katılıorum en güzeli kulaklarını herkese tıkayıp, içgüdülerinin sesini dinlemek. bazen iyiniyetle yapılan yorumlar dahi lohusa psikolojisiyle anneyi cok rahatsız edebiliyor. ben lansinoh da almıstım ama herhalde sütüm az oldugu icin bende cok etkili olmadı (kullanan bircok arkadasım memnun kaldı), sonra hastane tipi ameda süt sagma makinesi almıstım paraya kıyıp, bayag iyi bosaltıyor, yine onu kullanıcam. bir de mochi göğüs pompası gördüm manuel kullanılıyor, acil durumlarda elektrikli calıstıramayacagım zaman bunu da kullanırım diye dusundum fiyatı uygun.Ben de aynı sorunları yaşadım meğer kızım memeyi düzgün almadığı için yara olmuş nerden bileyim :) o yara haliyle yine de emzirmeye uğraştım mama vermem biberon vermem diye tutturdum. İlk kontrolde ne kadar yanlış yaptığımı anladığımda kızımın kilo almadığını öğrendik. O biberondan mama içtikçe ben ağlıyordum anneliği beceremedim diyeişte ilk annelik loğusalık ne denirse şimdi diyorum ki maması da biberonu da hazır olacak zaten sütte hemen gelmiyor. Daha rahat olacağıma seviniyorum :) Bunları hiç düşünmeye gerek yokmuş diyorum sağlıklı olsun da anne sütü ya da mama, meme ya da biberon hiç fark etmez artık. İlk defa anne olacak arkadaşlarım size sesleniyorum sakın bunları dert etmeyin. Hele etrafınıza üşüşen akrabalarınıza falan kulaklarınızı tıkayın gitsin. İnstagram'da bir sürü emzirme hemşireleri var onları takip edin doğru emzirme yönetimini gösteriyorlar. Bir tane emzirme yastığı edinin. Benim süt sağma makinam var kaç annenin işini gördü benden sonra şu an hala bir arkadaşım kullanıyor. Lansinoh'un çift başlı olanı kullanan herkes çok memnun. Tabi ben 7 sene önce 240 tl'ye almıştım o zamana göre yine ucuz sayılmazdı ama yıllardır da bir şey olmadı. Şu an fiyatı 1200 civarında.
ben de lansinoh un ikili süt sağma makinesini almayı düşünüyordum ama hastane tipi kadar iyi değil diyorlar çok arada kaldım. acaba başta kiralama yapıp daha sonra mı alsam diye düşünüyorum şimdi de.Ben de aynı sorunları yaşadım meğer kızım memeyi düzgün almadığı için yara olmuş nerden bileyim :) o yara haliyle yine de emzirmeye uğraştım mama vermem biberon vermem diye tutturdum. İlk kontrolde ne kadar yanlış yaptığımı anladığımda kızımın kilo almadığını öğrendik. O biberondan mama içtikçe ben ağlıyordum anneliği beceremedim diyeişte ilk annelik loğusalık ne denirse şimdi diyorum ki maması da biberonu da hazır olacak zaten sütte hemen gelmiyor. Daha rahat olacağıma seviniyorum :) Bunları hiç düşünmeye gerek yokmuş diyorum sağlıklı olsun da anne sütü ya da mama, meme ya da biberon hiç fark etmez artık. İlk defa anne olacak arkadaşlarım size sesleniyorum sakın bunları dert etmeyin. Hele etrafınıza üşüşen akrabalarınıza falan kulaklarınızı tıkayın gitsin. İnstagram'da bir sürü emzirme hemşireleri var onları takip edin doğru emzirme yönetimini gösteriyorlar. Bir tane emzirme yastığı edinin. Benim süt sağma makinam var kaç annenin işini gördü benden sonra şu an hala bir arkadaşım kullanıyor. Lansinoh'un çift başlı olanı kullanan herkes çok memnun. Tabi ben 7 sene önce 240 tl'ye almıştım o zamana göre yine ucuz sayılmazdı ama yıllardır da bir şey olmadı. Şu an fiyatı 1200 civarında.
Ben de çalışacağım için mecbur alıcam sağma makinesi ama doğumdan önce mi alsam sonra mı alsam o konuda kararsızım biraz... Medela almak istiyorum fiyatı biraz yüksek ama en iyisi oymuş ama eğer sütüm olursa da çok kuvvetli bi cihaza gerek kalmaz manueller bile iş görüyor o zaman, o yüzden kararsız kaldım ben de açıkçası. Süreci görüp ona göre cihaz almak daha mantıklı gibi sanki... Biberon olarak comodo alıcam büyük ihtimalle anne memesine en yakın biberon ve kullananlar meme reddi yaşamamış hiç, biraz pahalı ama 3-4 çeşit biberon almaktansa onu alırım diyorumben de lansinoh un ikili süt sağma makinesini almayı düşünüyordum ama hastane tipi kadar iyi değil diyorlar çok arada kaldım. acaba başta kiralama yapıp daha sonra mı alsam diye düşünüyorum şimdi de.
biberonla meme reddi yaşamamak için başta hemen biberon vermek yerine kaşık biberon öneriyor emzirme hemşireleri. hatta eday ve materni marka olanları öneriyorlar. başta mama da süt de versek o şekilde vermeyi düşünüyorum ben deminseo
Eger her turlu alacaksaniz dogumdan önce alin cunku ben dogum yaptim sutum.hemen geldi ama şoyle 3. gun baya şistiler bebek emiyordu ama tamamen bosaltmaya gucu yetmiyorlar ondan ilk haftalar illa ki sagim yapmak lazim. Sonra aldim sagim yaptim. Hem hastaneye de goturursunuz bazi hastanelerde olmuyor.Ben de çalışacağım için mecbur alıcam sağma makinesi ama doğumdan önce mi alsam sonra mı alsam o konuda kararsızım biraz... Medela almak istiyorum fiyatı biraz yüksek ama en iyisi oymuş ama eğer sütüm olursa da çok kuvvetli bi cihaza gerek kalmaz manueller bile iş görüyor o zaman, o yüzden kararsız kaldım ben de açıkçası. Süreci görüp ona göre cihaz almak daha mantıklı gibi sanki... Biberon olarak comodo alıcam büyük ihtimalle anne memesine en yakın biberon ve kullananlar meme reddi yaşamamış hiç, biraz pahalı ama 3-4 çeşit biberon almaktansa onu alırım diyorum
Benim bebiş erkekKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
@biyomelina @mysteryhrn @skt587 @Beril M T @incebellibardak @Konepone @ebemmmmnry @Cezosshaaa @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfikaSunrseee @nivenn @mavi8888 @Angel angel @olmadibe @Bulut5870 @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR arwengsd @Vmd_rubby @feslegenhanim @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @Minnakmucizem @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @MaviFlorra @kadinca1234 @Flykd @anatomim @Merve1410 @Tuba111 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem
Burda birisi demisti sanıyorum, Dr kendisi bakmadikca e nabizdan da görünmüyormus. Devlette de böyle olabilirKizlar ben üçlü test yaptirdim dün devlet hastanesinde. Sonuc yarin çıkar dediler ama e nabızdan bakıyorum sonuç yok. E nabizdan görünür mü sonucu cıksa? ikili testin sonucu var onun da olmasi gerekmiyor mu
ben de lansinoh un ikili süt sağma makinesini almayı düşünüyordum ama hastane tipi kadar iyi değil diyorlar çok arada kaldım. acaba başta kiralama yapıp daha sonra mı alsam diye düşünüyorum şimdi de.
biberonla meme reddi yaşamamak için başta hemen biberon vermek yerine kaşık biberon öneriyor emzirme hemşireleri. hatta eday ve materni marka olanları öneriyorlar. başta mama da süt de versek o şekilde vermeyi düşünüyorum ben deminseo
Yaa bana 15 gün sonra tekrar gel dedi sonuc icin yarin gitmiyim mi? yoksa 15 gun sonra mi bakacak anlamadim kiBurda birisi demisti sanıyorum, Dr kendisi bakmadikca e nabizdan da görünmüyormus. Devlette de böyle olabilir
Merhaba canim guzrl sonuc olsun insallahKizlar ben üçlü test yaptirdim dün devlet hastanesinde. Sonuc yarin çıkar dediler ama e nabızdan bakıyorum sonuç yok. E nabizdan görünür mü sonucu cıksa? ikili testin sonucu var onun da olmasi gerekmiyor mu
Hatta barkod aldiysan hastane lab.sonuc sitesine gir eger sonuclandiysa direkt cikar oradaYaa bana 15 gün sonra tekrar gel dedi sonuc icin yarin gitmiyim mi? yoksa 15 gun sonra mi bakacak anlamadim kinormalde bugun gidecektim sonuc icin
Insallah senin icin de guzel sonuclar cıkarMerhaba canim guzrl sonuc olsun insallahbnim bildigim direkt sonuc ciktiysa e nabiza düşer. Dr onayi falan gerekmiyor belki o durum asm lerde olabilir. Bende sali gunu ozelde uclu icindeki afp testi icin kan verdim 3-4 güne cikar dedi.henuz çıkmamış zaten. Biraz bekle bnce hemen sonuclanmayabilir.
Bana hicbir sey vermediler valla beklicem olmazsa 1 2 güne gider sorarim artikHatta barkod aldiysan hastane lab.sonuc sitesine gir eger sonuclandiysa direkt cikar orada
Devlette süreç daha yavaş işliyor olabilir sizi yanlış yönlendirmeyimYaa bana 15 gün sonra tekrar gel dedi sonuc icin yarin gitmiyim mi? yoksa 15 gun sonra mi bakacak anlamadim kinormalde bugun gidecektim sonuc icin
Benim dediğim özelde geçerli olabilir. Bizzat özeldeki Dr demiş çünkü, ben bakmadikca e nabiza düşmez diye. Nitekim benim ikili test sonrası da hastaneden mesaj gelmiştir sonucumuz cikmistir diye, e nabizdan baktigimda görünmüyordu hastanenin kendi sitesinde görünüyordu. Sonra Dr a yazdım o bana cevap yazdıktan snra baktığımda e nabizda görünüyordu. Dediğim gibi devlette daha farklı olabilirInsallah senin icin de guzel sonuclar cıkarbana yarin çıkar demislerdi ondan yoksa benim de acelem yok ben de bekleyeyim bari tesekkur ederim cevabin icin
Canım 1 günde çıkacağını sanmıyorum ben özel laboratuvarda verdim o bile 1 haftayı buldu devlette veren arkadaşların da 1 hafta-10 gün içinde çıktı sonuçları, sana yanlış bilgi vermiş olabilirlerYaa bana 15 gün sonra tekrar gel dedi sonuc icin yarin gitmiyim mi? yoksa 15 gun sonra mi bakacak anlamadim kinormalde bugun gidecektim sonuc icin
Bazı arkadaşlar kuaför e gidip yaptırıyor ağdayı ama ben son ana kadar kendim yaptım,Kızlar size ne sorucam özellikle tecrübeli doğum yapmış annelerden bilgi rica ediyorum
Genital bakımınızı gebelikte nasıl yapıyorsunuz? Göbek büyüdükten sonra baya zor olucak gibi. Sir-ağda doğumdan sonra zor oluyor mu özellikle normal doğum olursa ne kadar süre geçmesi lazım özbakım için? Sezeryanda sanırım bir sorun olmaz?
Sorularım bu kadar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?