- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
ayy hepside çok güzeller
Aynen canim tek basina bisey ifade etmiyor gecici dedi. Gozlerimdeki telasi gorunce iyice iyims3r konustu intten bak onemli bisey degil dedi. Icim rahat cunku herseyi normal cikti bi de detayliya bakarsak daha da rahatlarimgünaydın kızlar umarım herkes iyidir :)
canım 3 hafta önce bana da bebeğin beyninde koroid pleksus kisti var 2 tane küçük dedi ama 28. haftaya kadar yok oluyor dedi. çok endişelendim araştırdım ama tek başına birşey ifade etmiyormuş çok şükür ki inşallah en kısa sürede yok olurda kafamız rahatlar
valla canım demir sindirimi kesinlikle etkiliyor malesef sabah aç karnına akşamdan suya isladığım kayısıyı yiyorum biraz fayda ediyor ama şişkinlik oluyor yinedebu arada sen kaç haftalıksın.
ben süt sevmediğim için ılık su limon ve bal yapıp içiyordum birde boğazını ıslak tutmaya çalış pastil yada sprey kullanarak hamileliğe uygun birşey alabilirsin eczaneden dr daha önce bana ımumax 16+ sprey vermişti oda ballı bayağı iyi geldi. inşallah hemen geçer hamilelikte herşey sanki 2 katı zor geçiyor
bende geçen haftalarda sürekli baharatlı yeşil zeytin yiyordumKızlar son zamanlarda taktığınız yiyecekler var mı ben bu ara aşırı siyah zeytine sardım
aynen canım inşallah hayırlı haberler alacağızAynen canim tek basina bisey ifade etmiyor gecici dedi. Gozlerimdeki telasi gorunce iyice iyims3r konustu intten bak onemli bisey degil dedi. Icim rahat cunku herseyi normal cikti bi de detayliya bakarsak daha da rahatlarim
biran once kbb doktoruna gitsen iyi olur cok gecmiş olsun. bogaz agrısı ve öksürükle basladı benim, birkaç gün evde bitkisel seyler denedim ıhlamur bal vs bende hiç işe yaramadı, boğaz spreyi de pek etki etmedi. doktora gittigimde verdigi bitkisel ilaclar ise yaramadı daha da ilerledi dün antibiyotik e basladım. bu ara viral hastalıklar çabuk iyileşmiyormus. eczaneye de sorabilirsin boğaz spreyleri var, önlemini al ilerlemesin canımGünaydın kızlar boğaz ağrısına bitkisel çözüm önerisi olan var mı sabaha kadar yatamadım çok ağrıyorkontrolümde var bugün nasıl gitcem bilmiyorum
12-13 haftalarda yapıldıKuzu kaç haftalıkken yapti tahmini
Ben 2 haftadır hastaydım boğazım alev alevdi resmen. Sürekli sıcak su, bal,limon, zencefil ictim. Bide limon kesip kesip yedimGünaydın kızlar boğaz ağrısına bitkisel çözüm önerisi olan var mı sabaha kadar yatamadım çok ağrıyorkontrolümde var bugün nasıl gitcem bilmiyorum
Anne kız süpersinizGünaydın arkadaslarımm bugün 11 de doktor kontrolüm var heyecan dorukta kizim icin süslendim püslendim
Ben yaşadım hem de Acıbadem ultrason cihazı ileÇevrenizde cinsiyet yanılması yaşayan oldumu kızlar doktor yanılabilirmi ya çok merak ediyorum
Sen de tam bir bebeksin canım benim teşekkür ederimAnne kız süpersiniz
İnanmıyorum demekki oluyor böyle şeylerBen yaşadım hem de Acıbadem ultrason cihazı ile
Doktor 12+3 de kız dedi fetal DNA testim erkek geldi
Evet canm dün hiç bişeyim yoktu gece ağrıyla uyandım şimdi hastanedeyim sıramı bekliyorum eve gidince hemen yatağa giricemgünaydın kızlar umarım herkes iyidir :)
canım 3 hafta önce bana da bebeğin beyninde koroid pleksus kisti var 2 tane küçük dedi ama 28. haftaya kadar yok oluyor dedi. çok endişelendim araştırdım ama tek başına birşey ifade etmiyormuş çok şükür ki inşallah en kısa sürede yok olurda kafamız rahatlar
valla canım demir sindirimi kesinlikle etkiliyor malesef sabah aç karnına akşamdan suya isladığım kayısıyı yiyorum biraz fayda ediyor ama şişkinlik oluyor yinedebu arada sen kaç haftalıksın.
ben süt sevmediğim için ılık su limon ve bal yapıp içiyordum birde boğazını ıslak tutmaya çalış pastil yada sprey kullanarak hamileliğe uygun birşey alabilirsin eczaneden dr daha önce bana ımumax 16+ sprey vermişti oda ballı bayağı iyi geldi. inşallah hemen geçer hamilelikte herşey sanki 2 katı zor geçiyor
Bende siyah zeytin ve Beyaz peynir şimdilik rahat ve büyük zevkle yediklerim bunlarKızlar son zamanlarda taktığınız yiyecekler var mı ben bu ara aşırı siyah zeytine sardım
Sağol canm sprey basliyim iki güne geçmezse giderim inşallahbiran once kbb doktoruna gitsen iyi olur cok gecmiş olsun. bogaz agrısı ve öksürükle basladı benim, birkaç gün evde bitkisel seyler denedim ıhlamur bal vs bende hiç işe yaramadı, boğaz spreyi de pek etki etmedi. doktora gittigimde verdigi bitkisel ilaclar ise yaramadı daha da ilerledi dün antibiyotik e basladım. bu ara viral hastalıklar çabuk iyileşmiyormus. eczaneye de sorabilirsin boğaz spreyleri var, önlemini al ilerlemesin canım
Kuzum bu hızla kilo alınan zamanlarda tahmini ne kadar alınıyor, 5 aydan sonra yaniBen de çok açım canım yemek yiyorum 2 saat geçmeden midem kazınıyor sabahı zor ediyorum açlıktan gece uyanıyorum ama yatmadan önce yediğim için yemiyorum tekrar uyuyorum sabahları da açlıktan midem bulanıyor yediğim zaman geçiyor hemen. Napıcam bu mideyle bilmiyorum her şeyi de yiyemitorum. Kızımdayken yerdim şimdi seçiyorum. Nasıl yok tutabilirim kendimi. Zaten hızla kilo alacağımız zamanlarımıza geldik. İnan kiloda sıkıntı değil sürekli aç hissetmek çok rahatsız edici durum.
Tek ben de oldu sanıyordum, demek normalmis bu durumlar. Cinsiyet için erken sanırım 12. HaftaBen yaşadım hem de Acıbadem ultrason cihazı ile
Doktor 12+3 de kız dedi fetal DNA testim erkek geldi
gebeliğin toplamında 10-12 kg alınması ideal oldugu soyleniyor doktorlar tarafından. ilk 3 ay 1-3 kg arası, 4.5.6 aylarda 1er kilo, 7.8.9. aylarda ayda 2şer kilo alınması normal kabul ediliyor.Kuzum bu hızla kilo alınan zamanlarda tahmini ne kadar alınıyor, 5 aydan sonra yaniya ben genç kızken kiloluydum Allahtan ilerleyen yaşlarda zayıflayabildim, incecik değil ama balık gibi devam ettim. Şimdi en büyük korkum kısa boyumla aşırı kilo almak ilk gebelikte nelere ne derece dikkat etmek lazim bu kilo sorunu için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?