Ben de bugün arayıp arayıp randevu aldım haftaya Cuma saat 10 da bakalım 3 hafta somra görmüş olacağım. İnsan sabırsızlanıyor gerçekten de :)))İnşallah iyilerdir bakalım şu detaylıyı da sağ salim atlatalım hayırlısıyla canım :)
Aaa kaçırmışım ben gerçekten de olsun yine de en tazemiz sen olacaksın canım :))Sen orayı kaçırmışsınmecbur ara tatildeyim şuan. Hamileliği bağlı önce sütüm kolostrum a döndü sonrada komple kesildi. Mecburen emzirme sonlanmis oldu...
Kaç haftalık oluyorsun o zaman canım? Ben de 20+3e aldım ya acaba 21e mi alsaydım erken mi davrandım diye düşünüyorum şimdi deBen de bugün arayıp arayıp randevu aldım haftaya Cuma saat 10 da bakalım 3 hafta somra görmüş olacağım. İnsan sabırsızlanıyor gerçekten de :)))
Ben deBen de bugün arayıp arayıp randevu aldım haftaya Cuma saat 10 da bakalım 3 hafta somra görmüş olacağım. İnsan sabırsızlanıyor gerçekten de :)))
Nasıl dayanıyorsun canım ya ben açlıktan gece 4 te uyanıyorum yememek için sağ sol dönüyorum yerım saat öyle uyuyorum sabah 7 de yine kalkıyorum çocuğun beslenmesi kahvaltısı derken bende yiyorum ve sabahları açlıktan. Midem bulanıyor. Gece 12 de yiyip yatıyorum yine aynısı. Ne olacak bu açlığım :)))Ben erkenden yapamıyorum 10 11 bazen 12 de yapıyorum zaten bu ara tek kahvaltıyla duruyorum normalde kahvaltı ve akşam iki öğün yiyordum arada meyve yiyordum birkaç gündür sadece kahvaltıyla duruyorum canm hiç istemiyor iki lokma yesem dünyayı yemiş gibi şişkinlik oluyor
20+4 oluyorum canım doktorum güzel hafta dedi. Kendi doktoruma danıştım çünkü yaptır dedi canım.Kaç haftalık oluyorsun o zaman canım? Ben de 20+3e aldım ya acaba 21e mi alsaydım erken mi davrandım diye düşünüyorum şimdi de
Aynısını eşim söylüyor ahaha :)))Ben de aynı öyleyim çiğ köfteden vazgeçemedimbebişlerimiz elinde dürümle doğacak
Ben de 20+1 de gidicem canım doktorum sıkıntı yok dedi bana daKaç haftalık oluyorsun o zaman canım? Ben de 20+3e aldım ya acaba 21e mi alsaydım erken mi davrandım diye düşünüyorum şimdi de
Vallahi tam bana sordun canım ben hiç dikkat etmedim 30 kg aldım kızımda ama 2 ayda da verdim hepsini fazlasıyla hem de. Ama çok zayıftım o zaman 43 kg dum. Zaten çocukla uğraşmak yorgunluk uykusuzluk ister istemez insanı zayıflıyor canım.. şimdi ne olur bilemem ama o zamana göre iştahsızlık var eskisi gbi doya doya yiyemiyorum hemen tıkanıyroım fazlası midemi bulandırıyor bu yüzden de hep açım sürekli açlık hissediyorum canım. Ama burda dikkat eden arkadaşlar var geçen gün yazmıştı hattaKuzum bu hızla kilo alınan zamanlarda tahmini ne kadar alınıyor, 5 aydan sonra yaniya ben genç kızken kiloluydum Allahtan ilerleyen yaşlarda zayıflayabildim, incecik değil ama balık gibi devam ettim. Şimdi en büyük korkum kısa boyumla aşırı kilo almak ilk gebelikte nelere ne derece dikkat etmek lazim bu kilo sorunu için?
Büyüyordur canım merak etme büyümeseydi sıkıntı yaşardın ve belli ederdi kendisini canım benimBen decok sabirsizim cunku cinsiyetino merak ediyorum bir de gobek olmayinca acaba buyuyor mu diye dusunmeden edemiyorum cok sacma farkindayim da gel de ban anlatin
Ben biraz önce hissettim 1 hafta öndeyim senden ama birazda önden gidiyo benim bebiş sende yakında hissedersin benceKızlar bebislerinizin hareketlerini kaçınca haftada hissettiniz acaba. 16.haftanın içindeyim ama hiç hareket yok. Keske arada tık tık bişey yapsa iyiyim ben endişelenme desedoktorum daha var o zamanlara dedi ama bakıyorum sanki benimle ayni haftada olanlara hissedenler var ondan sormak istedim daha ne kadar bekliycem acaba diye
Ayy ne güzel darısı başıma inşallah bende 1 hafta onden gidiyorum ama daha hissetmedim. Elim sürekli karnimda ama doktorum karın kasların çok sıkı dedi belki daha geç hissederim. Nasıl mucizevi birşey Allahım düşüncesi bile heyecanlandırıyorBen biraz önce hissettim 1 hafta öndeyim senden ama birazda önden gidiyo benim bebiş sende yakında hissedersin bence
Canım ben de 18+5 im ama hala gümbür gümbür hissetmiyorum arada pıt pıt kıpır kıpır hissediyorum ama düzenli değilKızlar bebislerinizin hareketlerini kaçınca haftada hissettiniz acaba. 16.haftanın içindeyim ama hiç hareket yok. Keske arada tık tık bişey yapsa iyiyim ben endişelenme desedoktorum daha var o zamanlara dedi ama bakıyorum sanki benimle ayni haftada olanlara hissedenler var ondan sormak istedim daha ne kadar bekliycem acaba diye
O zaman endişelenmeden beklemeye devam edeyim canımCanım ben de 18+5 im ama hala gümbür gümbür hissetmiyorum arada pıt pıt kıpır kıpır hissediyorum ama düzenli değil
Ben hamileliğimin başında covid olmuştum. Bal limon zencefil karabiber karıştırıp üzerine sıcak su. Bol vol tükettim çok iyi gelmişti boğaz ağrıma ve öksürüğe. Zencefil hamilelikte mide bulantısı yaşayanlara da öneriliyor. Oyuzden sıkıntı olacağını sanmıyorumGecmis olsun canım insallah hemen gecerSıcak süt bal bana iyi geliyodu yumusatiyo bogazı sonrasinda bal limon zencefil karabiber ama bu karışım hamilelikte tuketilir mi hic araştırmadım.
İyi bari ya baktım çoğu kişi 21de gidiyor. Doktorum bana da 20-21 dedi net bişey söylemedi. 20+3 iyi o zamanBen de 20+1 de gidicem canım doktorum sıkıntı yok dedi bana da
Kızlar bebislerinizin hareketlerini kaçınca haftada hissettiniz acaba. 16.haftanın içindeyim ama hiç hareket yok. Keske arada tık tık bişey yapsa iyiyim ben endişelenme desedoktorum daha var o zamanlara dedi ama bakıyorum sanki benimle ayni haftada olanlara hissedenler var ondan sormak istedim daha ne kadar bekliycem acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?