2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aynen canim tek basina bisey ifade etmiyor gecici dedi. Gozlerimdeki telasi gorunce iyice iyims3r konustu intten bak onemli bisey degil dedi. Icim rahat cunku herseyi normal cikti bi de detayliya bakarsak daha da rahatlarim

Günaydın kızlar boğaz ağrısına bitkisel çözüm önerisi olan var mı sabaha kadar yatamadım çok ağrıyor kontrolümde var bugün nasıl gitcem bilmiyorum
biran once kbb doktoruna gitsen iyi olur cok gecmiş olsun. bogaz agrısı ve öksürükle basladı benim, birkaç gün evde bitkisel seyler denedim ıhlamur bal vs bende hiç işe yaramadı, boğaz spreyi de pek etki etmedi. doktora gittigimde verdigi bitkisel ilaclar ise yaramadı daha da ilerledi dün antibiyotik e basladım. bu ara viral hastalıklar çabuk iyileşmiyormus. eczaneye de sorabilirsin boğaz spreyleri var, önlemini al ilerlemesin canım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar boğaz ağrısına bitkisel çözüm önerisi olan var mı sabaha kadar yatamadım çok ağrıyor kontrolümde var bugün nasıl gitcem bilmiyorum
Ben 2 haftadır hastaydım boğazım alev alevdi resmen. Sürekli sıcak su, bal,limon, zencefil ictim. Bide limon kesip kesip yedim

Evet canm dün hiç bişeyim yoktu gece ağrıyla uyandım şimdi hastanedeyim sıramı bekliyorum eve gidince hemen yatağa giricem

Sağol canm sprey basliyim iki güne geçmezse giderim inşallah

Kuzum bu hızla kilo alınan zamanlarda tahmini ne kadar alınıyor, 5 aydan sonra yani ya ben genç kızken kiloluydum Allahtan ilerleyen yaşlarda zayıflayabildim, incecik değil ama balık gibi devam ettim. Şimdi en büyük korkum kısa boyumla aşırı kilo almak ilk gebelikte nelere ne derece dikkat etmek lazim bu kilo sorunu için?

Ben yaşadım hem de Acıbadem ultrason cihazı ile
Doktor 12+3 de kız dedi fetal DNA testim erkek geldi
Tek ben de oldu sanıyordum, demek normalmis bu durumlar. Cinsiyet için erken sanırım 12. Hafta

Ben bu ara sürekli soğuk soğuk vişne suyu içiyorum. Hep içmek istiyorum

gebeliğin toplamında 10-12 kg alınması ideal oldugu soyleniyor doktorlar tarafından. ilk 3 ay 1-3 kg arası, 4.5.6 aylarda 1er kilo, 7.8.9. aylarda ayda 2şer kilo alınması normal kabul ediliyor. Rheaa arkadasımız diyet listesini paylaşmıstı ona göz atabilirsiniz. ara öğünlerde ceviz,fındık,badem ya da bir meyve/yogurt şeklinde beslenebilirsiniz. günde bir öğün sebze, bir öğün et yemegi olmalı. genel olarak bildiginiz şeyler aslında, paketli gıdalar, tatlılar, hazır meyvesularını tüketmemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…