Çok şükür gecti patates havuç elma muz vermeye çalıştım ne kadar yediyse artık 3 gün sürdü sonra bittiMrb ishal ne durumda. Benim kızımda 1 hftadir ishaldi geçti şükür ama asla yemiyor birşey, sadece emiyor ama sütumde az doymuyor eminim.kilo kaybı oldu çok.
Neler verdiniz siz acaba. Şuan durumlar nasıl?
Ben sebzeleri buharda pisirip veriyordum hep ama bilemedim aslinda güzel kilo aldi bence. 6 aylikken 7.5 kiloydu 9 aylikken 9.2 ben ayni şekil mi devam etsem bilemedimKefir, meyve, yoğurt ama artık ben de ana öğün şeklinde vereceğim.
Kilosu çok güzelmişBen sebzeleri buharda pisirip veriyordum hep ama bilemedim aslinda güzel kilo aldi bence. 6 aylikken 7.5 kiloydu 9 aylikken 9.2 ben ayni şekil mi devam etsem bilemedim
Uyanma saatine göre değişiyor aslında ama uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapiyor 9.30-10.30 civarı, öğleden sonra 2.00-2.30 gibi öğle öğünü, 4.30-5.00 gibi meyvesi kuruyemişi, akşam 18.30-19.30 civarı akşam öğünü. 9.00 da da uyuyorKahvaltı-Öğle ve Akşam öğün saatleriniz neler kızlar? Ben de artık üç ana öğüne geçmek istiyorum dokuz aylık olacak bir hafta sonra
Benim oğlan çok erken uyuyup çok erken uyanıyor saatlerini ileri çekmem lazımUyanma saatine göre değişiyor aslında ama uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapiyor 9.30-10.30 civarı, öğleden sonra 2.00-2.30 gibi öğle öğünü, 4.30-5.00 gibi meyvesi kuruyemişi, akşam 18.30-19.30 civarı akşam öğünü. 9.00 da da uyuyor
Kahvaltıdan sonra mama ıcıyor mu canım öğlen uykusu kacta kahvaltı ıle yemek arası uzun ya ondan sordumUyanma saatine göre değişiyor aslında ama uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapiyor 9.30-10.30 civarı, öğleden sonra 2.00-2.30 gibi öğle öğünü, 4.30-5.00 gibi meyvesi kuruyemişi, akşam 18.30-19.30 civarı akşam öğünü. 9.00 da da uyuyor
kaçta uyuyor akşam Ekin 8 den 9 a çekti tamamen kendi insiyatifiyleBenim oğlan çok erken uyuyup çok erken uyanıyor saatlerini ileri çekmem lazım
canım kahvaltı yapıyor ya 1,5 saat sonra uyucak mesela 12,30 gibi o zaman biraz mama veriyoruz 90 cc kadar içip uyuyor ama hemen uyumak isterse tok oluyor zaten içmek istemiyor. Öğle uykusunu 2 saat yapıyor uyanınca öğle yemeğini yiyor. 2. uykusu 1 saat bazen 1,5 saat oluyor ondan uyanınca da ara öğününü yapıyor. Ekin kahvaltıyı pek sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla öğlen daha iyi yiyor ama ben beslenmeden önce mama vermiyorum önce katı gıda iyi yemediyse üstüne mama takviyesi fakat gündüz çok gerek kalmıyor öğleden sonra özellikle hiç mama içmiyor, gece içiyor amaKahvaltıdan sonra mama ıcıyor mu canım öğlen uykusu kacta kahvaltı ıle yemek arası uzun ya ondan sordum
Kahvaltı-Öğle ve Akşam öğün saatleriniz neler kızlar? Ben de artık üç ana öğüne geçmek istiyorum dokuz aylık olacak bir hafta sonra
Uyanma saatine göre değişiyor aslında ama uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapiyor 9.30-10.30 civarı, öğleden sonra 2.00-2.30 gibi öğle öğünü, 4.30-5.00 gibi meyvesi kuruyemişi, akşam 18.30-19.30 civarı akşam öğünü. 9.00 da da uyuyor
Tam da senin gibi düşünüyorum aslında. Gidince biraz zaman geçirelim ama saat 6 dedi mi huysuzluğu başlıyor. Şanslıysam 7’ye kadar tutabiliyorum.kaçta uyuyor akşam Ekin 8 den 9 a çekti tamamen kendi insiyatifiyleama iyi oldu benim için daha fazla vakit geçirebiliyoruz işten gelince çokta erken uyanmamış oluyor
Bizimkinin uykuları çok dengesiz bazen uzun gündüz uykusu yapıyor bazen kısa kısaBizim neredeyse birebir aynı. Sabahları uyanınca emziriyorum, uykudan önce ya da sonra emziriyorum bi de bu kadar.
Cok gyzel ayarlamıssın canım ben de senın gıbı yapıyorum. Bebekler genel oyleler canım kahvaltı pek sevmiyorlarlar. Ama bız soyle peynır, zeytin, yumurta tatlarına az da olsa alıstıralım alısık olsunlar 3 4 yasalarında tam oturuyor her seylerı rahatlıyoruz bızde.canım kahvaltı yapıyor ya 1,5 saat sonra uyucak mesela 12,30 gibi o zaman biraz mama veriyoruz 90 cc kadar içip uyuyor ama hemen uyumak isterse tok oluyor zaten içmek istemiyor. Öğle uykusunu 2 saat yapıyor uyanınca öğle yemeğini yiyor. 2. uykusu 1 saat bazen 1,5 saat oluyor ondan uyanınca da ara öğününü yapıyor. Ekin kahvaltıyı pek sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla öğlen daha iyi yiyor ama ben beslenmeden önce mama vermiyorum önce katı gıda iyi yemediyse üstüne mama takviyesi fakat gündüz çok gerek kalmıyor öğleden sonra özellikle hiç mama içmiyor, gece içiyor ama
Canım eşimi işin içine 3.gün soktum. Alıştı sonra o uyutmaya başladı. Ama son hafta eşim de kızmaya başlamıştı, bu emzik yüzünden az emiyor az kilo alıyor diyeÇok güzel maşallahNasıl oldu? Ben de şubat tatilinde deneyeyim diyorum şu an denesem babası pes eder eminim
yaa çok erken uyuyormuş ciddenTam da senin gibi düşünüyorum aslında. Gidince biraz zaman geçirelim ama saat 6 dedi mi huysuzluğu başlıyor. Şanslıysam 7’ye kadar tutabiliyorum.
Tabi sabah 6.30 deyince de uyanış
aynen canım yediği kadar artık öğün alışkanlığı olsun en azındanCok gyzel ayarlamıssın canım ben de senın gıbı yapıyorum. Bebekler genel oyleler canım kahvaltı pek sevmiyorlarlar. Ama bız soyle peynır, zeytin, yumurta tatlarına az da olsa alıstıralım alısık olsunlar 3 4 yasalarında tam oturuyor her seylerı rahatlıyoruz bızde.
Benimki de seninki gibi ilerliyor ama doğum kilosu yüksek diye doktor eksik diyor sürekliBen sebzeleri buharda pisirip veriyordum hep ama bilemedim aslinda güzel kilo aldi bence. 6 aylikken 7.5 kiloydu 9 aylikken 9.2 ben ayni şekil mi devam etsem bilemedim
Ekin'e hayranım. ÖrnekUyanma saatine göre değişiyor aslında ama uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapiyor 9.30-10.30 civarı, öğleden sonra 2.00-2.30 gibi öğle öğünü, 4.30-5.00 gibi meyvesi kuruyemişi, akşam 18.30-19.30 civarı akşam öğünü. 9.00 da da uyuyor
Senin bebişin kilosu nasıl canım?Bizim neredeyse birebir aynı. Sabahları uyanınca emziriyorum, uykudan önce ya da sonra emziriyorum bi de bu kadar.
Canım bizim üstlerde de böyle oldu. Doktor dedi ki diş çıkarken her şeyi ağzına attığı için boğazı kızarmış o yüzden ateşi dedi. 3 gün 39 olunca antibiyotik yazmıştı. İlk antibiyotik o üst dişler yüzünden kullandıkKızlar bebisler diş çıkarırken ateş oldu mu? Alin dün gece uyandığında ateşi 38 di calpol verdim düştü sabah 38.5 oldu şimdi düşürdüm 37.5. Doktoru 39 olursa veya ek şikayetler olursa görüşelim dedi. Ek bir sıkıntısı yok o yüzden diş ateşi olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum da. Üst damağı şişmiş azı dişinin ucu çıkmış biraz
Yaa çok geçmiş olsun canım size de. Umarım 39 u görmeyiz yaCanım bizim üstlerde de böyle oldu. Doktor dedi ki diş çıkarken her şeyi ağzına attığı için boğazı kızarmış o yüzden ateşi dedi. 3 gün 39 olunca antibiyotik yazmıştı. İlk antibiyotik o üst dişler yüzünden kullandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?