekKızlar ya tariflerinizi gözler yaşlı okuyorum alerjik bebek anası olarak sadece sebze çorbası/püresi ve meyveli muhallebi yapıyorum ben, her gün böyleyumurta, tereyağı, peynirler, ilik suları falan hepsi gelecek aylarda denenecek daha. Ben sonradan tarif sorarsam kusura bakmazsınız artık çok arkadan geliyorum
Yaaa maşallah ne tatlışsın kuzum nasıl da mutluKizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
Maşallah bizde henüz diş anlamında gelen giden yokKızlaaaar selamlar nasılsınızlohusalıktan bu yana uzuuun zamandır girmiyorum buralara. Ee nasıl gidiyor bebelerle. Ek gıda olayı biraz zormuş gerçekten ya. Neler veriyorsunz. Ben ne vereceğimi şaşırıyorum bu arada 6,5 aylık olduk biz. Ve 4 dişimiz var
Çok iyi anlıyorum seni ben de burdan tarifleri okuyup iç çekiyorum süt ve süt urunleri alerjisi var kızımın da aşçı anne ve ham yap diye uygulamalar var ham yaptan alerjisi olduğu ürünleri seçiyorsun onlara uygun tarifler gösteriyor bir dene istersenKızlar ya tariflerinizi gözler yaşlı okuyorum alerjik bebek anası olarak sadece sebze çorbası/püresi ve meyveli muhallebi yapıyorum ben, her gün böyleyumurta, tereyağı, peynirler, ilik suları falan hepsi gelecek aylarda denenecek daha. Ben sonradan tarif sorarsam kusura bakmazsınız artık çok arkadan geliyorum
Üstüne yelek giydir bence cikarmasi daha kolay:) ben kisa kol atlet ustune tisort ev soguk olursa yelek giydiriyorum.Altina uzun kollu zibin mi yoksa atlet şeklinde mi çok kararsiz kaldim ya
Kız sen dalga mı geçiyorsun bizleee maşallah de hakkına razı gel aaaaminseo canım uyku konusunda baya iyisin diye seni etiketledim ya benim ki 2-3 gündür gündüzleri uykuyu 2 e düşürdü ama şöyle canım bugün mesela 8 de kalktık 10.30 da uyudu 12 ye kadar sonra 2.30 dan da 4.30 a kadar uyudu, 8.30 da gece uykusuna geçirdim, gecemiz gene sık uyanmalı ama gündümüz böyle oldu önceden 3 uyku yaptırıyordum 1-1.5 saat uyuyordu her uykuda şimdi 2 ye düştü gibi erken mi bide 3-4 saat ayakta kalması uzun gibi geliyor, bi yandan da hepsini kendi yönetiyor aslında mesela gündüz uyku süresini uzatıp aralığı arttırdı sence normal mi
Ahahahhahahw mutluluğuna bak yerim yaKizlar bizim park macerasi basladi. Baya seviyor ya... her gun cikalim diye tutturmacalar basladi
Bence gecici bi durumdur ya bu kadar iyi gunduz uykusu olamaz ahahahahaahKız sen dalga mı geçiyorsun bizleee maşallah de hakkına razı gel aaaasana burdan kırk dklık gündüz uykuları gönderirim feleğin şaşar
Ben de burdan sabah 6 da uyanıp 9.30 'da geri uyuyup 11 de uyanan akşam 8 e kadar hiç uyumayan bir bebe gönderiyorumKız sen dalga mı geçiyorsun bizleee maşallah de hakkına razı gel aaaasana burdan kırk dklık gündüz uykuları gönderirim feleğin şaşar
Cnm cokmu soguk orasi bere falanAhahahhahahw mutluluğuna bak yerim yabiz de her gün abi abla izliyoruz parkta
Gecemizi bi gör ama kardeş inan belki 40 dk da bi ıh ıh meme ıh ıh sabaha kadar varya kesip yanına bırakasın geliyor bazenKız sen dalga mı geçiyorsun bizleee maşallah de hakkına razı gel aaaasana burdan kırk dklık gündüz uykuları gönderirim feleğin şaşar
Valla dün çok soğuktu kombiyi falan yaktıkCnm cokmu soguk orasi bere falan
Alinim seni yeriiiiimAhahahhahahw mutluluğuna bak yerim yabiz de her gün abi abla izliyoruz parkta
Bu bebelerin ayarları birbirini tutmuyorBence gecici bi durumdur ya bu kadar iyi gunduz uykusu olamaz ahahahahaah
Bugün iki defa 20 dk lık gündüz uykumuz oldu, söyleyeceklerim bu kadarBen de burdan sabah 6 da uyanıp 9.30 'da geri uyuyup 11 de uyanan akşam 8 e kadar hiç uyumayan bir bebe gönderiyorumbeterin beteri var
Seninki gece gündüzü karıştırmışGecemizi bi gör ama kardeş inan belki 40 dk da bi ıh ıh meme ıh ıh sabaha kadar varya kesip yanına bırakasın geliyor bazenama gündüzler düzende ya hamdolsun o 1.5 saat uyuyor ben mutfağı fln hallediyorum çok iyi oluyor
İstanbulda çok soğuk vallahi beresiz vs. ÇıkılmıyorCnm cokmu soguk orasi bere falan
Batman'dan izmir'e taşınalı çok olduÜstüne yelek giydir bence cikarmasi daha kolay:) ben kisa kol atlet ustune tisort ev soguk olursa yelek giydiriyorum.
Uzun kollu zibin giydiriceksemde zibin ve yelek şeklinde kombinliyorum:)) sen suan hangi ildesin cnm en son batmanda oldugunu biliyorum:)
Ay cidden mi kızlar valla şaşırdım bende 3-4 saat uyumadan dayanamaması lazım öyle yazıyor listelerde diyordum acaba gece iyi uyumuyor gündüz mü iyi uyuyor benim kiBu bebelerin ayarları birbirini tutmuyor
Bugün iki defa 20 dk lık gündüz uykumuz oldu, söyleyeceklerim bu kadar
Seninki gece gündüzü karıştırmış
Canım 9 saat nasıl dayanıyor ya gece hiç kalkmaması lazımBen de burdan sabah 6 da uyanıp 9.30 'da geri uyuyup 11 de uyanan akşam 8 e kadar hiç uyumayan bir bebe gönderiyorumbeterin beteri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?