2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bende acıkıyorum yalnız değilsin sabah 8 de yapıyorum midem bulanıyor açlıktan Bazen geceleride açlıktan dön sağa sola uyuyamıyorum zar zor uyuyorum

Ben 18 deyim artık daha güzel hissediyorum duygulanıyorum ya zamanla hissedersin canım sende

Canım olurmuş öyle malesef tetanozda geçmiş olsun inşallah

Ya bu tetanoz ilk dozunu kaçıncı haftaya kadar olabiliyoruz bana bu haftaiçi için gel yapalım dedi ama hiç güven vermiyor bana acaba 2 hafta sonra mı gitsem
Bana 20.haftanda yapıcam tetanozu dedi canım o zamana gün verdi ebe. İstersen tekrar danış sağlık ocağına

Şuan ben de kendi hallediyorum ama göbek olunca nasıl olucak normal doğumdan sonra 2 3 ay ağda zor olur gibi o zaman jilet kurtarıcı olur sanırım
Aynen canım mantık olarak jilet kurtarıcı oluyor dediğin gibi hijyen açısından kuaföre de gidemiyor insan kendim hallediyorum bende

Kizlar ben üçlü test yaptirdim dün devlet hastanesinde. Sonuc yarin çıkar dediler ama e nabızdan bakıyorum sonuç yok. E nabizdan görünür mü sonucu cıksa? ikili testin sonucu var onun da olmasi gerekmiyor mu
Hemen çıkmaz canım bildiğim kadarıyla biraz beklemen lazım

Cok sağol canim baya bilgilendirici oldu suan ki evimiz bana göre kışın soğuk yani bi bebek icin soğuk olur hele geceleri. Belki tasinma ihtimalimiz var o rv nasil olur bilmem. Ama kundak daha mantikli geldi kollar acikken sicrayip durur onu engellemiş oluruz.

endol fitil makattan kullanılıyor, kasılma önleyici ağrı kesici olarak kanama sonrası verdiler bana. progestanı vajinal fitil olarak kullanan da var ama ben ağızdan alıyorum.
Anladım canım ben de ilk defa nir gebeye makattan fitil verildiğini duydum ve gördüm o yüzden şaşırdım. İyi olsa artık makattan ağızdan vajinel farketmez rabbim sağlık versin

Vallahi canım ben kızımda gebe kaldığımda geniyal bölgeyi hep jiletle aldım korkmuştum bişi olur diye gözümü çok korkutmuşlardı çünkü. Ağda da yakıyordu canımı çok tahriş oluyordu şimdş birde onunla uğraşmak istemedim jiletle aldım hep. Ama doğumdan bikaç sene sonea epilasyon yaptırmıştım henüz almıyorum çok hafif tüylenmem oldu ama belli olmuyor bile. O yüzsen bu gebeliğimde rahatım. Tüylenmem de hamile kalınca oldu. Doğumdan sonra 2/3 seans daha giderim yeter. Çok şükür kıl tüy derdim ypk bu gebeliğimde

Muz, badem, kuru uzum ve baklagillerde magnezyum bulunuyor, bunlardan tuketebilirsiniz
Kuru üzüm hariç hepsinide bol bol tüketiyorum aslında. Extradan kaju, susam, ıspanak, bitter çikolata, tahin v.s özellikle magnezyum içeren besinlerle besleniyorum zaten normal hayatımda da, sanırım bu magnezyum eksikliği değil ama inşallah kötü birşey çıkmaz altından.

Canım bende acıkıyorum yalnız değilsin sabah 8 de yapıyorum midem bulanıyor açlıktan Bazen geceleride açlıktan dön sağa sola uyuyamıyorum zar zor uyuyorum
Evet bende uyanıyorum açlıktan ama kalkıp yemeye üşeniyorum tekrardan yatıyorum. Çok açım ama 1 lokma bişey yiyesim gelmiyor. Uykum var uyuyamıyorum geçecek inşalah bu günler. Sağlıkla gelsinler de kuzular:)))

açlıktan sürekli yataktan kalkınca, en son komidinin üzerine küçük bir bakkal oluşturmakta buldum çareyi, w.c harici kalkmıyorum.

Beni de bu gruba ekler misiniz 15 haftalık

Kızlar valla benimde yarin kontrolum var 15.30da. Bu saat oldu heyecandan uyuyamiyorum lakin ben 18+3üm hala bebişimin hareketlerini hissedemiyorum,benim gibi gec hisseden oldu mu ilk gebeliginde?
Ebe aradi bugun gel aşını vurul diye 16. Haftadan itibaren vurulabilirsin dedi ancak dr uma danışmadan vurulmayayim dedim. Bir de ben nipt testi yaptirmistim bu afp testi falan yine de yaptirayim mi ki internetten baktim onemli bir teste benziyor.
Ağda konusuna gelince benim 1 yildir temiz buldugum bir agda salonum var ben bugun oraya gittim agdami oldum ağdanin ne gibi zararları var bilen varsa desin bu anaya da. Son klasik cumlemle konumu kapatayim Allahim hepimize saglikla kucagimiza evlatlarimizi almayi nasip etsin bacılarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…