2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım ya Allah yardımcın olsun şu mübarek günde işini kolaylaştırsın çok kendini yıpratma harekette çok eden bir bebek senin ki yemediğinden değil o kadar harekete kilo vermiştir
Hareket ne kelime maraton koşuyor bak abartmıyorum annem bile ben böyle çocuk ne büyüttüm ne gördüm diyor. Kaç çocuğu, torunu var kadının. Kelimenin tam anlamıyla kuduruk benim oğlan

Hareket ne kelime maraton koşuyor bak abartmıyorum annem bile ben böyle çocuk ne büyüttüm ne gördüm diyor. Kaç çocuğu, torunu var kadının. Kelimenin tam anlamıyla kuduruk benim oğlan
Canım kilo kaybı ondan bide belki yemek yiyerek zaman kaybetmek istemiyor keşfetmek varken bu ara benim ki de sürekli elimden tutun gezdirin diyor, belimiz ağrıyor artık oda oda geziyoruz, yürüme arkadaşı sipariş ettim biraz onla gezsin bari diye yoksa biz ondan çok yoruluyoruz

Gazan mübarek olsun senin maraton da başlıyor desene evet eşim de aynısını diyor yemek yemeyi vakit kaybı olarak görüyor.

Kızlar acemilik bitti bebeler kolaylaştı herkes biraz da olsa bir düzene girdi galiba buraya yazanlar da ondan azaldı sanki ya da daha da mı zorlaştı işler vakit bulamıyor kimse
Tam tersi canim evde telefonlari sakliyoruz telefonlara yöneliyor çünkü hemen gizli gizli yazıyorum mesaj yazarken bile çok fena oldu artık hiç bir şeyi yutmuyor, telefon aşığı ne anlıyorsa

Valla benimki de aynı kızlar. Deliksiz uyumak neydi inanın unuttum. Kucağımda tutarsam uyuyor. Bırakınca sebepsiz yere ağlıyor. 6 tane dişi var , yeni diş desem doğdu doğalı uykusu böyle

Kızlar acemilik bitti bebeler kolaylaştı herkes biraz da olsa bir düzene girdi galiba buraya yazanlar da ondan azaldı sanki ya da daha da mı zorlaştı işler vakit bulamıyor kimse
Ne kolaylaşacak her şey daha zor oluyor ayaklandılar ya yavaştan
Canım Instagramda bin hemşire var bizimkilerle yaşıt kızının iştahı az diye, bir karışım almıştı. Reklam falanda değil yani, işe yaradığını söylemişti. Beyorganik pekmez gibi karışım, aç karnına 1 cay kaşığı veriyordu

Valla benimki de aynı kızlar. Deliksiz uyumak neydi inanın unuttum. Kucağımda tutarsam uyuyor. Bırakınca sebepsiz yere ağlıyor. 6 tane dişi var , yeni diş desem doğdu doğalı uykusu böyle
Huy heralde bu valla bende unuttum ve kabullendim , şuna istesemde ben deliksiz uyuyamıyorum ki alışmışım uyanıp duruyorum

Napıcaz böyle ya hergün dahada yorgun hissediyorum uyuyamadığım için aynı canım bizim 6 diş var.

Gönderiyi bulamadım ama markanın ürünlerini incelerim

Kızlar bizimde uyku sorunumuz var yani şöyle kaç gündür yazacağım fırsat bulamıyorum 9 gibi uyuyor yatağına koyuyorum 11-12 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabaha karşı yine uyanıyor yanıma alıyorum sbah 6 da eşim gidiyor ve biz yalnız kalıyoruz düşecek diye korkuyorum yanına yastık koyuyor ama hareketli ya bazen bakıyorım ayak ucuma gelmiş siz yanınıza alıyor musunuz? Bazılarınız oda bile ayırdı ama ben hala yanıma alıyorum

Yanıma almıyorum anlık ne olur belli olmaz odasında yatıyor ben gidiyorum yanına

Annelik başlı başına zor uykusuzluk en zoru ,Allah yardımcınız olsun. Bin tane sebebi olabilir akıl vermek gibi olmasın ama ağrı ve açlık durumu olmadığına eminsek annenin gün içinde kafein alımı, bebeğin ekran maruziyeti de sık uyanma nedeni olabiliyor. Ama bence bu aylarda en önemli neden ayrılık kaygısı , annem 10 gün kadar bizdeydi. Onun gittiği gece defalarca uyandı bebeğim. Normalde 1 veya 2 kez uyanırdı. Uykuya zor geçişte de bu etken olabiliyormuş.

Selamlar,
Öncelikle maşallah diyorum bebeğinize.
Bu mucizeyi nasıl başarıyorsunuz? Ben ömrümde ilk defa uykusuzluktan gözlerimin ağrıdığına şahit oldum Paylaşırsanız çok sevinirim

Şoyle 1 2 haftadır kolaylastı cunku gecenlerde ayaga kalkınca dusecek korkusu ıle hep pesındeydım artık tutunup kalkmakta ustalasınca kendı halıne bıraktım koltukta uzanıp onu ızlıyorum ya da mutfakta işimi yaparken o da dolanıyor sıkılmıyor oncesı bana yapısırdı sımdı kucakta durmak ıstemıyor.

Teşekkür ederim tavsiyeler için. Ekran izleme bizde sıfır, aç olsa kalkinca emer diye düşünüyorum ama hemen uykuya dalıyor memede

Yok canım ne oda ayırması, odası ayrı olsa gecem sürekli ayakta geçecek odalar arası git geller ile. Anne yanı beşikte yatıyor hâlâ

Canım ilk yatağında oluyor. Gece 2 gibi uyanıyor. Sonrası hep yanımda :) kendi odadında yatağı. Bir yaşına kadar kademeli alıştırıyorum yatağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…