2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben bu ara sürekli soğuk soğuk vişne suyu içiyorum. Hep içmek istiyorum
ya bende de portakal suyu aşkı var, ilk hamileliğimde de boyleydi, kilo aldırma durumu olmasa bardak bardak icerim ama günde 1 bardak en fazla
vişne suyunun da tansiyon düşürme etkisi varmıs, dikkatli ol canım

Aynen valla içim rahatladı yani Ay yok Bi ilgilendi Bi ilgilendi görmen laızm Bi kahvem eksikti yarım saat benimle ilgilendi muayene etti aklına takılan herşeyi sor dedi sordum bende ne varsa
Isini iyi yapan insanlara her zaman hayranlık duymuşumdur

Kızlar biz bebek odası yapcazda odayı hangi renge boyasak diye düşünüyoruz eşimle karar veremedik Varmı tavsiye
Canım kıza oda yapacağım oda beyaz açık renk. Ben duvarı stiker larla suslemeyi düşünüyorum. Birkaç örnek atayım favorilediklerimden daha karar veremedim ama gönlüm hep puantiyelilere kayıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221005-113135_Trendyol.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_20221005-113122_Trendyol.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20221005-113104_Trendyol.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20221005-113055_Trendyol.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20221005-113034_Trendyol.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 114
İçimi rahatlattın bak benim babannem çok ekmek yiyenin kafası çalışmaz derdi, bu tez doğruysa sende işe yaramış olabilir
Hahahhah Doğrudur. Bizim için de geçerli.. ama hamuru da çok severim ihihihih
Hahahah Ay ben de mi akşam yesem acaba..? Yemekten önce hem iştahı da kapar Zaten eve gelir gelmez yemek olmuyor. Yemek öncesi falan.. Haftasonu da zorla da olsa yiyim o zaman
Geçen sefer mecburi bir diyetti. Şimdi bakalım yapabilecek miyim..? İnşallah yaparız ya.. Evet evet kesin dikkat etmem lazım.
Olsun canım. Dediğin gibi 3 ayı atlattık. Daha fazla ilerlemeden geçmesi lazım. Antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanacaksın tabii.. İnşallah çabucak geçer canım Ben de ıhlamur bal idare ediyorum. Sanki daha iyi gibiyim ama bakıcam bakalım.. Böyle geçer inşallah.
Ay seninki daha minik tabi di mi..? Yerim onu yaa Maşallah kuzuya
Yok canım ya nifty'de söylemedi benimki. Test sonucunda da net yazmıyor. Ultrasonda baya bir evirdi çevirdi.. 2 kere kontrol etti, emin olalım dedi, fotoğrafını da çekti verdi :) Bizde kız tecrübesi yok :) Erkek olmadığını düşündüm ama ben de görünce :) Erkek olsa zaten daha net belli olmaz mıydı dedim hatta ama bu haftada öyle olmuyor dedi bana.
Kızlar biz bebek odası yapcazda odayı hangi renge boyasak diye düşünüyoruz eşimle karar veremedik Varmı tavsiye
Oğlumun odası 3 duvar beyaz. Tek duvar mavi. O mavi duvarda yatağı var. İlk yaptığımızda stickerlar vardı. Odası mobilyaları deniz temalı. Biz de duvara balık stickerları yapıştırmıştık. Büyüyünce çıkardık.
Şimdi o oda kızın olacak nasipse Yine duvarlar beyaz olur dedik. Tek duvara kıza uygun stickerlar yapıştırmayı düşünüyorum. Yatak mavi ama bilmiyorum. Kala da bilir ya da yatağa da süslü stickerlar yaparız.
Evet canm dün hiç bişeyim yoktu gece ağrıyla uyandım şimdi hastanedeyim, sıramı bekliyorum eve gidince hemen yatağa giricem
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah çabucak geçer
Dikkat edince alınmıyor canım, korkutma kendini. Yani kendini tutabilirsen sıkıntı yok. Dün de yazmıştım, bende şeker çıkmıştı o yüzden 6 aydan sonra diyet yaptım ve sadece 3 kilo almıştım 6 aydan sonra. İlk 6 ay 10 kilo almıştım Öyle devam etsem rekora giderdim. Gereksiz karbonhidratı kestim. Pilav, makarna, fast food.. Her öğün öncesi sonrası şeker ölçümleri.. Korkudan yiyemiyor zaten insan. Şimdi de inşallah şeker falan çıkmadan öyle yapmak istiyorum. Zor ama kafamıza koyarsak yaparız bence Kilo alınacak diye bir zorunluluk yok yani. Korkmayın.

Medipol bahçelievler 1400 tl

Kızlar bu attığınız stickerlara bayıldım ya Oda yapmayacağız şimdi ama bi yapma isteğim depreşti bunları görünce Hepsini kaydettim belki ilerde kullanırız biz de napalım

Yok canim neden kilo yapsın ki tahin helvası da etkili deniyor ama herkeste aynı etki olmuyor işte
ya ben süt artırmak icin kendimi helak ettim resmen, 20 küsur maddelik bir liste yapmıstım sırayla hepsini denedim, yeşillikler tahinler rezeneler hamile cayları malt icecekleri neler neler ama cok da artmadı maalesef, biraz da bünye meselesi sanırım, annemin de cok olmamıs ama o calısıp emziremediği icin olmamıs, ben cok ugrastım sagdım düzenli emzirdim, geldigi kadar emzirdim üstünü mamayla takviye verdim. bu mayayı denedim mi hatırlamıyorum sanki denemiştim, yine bakarım az olursa denerim aklımda olsun. şimdi okuyacaklar icin moral bozmak istemiyorum tabi, inşallah hepimizin bol bol sütü olur, olmazsa da saglık olsun mamayla besleriz. yani etraftan gelen olumsuz yorumlara asla takılmayın, anneler cocugu icin elinden gelenin en iyisini yapar.
hamilelikte beslenme de süt olusumu icin önemliymiş, doguma yakın aylarda bu konuyu doktorumla görüşeceğim. bir de bir ürün gördüm doğal içerikli, dogumdan birkaç gün önce baslanabiliyormus süt olusumunu artırmak icin, onu da doktora sorup kullanmayı düşünüyorum ama benim önceki tecrübemden dolayı, yoksa boyle bişeye normalde ihtiyac yok. süt icin en önemli konu zaten dinlenebilmek, uyku en cok artıran sey, elimizden geldigince bebişler uyudugunda biz de uyuyacagız

Ayy sorma iki hafta sonra devlete gitsem mi diye düşünüyorum ben de
Onu ben de düşündüm kaç kere baktım randevu bulamadım ya özelde de zaten sigortamdan 4 tane muayene hakkım kaldı o da doğuma kadar anca yetmez bile harcamak istemiyorum Normal parayla gitsem muayene ücreti 700-800tl. Neyse az kaldı pazartesiye ya sabır

Evet canm dün hiç bişeyim yoktu gece ağrıyla uyandım şimdi hastanedeyim sıramı bekliyorum eve gidince hemen yatağa giricem
Çok geçmiş olsun canım istersen bi covid testi de yap eczaneden alıp. Benim de semptomlarım böyle başlamıştı çünkü
Ben bu ara sürekli soğuk soğuk vişne suyu içiyorum. Hep içmek istiyorum
Ohhh ben de çok severim ama fazlası da tansiyonu dibe vuruyor

bizim de çocuk mobilyaları beyaz, yatagı dolabı filan, gercekten cok ferah duruyor. yatagı mavi olsun ne olacak, dedigin gibi süslersiniz :) 14ten sonra gördüğü icin bence artık degişmez, hani 12li haftalarda baksa yanılma payı oluyor da artık değişmez canım. baktın ıhlamur bal kesmiyor, mutlaka doktora git canım ilerlemesin
yazarken de boyle minik tekmeler hissediyorum okadar hoşuma gidiyor ki :) kaç gündür elim karnımda hissetmek istiyorum hiçbir hareket yoktu, hasta olunca ekstra pimpirikliyim, gelsin artık gümbür gümbür tekmeler :)
ay şuna istemsiz koptum "Kilo alınacak diye bir zorunluluk yok yani." inşallah diyorum

Kızlar e bebekte yine güzel indirim var zıbınlar özellikle çok uygun alacak olan varsa kaçırmayın
Yaa onlineda mı? Ben göremedim. Emzirme ürünlerinde %20 indirim var ama zıbınlarda gözükmüyor benim uygulamada

Haklisiniz inşallah totali geçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…