2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
At numarani canim özelden denk geldikçe atarım

Woww taktir ve tebrik ettim seni
Maşallah diyim ne diyeyim vallahi. Hiç böylesini de duymadım yani uykuları bizimde çok aşırı saçma değil ama seninde biraz fazla mükemmel gibii
Evet nasıl alıştırdıysan öyle gider gerçekten bozmak seni zorlayacaksa tabi kendin bilirsin

Hiç belli olmaz ayakları güçlendi. Bir bakmışsın yürüyor. Bugün bizim babamızın doğum günü. Alp de 2 adım atmaya başladı Sabah ne yazdım bak akşam ne oldu
Yaa harika bir hediye bakalım belki alin de bize bir sürpriz yapar belli mi olur

Canım iki öğün beslenmeye çalış o şekilde gitti benim yani öğle yemeği yemeye fırsat bulamadım hep bir bardak kefir birkaç badem ceviz falan yiyorum öğlen. O şekilde çok farketmiş

Kızlar bu kitap elinizde yoksa almanızı çok tavsiye ederim bugün bimde denk gelip aldım coook tatlı bir hikaye özellikle ayrılık kaygısı açısından. Çocuklar kreşe başlarken vs çok yardımı dokunur.

Eklentiler

• IMG_5661.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 113
Yaaaa ne güzel heveslendim bak şimdi hadı hayırlısı yoksa salladım selaya yapacağım bizim trakyalılar bilir
Biz yaptık valla denk mi geldi bilmiyorum ama Derin ekinden tutup asla yürümeyi istemezdi o günden sonra elinden tutup yürüttük hala bağımsız yürümüyor ama en azından tay tay durabiliyor

Sürekli takip mi ediyorsunuz bildirim mi geliyor bende bir türlü yakalayamiyorim
Bildirim gelmiyor canim ben sürekli takip ediyorum. Şimdiden önümüzdeki kış için dolap diziyorum. Indirimde e bebekten çok daha ucuza alıyorum ve kaliteli gece kuzey uyandiginda bile onu emzirirken bakiyorum bi de indirim dönemi oluyor işte o süre boyunca sürekli takip etmek lazim. Sweat tshirt falan da aldim hep kışın alırsam daha pahali olacak. Sanirim 1 marta kadar indirim var yarim saatte bir kontrol edersen denk gelirsin

Ayy çok seviyorum bu kitabı bende okudum ama anlamadı tabi ahaha büyüdüğünde en çok okuyacağım kitaplardan olacak bence cünkü okula gidiyorum gitmeyi bir şekilde anlatmam lazım
Biz yaptık valla denk mi geldi bilmiyorum ama Derin ekinden tutup asla yürümeyi istemezdi o günden sonra elinden tutup yürüttük hala bağımsız yürümüyor ama en azından tay tay durabiliyor
Yaaaa cidden mi
Ellerinden tutup derken iki elinden birinden sen birinden baba gibi öi yoksa sen arkasından mı yürüyorsun elleri tutup? Bende hemen bu cumaya yapayım bugün unuttum

Canım yağızın 7 aylıktan beri 8 dişi var çıkabilir yani. Bu ara biz de öyleyiz sanırım azı dişleri geliyor. Atak ya da gaz problemi de olabilir
Kızlar nazar boncuğu koyduğu inanamıyorum ama bazı kıslar 1 yaş fotileri çekildi
Maşallah minnoşa Bizim 1 yaş çekimimiz de çok keyifli geçti Bu arada fotoğrafçımız aynı sanırım bu konsepti görmüştüm

Eklentiler

• B1516234-6135-489A-B040-CD4903227124.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 92
Birinden ben diğerinden babası

Çok teşekkür ederim

çok güzel hadi darısı yarın bizim başımıza artık

Yaaaa maşallahhh didem dimi

Kızlar benim kız hiç uyumuyor gece ya. Sürekli memede yemin ediyorum en uzun uyuduğu ara 1 saat. Yarım saat 15 dk da bir uyanıyor. Çok kötüyüm migrenimde var uykusuzluktan tetikliyor sürekli. Kendisi de uykusuz kalıyor. Geçen bi influcer da gördüm şunu. Hiç kullanan var mı aranızda , alıp kullansam mı yoksa illa doktora mı gitsem sorsam? Bu arada burada doktor muayene ücretleri 1400-1500 bandında ne oluyor bu ülkeye ya bu fiyat ne anlamıyorum

Kızlar ya , benim hamilelik durumunu kv ye söyledi eşim demiş ki işte nerdeyse üzülür gibi yapmış eşim de nolcak anne ne var falan deyince oğlana üzüldüm ya çok küçük demiş, sonra bana da kızım işte hamileymişsin hayırlı olsun dedi arkasından oğlumda pek küçük ama neyse dedi, annemde benzer bi yorum yaptı zaten de neyse, özetle gıcık oldum ya hayırlı olsun deyin geçin niye bize sanki çocuğumuza ihanet etmişiz gibi hissettiriyorsunuz birde yani bu tamamen bizim elimizde mi ,haksız mıyım bişe de denmiyor insanın canı sıkılıyor yani çocuğuma acınacak ne var zaten hassasım

Ay bime bakalım diyorduk şimdi iyice heves ettim gitmem lazım

Hayırlı olsun takma kafana ben de acıkcası peş peşe istiyordum şartlardan ötürü erteledim ne var ki bunda ikisi beraber büyür

Hayırlı olsun cnm boşver kv ve anneni. Kimsenin gönlünü hoş tutamazsın. Sağlıkla gelsin inşşş. Hayırlı olacak inş aileniz için. Ardarda büyütürsün inşşş. Rabbim eylediyse güzel eylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…