2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bu damlayı kadınlar kulübünde aratsana canım mutlaka kullanan, yorum yapan vardır. Detaylı bilgi almış olursun. Malum influencerlar genelde para karşılığı reklam yaptıkları için temkinli yaklaşıyoruz. Sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Ama şu da var mutlaka onu rahatsız eden bir durum var ki uyumuyor Asıl çözüm bunun bulunmasıyla olur.
Nasıl doktorların bir fikri olmaz anlayamıyorum…

Her ne kadar anne,baba,aile gibi yakınların fazlaca fikri olsa da kararı ve sonuçları yalnızca anne ve babayı bağlayan bir durum çocuk sahibi olmak. Harika bir haber almışsınız ve ne mutlu ki istendiği bir eve doğacak bebeğiniz. İlk çocuğunuzun küçük olması belki sizi yoracak ama halledeceksiniz eminim. Ki ortada "yazık"lık değil mucizevi bir durum var. Yazık olan tek şey toplumun onayına ihtiyacımız olduğunu sanmaları Bu mantıkla ikiz bebekler noluyor? Misler gibi, pırıl pırıl birlikte büyüyorlar. Sizin bebekleriniz de öyle olacak eminim. Canınızı sıkıp o enerjiyi bebeğinize geçirmeyin ki o da koşarak gelsin size. Tebrik ediyorum dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız

Yaa çok teşekkür ederim yorumun içinAmiin inşallah çok haklısın bende hep diyorum 2 iz hatta 3 üz büyütenler var, duymamak , anın tadını çıkarmak ve şükretmek en güzeli, zor olur eminim ama gene de mutluyum o benim 2. mucizem inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Canım benim oğlumda aynı böyle. Emmek icin desem 2 fırt çekip uykuya dalıyor, bu damlayı çok araştırdım hatta kullandım ama uyku için hiç fayda sağlamadı bizim için zaten amaç uykuya geçişte zorluk yaşayanlar için
Bence en güzelini yaptın. Benimkilerin arasında 10 yaş var, çok pişmanım arka arkaya yapmadığım için. Şimdi ikiside kocaman olurdu. Yaş geçtikten sonra inan kafa çocuk falan kaldırmıyor

Canım ne yaptın, kalp atışını duydun mu?

Canım ne yaptın, kalp atışını duydun mu?

Canım geçen hafta keseyi gördük karından bu haftada gideceğim , çünkü geçen hafta ultrasona göre 5+1 di sadece kese vardı, bebeği de görmedik, kalp belki henüz duyulmazda istediğim doktordan randevuyu anca bu haftaya buldum[/QUOTE]

Canım sağol , Allah senin de işini kolaylaştırsın

Kuzum merihkafası var instagramda. Orda kusma ishal gönderisine bir bakar mısın? İnan benimki de üç gün oldu kahvaltıya döneli. Hasta oldukları zaman direk iştaha etki ediyor
Sana da geçmiş olsun canım bakacağım şimdi teşekkür ederim

Gecmıs olsun canım muhtemelen salgındır. Isal kusma salgını bu yıl hıc bıtmedı.
Çok saol canım arıtma sularından da kaynaklı olabiliyormuş her ne kadar kaynatsak da demekki oluyo yine de. İştahı kesildi 1 hafta doldu ki çocuk böyle perişan oldu. 1 gün düzeldi diyorum ertesi gün yine kusmaya başlıyor. Neyse ki Allahtan ishali Durdu en azından.

Aynen öyle canım Alya da 36+2 de doğdu 4 gün sonra 1 yaşını dolduracak inşallah. Ama kilosu boyu değerleri iyiydi gerçi şimdş zayıflar bu iştahsızlıkla ama normalde öğünlerini silip süpüren bir bebek. İnşallah eski haline döner yine.
Bu arada ben doğum gününü önümüzdeki pazar yapacaktım ama bir sonraki pazara bıraktım n azımdan iyice toparlar kendisini öyle yaparım. Şimdi keyfi yok. Sağlıklı olsunlar da bunlar öbemli
Değil zaten aile arasında yapacağım kardeşler ve yeğenler biz zaten 30 kişiyiz yeter

Benimde ilk kızımda olmuştu sıcak duşta elimle sağmıştım rahatlamıştım. Şimdiki kızımda da 1 defa oldu sıtma ve ateş yaptı sağdım geçti düzeldi. Daha da olmadı zaten sütüm azdı

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah

Allahimm sanirim bir elbiseye aşık oldummm neden kizim yokk

Eklentiler

• Screenshot_20240204_204800_AliExpress.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20240204_204745_AliExpress.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20240204_204730_AliExpress.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20240204_204625_AliExpress.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı
Ahahah ondan bizim evde de var denge sağlamak için de eller hep havada çok tatlislar ya maşallah hepsine de
Canım evde yapacağım akşam üzeri anneanne babaanne dedeler amca dayı teyze yeğenler derken 20 kişi civarı oluyoruz zaten evi süsleyip güzel birde pasta oldu mu tamam bu iş

Geçmiş olsun , geçenlerde benimde aynı oldu. Duşta biraz fazla sıcak su tuttum ve aşağıdan yukarı ovaladım. Çok fayda etmişti

Canım ya ben kaçırdım galiba yeni girdim siteye hamilesin demek hayırlı olsun inşallah çok şaşırdım görünce

Canım aynen 6 haftalık, en hızlınız ben çıktım yanıma dost be arkadaşları bekliyorum bu zor yolda beni tek koymayın
Canım hayırlı olsun tekrardan saolasın ama ben almayayım zira 1 taneyle kafayı yemek üzereyim ikinci bebeyle Bakırköye yatarım galiba Gece uykularımız çok fena bu konuda çok zorlanıyorum yorgun düşüyorum her ay regli iple çekiyorum korkulu rüyam. Allahım olmayanlara versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…