Ben de kan kusuyorum o kadar zorluyorum ki kendimi bogazım kanıyor insallah en kısa zamanda hamileliğin keyifli zamanlarına geçebiliriz. Haftaya rapor alıp ise gitmicem son çare bunu buldum çünkü iş yerinde acınacak haldeyim resmenAynıyız seninle bende kusarken artık kan kusuyorum kustuktan sonra rahatlıyorum biraz bi yudum bişi içiyorum yiyorum yine başlıyor kaynamaya midem kusmaya hazırlanıyor her an boğazımda zaten zor tutuyorum kusmamak için ilaçlarımı zor içiyorum bazen içiyorum 5 dk onar çıkarıyorum elimde değil. Napacağız hiç bilmiyorum hiç bir ilaç işe yaramıyor. Sabaha karşı uyanıyorum bende. Ben Tv izlerken ya da çoo fazla müziği olan sesli şeylerden midem bulanıyor hayatı sessize almak istiyorum. Burda yazılanları okuyunca motive oluyorum sadece. Katlanıyoruz ama değecek inşallah çektiğimize diyorum. Sen kaç haftalık oldun canım belki 4.ayımıza girerken kesilir doktorum öyle söyledi herkes öyle söylüyor allahım inşallah kesilir sen de bende rahat nefes alırız artık. Ben hamilelik bulantılarının bu kdar ağır olduğunu hiç bilmezdim ben hayatımda böyle hasta bile olmadım canım çok zor yaşayan ve çeken bilir.
Kızlar ya bişey sorcam size . Afedersiniz ama sizin vajinal akıntınız ne renk oluyor benim krem rengi şeklinde geliyor beyaz olması lazımmış öyle mi ? Enfeksiyon belirtisi için sapsarı mi olması lazım ? Anlamadığım için doktora da soramiyorum , koku ve kaşıntı yok
Bakalım yasayıp görücez inşallah
Cinsel hayat çok önemli ama ben o kadar yüksek bir oran vermezdimEşimle paylaşabildiğim milyon tane şey var
Kızlar hep kabız konuşuldu ama benim bu akşam ciddi ishalim var. Başka bu durumda olan var mı. Çok halsiz kaldım
En az 8 haftalık olmadan gitme benim görümcem bebeğini kürtaj masasında öğrendi 8+4 te erken gidipte üzme kendiniKizlar merhaba sat a gore 6+2 haftalik hamileyim ama doktor keseyi gormesine ragmen bebegi goremedi haftaya tekrar cagirdi gorunmezse kürtaj olacak. Hayirlisi bakalim. Her şey Allahtan
Sor bakalım canım doktora bakalım ne diycek yaValla kaşıntı ve kökü yoksa sarı akıntı önemli değildir demişti doktorum ama yarın yine sorarım bende de azıcık sarımtrak bir hal almaya başladı
Ben açıkçası evliliğin çocuksuz kısmını hatırlamıyorum kızım 40 günlüktü 1. evlilik yıldönümü kutlamasına gittik
Cinsel hayat da önemli paylaşımlar da ama çocuk olunca çocuk da önemli oluyor onu da bir tadın çok değişik bir hiszaten yukarıda dediğim gibi ben çocuksuz kısmını da pek hatırlamıyorum ne paylaştıysak sevgiliyken
Bende 2 gündür ishal oldum çok ilginç neden olur ki acaba ya zor yetisiyorum arkadaş bu hamileliğin normal bir versiyonu da yok kiilla başımıza bir halt geliyor
Prillam gece yatmadan iki tane alıyorum iyi geliyor çok kötü olunca sabahları aç karınla emedur alıyorum bide.Herkese tekrar merhaba, mide bulantısı için doktorum Premesis Plus önerdi ama eczanede Prilam dr'nin daha iyi olduğunu söylediler. Bu ilaçlardan kullanan ve fayda gören var mı mide bulantısı için ? 7. Hafta ile mide bulantım başladı ve baş edilecek gibi değil, çok zorlanıyorum. Çok teşekur ederim.
Benimde lekelenme olunca yani 6.haftamda doktor yasakladı sanırım üç ay geçerli ama sonrasında doktora nasıl sorarım bilmiyorum çekinirim galibasanırsam doğuma kadar da cesaret edemem yine lekelenme olur diye iki aydır bizde tık yok
Ben yattığım halde bile zorlanıyorum Allah yardımcın olsun canım bence de rapor al dinlen yoksa daha kötü olursun Allah korusun inşalllah şu süreçlerimizi atlatınca mutlu hallerimizi de anlatırız birbirimizeBen de kan kusuyorum o kadar zorluyorum ki kendimi bogazım kanıyor insallah en kısa zamanda hamileliğin keyifli zamanlarına geçebiliriz. Haftaya rapor alıp ise gitmicem son çare bunu buldum çünkü iş yerinde acınacak haldeyim resmen
B..K gibi diyor yazmak istorum şuanNasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik
Benim ilkinde de belirti yoktu en az bu kadar rahattım kuzum , ama gebeligi öğrendikten 1 hafta sonra ben evde temizlik yapmıştım. Temizlik bitti hemen ardından aktif kanamam başladı apar topar acile gittik. Doktorum şehir dışında babası vefat etmişti ertesi gün gelecekti. Hastanede kalp atımı yok demislerdi vs . Ertesi gün kendi doktorum geldi ona gitmiştim o hem atımı yakaladı hem de kanama alanlarını gördü. Büyük ve sayıca fazla olduğu için ilişki, ağır kaldırmak, eğilmek, uzanmak, yorulmak vs yasaktı. O doktorumu çok seviyordum babası vefat edince annesi yalnız kaldı burdan istifa edip İstanbula başka hastaneye geçti beni de başkasına devretmişti. Kanama alanları toparladı ama gebelik şekeri cikinca şeker geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu dahil olunca etken doğum tehlikesine döndü açıkçası ama bende gene belirti yok. O dereceyim sadece aserme çoktu hep eksi acı yedim. Sonrası da doğum süreci vs işte ama beni en zorlayan doğum sonrası süreç olacak. Yine sezeryan olacağı için aynı süreci biraz daha yoğun yaşama ihtimalim var birazda o yüzden ben perinatolog istedim takibimi yapsın.Çok geçmiş olsun ne kadar zor geçirmişsin ya umarım bu hamileliğin çok rahat olur. Şimdiye kadar iyi gidiyorsun bundan sonrasını da rahat geçirirsin umarım
Bende 2 kere oldu canim… Bi kere 5. haftada oldu, bi kere de 6-7. haftalar arasinda oldu. İlki ozellikle 2 gun surmustu baya yordu. Bol su ic. Bir de bir su bardagi suyun icine 1 cay kasigi tuz, 1 cay kasigi seker ekle ve her tuvalete cikip geldikten sonra o suyu ic (birkac kez yapabilirsin) serum gibi dusun vucudun kaybolan elektrolitlerini takviye etmeye yardimci oluyor. Gecer 1-2 guneKızlar hep kabız konuşuldu ama benim bu akşam ciddi ishalim var. Başka bu durumda olan var mı. Çok halsiz kaldım
İnşallah canım saglıkla gelsin dünyaya benim kızım kız kardeş istiyor bakalım hayrlısı artık erkek olursa beni korur diyor çocuk aklı işteSizi takip ediyorum sureciniz kötü geçiyor. Öncesinde de çok kaybınız olmuş. Benim de bir düşüğüm var okadar zorlarmiydim bilmiyorum siz çok güçlüsünüz. allah dağına göre kar veriyor benceBenim şükür en başta lekelenmem olduğunda biraz endişelendim onun dışında her sey yolunda.
Bunu bilmiyordum canım çok teşekkür ederim uygulayacağım mutlakaBende 2 kere oldu canim… Bi kere 5. haftada oldu, bi kere de 6-7. haftalar arasinda oldu. İlki ozellikle 2 gun surmustu baya yordu. Bol su ic. Bir de bir su bardagi suyun icine 1 cay kasigi tuz, 1 cay kasigi seker ekle ve her tuvalete cikip geldikten sonra o suyu ic (birkac kez yapabilirsin) serum gibi dusun vucudun kaybolan elektrolitlerini takviye etmeye yardimci oluyor. Gecer 1-2 gune
Kendi adıma konuşmak gerekirse gayet rahatım ama şu sıcaklar olmasa daha da iyi olacakNasılsınız kızlar nasıl gidiyor hamilelik
Hahahah sağol canım eminim hamilelik seni güzelleştirmiştirYa ne güzel. Bende sivilce yok ama alnım pütür pütür. Çok terlediğim için sanırım. Gerçi güzel hissediyorum kendimi ama dün eşim dedi alnın pütürlenmiş diye o canımı sıktıYine halkımızın müthiş inanışlarına göre oğlun olacak canım hadi bakalım
Biz üç kız kardeşiz. ablamla aramda 1 yaş var. Kız kardeşimden 10 yaş büyüğüm. Ama okadar güzel ki biriyle arkadaş gibisiniz diğeri çocuğunuz gibi. Kız olursa çok güzel destek olurlar birbirlerine.İnşallah canım saglıkla gelsin dünyaya benim kızım kız kardeş istiyor bakalım hayrlısı artık erkek olursa beni korur diyor çocuk aklı işte6-7 gün sonra net belli olucak o zamana kadar beklicez artık
İstisnalar.. diyelimYapalim vallahi ama ben hakkaten su an cok ortada gidiyorum. Sivilceler basti cok cirkin hissediyorum ama az once 2 sayfa turşu muhabbeti okuyup turşu sarkisi dinledim ve hic canim cekmedi, aklim hala nutellada
Ben de çeşit olsun kız olsun.. mu acaba diyorum.. ama kızdan korkuyorum da aynı zamanda, şimdi tuhaf gelecekaçıkçası ben de bu annelerdeki kız akımını anlayamıyorumsağlıklı olsun da kız olunca daha iyi oluyor diye birşey bence kesinlikle yok bir oğlan annesi olarak bunu söylüyorum, hepsinin sevgisi bir başka...ikincisinde bile gram kız olsun demiyorum sağlıklı olsun mutlu hayırlı bir çocuk olsun...erkek olsa kardeşine yoldaş olur arkadaş olur, kız olsa bize çeşit olur en çok yaptığım yorum bu :) hatta erkek olursa ismini bile düşündük kız olursa daha belli değil...hep yine erkek anası olacakmışım gibi geliyor
2 aydır yapmıyoruz malesefKızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuzdoktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?