İlk etapta 6 aya kadar bakıyorum. Sonra kış gelecek. Boyu kilosu nasıl olur ona göre alınır diye düşündüm ama.. bilemedim.Aaa evet benim baktıklarımda fiyat farkı yoktu demek ki bazı ürünlerde var
senin zevkine kalmış kuzum daha hareketli seviyorsan renkli boyayabilirsin tabi. ben genel hattı sade renklendirmeyi de aksesuarlar ile yapmayı seviyorum yastık, objeler, stickerlar gibiOdanın boyası açık renkte zaten ama beyaz çok sade olmazmı biraz farklılık olsun dedik
neyse derin derin nefes al bi dahaki indirime inşallahBaya da fark olanlar var. 1 set çocuk kıyafeti daha çıkarırmışım
hay maşallah baya önden gitmişİlk etapta 6 aya kadar bakıyorum. Sonra kış gelecek. Boyu kilosu nasıl olur ona göre alınır diye düşündüm ama.. bilemedim.
Bir de genelde küçük oluyor kalıplar. Erkek çocuklarda belki daha çok fark ediyordur bilmiyorum ama, biz hep 3 ay 6 ay önden giderdik. Ondan da karar vermek zor oluyor bedene. Hele tulum falan hediye geliyor genelde. 1-2 giyişten sonra boydan küçük gelmeye başlamıştı oğlanda, ayaklı olanlar özellikle. Alttan kessen yukarı çıkıyor bu sefer. Unutuyorsun bir de giydirmeyi bazen. Bakıyorsun yaşı geçivermiş. Biraz bol olsa bir şey olmaz diye düşünerek alacağım bu sefer. Ortaya karışık biraz 3 ay biraz 6 ay 3-5 aldım bakalım.
Merhaba çok sevındım masallah , bir daha hiç yasamazsınız oyle olumsuz şeyler inşallah saglıkla kucağınıza alırsınız inşallahCanim Merhaba. Bugun.doktora gittim kana alani artik gozuuyordu. 3 4 gun once 5 gun boyunca yogun kahverengi lekem olmustu. Demek o sekilde temizlendi. Senin de gecmistir insalalh
Ben de lekelenme kırmızıya da dönüyordu arada. Sabah akşam progestan içiyorum. Maşallah diyim olmadı bir daha.. Kahverengi olarak hafif devam ediyor ama.. Progestan kullanıyor musunuz?
Cevap vermeyi unutmusum eve gunde 3 progestan ve 3 gune 1 pruluton iğne oluyorumBen de lekelenme kırmızıya da dönüyordu arada. Sabah akşam progestan içiyorum. Maşallah diyim olmadı bir daha.. Kahverengi olarak hafif devam ediyor ama.. Progestan kullanıyor musunuz?
Erkek için açık gri çok güzel oluyor canımSende haklısınmint yeşili düşünüyoruz yada açık gri bakalım
Senin dediğinde mantıklı canım biraz düşünelim bakalım burdan aldığımız fikirleridesenin zevkine kalmış kuzum daha hareketli seviyorsan renkli boyayabilirsin tabi. ben genel hattı sade renklendirmeyi de aksesuarlar ile yapmayı seviyorum yastık, objeler, stickerlar gibi
Önümüz yaza geliyor inşallah martı atlattık mıKızlar biz martta doğuracağız hava buz olucak bu zıbınlar takımlar falan incecik bebek montta giymiyor bildiğim kadarıyla kalın ne alıcaz nasıl soğuktan koruyacağız
Evet canım yapıcaz artık bişeylerErkek için açık gri çok güzel oluyor canım
Aksesuar çok güzel şeyler var ama malum herşey almış başını gidiyorsenin zevkine kalmış kuzum daha hareketli seviyorsan renkli boyayabilirsin tabi. ben genel hattı sade renklendirmeyi de aksesuarlar ile yapmayı seviyorum yastık, objeler, stickerlar gibi
Dışarı çıkarmayarakKızlar biz martta doğuracağız hava buz olucak bu zıbınlar takımlar falan incecik bebek montta giymiyor bildiğim kadarıyla kalın ne alıcaz nasıl soğuktan koruyacağız
hahahah haklısın vallaAksesuar çok güzel şeyler var ama malum herşey almış başını gidiyor
Kafaya koyduk ya oda bakıyoz şimdi heryerdenDışarı çıkarmayarakkalın bir battaniye iş görür bence aşıya falan götürürken zıbınını giydirir kundaklar üzerine battaniyesini örteriz
hahahah haklısın vallao yüzden oda yapmamak en güzeli
Canım arkadaşım bana böyle bir tulum verdi yeni doğduğunda çok soguklarda iş görür diye düşünüyorum böyle tulumlara bir bakabilirsinKızlar biz martta doğuracağız hava buz olucak bu zıbınlar takımlar falan incecik bebek montta giymiyor bildiğim kadarıyla kalın ne alıcaz nasıl soğuktan koruyacağız
astronot tulum alsan 1 aydan fazla giymeyecek, polar ya da ici tüylü kalın tulumlar var ayaklı, onlardan bakabilirsin canımKızlar biz martta doğuracağız hava buz olucak bu zıbınlar takımlar falan incecik bebek montta giymiyor bildiğim kadarıyla kalın ne alıcaz nasıl soğuktan koruyacağız
Unuttuk gitti diyelimneyse derin derin nefes al bi dahaki indirime inşallah
Evet evet.. Bol gelse de idare eder. Zaten dediğim gibi bebiş hani ekstra minik olmazsa, kalıplar genelde küçük oluyor.hay maşallah baya önden gitmişöyle olursa yandık valla ben de bedende kararsız kalınca büyük bedeni alıyorum küçülüp giydirememektense büyük olsa giyer en azından , yazlıkları da salaş bol kesim almaya çalışıyorum küçük gelse bile kurtarır belki diye
Maşallah.. İnşallah da geçer bir an önce. Bende kanama alanı yok da, plesanta aşağıda. O biraz kırmızı lekelenme yapıyordu arada. Toparlanacak gibi dedi doktor. Yukarı çıkar diye bekliyoruz bakalım. İnşallah geçecekMerhaba kahverengi sekılde oluyor benım, doktorum kanama alanın kuculdugunu soyledi dun kahverengi sekılde akıntıdan korkmamam gerektiğini kanama alanının aktıgını soyledi, korkmayalım inşallah gececek bu süreçler
Geçer bence de o zaman. İçinizi ferah tutunCevap vermeyi unutmusum eve gunde 3 progestan ve 3 gune 1 pruluton iğne oluyorum
Bir Ekim annesi olarak :) bir şekilde korunuyor canım. Banyo yaptırırken evde fan yakılıyor falan. Uzun kollu bodyler. Zaten doktorlar abartmayın diyor. Siz ne giyiyorsanız en fazla 1 kat daha fazla giydirin diyorlar. Yoksa kış günü bile çocuğu isilik yaparız :) Mothercare'ın polar kapüşonlu tulumları vardı o zaman. Ondan almıştım bir tane. Dışarı çıkarken giydiriyordum. Şimdi olmayabilir ama benzerleri vardır. O zaman alınabilecek bir ücreti vardı. Şimdi bilemiyorumKızlar biz martta doğuracağız hava buz olucak bu zıbınlar takımlar falan incecik bebek montta giymiyor bildiğim kadarıyla kalın ne alıcaz nasıl soğuktan koruyacağız
Kuşum bunlari detaylıda gormedi mii? Yoksa normal rutin kontrolde mi? Benim dr um ayda 1 gel dedi bu konularda da fikrim yok o yuzden henuz 18 haftalik oldumAynen canim tek basina bisey ifade etmiyor gecici dedi. Gozlerimdeki telasi gorunce iyice iyims3r konustu intten bak onemli bisey degil dedi. Icim rahat cunku herseyi normal cikti bi de detayliya bakarsak daha da rahatlarim
Merhaba az once bugun ilk defa oksaparı oldum benımde yogunlastı lekelenmem az once koyu bordomsukahverengi diğerlerine göre daha sıvı akntım oldu belimde agrıyor korkuyorum yeniden mi içerde bir kanama olustu acaba , sizinde arada oldu mu oyleCanim Merhaba. Bugun.doktora gittim kana alani artik gozuuyordu. 3 4 gun once 5 gun boyunca yogun kahverengi lekem olmustu. Demek o sekilde temizlendi. Senin de gecmistir insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?