2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bugun benim de kontrolum var ogleden sonra
Hayirlisiyla kalp atisini duymayi bekliyoruz insallah, 7+4’um Rabbim hepimize bugun guzel haberler almayi nasip etsin insallah

Kız kardeş candır benimde 2 tane kız kardeşim var gerçekten arkadaş gibiyiz ama tabii nasip kısmet herşey Allahtan saglıkla gelsinler dünyaya cinsiyet 2.ci plan tabii.. hadi hayırlısı canım günler geçmiyordur senin için bende Dün öyleydim saat durmuş gibiydi inşallah saglıklı güzel haberlerini alırsın bebişinin

Canım geçmiş olsun, doktoruna haber verin o sizi yönlendirir içiniz rahat etmesi için bugün randevu alıp kanama alanı varmi diye muayene olabilirsiniz.

oğlumda perinatolog cem batukan yapmıştı detaylı taramayı, oldukça memnun kalmıştık biz.iyi biribulmak önemli, şu an ben doktorum kime yönlendirirse ona giderim diye düşünüyorum.
sivilce, şişkinlik ödem, karnım davul gibi sanki şimdiden 5 aylık hamile gibi şişim.
olabilir, ben de hep olaylara farklı bir perspektiften bakmayı sevdiğim için belirtmek istedim :) bununla birlikte bence toplumumuzda kadın olmak da çok zor, onu düşündüm mü de erkek olabilir diyorum kendimce hayırlısı diyorum...bazen kendimi köle gibi hissediyorum ev, iş, çocuk kendime ayıracak hiçbir vaktim yok ve hep ömrümüz böyle geçecek gibi görünüyor, bunu bile bile mutlu olmakta güzel tabi :) benim eşim seninkinin tam tersi ilkinde de bunda da bir tık gönlü kızdan yana....erkekler de anneye çok düşkün oluyor ama o da ayrı bir keyif belirtmek istedim :)

kız olursa da şimdiden mesela kafamda planlıyorum, kız çocuğa yapıştırılan o prenses, cici kız algılarına göre yetiştirmek istemiyorum, oyuncak bebek gibi prenses kıyafetleri giydirip dolaştırmak istemiyorum. toplumun kız çocuklara yapıştırdığı normlara göre büyüsün istemiyorum, kız olursa bazı kız çocukları gibi hep kendini prenses sanmasın arkadaş, gerçekçi değil gerekiyorsa amazon savaşçısı gibi olsun, hakkını savunsun pembe sevmesi empoze edildi ise pembe severek ille de öyle büyümesin, kendi tercihleri seçimleri olsun inşallah...ben de öyle bir tiptim bakalım nasıl olacak göreceğiz böyle yetiştirelim diyoruz ama süslü kokona olup çıkarmış hahahahah
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum ki ikinci oğlum dunsuan 3.ye hamileyim hala hiç kız olsun hevesi yok erkek doğurmak için doğmuşum sanki öyle hissediyorum
inşallah bebişlerimiz öncelikle sağlıkla gelsinler (❁´◡`❁)

Canim doktorun adi ne? Istanbul da ise belki degisiklik olursa ona giderim...
Selda Akal canım koşuyolu medipole geçti. Selda hanımın hocası annemin doktoruymuş. Ben doğduktan sonra emekli olmuş, Selda hocayı eğitmis annem ona başladı 29 yıldır hep onla devam etti. Annem teyzem kuzenler vs. Bende öyle. Bir ara başka şehire girmişti Mesela o dönem anneme ve teyzeme rahim kanserine cevirecek bakteri mi var enfeksiyon mu var ne dediler riske girmeyin hemen aldırın, annemler apar topar Selda hanıma gittiler sorun yok toparlarız dedi vallahi toparladı. Burda kaç tane arkadaşımı yonlendirdiysem hepsi memnun kaldı. Yakın olsa hiç bırakmazdım ama kadın hastalıklarında bir şikayetim olsun kalkıp gözüm kapalı giderim . O derece güveniyorum.
Eğer giden olursa haber versin mutlaka bana selam göndereyim Selda hocama

canım haklısın, yeter ki sağlıklı huzurlu mutlu çocuklar olsunlar, güzel hayatları olsun, hep böyle dua ediyorum ben....hepsinin kendine göre avantajları var anlata anlata bitiremedim, benim oğlana bile sordum mu kız mı olsun erkek mi diye,bilmem karar veremiyorum, ikisi de güzel olur tek istediğim kardeşim sağlıklı olsun diyor

Tesekkur ederim. Anadolu yakasindaymis. Ben Avrupa yakasindayim. Ben de medipole gidiyorum da iste cok uzak bana...

Merhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedi magnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptı şimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında

Eklentiler

• 1660289233647564696463559571180.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 16602892553166706591625980944882.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 16602892715667173189033995206354.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 83
oğlumda perinatolog cem batukan yapmıştı detaylı taramayı, oldukça memnun kalmıştık biz.iyi biribulmak önemli, şu an ben doktorum kime yönlendirirse ona giderim diye düşünüyorum.
Hangi ildesin canım benim doktorumun önerdiği bi perinatolog var ben de ona gitmeyi düşünüyorum izmirdeki en iyi cihaz ondaymış arkadaşımda ona gitti 1,5 2 saat bakmış çok memnun kalmıştı

2 erkek 1 kız diyorum

oh oh maşallah ne güzel büyümüşler hep böyle gitsinler

ben 1 tanesinde bebeği net seçebildim ama 2 erkek 1 kız diyorum bende hadi bakalım

Oyy Allah im maşallah ya 2 erkek bi kiz diyorum saglikla inşallah

2 kız 1 erkek benim içimden o geçti.

Günaydın arkadaslarımmm mide bulantılı bir güne daha merhaba
Günaydın canm benm iki gündür bulantılarım pikin pikini yaptı oğlumu bile opemiyorum eşimle ayrı yatmaya başladık yatak odasından WC arası tek gidip geliyorum küçük tuvalet bana ait kimse gitmiyor camlari açsam koku geliyor kapatsam temiz hava alamam diye çok az açıyorum yemek eşim işyerinde yemeye başladı oğlumda eşim mutfağı kapatıp öyle yediriyor bu hafta son olur inşallah ilaçlarda fayda etmedi rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ya inanılmaz bişey bu mucizeye bak üç tane bebek var karnında ben daha önce 2 kız 1 erkek demiştim ama 2 erkek mi acaba

Hangi ildesin canım benim doktorumun önerdiği bi perinatolog var ben de ona gitmeyi düşünüyorum izmirdeki en iyi cihaz ondaymış arkadaşımda ona gitti 1,5 2 saat bakmış çok memnun kalmıştı
izmir deki bahsettiğiniz perinatologun adını paylaşabilir misiniz ? ben de muğla dan gideceğim perinatologa. vakit ayıracağız yol geleceğiz para da vereceğiz, iyi bi doktor olsun istiyorum. ama tanımadığım için sağlıkçı çevresi rastgele gitmek de istemiyorum.

Tekrar yazmak zor geldi kendimi alintiladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…