2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim canım. Üniversite hastanesine gidiyorum zaten. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de daha gelişmiş

Canım çok üzüldüm. Allah sizleri cennette buluştursun inşallah. Her şeyin hayırlısı

Çok üzgünüm cidden Allah sabır versin,inşallah yakın zamanda çok güzel haberlerinizi alırız.İki defa bebeğimi kaybettim önceki gebeliklerimde o kdar iyi anlıyorum ki sizi..kendinizi çok hırpalamayın

Rabbim eşinin ve senin gönlüne ferahlık versin canım çok üzüldüm.. Rabbim hayırlısıyla sağlıklıcakla tekrar nasip eder inşaAllah

Peki erkek mi

Arkadaslar bir şey soracagim. PC den girince bizim mesajlari uye olmayanda erkek kadin farketmeksizin gorebiliyor topikten. Bunu engellemenin bir yolu var mi?

Canım çok üzüldüm gerçekten ne dicemi bilmiyorum Rabbim acını hafifletsin inşallah

Arkadaslar bir şey soracagim. PC den girince bizim mesajlari uye olmayanda erkek kadin farketmeksizin gorebiliyor topikten. Bunu engellemenin bir yolu var mi?
Bence yoktur. Uye olurken yanlis hatirlamiyorsan sozlesmede yaziyordu mesajlari herkes okuyabilir ve silinmeyecegi.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısı neyse sağlıkla onu nasip etsin inşallah canım. Çok üzüldüm. Ne diyeceğim bilmiyorum. Ama her şey gönlünce olacak, bir kapıyı kapatan rabbim daha güzel bir kapıyı sana açacaktır.

Kızlar her gece uyanıyorum 3:5/4 gibi 1 saat kadar dönüyorum uyuyamıyorum gündüz hiç uymadığım halde bile gece cin gibi oluyorum. Uyanınca da ister istemez acıkıyorum.
Uykusuzluk yaşayan var mı? Geceleri uyuyamayan. Bulantılarım varken en azından geceleri uyuyordum ama şimdi bulantılarım bitti gece uykusuzluğum başladı.

ben, bi iki hafta öncede paylaşmıştım hatta burada. ben neredeyse hocayı uyandıracağım ezan gecikti diye ve geri de uyuyamıyorum.
bu hafta hayırlısıyla doktor randevum var , papatya çayı ya da varsa bi alternatif soracağım.

Ay bende de tam tersi. Gece geç yatıyorum sabah da geç uyanıyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum çocuğu aç mı bırakıyorum diye. Uyku düzenim alt üst oldu. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum

Çok çok üzüldüm canım.. Allah sabır versin...

Bende bazı geceler kötü rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama görüyorum yinede saçma sapan rüyalar uyanır gibi oluyorum öyle olunca dön oyana dün bu yana zor uykuya dalıyorum

Ben gün içinde işyerinde çok yoruluyorum bütün gün oturmak evrak bilgisayar işi eve bitik halde geliyorum zaten. Sanırım o yüzden gece deliksiz uyuyorum. İlerleyen haftalarda nolur tabi bilmiyorum

Gece sabit 5 te kalkıyorum, yatakta döne döne bi hâl oluyorum.
Sabah 6.30 da kalkıp çocuğu hazırla okula, eşi işe gönder derken gündüz uykumda yok.
Gece deliksiz uyusam keşke

Kızlar 17 haftalık hamileyim corasprin ilacını günde bı kere iciyorm normlde 3 kezde duphaston. Ben bugün yanlışlık yapmışım iki kere corasprin içmişim 3 saat arayla birşey olurmu şimdi fark ettim korktm biraz..

Çok geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm…
İnşallah güzel haberlerini alırız tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…