Çok iyimiş fiyatlarıı teşekkür ederim canımCanım evet kendi sitesinde de hepsiburada da özellikle body ler çok uygun 19 25 lira bi bak burdan kendi sitesinden de bulup alabilirsin
Burda sadece bodyler varÇok iyimiş fiyatlarıı teşekkür ederim canım
Yaaa nasıl net çıkmış, nasıl tatlıKızım ve sütun bacaklarıBizde her şey yolunda çok şükür kızlar. Doktorum 21.hafta icin detaylı ultrason randevusu al dedi.
Şimdi farklı cinsiyet olunca bir heyecan yaptık. Korkuyorum o yüzden. Doktor da emin olalım bir daha bakalım falan diye baya dikkatli baktı. Sürpriz olmasın da şimdibizim de çocuk mobilyaları beyaz, yatagı dolabı filan, gercekten cok ferah duruyor. yatagı mavi olsun ne olacak, dedigin gibi süslersiniz :) 14ten sonra gördüğü icin bence artık degişmez, hani 12li haftalarda baksa yanılma payı oluyor da artık değişmez canım. baktın ıhlamur bal kesmiyor, mutlaka doktora git canım ilerlemesin
yazarken de boyle minik tekmeler hissediyorum okadar hoşuma gidiyor ki :) kaç gündür elim karnımda hissetmek istiyorum hiçbir hareket yoktu, hasta olunca ekstra pimpirikliyim, gelsin artık gümbür gümbür tekmeler :)
ay şuna istemsiz koptum"Kilo alınacak diye bir zorunluluk yok yani." inşallah diyorum
Ay dün denk geldim ben de.. Normalde 6 ay olana kadar hiçbir şey almamıştım oğlumda. Bunda da niyetim oydu ama o zaman bu kadar enflasyon yoktu. 23 liraya bodyler aldım. 3-4 ay sonra bunları bu fiyatlara almak imkansız olacak galiba :/ Şimdi için bile uygun zaten. O yüzden bismillah dedim, aldım ben de valla. Bir kaç da süslü şey ekledim yanınaKızlar e bebekte yine güzel indirim var zıbınlar özellikle çok uygun alacak olan varsa kaçırmayın
Ay ben dün kendi sitesinden daha pahalıya almışım valla. Alacak varsa hepsiburada baya uygunmuş.
Amiiiin hepimizinki insallah canımmmYaaa nasıl net çıkmış, nasıl tatlımaşallaahhh Sağlıkla gelsin inşallahh
Şimdi farklı cinsiyet olunca bir heyecan yaptık. Korkuyorum o yüzden. Doktor da emin olalım bir daha bakalım falan diye baya dikkatli baktı. Sürpriz olmasın da şimdi15. hafta idi, evet. Hadi bakalım sağlıkla o zaman :)
İnşallah geçer. Geçmese giderim canım. Saol..
Ya ben hala hissetmiyorum. Dombili olduğum için herhaldeSanırım daha var benim yaa.. Puufff!
"Kilo alınacak diye bir zorunluluk yok yani." evet yokBunu vücuduma öğretmem lazım
Ay dün denk geldim ben de.. Normalde 6 ay olana kadar hiçbir şey almamıştım oğlumda. Bunda da niyetim oydu ama o zaman bu kadar enflasyon yoktu. 23 liraya bodyler aldım. 3-4 ay sonra bunları bu fiyatlara almak imkansız olacak galiba :/ Şimdi için bile uygun zaten. O yüzden bismillah dedim, aldım ben de valla. Bir kaç da süslü şey ekledim yanınahihiihhi Sağlıkla gelsinler inşallah.. Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin
Ay dün denk geldim ben de.. Normalde 6 ay olana kadar hiçbir şey almamıştım oğlumda. Bunda da niyetim oydu ama o zaman bu kadar enflasyon yoktu. 23 liraya bodyler aldım. 3-4 ay sonra bunları bu fiyatlara almak imkansız olacak galiba :/ Şimdi için bile uygun zaten. O yüzden bismillah dedim, aldım ben de valla. Bir kaç da süslü şey ekledim yanınahihiihhi Sağlıkla gelsinler inşallah.. Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin
İyi yapmışsın canım pazarda bile artık 20 liraya bişey yokAy ben dün kendi sitesinden daha pahalıya almışım valla. Alacak varsa hepsiburada baya uygunmuş.
Canim Merhaba. Bugun.doktora gittim kana alani artik gozuuyordu. 3 4 gun once 5 gun boyunca yogun kahverengi lekem olmustu. Demek o sekilde temizlendi. Senin de gecmistir insalalhMerhabalar kahverengi lekelenmeniz devam edıyor mu , benım ozellikle gece uyuyup sabah uyandığımda artmıs oldugunu hissedıyorum lavaboda , canım sıkılıyor ne zaman bitecek acaba
Öyle valla canım ya.. 20 lira pul oldu maalesef..İyi yapmışsın canım pazarda bile artık 20 liraya bişey yokdenk geldikçe alıp atmak lazım kenarı ben de büyük beden alıyorum aldığım küçükler yeter bize büyük beden daha çok lazım olacak. Aslında şuan kendi sitesinde de aynı fiyatlar, bugün daha çok indirim olmuş o yüzden
Şişirme etkisi var yaYok canim neden kilo yapsın kitahin helvası da etkili deniyor ama herkeste aynı etki olmuyor işte
Selam..Herkese sağlıklı günler, grip aşısı yaptırmayı planlıyor musunuz acaba ?
Ben de lekelenme kırmızıya da dönüyordu arada. Sabah akşam progestan içiyorum. Maşallah diyim olmadı bir daha.. Kahverengi olarak hafif devam ediyor ama.. Progestan kullanıyor musunuz?Merhabalar kahverengi lekelenmeniz devam edıyor mu , benım ozellikle gece uyuyup sabah uyandığımda artmıs oldugunu hissedıyorum lavaboda , canım sıkılıyor ne zaman bitecek acaba
Aaa evet benim baktıklarımda fiyat farkı yoktu demek ki bazı ürünlerde varÖyle valla canım ya.. 20 lira pul oldu maalesef..
Canım valla senin gönderdiğin linkle karşılaştırdım baksana ama baya fark var gibi. Mesela bir örnek:
HelloBaby 2li Balina İp Askılı Body - ebebek
HelloBaby 2li Balina İp Askılı Body uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Çoğu böyle farklı görünüyor bende. Neyse olan oldu. Şimdi döndüm yine hepsiburada'ya ben de
Sende haklısınKuzum biizim ki kız toz pembe olucakBaşka düşünemedik ahahha
Ayy sticker muhakkak yapıcam zatenCanım kıza oda yapacağım oda beyaz açık renk. Ben duvarı stiker larla suslemeyi düşünüyorum. Birkaç örnek atayım favorilediklerimdendaha karar veremedim ama gönlüm hep puantiyelilere kayıyor
Bende severim öyle insanlarıIsini iyi yapan insanlara her zaman hayranlık duymuşumdur
Odanın boyası açık renkte zaten ama beyaz çok sade olmazmı biraz farklılık olsun dedikNot ettim canım bunu gerekirse mutlaka denerim
Evet canım kolostrumun önemini biliyorum ben doğum öncesi sağarsak süt gelmez diye tahmin etmiştim, gelecekse tabi riske atmam
Bence bembeyazzzzBebek odalarında ferahlığı ve sadeliği seviyorum Belki bi kaç sticker ile boş bir duvarı renklendirebilirsin beğendiğim örnekleri sana atarım birazdan
Canım eczaneden propolisli boğaz spreyi al doğal o. Boğaz ağzrısına yanmasına en iyi gelen şey
Ayy ne güzel attıkların ya bende pinterest ten bakıyorum
Sticker düşünüyorum bende canım aynen koyu değil açık renk düşünüyoruz bizdeGünaydın herkese
Ben suan oda yapsam açık renk kullanırım belirli bi duvara da sticker yapardım yada çıta ve sticker da olabilir
Baya da fark olanlar var. 1 set çocuk kıyafeti daha çıkarırmışımAaa evet benim baktıklarımda fiyat farkı yoktu demek ki bazı ürünlerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?