Şuan ben de kendi hallediyorum ama göbek olunca nasıl olucakBazı arkadaşlar kuaför e gidip yaptırıyor ağdayı ama ben son ana kadar kendim yaptım,
doğumum normal olmuştu birde dikiş olunca 2 ay ağdaya cesaret edemedim. Bayanlara özel jiletler var uzun süre kullanılanlardan, içim rahat etmesede onlarla yaptım.
Ben ikili testi özelde yaptirdim ve sonucu e nabizdan görünüyordu doktoru aramamistim. Sonucu e nabizdan gorunce doktoru arayip sormustum sanirim hastaneden hastaneye degisiyor buBenim dediğim özelde geçerli olabilir. Bizzat özeldeki Dr demiş çünkü, ben bakmadikca e nabiza düşmez diye. Nitekim benim ikili test sonrası da hastaneden mesaj gelmiştir sonucumuz cikmistir diye, e nabizdan baktigimda görünmüyordu hastanenin kendi sitesinde görünüyordu. Sonra Dr a yazdım o bana cevap yazdıktan snra baktığımda e nabizda görünüyordu. Dediğim gibi devlette daha farklı olabilir
Bende olmuyor ama artik büyüdüğü icin bu sorunlarla karşılaşabilirmişiz. Dr kalsiyum magnezlum takviyesi verdi onu kullanacagim foto ekleyeyimKızlar merhaba nasılsınız
Birkaç şey sormak istiyorum, benim topuklarım sabah uyandığımda üstüne basarken ağrıyor ama topuğuma elimle bastırınca ağrı yok. Ve el parmaklarım yine sabahları çok uyuşmuş bir şekilde uyanıyorum, o kadar uyuşuyor ki çok fena ağrı yapıyor. Sizlerde de oldumu?
Ben hamileliğimin başından beri iMom kullanıyorum, hala daha aynısını kullanıyorum başka hiç birşey kullanmamıştım.Bende olmuyor ama artik büyüdüğü icin bu sorunlarla karşılaşabilirmişiz. Dr kalsiyum magnezlum takviyesi verdi onu kullanacagim foto ekleyeyim
Kizlar ben üçlü test yaptirdim dün devlet hastanesinde. Sonuc yarin çıkar dediler ama e nabızdan bakıyorum sonuç yok. E nabizdan görünür mü sonucu cıksa? ikili testin sonucu var onun da olmasi gerekmiyor mu
Göbek çıkınca ayna yardımı ile yapıyorum canım ya da sana uyarsa kuaför e gidebilirsin ama ben gidemiyorumŞuan ben de kendi hallediyorum ama göbek olunca nasıl olucaknormal doğumdan sonra 2 3 ay ağda zor olur gibi o zaman jilet kurtarıcı olur sanırım
Tog hakkında bilgim yok fakat üşüyeceğini sanmıyorum zaten ev sıcak olucak bu da yorgan mantığı biz de uyurken yorgandan kollarımızı çıkarıyoruz ve üşümüyoruz önemli olan gövdenin ensenin sıcak kalması, çocuğun üşüdüğü de gövdesinden ve ensesinden belli olurmuş zaten oralar soğuksa üşüyor demek sıcaksa sıkıntı yokTecrubeli analar bu sekil bir tulum sizce mart nisan ayi icin alinmali mi hatta subat bile ne olacagi b3lli olmaz. Kac tog alinmali yada yenidogana uygun mu. Kollar acikken usumez.mi bebeler
Evet bence de devlet ozelden hizli ne zaman ozelde test yaptirsam 15 gune cikacak ankaraya gidiyor falan diyorlar, devlette yapinca ertesi gün cıkıyorKan sonucu cikmissa cikmis oluyor. Ben aradim hemen ertesi gun cikmis ama bana 2 hafta denildogi icin 2 hafta sonra aldim. Halbuki ertesi gun cikmis. Devlet ozelden hizli demekki arkadaslarin yazdiklarini okuyunca :) Ben genede perinatolojiyi aradim emin olmak icin. Insallah guzel sonuc cikar
Dogrudur canim bana da 14 haftada vermedi sonra vericem dedi 1 ay sonra verdi 15 haftalik galiba takvimde oyle görünüyor. Dr ne dediyse onu yap o zaman kuzucum insallah zorlamaz daha fazla da gecerBen hamileliğimin başından beri iMom kullanıyorum, hala daha aynısını kullanıyorum başka hiç birşey kullanmamıştım.
Geçen hafta kontrole gittiğimde şikayetimi söyledim ve corasprin yazdı.
El ve ayak haricinde bir yerde uyuşma yada herhangi başka bir şikayet varmı diye sordu yok dedim.
Kalsiyum magnezyum kullanmayacakmıyım diye sorduğumda, daha değil bebeğin kemikleri tam oluşsun yada sertleşsin sonra vereceğim gibi birşeyler söyledi.
Ay ne bilim minik bisey ic8nde kaybolmasinTog hakkında bilgim yok fakat üşüyeceğini sanmıyorum zaten ev sıcak olucak bu da yorgan mantığı biz de uyurken yorgandan kollarımızı çıkarıyoruz ve üşümüyoruz önemli olan gövdenin ensenin sıcak kalması, çocuğun üşüdüğü de gövdesinden ve ensesinden belli olurmuş zaten oralar soğuksa üşüyor demek sıcaksa sıkıntı yokfull kapalı uyku tulumları çok boğucu bence
Haklısın doktorun dediği doğrultuda gitmek lazım. Sanada 14. Haftada vermemesi 1 ay sonraya ertlemesi inan rahatlattıDogrudur canim bana da 14 haftada vermedi sonra vericem dedi 1 ay sonra verdi 15 haftalik galiba takvimde oyle görünüyor. Dr ne dediyse onu yap o zaman kuzucum insallah zorlamaz daha fazla da gecer
Ben ilk 3 ay sadece folik asit kullandim sonra omega 3 verdi onun icinde magnezyum kalsiyum da var ama az miktarda.Haklısın doktorun dediği doğrultuda gitmek lazım. Sanada 14. Haftada vermemesi 1 ay sonraya ertlemesi inan rahatlattı
Ama bazı kişiler hamileliğinin başından beri kalsiyum magnezyum içerikli takviyeler kullanıyor, neden? Hamile kaldığımız ayda yaptırdığımız kan Tahlil sonuçlarına göre mi veriyorlar bu takviyeleri?
Canım şuan 25 aylık oldu. Yatak boyu 90x200 . Korumalık ben 2 tane düşünüyorum açıkçası. Garanti olsun diye. Ama aklımda soru işareti kalan yatak koyduktan sonra yan taraf yüksekliği yeterli olur mu, onu hiç kestiremedim bir türlü.donerken düşme ihtimali var mızaten ben tam olarak bu modeli kullanıyorum, dolabımız falan da bu model, bu büyük mü onu tam anlayamadım ama, bizimkinin büyüklüğü bildiğin tek kişilik yatak büyüklüğünde altında da bazası da istersen çekmeli baza ekletiyorsun orası da kocaman bir tek kişilik yatakta oraya sığıyor. korumalık istersen 2 tane taktırabiliyorsun, bize 1 yetti hiç düşmedi, bir tarafta duvara dayalı idi canım. çok şık ve minimalist bir tasarım gerçekten .çok şık duruyor.kızınız kaç yaşında ? ben 3.5 yaşından sonra direk normal boya geçirdim 8 yaşında hala kullanıyor hiçte sıkıntı yaşamadık
Tebrik ederimSelam kızlar
Cinsiyet kesinleşti, oğlum oluyor:)
Muz, badem, kuru uzum ve baklagillerde magnezyum bulunuyor, bunlardan tuketebilirsinizBen hamileliğimin başından beri iMom kullanıyorum, hala daha aynısını kullanıyorum başka hiç birşey kullanmamıştım.
Geçen hafta kontrole gittiğimde şikayetimi söyledim ve corasprin yazdı.
El ve ayak haricinde bir yerde uyuşma yada herhangi başka bir şikayet varmı diye sordu yok dedim.
Kalsiyum magnezyum kullanmayacakmıyım diye sorduğumda, daha değil bebeğin kemikleri tam oluşsun yada sertleşsin sonra vereceğim gibi birşeyler söyledi.
Oğlum da 1 mart doğumlu ve doğdugu gün kar yağmıştı 5 yil once ama evde kombi yandığı için, üstünü de birkaç kat giydirdigimiz için tulum kullanmadım. İlk zamanlar saat başı hatta bazen daha sık emzirdigimiz için tulum bana terletir gibi geliyor, 7-8 aylıktan sonra ayaklı tulumlardan kullanmaya başladım. Eviniz cok soğuk oluyorsa için rahat etmeyecekse kullanabilirsin tabi. tog değerine göre yönlendiriyor aslinda, şuradan bakabilirsin canimTecrubeli analar bu sekil bir tulum sizce mart nisan ayi icin alinmali mi hatta subat bile ne olacagi b3lli olmaz. Kac tog alinmali yada yenidogana uygun mu. Kollar acikken usumez.mi bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?