ya bende de portakal suyu aşkı var, ilk hamileliğimde de boyleydi, kilo aldırma durumu olmasa bardak bardak icerim ama günde 1 bardak en fazlaBen bu ara sürekli soğuk soğuk vişne suyu içiyorum. Hep içmek istiyorum
Isini iyi yapan insanlara her zaman hayranlık duymuşumdurAynen valla içim rahatladı yaniAy yok Bi ilgilendi Bi ilgilendi görmen laızm Bi kahvem eksikti yarım saat benimle ilgilendi muayene etti aklına takılan herşeyi sor dedi sordum bende ne varsa
Yok canim neden kilo yapsın kiMaya çok kilo yapmaz mı? Bizi de şişirirTahin helvası falan da baya etkiliyor sütü çoğaltıyor.
Canım kıza oda yapacağım oda beyaz açık renk. Ben duvarı stiker larla suslemeyi düşünüyorum. Birkaç örnek atayım favorilediklerimdenKızlar biz bebek odası yapcazda odayı hangi renge boyasak diye düşünüyoruz eşimle karar veremedik Varmı tavsiye
Hahahhahİçimi rahatlattın bakbenim babannem çok ekmek yiyenin kafası çalışmaz derdi, bu tez doğruysa sende işe yaramış olabilir
Hahahahkbende de kahvaltı alışkanlığı yok, eve gelince akşam yiyorum ya bir tane haşlanmış ağzıma tıkıyorum ya da menemen falan birşekilde yiyorum...akşam menüsüne minik bir miktar ekleyin :) hafta sonu kahvaltıda da mutlaka olsun ne kadar olsa kar diyelim :) son 3 ay 3 kg çok iyi, şimdi de öyle gidersen bence sıkıntı olmaz, kilonunda sende bir ağırlık yaptığını hissediyorsan bir kere kesin dikkat etmen lazım...yürüyüş bol su, yumurta bir de tok tutar zorla yedireceğim sana o yumurtayı
Olsun canım. Dediğin gibi 3 ayı atlattık. Daha fazla ilerlemeden geçmesi lazım. Antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanacaksın tabii.. İnşallah çabucak geçer canımSana da çok geçmiş olsun canim. Cocuklar okula gidince kaçınılmaz son. Doktora gittim tekrar, sinüzit olmuşum. korktuğum başıma geldi antibiyotik verdi 1 haftalik. Kendi doktoruma danistim kullanabilirsin dedi. En azından kritik ilk 3 aylik dönemi atlattık ona şükür diyorum yapacak bisey yok.
Hamilelikte burun da cok tıkanıyor deniz suyu kullanabilirsin, onun dışında doğal takviyeler, vitaminler, elimizden geldiğince kışı sağlıklı atlatmaya calisicaz
Ya ne tatlı oğlun maşallah hep sevsin kollasin kardesini :) bizimkinin akli pek ermiyor tabi sadece bebek ne zaman çıkacak hadi hastaneye gidelim diye beni darliyor:) saniyor ki geldiğinde hemen onunla oynamaya baslayabilecek :)
Sizin cinsiyet nifty testiyle de kesinleşmemis miydi, erkek olsa net görürdü zaten o haftalarda. Sağlıkla gelsin minikler inşallah
Oğlumun odası 3 duvar beyaz. Tek duvar mavi. O mavi duvarda yatağı var. İlk yaptığımızda stickerlar vardı. Odası mobilyaları deniz temalı. Biz de duvara balık stickerları yapıştırmıştık. Büyüyünce çıkardık.Kızlar biz bebek odası yapcazda odayı hangi renge boyasak diye düşünüyoruz eşimle karar veremedik Varmı tavsiye
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah çabucak geçerEvet canm dün hiç bişeyim yoktu gece ağrıyla uyandım şimdi hastanedeyim, sıramı bekliyorum eve gidince hemen yatağa giricem
Dikkat edince alınmıyor canım, korkutma kendini. Yani kendini tutabilirsen sıkıntı yok. Dün de yazmıştım, bende şeker çıkmıştı o yüzden 6 aydan sonra diyet yaptım ve sadece 3 kilo almıştım 6 aydan sonra. İlk 6 ay 10 kilo almıştımKuzum bu hızla kilo alınan zamanlarda tahmini ne kadar alınıyor, 5 aydan sonra yaniya ben genç kızken kiloluydum Allahtan ilerleyen yaşlarda zayıflayabildim, incecik değil ama balık gibi devam ettim. Şimdi en büyük korkum kısa boyumla aşırı kilo almak ilk gebelikte nelere ne derece dikkat etmek lazim bu kilo sorunu için?
Kuzum biizim ki kız toz pembe olucakKızlar biz bebek odası yapcazda odayı hangi renge boyasak diye düşünüyoruz eşimle karar veremedik Varmı tavsiye
Medipol bahçelievler 1400 tlKontrolde sıkıntı cikmadi hersey çok şükür normal. 17+4 dedi ortalama. sadece beyinde sık rastlanan koroid pleksus kisti cıktı o da normalmiş. 26 haftadan sonra yok olurmuş cok kafana takma dedi. 3 hafta sonra detayli var ona randevu alicam. Bnim gittigim hastanede 1200 tl fiyat verdiler baska fiyat alan var mi.
Bi de cinsiyet net erkekRheaa
Oyyy maşallah ya güzellikkkKızım ve sütun bacaklarıBizde her şey yolunda çok şükür kızlar. Doktorum 21.hafta icin detaylı ultrason randevusu al dedi.
Ayy sorma iki hafta sonra devlete gitsem mi diye düşünüyorum ben deOyyy maşallah ya güzellikkkoff ben de çok özledim ya 1 ay görmemek ne kadar zormuş
ya ben süt artırmak icin kendimi helak ettim resmen, 20 küsur maddelik bir liste yapmıstım sırayla hepsini denedim, yeşillikler tahinler rezeneler hamile cayları malt icecekleri neler neler ama cok da artmadı maalesef, biraz da bünye meselesi sanırım, annemin de cok olmamıs ama o calısıp emziremediği icin olmamıs, ben cok ugrastım sagdım düzenli emzirdim, geldigi kadar emzirdim üstünü mamayla takviye verdim. bu mayayı denedim mi hatırlamıyorum sanki denemiştim, yine bakarım az olursa denerim aklımda olsun. şimdi okuyacaklar icin moral bozmak istemiyorum tabi, inşallah hepimizin bol bol sütü olur, olmazsa da saglık olsun mamayla besleriz. yani etraftan gelen olumsuz yorumlara asla takılmayın, anneler cocugu icin elinden gelenin en iyisini yapar.Yok canim neden kilo yapsın kitahin helvası da etkili deniyor ama herkeste aynı etki olmuyor işte
Onu ben de düşündüm kaç kere baktım randevu bulamadım yaAyy sorma iki hafta sonra devlete gitsem mi diye düşünüyorum ben de
Çok geçmiş olsun canım istersen bi covid testi de yap eczaneden alıp. Benim de semptomlarım böyle başlamıştı çünküEvet canm dün hiç bişeyim yoktu gece ağrıyla uyandım şimdi hastanedeyim sıramı bekliyorum eve gidince hemen yatağa giricem
Ohhh ben de çok severim ama fazlası da tansiyonu dibe vuruyorBen bu ara sürekli soğuk soğuk vişne suyu içiyorum. Hep içmek istiyorum
bizim de çocuk mobilyaları beyaz, yatagı dolabı filan, gercekten cok ferah duruyor. yatagı mavi olsun ne olacak, dedigin gibi süslersiniz :) 14ten sonra gördüğü icin bence artık degişmez, hani 12li haftalarda baksa yanılma payı oluyor da artık değişmez canım. baktın ıhlamur bal kesmiyor, mutlaka doktora git canım ilerlemesinHahahhahDoğrudur. Bizim için de geçerli.. ama hamuru da çok severim ihihihih
HahahahAy ben de mi akşam yesem acaba..? Yemekten önce hem iştahı da kapar Zaten eve gelir gelmez yemek olmuyor. Yemek öncesi falan.. Haftasonu da zorla da olsa yiyim o zaman
Geçen sefer mecburi bir diyetti. Şimdi bakalım yapabilecek miyim..? İnşallah yaparız ya.. Evet evet kesin dikkat etmem lazım.
Olsun canım. Dediğin gibi 3 ayı atlattık. Daha fazla ilerlemeden geçmesi lazım. Antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanacaksın tabii.. İnşallah çabucak geçer canımBen de ıhlamur bal idare ediyorum. Sanki daha iyi gibiyim ama bakıcam bakalım.. Böyle geçer inşallah.
Ay seninki daha minik tabi di mi..? Yerim onu yaaMaşallah kuzuya
Yok canım ya nifty'de söylemedi benimki. Test sonucunda da net yazmıyor. Ultrasonda baya bir evirdi çevirdi.. 2 kere kontrol etti, emin olalım dedi, fotoğrafını da çekti verdi :) Bizde kız tecrübesi yok :) Erkek olmadığını düşündüm ama ben de görünce :) Erkek olsa zaten daha net belli olmaz mıydı dedim hatta ama bu haftada öyle olmuyor dedi bana.
Oğlumun odası 3 duvar beyaz. Tek duvar mavi. O mavi duvarda yatağı var. İlk yaptığımızda stickerlar vardı. Odası mobilyaları deniz temalı. Biz de duvara balık stickerları yapıştırmıştık. Büyüyünce çıkardık.
Şimdi o oda kızın olacak nasipseYine duvarlar beyaz olur dedik. Tek duvara kıza uygun stickerlar yapıştırmayı düşünüyorum. Yatak mavi ama bilmiyorum. Kala da bilir ya da yatağa da süslü stickerlar yaparız.
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah çabucak geçer
Dikkat edince alınmıyor canım, korkutma kendini. Yani kendini tutabilirsen sıkıntı yok. Dün de yazmıştım, bende şeker çıkmıştı o yüzden 6 aydan sonra diyet yaptım ve sadece 3 kilo almıştım 6 aydan sonra. İlk 6 ay 10 kilo almıştımÖyle devam etsem rekora giderdim. Gereksiz karbonhidratı kestim. Pilav, makarna, fast food.. Her öğün öncesi sonrası şeker ölçümleri.. Korkudan yiyemiyor zaten insan. Şimdi de inşallah şeker falan çıkmadan öyle yapmak istiyorum. Zor ama kafamıza koyarsak yaparız bence Kilo alınacak diye bir zorunluluk yok yani. Korkmayın.
Yaa onlineda mı? Ben göremedim. Emzirme ürünlerinde %20 indirim var ama zıbınlarda gözükmüyor benim uygulamadaKızlar e bebekte yine güzel indirim var zıbınlar özellikle çok uygun alacak olan varsa kaçırmayın
gebeliğin toplamında 10-12 kg alınması ideal oldugu soyleniyor doktorlar tarafından. ilk 3 ay 1-3 kg arası, 4.5.6 aylarda 1er kilo, 7.8.9. aylarda ayda 2şer kilo alınması normal kabul ediliyor.Rheaa arkadasımız diyet listesini paylaşmıstı ona göz atabilirsiniz. ara öğünlerde ceviz,fındık,badem ya da bir meyve/yogurt şeklinde beslenebilirsiniz. günde bir öğün sebze, bir öğün et yemegi olmalı. genel olarak bildiginiz şeyler aslında, paketli gıdalar, tatlılar, hazır meyvesularını tüketmemek gerek
Haklisiniz inşallah totali geçmemgebeliğin toplamında 10-12 kg alınması ideal oldugu soyleniyor doktorlar tarafından. ilk 3 ay 1-3 kg arası, 4.5.6 aylarda 1er kilo, 7.8.9. aylarda ayda 2şer kilo alınması normal kabul ediliyor.Rheaa arkadasımız diyet listesini paylaşmıstı ona göz atabilirsiniz. ara öğünlerde ceviz,fındık,badem ya da bir meyve/yogurt şeklinde beslenebilirsiniz. günde bir öğün sebze, bir öğün et yemegi olmalı. genel olarak bildiginiz şeyler aslında, paketli gıdalar, tatlılar, hazır meyvesularını tüketmemek gerekiyor.
Canım evet kendi sitesinde de hepsiburada da özellikle body ler çok uygun 19 25 lira bi bak burdan kendi sitesinden de bulup alabilirsinYaa onlineda mı? Ben göremedim. Emzirme ürünlerinde %20 indirim var ama zıbınlarda gözükmüyor benim uygulamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?