2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızım ve sütun bacakları Bizde her şey yolunda çok şükür kızlar. Doktorum 21.hafta icin detaylı ultrason randevusu al dedi.
Yaaa nasıl net çıkmış, nasıl tatlı maşallaahhh Sağlıkla gelsin inşallahh
Şimdi farklı cinsiyet olunca bir heyecan yaptık. Korkuyorum o yüzden. Doktor da emin olalım bir daha bakalım falan diye baya dikkatli baktı. Sürpriz olmasın da şimdi 15. hafta idi, evet. Hadi bakalım sağlıkla o zaman :)
İnşallah geçer. Geçmese giderim canım. Saol..
Ya ben hala hissetmiyorum. Dombili olduğum için herhalde Sanırım daha var benim yaa.. Puufff!
"Kilo alınacak diye bir zorunluluk yok yani." evet yok Bunu vücuduma öğretmem lazım
Kızlar e bebekte yine güzel indirim var zıbınlar özellikle çok uygun alacak olan varsa kaçırmayın
Ay dün denk geldim ben de.. Normalde 6 ay olana kadar hiçbir şey almamıştım oğlumda. Bunda da niyetim oydu ama o zaman bu kadar enflasyon yoktu. 23 liraya bodyler aldım. 3-4 ay sonra bunları bu fiyatlara almak imkansız olacak galiba :/ Şimdi için bile uygun zaten. O yüzden bismillah dedim, aldım ben de valla. Bir kaç da süslü şey ekledim yanına hihiihhi Sağlıkla gelsinler inşallah.. Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin

Herkese sağlıklı günler, grip aşısı yaptırmayı planlıyor musunuz acaba ?

Amiiiin hepimizinki insallah canımmm

Ay ben dün kendi sitesinden daha pahalıya almışım valla. Alacak varsa hepsiburada baya uygunmuş.
İyi yapmışsın canım pazarda bile artık 20 liraya bişey yok denk geldikçe alıp atmak lazım kenarı ben de büyük beden alıyorum aldığım küçükler yeter bize büyük beden daha çok lazım olacak. Aslında şuan kendi sitesinde de aynı fiyatlar, bugün daha çok indirim olmuş o yüzden

Merhabalar kahverengi lekelenmeniz devam edıyor mu , benım ozellikle gece uyuyup sabah uyandığımda artmıs oldugunu hissedıyorum lavaboda , canım sıkılıyor ne zaman bitecek acaba
Canim Merhaba. Bugun.doktora gittim kana alani artik gozuuyordu. 3 4 gun once 5 gun boyunca yogun kahverengi lekem olmustu. Demek o sekilde temizlendi. Senin de gecmistir insalalh

Öyle valla canım ya.. 20 lira pul oldu maalesef..

Canım valla senin gönderdiğin linkle karşılaştırdım baksana ama baya fark var gibi. Mesela bir örnek:

Çoğu böyle farklı görünüyor bende. Neyse olan oldu. Şimdi döndüm yine hepsiburada'ya ben de

Herkese sağlıklı günler, grip aşısı yaptırmayı planlıyor musunuz acaba ?
Selam..
Ben çok grip oluyorum. O yüzden geçen sene yaptırdım ama çok faydasını görmemiştim ya da belki yaptırmasaydım daha kötü olacaktı tabi onu da bilemiyorum. Ablam doktor benim. Öneriyor aslında ama daha da konuşmadık. Belki yaptırırım bilmiyorum. Yaptırdığım gibi hasta oluyorum, o ayrı :) ama işte herkesi farklı etkiliyor tabi.

Merhabalar kahverengi lekelenmeniz devam edıyor mu , benım ozellikle gece uyuyup sabah uyandığımda artmıs oldugunu hissedıyorum lavaboda , canım sıkılıyor ne zaman bitecek acaba
Ben de lekelenme kırmızıya da dönüyordu arada. Sabah akşam progestan içiyorum. Maşallah diyim olmadı bir daha.. Kahverengi olarak hafif devam ediyor ama.. Progestan kullanıyor musunuz?

Aaa evet benim baktıklarımda fiyat farkı yoktu demek ki bazı ürünlerde var

Canım kıza oda yapacağım oda beyaz açık renk. Ben duvarı stiker larla suslemeyi düşünüyorum. Birkaç örnek atayım favorilediklerimden daha karar veremedim ama gönlüm hep puantiyelilere kayıyor
Ayy sticker muhakkak yapıcam zaten bunları bende favoriledim canım

Odanın boyası açık renkte zaten ama beyaz çok sade olmazmı biraz farklılık olsun dedik

Günaydın herkese

Ben suan oda yapsam açık renk kullanırım belirli bi duvara da sticker yapardım yada çıta ve sticker da olabilir
Sticker düşünüyorum bende canım aynen koyu değil açık renk düşünüyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…