- 10 Kasım 2020
- 534
- 356
- 33
- 41
Ben peşpeşe çocuk yapmadığıma pişman oldum. Kızım 11 yaşında hemen oldu doğal. Sonra hiç istemedim ve 35i geçince aşılama tüp çok uğraştık şimdi yeni hamileyim şükür tüp bebek. Sizin ne güzel peşpeşe büyürler gençsinizdir maşallahhh sevinin benceKizlar merhaba adetim 6 gün gecikti az önce test yaptım ve hamileyim aslında hiç beklemiyordum 1 yaşında bir bebeğim var o daha çok kucuk şaşırdım kaldım sevinemedim bile karışık duygular içindeyim
Ben her hamileliğimde yaklaşık 3aya kadar altan baktırdım gobekliyim ve cihaz sanırım kötüydü ilk defa 5 haftada karından baktırdım gorundu. Yani ptoblem olmuyorKızlar bayramdan hemen sonra memlekete gidicez ama uçuş için onay almam gerekiyor. Bayramdan sonra bütün doktorlar geliyor yani benim bu hafta baktırmak lazım. Eger karından gorunmezse alttan da bakıyorlarmıs keseyi gormek icin bir sıkıntı olur mu ?
Yoo çokta genç degilim 33 yaşındayım .gec evlendim .Ben peşpeşe çocuk yapmadığıma pişman oldum. Kızım 11 yaşında hemen oldu doğal. Sonra hiç istemedim ve 35i geçince aşılama tüp çok uğraştık şimdi yeni hamileyim şükür tüp bebek. Sizin ne güzel peşpeşe büyürler gençsinizdir maşallahhh sevinin bence
Amin, inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet gitmeden önce arayın.Hadi yaa sağlık ocagidami kapalı simdi
Aynı durumdayım canım benim 11 yaşında kızım var 35 yaşındayım ama 7 senedir çocuk yapıyoruz hep düşükle sonuçlandı 2 tüp bebek 1 aşılama yaptık olmadı şimdi doğal yollardan gebe kaldım bakalım hala tehlikeli süreçteyiz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahBen peşpeşe çocuk yapmadığıma pişman oldum. Kızım 11 yaşında hemen oldu doğal. Sonra hiç istemedim ve 35i geçince aşılama tüp çok uğraştık şimdi yeni hamileyim şükür tüp bebek. Sizin ne güzel peşpeşe büyürler gençsinizdir maşallahhh sevinin bence
Zaten kese 5.haftada görünmeye başlıyormuş genelolarak 7 haftalarda da kalp atışı. Ama tabi bazı doktorlar emin olmak için alttan bakıyorlar o zaman kese ve kalp atışı da daha erken görüne biliyor.Ben her hamileliğimde yaklaşık 3aya kadar altan baktırdım gobekliyim ve cihaz sanırım kötüydü ilk defa 5 haftada karından baktırdım gorundu. Yani ptoblem olmuyor
daha önceki değerleriniz nasılKızlar günaydın betam e nabiza düşmüş 6168 değerim sizce çok yüksek degilmi ikiz olabilirmi
Maşallah canm bat ne zamandi kaç günün geçtiKızlar günaydın betam e nabiza düşmüş 6168 değerim sizce çok yüksek degilmi ikiz olabilirmi
Bu ilk değerim adetimin ,7. Günüdaha önceki değerleriniz nasıl
Bat 1 temmuz canmMaşallah canm bat ne zamandi kaç günün geçti
Normal bence değerin önceki gebeligimde bir hafta gecikmeyle 10.000 di değerim çoğul gebelikte değildi yumurtlamanın erken olmasıyla alakalı galiba sağlıkla büyüsün miniğinBat 1 temmuz canm
canım benim adetimin 3. gününde 1825 ti yani normal 7. günde ki değer sağlıkla kucağına al inşallahBu ilk değerim adetimin ,7. Günü
Sağol canım teşekkür ederimNormal bence değerin önceki gebeligimde bir hafta gecikmeyle 10.000 di değerim çoğul gebelikte değildi yumurtlamanın erken olmasıyla alakalı galiba sağlıkla büyüsün miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?