2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Şuan ben de kendi hallediyorum ama göbek olunca nasıl olucak normal doğumdan sonra 2 3 ay ağda zor olur gibi o zaman jilet kurtarıcı olur sanırım

Ben ikili testi özelde yaptirdim ve sonucu e nabizdan görünüyordu doktoru aramamistim. Sonucu e nabizdan gorunce doktoru arayip sormustum sanirim hastaneden hastaneye degisiyor bu

Tecrubeli analar bu sekil bir tulum sizce mart nisan ayi icin alinmali mi hatta subat bile ne olacagi b3lli olmaz. Kac tog alinmali yada yenidogana uygun mu. Kollar acikken usumez.mi bebeler

Eklentiler

• Screenshot_20221006-165625_H&M.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar merhaba nasılsınız
Birkaç şey sormak istiyorum, benim topuklarım sabah uyandığımda üstüne basarken ağrıyor ama topuğuma elimle bastırınca ağrı yok. Ve el parmaklarım yine sabahları çok uyuşmuş bir şekilde uyanıyorum, o kadar uyuşuyor ki çok fena ağrı yapıyor. Sizlerde de oldumu?

Bende olmuyor ama artik büyüdüğü icin bu sorunlarla karşılaşabilirmişiz. Dr kalsiyum magnezlum takviyesi verdi onu kullanacagim foto ekleyeyim

Eklentiler

• Screenshot_20221006-133836_Trendyol.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 80
Bende olmuyor ama artik büyüdüğü icin bu sorunlarla karşılaşabilirmişiz. Dr kalsiyum magnezlum takviyesi verdi onu kullanacagim foto ekleyeyim
Ben hamileliğimin başından beri iMom kullanıyorum, hala daha aynısını kullanıyorum başka hiç birşey kullanmamıştım.
Geçen hafta kontrole gittiğimde şikayetimi söyledim ve corasprin yazdı.
El ve ayak haricinde bir yerde uyuşma yada herhangi başka bir şikayet varmı diye sordu yok dedim.
Kalsiyum magnezyum kullanmayacakmıyım diye sorduğumda, daha değil bebeğin kemikleri tam oluşsun yada sertleşsin sonra vereceğim gibi birşeyler söyledi.

Kan sonucu cikmissa cikmis oluyor. Ben aradim hemen ertesi gun cikmis ama bana 2 hafta denildogi icin 2 hafta sonra aldim. Halbuki ertesi gun cikmis. Devlet ozelden hizli demekki arkadaslarin yazdiklarini okuyunca :) Ben genede perinatolojiyi aradim emin olmak icin. Insallah guzel sonuc cikar
Kizlar ben üçlü test yaptirdim dün devlet hastanesinde. Sonuc yarin çıkar dediler ama e nabızdan bakıyorum sonuç yok. E nabizdan görünür mü sonucu cıksa? ikili testin sonucu var onun da olmasi gerekmiyor mu

Şuan ben de kendi hallediyorum ama göbek olunca nasıl olucak normal doğumdan sonra 2 3 ay ağda zor olur gibi o zaman jilet kurtarıcı olur sanırım
Göbek çıkınca ayna yardımı ile yapıyorum canım ya da sana uyarsa kuaför e gidebilirsin ama ben gidemiyorum

Tecrubeli analar bu sekil bir tulum sizce mart nisan ayi icin alinmali mi hatta subat bile ne olacagi b3lli olmaz. Kac tog alinmali yada yenidogana uygun mu. Kollar acikken usumez.mi bebeler
Tog hakkında bilgim yok fakat üşüyeceğini sanmıyorum zaten ev sıcak olucak bu da yorgan mantığı biz de uyurken yorgandan kollarımızı çıkarıyoruz ve üşümüyoruz önemli olan gövdenin ensenin sıcak kalması, çocuğun üşüdüğü de gövdesinden ve ensesinden belli olurmuş zaten oralar soğuksa üşüyor demek sıcaksa sıkıntı yok full kapalı uyku tulumları çok boğucu bence

Evet bence de devlet ozelden hizli ne zaman ozelde test yaptirsam 15 gune cikacak ankaraya gidiyor falan diyorlar, devlette yapinca ertesi gün cıkıyor cok tesekkur ederim insallah güzel sonuclar cıkar insallah sizin icin de her sey sorunsuz bir sekilde ilerler

Dogrudur canim bana da 14 haftada vermedi sonra vericem dedi 1 ay sonra verdi 15 haftalik galiba takvimde oyle görünüyor. Dr ne dediyse onu yap o zaman kuzucum insallah zorlamaz daha fazla da gecer

Ay ne bilim minik bisey ic8nde kaybolmasin aayen o bebegin üşüdüğü nasil anlasilir bilgisi çığ gibi yayiliyo cok şükür el ayağa kalsa owww hasta olacak patik giydir derler alayim ya h&m de indirimde bunlar suan haberiniz olsun

Dogrudur canim bana da 14 haftada vermedi sonra vericem dedi 1 ay sonra verdi 15 haftalik galiba takvimde oyle görünüyor. Dr ne dediyse onu yap o zaman kuzucum insallah zorlamaz daha fazla da gecer
Haklısın doktorun dediği doğrultuda gitmek lazım. Sanada 14. Haftada vermemesi 1 ay sonraya ertlemesi inan rahatlattı
Ama bazı kişiler hamileliğinin başından beri kalsiyum magnezyum içerikli takviyeler kullanıyor, neden? Hamile kaldığımız ayda yaptırdığımız kan Tahlil sonuçlarına göre mi veriyorlar bu takviyeleri?

Ben ilk 3 ay sadece folik asit kullandim sonra omega 3 verdi onun icinde magnezyum kalsiyum da var ama az miktarda.
Bu donemde verilen kalsiyum magnezyum tam hedefe yonelik takviye olduğu icin verilme zamani önemli olduğunu düşünüyorum

Canım şuan 25 aylık oldu. Yatak boyu 90x200 . Korumalık ben 2 tane düşünüyorum açıkçası. Garanti olsun diye. Ama aklımda soru işareti kalan yatak koyduktan sonra yan taraf yüksekliği yeterli olur mu, onu hiç kestiremedim bir türlü.donerken düşme ihtimali var mı

Muz, badem, kuru uzum ve baklagillerde magnezyum bulunuyor, bunlardan tuketebilirsiniz

Oğlum da 1 mart doğumlu ve doğdugu gün kar yağmıştı 5 yil once ama evde kombi yandığı için, üstünü de birkaç kat giydirdigimiz için tulum kullanmadım. İlk zamanlar saat başı hatta bazen daha sık emzirdigimiz için tulum bana terletir gibi geliyor, 7-8 aylıktan sonra ayaklı tulumlardan kullanmaya başladım. Eviniz cok soğuk oluyorsa için rahat etmeyecekse kullanabilirsin tabi. tog değerine göre yönlendiriyor aslinda, şuradan bakabilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…