2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben taaa 20li yaslarda yaptirmistim. Kizimda hic artis olmadi. Tekrar yaotirmadim. Ama bu gebelikte oldu. Ben de sanirim emzirme donemi bitince estetik paketime epilasyonu da eklicem. Gercekten buyuk rahatlik

açlıktan sürekli yataktan kalkınca, en son komidinin üzerine küçük bir bakkal oluşturmakta buldum çareyi, w.c harici kalkmıyorum.
O kadar üşeniyorum ki WC ye bile kalkmıyorum sabahı bekliyorum. Uykusuzum ama uyuyamıyorum gerçekten bu gece ee kalktım 3,5 ta midem gürül gürül zor yattım sabah kalktım 7 de çocuğu okula yolladım yaptım kahvaltımı ne zormuş açlık :)) resmen aşağıdan dürtüyor yemek ye diye

Günaydın kızlar 2 gündür yine değişik bi ruh hali içindeyim, bebek iyi midir, hareketlerini hissedecek miyim, hamile gibi hissetmiyorum gibi düşüncelere boğuldum. Sanırım hormonlar beni ele geçirmeye başladı diyorum ve kendimi kaptırmıyorum görmezden geliyorum Benim gibi olan var mı, normal mi bu durum bilemedim 2 gün önce instagramda karşıma üzücü bir haber çıkmıştı sanırım ondan etkilendim farkında olmadan çünkü ondan sonra başladı bu ruh halim.

Bana 20.haftanda yapıcam tetanozu dedi canım o zamana gün verdi ebe. İstersen tekrar danış sağlık ocağına
Ben de 20 de gidicem canım, benim ebe ciddiye almıyor gibi geldi haftama bile doğrudüzgün bakmadan haftaya bi gün gel yaparız dedi ben de kendi bildiğim gibi yapıcam

Ben taaa 20li yaslarda yaptirmistim. Kizimda hic artis olmadi. Tekrar yaotirmadim. Ama bu gebelikte oldu. Ben de sanirim emzirme donemi bitince estetik paketime epilasyonu da eklicem. Gercekten buyuk rahatlik
Evet bende 6/7 sene kadar oldu yaptıralı çok rahattım ama şimdi tüylenmem başladı hormonları dayadık tabi Progestan vs. Tüylendi neyse sağlıkla gelsinde onun çözümü basit nede olsa :)))

Canım hemen hemen herkes bu süreçlerde hareketleri 1 gün hissetmesin stres yapıyor senlik durum yok. Bende öyleydim 16.hafta sonunda hissetmiştim 17 ortalarında hiç hissetmedim 18 de ara ara hep bişey mi oldu dedim bu hafta hergün hissediyorum sabah öğle akşam gece artık sağlam dürtüyor. Ve hamile olduğumu hiç unutturmuyor bulantılar sabah bulantılarım devam ediyor maalesef kahvaltıdan sonra geçiyor tabiki. Ama bulantısı olmayanlar daha da endişeleniyor sanırım bu yüzden. Birde yazılanları okuyorum ben de okudum altta hissediyorum hareketlerini yok erken doğum riski yok plasenta yukarıya çıkmamış bir sürü şey yazmışlar çok korktum doktora bile gidecektim. 2 gün sonra ni baktım göbeğimin orada vuruyor demekki geziyor çok rahatladım. Elimizde olmadan hep kıyaslıyoruz kendimizi başkalarıyla

Aslında çok iyiydi ruh halim daha erken hissederim normal böyle olması diyordum ,instagramda kötü bi haber görünce sanırım o etkiledi inşallah ben de daha kuvvetli hissetmeye başlarım içim biraz rahatlar Analık zor zanaatmiş be... Hep bi endişe, panik ve korku hali

bende de aynı ruh hali var. geçen haftaki hastane günlerini atlatamadım daha en ufak şeyden endişe alıp yürüyor, uyku uyuyamıyorum resmen. tuvalete çıkmaya korkuyorum. daha 5 dk önce eşimden ayar yedim yeter artık çocukları manyak ettin içeride diye
nasıl sakinleyeceğim bilmiyorum

ben de öyle şeyler hep okumuştum o yüzden çok zor kabullenidim ama hiç öyle olmadı maşallah hem beni hem biberonu aldı sonra hatta 40 günlükten sonra biberon bile istemedi artık beni tam güzel emebiliyordu...o yüzden her çocuk ve anne farklı canım haklısın, tek bir doğru yok, herşey de okuduğumuz gibi olup yolunda gitmiyor bbuna da hazırlıklı olmak lazım.

Ah canım senin daha zor tabi o korkuyu bi kere yaşadın Kim olsa senin gibi endişelenir bence erkekler o konuda kadınları pek anlayamıyorlar bi sonraki kontrolünde bi nebze daha rahatlamış olacaksın inşallah

Evet ya geçicek inşallah hayırlısıyla

Ben de 20 de gidicem canım, benim ebe ciddiye almıyor gibi geldi haftama bile doğrudüzgün bakmadan haftaya bi gün gel yaparız dedi ben de kendi bildiğim gibi yapıcam
Sende öyle yaparsın o zaman canım madem öyle yapıyor o

dönerken düşemez baya yüksek canım, benimkinin fotosunu çekip atayım evde istersen ama bizimki eşek kadar oldu 8 yaşında hala korkuluğu çıkartttırmıyor :) düşersem diyor o yaşları geçtin diyorum ama anlamıyor

canım aynen öyle, amedaya ben de bir bakayım...doktorlar da çok farklı, benimki ilk bir ay hep bebek ememese de sütüm artsın diye göğsümü boşalttırdı.emzikte ben verdim damaksızlardan, çokta faydasını gördüm 2 yaşına kadar da emdi oğlum hem beni hem emzik.
aynen ilki benim için de çok deneyim oldu canım bunda daha deneyimliyiz, inşallah rahat bol uykulu bebekler olurlar :)
benim makinem iyiydi madela idi, ona rağmen bana hastane tipi kiralattı ilk ay doktor, baya fark oluyor, ama belki bebek sizi hemen emer sütünüz olur gerek kalmaz, bence ona doğunca karar verirsiniz, baktınız süt gelmiyor ememiyor, elinizdekinden süt gelmiyor, o zaman hemen kiralarsınız.

bana da öyle akıl veren çok oldu, hiçbirini duymadım, gıcık oluyorlardı ama, 3 günlükken hergün dışarda 1 saat geziyordık...1 haftalıktı plaja gittik, ilk bir ay hergün bebek arabası ile gezdirdik nefes aldı çocuk, hamama da girdi 3 aylık benimle, heryere de geldi, memede aldı emzikte kullandı hepsi de çocuğumu rahatlattı ve işimi kolaylaştırdı...anne olarak iç güdüleri ile hareekt etmek en güzeli...her kafadan bir ses çıkıyor çünkü....

Oğlak burcu mu oğlun

Benim kizim da 6 yasinda ama 150 ye 2 olan yataklardan aldik biz de o kadar deli uyuyor ki, gece gidiyorum basi asagida, basini sarkitmis...tum gece yatagin her yerini kullaniyor

Kesinlikle! Sadece emzige katilmiyorum. Bir ruh sagligi calisani olarak demek zorundayiz ki emzik bebege zararli bu bir gercek maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…