2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de kan kusuyorum o kadar zorluyorum ki kendimi bogazım kanıyor insallah en kısa zamanda hamileliğin keyifli zamanlarına geçebiliriz. Haftaya rapor alıp ise gitmicem son çare bunu buldum çünkü iş yerinde acınacak haldeyim resmen

Valla kaşıntı ve kökü yoksa sarı akıntı önemli değildir demişti doktorum ama yarın yine sorarım bende de azıcık sarımtrak bir hal almaya başladı

Bakalım yasayıp görücez inşallah

Ben açıkçası evliliğin çocuksuz kısmını hatırlamıyorum kızım 40 günlüktü 1. evlilik yıldönümü kutlamasına gittik

Cinsel hayat çok önemli ama ben o kadar yüksek bir oran vermezdimEşimle paylaşabildiğim milyon tane şey var

Cinsel hayat da önemli paylaşımlar da ama çocuk olunca çocuk da önemli oluyor onu da bir tadın çok değişik bir his zaten yukarıda dediğim gibi ben çocuksuz kısmını da pek hatırlamıyorum ne paylaştıysak sevgiliyken

Kızlar hep kabız konuşuldu ama benim bu akşam ciddi ishalim var. Başka bu durumda olan var mı. Çok halsiz kaldım

Bende 2 gündür ishal oldum çok ilginç neden olur ki acaba ya zor yetisiyorum arkadaş bu hamileliğin normal bir versiyonu da yok ki illa başımıza bir halt geliyor

Kizlar merhaba sat a gore 6+2 haftalik hamileyim ama doktor keseyi gormesine ragmen bebegi goremedi haftaya tekrar cagirdi gorunmezse kürtaj olacak. Hayirlisi bakalim. Her şey Allahtan
En az 8 haftalık olmadan gitme benim görümcem bebeğini kürtaj masasında öğrendi 8+4 te erken gidipte üzme kendini

Sor bakalım canım doktora bakalım ne diycek ya

Prillam gece yatmadan iki tane alıyorum iyi geliyor çok kötü olunca sabahları aç karınla emedur alıyorum bide.

Aycoregi1 kuzum açık açıkta sorabilirsiniz. Eğer cekiniyorsaniz doktor hanim/bey dikkat etmem gereken yasak olan bir durum var mı? Yada daha önceden yasakladiysa, düşük, kanama tehlikesi sebebiyle bazı yasaklar koymuştunuz bunlar halen devam ediyor mu diyebilirsiniz.

Ben yattığım halde bile zorlanıyorum Allah yardımcın olsun canım bence de rapor al dinlen yoksa daha kötü olursun Allah korusun inşalllah şu süreçlerimizi atlatınca mutlu hallerimizi de anlatırız birbirimize

Çok geçmiş olsun ne kadar zor geçirmişsin ya umarım bu hamileliğin çok rahat olur. Şimdiye kadar iyi gidiyorsun bundan sonrasını da rahat geçirirsin umarım
Benim ilkinde de belirti yoktu en az bu kadar rahattım kuzum , ama gebeligi öğrendikten 1 hafta sonra ben evde temizlik yapmıştım. Temizlik bitti hemen ardından aktif kanamam başladı apar topar acile gittik. Doktorum şehir dışında babası vefat etmişti ertesi gün gelecekti. Hastanede kalp atımı yok demislerdi vs . Ertesi gün kendi doktorum geldi ona gitmiştim o hem atımı yakaladı hem de kanama alanlarını gördü. Büyük ve sayıca fazla olduğu için ilişki, ağır kaldırmak, eğilmek, uzanmak, yorulmak vs yasaktı. O doktorumu çok seviyordum babası vefat edince annesi yalnız kaldı burdan istifa edip İstanbula başka hastaneye geçti beni de başkasına devretmişti. Kanama alanları toparladı ama gebelik şekeri cikinca şeker geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu dahil olunca etken doğum tehlikesine döndü açıkçası ama bende gene belirti yok. O dereceyim sadece aserme çoktu hep eksi acı yedim. Sonrası da doğum süreci vs işte ama beni en zorlayan doğum sonrası süreç olacak. Yine sezeryan olacağı için aynı süreci biraz daha yoğun yaşama ihtimalim var birazda o yüzden ben perinatolog istedim takibimi yapsın.

Kızlar hep kabız konuşuldu ama benim bu akşam ciddi ishalim var. Başka bu durumda olan var mı. Çok halsiz kaldım
Bende 2 kere oldu canim… Bi kere 5. haftada oldu, bi kere de 6-7. haftalar arasinda oldu. İlki ozellikle 2 gun surmustu baya yordu. Bol su ic. Bir de bir su bardagi suyun icine 1 cay kasigi tuz, 1 cay kasigi seker ekle ve her tuvalete cikip geldikten sonra o suyu ic (birkac kez yapabilirsin) serum gibi dusun vucudun kaybolan elektrolitlerini takviye etmeye yardimci oluyor. Gecer 1-2 gune

İnşallah canım saglıkla gelsin dünyaya benim kızım kız kardeş istiyor bakalım hayrlısı artık erkek olursa beni korur diyor çocuk aklı işte6-7 gün sonra net belli olucak o zamana kadar beklicez artık

Bunu bilmiyordum canım çok teşekkür ederim uygulayacağım mutlaka

Hahahah sağol canım eminim hamilelik seni güzelleştirmiştir Ayy eşlerimize kalsa herşey kusur boşver
Evet öyle erkek derler bakalım bende tutacak mı

Biz üç kız kardeşiz. ablamla aramda 1 yaş var. Kız kardeşimden 10 yaş büyüğüm. Ama okadar güzel ki biriyle arkadaş gibisiniz diğeri çocuğunuz gibi. Kız olursa çok güzel destek olurlar birbirlerine.
Bana da hep erkek olcak gibi geliyor ama eşim kız istiyor bakalim neyler neylerse güzel eyler allahım. Sağlıklı hayirli evlat versin ne olursa ikisine de çok cok sevineceğiz. Benim de haftaya cuma kontrolüm var doktor belki görürüz cinsiyeti dedi heyecanliyim ben de

Ben de çeşit olsun kız olsun.. mu acaba diyorum.. ama kızdan korkuyorum da aynı zamanda, şimdi tuhaf gelecek Dedigin gibi kız erkek aynı cins gibi bağlı olmaz diyorlar, ondan da erkek olsa mı dicem.. E hayat bu hiç belli olmaz sonuçta.. hem bize hem abisine hayırlı insan olsun diyorum.. Kızı erkeği yok çünkü insanlık önemli.. Kalp önemli.. Benim oğlum yokken ben de "amaaann piiffff erkek cocuk" derdim Hiç öyle yolda falan görsem bakmazdım fazla mesela.. Hiç sevimli gelmezdi, nadiren.. Sonra Allahim erkek çocuk nasip etti.. Cok sukur yaa Miss gibi evlatmis valla ahahhahs Hepsine.. kıza erkeğe sağlıklarına her gülüşlerine çok şükür

Kızlar şimdi tek seferlik pembe sulu bi akıntım oldu. Sanki adet başlangıcı gibi. Çok panik oldum ama bu saatte acile gitsem ne yapabilirler ki. Progestan fitilimi kullandım hemen yattım. Tabi içim içimi yiyor. Akıntı devam etmedi kahverengiye döndü hemen, birşey olmuş mudur ya

Kızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuz doktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
2 aydır yapmıyoruz malesef doktor her gittiğimde tembihliyor. Benden çok düşük yapanlar var soruyorum serbest diyolar. Benim her gittiğimde Bi umutla soruyorum yasak diyor şaşıp kalıyorum tabikide bebeğim için herşeyi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…