Teşekkür ederim canım. Üniversite hastanesine gidiyorum zaten. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de daha gelişmişBu durumda devlet mantikli sanki? Bulundugunuz ilde Özel icin kisitli ise imkan bu durumda devlet daha iyi gibi sizin icin... Boyle soyleyince siz, sizin icin iyi olani yapiyormus aslinda kabul etmeyen doktorlar... Ikizlerde erken dogum kacinilmaz gibi bir şey... 35'te max dogmus oluyorlar bildigim... Insallah sagliklica ikiside kucaginizda olsun vaktinde
Canım çok üzüldüm. Allah sizleri cennette buluştursun inşallah. Her şeyin hayırlısıSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Çok üzgünüm cidden Allah sabır versin,inşallah yakın zamanda çok güzel haberlerinizi alırız.İki defa bebeğimi kaybettim önceki gebeliklerimde o kdar iyi anlıyorum ki sizi..kendinizi çok hırpalamayınSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Rabbim eşinin ve senin gönlüne ferahlık versin canım çok üzüldüm.. Rabbim hayırlısıyla sağlıklıcakla tekrar nasip eder inşaAllahSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Peki erkek miRica ederimgerçek gerçek ozaman biz de öyle bişey bilmediğimiz için tedirgin olmuştuk da Dr çok sık görülen bişey, çoğunlukla doğumdan sonra geciyo diyince rahatlamıştık. Doğumdan sonra kontrole gidince bakmislardi, geçmişti çok şükür
Canım çok üzüldüm gerçekten ne dicemi bilmiyorumSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Bence yoktur. Uye olurken yanlis hatirlamiyorsan sozlesmede yaziyordu mesajlari herkes okuyabilir ve silinmeyecegi.Arkadaslar bir şey soracagim. PC den girince bizim mesajlari uye olmayanda erkek kadin farketmeksizin gorebiliyor topikten. Bunu engellemenin bir yolu var mi?
Valla ne yalan söyliyim ben de sevinirdimValla suan ben de bu moddayimikimiz de cok cektik ve cekiyoruz bu hazimsizliktan... Anlama da boyle dedim, ishal oldum diye insane sevinir mi diyor, hem de gebesin dio
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısı neyse sağlıkla onu nasip etsin inşallah canım. Çok üzüldüm. Ne diyeceğim bilmiyorum. Ama her şey gönlünce olacak, bir kapıyı kapatan rabbim daha güzel bir kapıyı sana açacaktır.Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
ben, bi iki hafta öncede paylaşmıştım hatta burada. ben neredeyse hocayı uyandıracağım ezan gecikti diye ve geri de uyuyamıyorum.Kızlar her gece uyanıyorum 3:5/4 gibi 1 saat kadar dönüyorum uyuyamıyorum gündüz hiç uymadığım halde bile gece cin gibi oluyorum. Uyanınca da ister istemez acıkıyorum.
Uykusuzluk yaşayan var mı? Geceleri uyuyamayan. Bulantılarım varken en azından geceleri uyuyordum ama şimdi bulantılarım bitti gece uykusuzluğum başladı.
Evet erkek yeğenim dePeki erkek mi
Ay bende de tam tersi. Gece geç yatıyorum sabah da geç uyanıyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum çocuğu aç mı bırakıyorum diye. Uyku düzenim alt üst oldu. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorumKızlar her gece uyanıyorum 3:5/4 gibi 1 saat kadar dönüyorum uyuyamıyorum gündüz hiç uymadığım halde bile gece cin gibi oluyorum. Uyanınca da ister istemez acıkıyorum.
Uykusuzluk yaşayan var mı? Geceleri uyuyamayan. Bulantılarım varken en azından geceleri uyuyordum ama şimdi bulantılarım bitti gece uykusuzluğum başladı.
Çok çok üzüldüm canım.. Allah sabır versin...Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Bende bazı geceler kötü rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama görüyorum yinede saçma sapan rüyalarKızlar her gece uyanıyorum 3:5/4 gibi 1 saat kadar dönüyorum uyuyamıyorum gündüz hiç uymadığım halde bile gece cin gibi oluyorum. Uyanınca da ister istemez acıkıyorum.
Ben gün içinde işyerinde çok yoruluyorum bütün gün oturmak evrak bilgisayar işi eve bitik halde geliyorum zaten. Sanırım o yüzden gece deliksiz uyuyorum. İlerleyen haftalarda nolur tabi bilmiyorumKızlar her gece uyanıyorum 3:5/4 gibi 1 saat kadar dönüyorum uyuyamıyorum gündüz hiç uymadığım halde bile gece cin gibi oluyorum. Uyanınca da ister istemez acıkıyorum.
Gece sabit 5 te kalkıyorum, yatakta döne döne bi hâl oluyorum.Kızlar her gece uyanıyorum 3:5/4 gibi 1 saat kadar dönüyorum uyuyamıyorum gündüz hiç uymadığım halde bile gece cin gibi oluyorum. Uyanınca da ister istemez acıkıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm…Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?