2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sen orayı kaçırmışsın mecbur ara tatildeyim şuan. Hamileliği bağlı önce sütüm kolostrum a döndü sonrada komple kesildi. Mecburen emzirme sonlanmis oldu...
Aaa kaçırmışım ben gerçekten de olsun yine de en tazemiz sen olacaksın canım :))

Ben de bugün arayıp arayıp randevu aldım haftaya Cuma saat 10 da bakalım 3 hafta somra görmüş olacağım. İnsan sabırsızlanıyor gerçekten de :)))
Kaç haftalık oluyorsun o zaman canım? Ben de 20+3e aldım ya acaba 21e mi alsaydım erken mi davrandım diye düşünüyorum şimdi de

Ben de bugün arayıp arayıp randevu aldım haftaya Cuma saat 10 da bakalım 3 hafta somra görmüş olacağım. İnsan sabırsızlanıyor gerçekten de :)))
Ben de cok sabirsizim cunku cinsiyetino merak ediyorum bir de gobek olmayinca acaba buyuyor mu diye dusunmeden edemiyorum cok sacma farkindayim da gel de ban anlatin

Nasıl dayanıyorsun canım ya ben açlıktan gece 4 te uyanıyorum yememek için sağ sol dönüyorum yerım saat öyle uyuyorum sabah 7 de yine kalkıyorum çocuğun beslenmesi kahvaltısı derken bende yiyorum ve sabahları açlıktan. Midem bulanıyor. Gece 12 de yiyip yatıyorum yine aynısı. Ne olacak bu açlığım :)))

Vallahi tam bana sordun canım ben hiç dikkat etmedim 30 kg aldım kızımda ama 2 ayda da verdim hepsini fazlasıyla hem de. Ama çok zayıftım o zaman 43 kg dum. Zaten çocukla uğraşmak yorgunluk uykusuzluk ister istemez insanı zayıflıyor canım.. şimdi ne olur bilemem ama o zamana göre iştahsızlık var eskisi gbi doya doya yiyemiyorum hemen tıkanıyroım fazlası midemi bulandırıyor bu yüzden de hep açım sürekli açlık hissediyorum canım. Ama burda dikkat eden arkadaşlar var geçen gün yazmıştı hatta Rheaa canım sen daha dikkatlisin bu konuda arkadaşa destek olabilir misin ?

Ben de cok sabirsizim cunku cinsiyetino merak ediyorum bir de gobek olmayinca acaba buyuyor mu diye dusunmeden edemiyorum cok sacma farkindayim da gel de ban anlatin
Büyüyordur canım merak etme büyümeseydi sıkıntı yaşardın ve belli ederdi kendisini canım benim

Kızlar bebislerinizin hareketlerini kaçınca haftada hissettiniz acaba. 16.haftanın içindeyim ama hiç hareket yok. Keske arada tık tık bişey yapsa iyiyim ben endişelenme dese doktorum daha var o zamanlara dedi ama bakıyorum sanki benimle ayni haftada olanlara hissedenler var ondan sormak istedim daha ne kadar bekliycem acaba diye

Ben biraz önce hissettim 1 hafta öndeyim senden ama birazda önden gidiyo benim bebiş sende yakında hissedersin bence

Ben biraz önce hissettim 1 hafta öndeyim senden ama birazda önden gidiyo benim bebiş sende yakında hissedersin bence
Ayy ne güzel darısı başıma inşallah bende 1 hafta onden gidiyorum ama daha hissetmedim. Elim sürekli karnimda ama doktorum karın kasların çok sıkı dedi belki daha geç hissederim. Nasıl mucizevi birşey Allahım düşüncesi bile heyecanlandırıyor

Canım ben de 18+5 im ama hala gümbür gümbür hissetmiyorum arada pıt pıt kıpır kıpır hissediyorum ama düzenli değil

Gecmis olsun canım insallah hemen gecer Sıcak süt bal bana iyi geliyodu yumusatiyo bogazı sonrasinda bal limon zencefil karabiber ama bu karışım hamilelikte tuketilir mi hic araştırmadım.
Ben hamileliğimin başında covid olmuştum. Bal limon zencefil karabiber karıştırıp üzerine sıcak su. Bol vol tükettim çok iyi gelmişti boğaz ağrıma ve öksürüğe. Zencefil hamilelikte mide bulantısı yaşayanlara da öneriliyor. Oyuzden sıkıntı olacağını sanmıyorum

Kızlar dün tetanoz aşısı olmuştum bugün sabaha kadar bi sıkıntım yoktu. Sabah ağrıyla uyandım ve şişmiş kolum yine iyiydi ama ağrının şiddeti arttı 2 saattir. Ne yapsam bi öneriniz var mı? Gece uykuda çok zorlayacak gibi beni

Ben 17-18 gibi hissetmeye başladım canım; aslında önceden de hareket vardı ama pek anlamlandıramıyordum. Bi de benim 4. Gebeliğim, daha erken anlamam gerekiyor diye kendimi baya strese soktum

Geceleri uyanıyorum çoğunlukla, neredeyse 1 saat uyanık kalıyorum geçen gece elimi koyunca da ritmin vuruşlarını elimin altında hissetim hıçkırıyor da olabilirdi emin değilim. Her şeyin bir vakti var, sizinki de gümbür gümbür hareket edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…