2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla sıcağı sıcağına koymadım diye snaırım buz hiç işe yaramadı İlk gün çok iyiydim bir anda oldu sanırım gece üstüne yattım o da tetikledi. İnşallah geçer bi an önce

Bana da aile hekimim 20.haftada gel tetanoz demişti. Daha gidemedim. Buz koy canım ara ara direk buzu koyma ama bez gibi ince bişeye sar. Bir de kolanyalı pamukla sil ara ara hafif. Çok geçmiş olsun
Yaptım kuzum ya herhalde sıcağı sıcağına koymadım ya işe yaramadı pek gece uykuda zorlarsa parol içeceğim artık

Ya bu tetanoz ilk dozunu kaçıncı haftaya kadar olabiliyoruz bana bu haftaiçi için gel yapalım dedi ama hiç güven vermiyor bana acaba 2 hafta sonra mı gitsem
Bana sağlık ocagindaki ebe 20. Haftada gel dedi. Bebeğin hareketlerini hissedince yapiliyormus anladığım. Genelde 20de hissedildiği için 20'de gel diyorlar sanırım.

ben progestanı ağızdan alıyorum ayrıca makattan fitil kullanıyorum kasılma önleyici endol diye.

ağızdan progestan almam da daha sıvı akıntıya sebep oluyor mudur ki ?
Akilvar

Ya bu tetanoz ilk dozunu kaçıncı haftaya kadar olabiliyoruz bana bu haftaiçi için gel yapalım dedi ama hiç güven vermiyor bana acaba 2 hafta sonra mı gitsem
bizim sağlık ocağı 20. haftada gel demişti canım bana, genel olarak 18-20 gibi çağırıyorlar sanırım çoğunlukla 20. hafta. nasıl rahat edeceksen öyle yaptır , çok fark etmeyecektir diye düşünüyorum.

Bana sağlık ocagindaki ebe 20. Haftada gel dedi. Bebeğin hareketlerini hissedince yapiliyormus anladığım. Genelde 20de hissedildiği için 20'de gel diyorlar sanırım.
20 de gideyim ben de ebeye gıcık oldum ona inat

canım hastane çıkışı falan var ya çok aklıma takılıyor bebek üşüyecek diye
Canım arkadaşım bana böyle bir tulum verdi yeni doğduğunda çok soguklarda iş görür diye düşünüyorum böyle tulumlara bir bakabilirsin
Çok şeker bişeymiş bu bakayım bende. Kalın bişey giydirmeden rahat edemiyeceğim.
sağol canım evet baktım fiyatlara yetişkin montu kadar maşallah. Ne fiyatlar öyle. İstanbul mart nisan soğuk olur. Başka markalarada bakayım uygun fiyatlı bulabilirsem alayım.

Bana 20.hafta da gel demişti hemşire. Ben de bilmiyorum 20 dediğine göre sen de 20.hafta da gidebilirsin canım kızımda da o haftalarda gitmiştim sanırım detaylı çektirdiğim zamanda gitmiştim öyle hatırlıyorum çünkü.

Yaptım kuzum ya herhalde sıcağı sıcağına koymadım ya işe yaramadı pek gece uykuda zorlarsa parol içeceğim artık
Ben hatırlıyorum tetanoz yaptırırken çok acımıştı kolanyalı pamukla aliyordım hatta hemen soğuk tutmuştum kolumu şişmesin diye de canım. Şimdi hafta da ben yaptıracağım oofff off dertli başım hergün oksapar yaptığımız yetmiyormuş gibi

Sorma ya her yerimiz delik deşik maşallah

İyi fikirmiş kuru incir yiyorum bende aklıma geldikçe. Gün içinde bazen canım bir şey istemiyor. Dr zeytinyağlı beslen demişti iyi geliyor. Bir de solgar ın enginar hapını kullanmıştım o da fena değildi
Bugün 17+3 ama bir hafta önden gidiyormuş bizim miniktostos 18+3 te diyebiliriz

ben progestanı ağızdan alıyorum ayrıca makattan fitil kullanıyorum kasılma önleyici endol diye.

ağızdan progestan almam da daha sıvı akıntıya sebep oluyor mudur ki ?
Akilvar
Agizdan bilmiyorum inanin. Ben hastanede yattigimda kanamam vardi diye agiz yoluyla progestan kullaniyordum.Sonra hastaneden cikinca vajinal yoldan kullan daha etkili demisti doktorum. Sizin acaba makattan kullandigin mi mi akinti yapiyor.

Kuşum bunlari detaylıda gormedi mii? Yoksa normal rutin kontrolde mi? Benim dr um ayda 1 gel dedi bu konularda da fikrim yok o yuzden henuz 18 haftalik oldum
Rutin kontrolde bakti once beynini inceledi sonra tüm organlarin islevi varligina falan bakti. 17+4 olduğu için detayliya 3 hafta sonra bakicsm dedi. 26 haftadan sonra geciyormus genelde canim.

Doğum stresinden çok tetanoz stresi var ben de

12+4 the detaylida kesin bir eda ile erkek dedi doktor, 14+3 te kendi doktorum net olmamakla kiz dedi. Bilmiyorum suan ne :)

Kanama alanım rahim agzında oldugundan mı bilmiyorum veya içerde bir kanama oldugu için mi uyuyamadım gece vşjanımdaki dolgunluk hissi yuzunden duanızı esirgemeyın benden hiç iyi hissetmıyorum

Agizdan bilmiyorum inanin. Ben hastanede yattigimda kanamam vardi diye agiz yoluyla progestan kullaniyordum.Sonra hastaneden cikinca vajinal yoldan kullan daha etkili demisti doktorum. Sizin acaba makattan kullandigin mi mi akinti yapiyor.
Makattan mı vajinal yoldan kullanılması gerekiyor Progestanın. Yanlış yazdınız herhalde. Ben hamilelikte hiç makattan kullanılan bir ilaç görmedim duymadım da 15 sene sektörün içindeyim bir yanlışlık var sanırım canım vajinal yoldan kullanılan fitil akıntı yapıyor ama. Ben 12.haftama kadar vajinal yoldan Progestan kullandım.

Doğum stresinden çok tetanoz stresi var ben de
Vallahi ben doğumumda sezaryen olduğum halde rahattım sadece omuzlarım tutulmuştu. İnşalah bunda da sıkıntı yaşamam. Ben doğumda 3 ve ya 5 gün yattım hatta yatmadım bile diyebilirim. Ama bu gebeliğimde 3/3,5 ay yatmak zorunda kaldım. Burnunda zorluğu bununla kalır inşallah canım. Doğum mu bulantı mı dersen bulantı kesinlikle hamilelikte ki en zor süreç :)))Allah kimseye vermesin yaşadım gördüm aldım ağzımın payını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…