2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Olmaz inşallah doktırunuza bir sorun belki ertesi günü içmemenizi soyler

Çok geçmiş olsun inşaallah en kısa sürede rabbim hayırlısını nasip eder

Günaydın kızlar

Hamile yastığı deneyen ya da deneyimleyen var mı? Ben sabit yatan bi insanım çok sağa sola dönmüyorum %90 sola dönüp uyurum ve o şekilde uyanırım bu da zaten sorunlu olan belimde ağrıyla uyanmama sebep oluyor. Arkadan yastıkla desteklesem de yastık kayıyor bişey oluyor acaba hamile yastığı işe yarar mı merak ediyorum.

Herkese gunaydin

Ben esime belimi dayayip bacak arama yastik koyup basima cift yastik koyarak uyuyorum 3-4 gundur. Baya rahat uyumaya basladim. Esim zavallim onceki gebeligimde de belime hep destek olurdu erken basladik bu defa

Canım bu konuda farklı yorumlar var aslında. Memnun olan var olmayan da var. Ben hiç almadım onun yerine salon koltuk yastiklarimdan kullandım ben uyurken dikdörtgen bir yastığım vardı tok sert. Onu bacak arama koyup uyuyordum ilk hamileligimde. Arkadaşlarımdan bahsettiğin hamile yastığı alanlar oldu kimi çok memnunum kimi hiç kullanamadigini söyledi. O yüzden almamıştım.
Ben çok dönerek uyuyorum bu arada. Şuanda daha yastık kullanmaya başlamadım yastık niyetine eşimi kullanıyorum uyurken ayağımı eşimin beline atıyorum diğer tarafa dönünce de yine kızın karyolasinin yan korkuluğuna ayağımı atmış olarak uyanıyorum ben almayi düşünmüyorum şahsen.

Bence de gereksiz bir sey... Salon koltuk takimi yastigini Ben de bacak arasi icin kullaniyorum demekki aklin yolu birmis

Ay bende de tam tersi. Gece geç yatıyorum sabah da geç uyanıyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum çocuğu aç mı bırakıyorum diye. Uyku düzenim alt üst oldu. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum
Canım bende bazı günler geç kalkıyorum şuan yataktayım hala yemek yemedim 12ye geliyor. Çocuk aç kalıyor mudur ben hiç böyle düşünmemiştim

Bitki çayı içmeyin diyorlar o yüzden papatya çayı almadım İnşalalh uyku düzenimiz olur zaten doğumdan sonra yeterince fazla olacak uykusuz geceler

Kızlar dün doktoruma yazdım grip oldum diye C vitamini al dedi bir de parol. Dünden beri iki kez parol aldım gebelikte kullanan var mi? Bir sıkıntı yaşamam insallah

Ay bende de tam tersi. Gece geç yatıyorum sabah da geç uyanıyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum çocuğu aç mı bırakıyorum diye. Uyku düzenim alt üst oldu. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum
Uyumak daha iyi bence aç kalmaz canım merak etme. Onlar depolardan takviyelerimizi alıyorlar zaten. Uykusuz kalmak istemiyorum ama ben de uykusuz kalıyorum maalesef

Bende bazı geceler kötü rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama görüyorum yinede saçma sapan rüyalar uyanır gibi oluyorum öyle olunca dön oyana dün bu yana zor uykuya dalıyorum
Ya bende sabah kardeşime anlatıyorsun saçma sapan rüyalar görüyorum tövbe tövbe hamileyim hepsinde de. Sabah eşime anlatıyorum sen hamile kaldığından beri saçma sapan şeyler görüyorsun diyor :))))

Ya bende sabah kardeşime anlatıyorsun saçma sapan rüyalar görüyorum tövbe tövbe hamileyim hepsinde de. Sabah eşime anlatıyorum sen hamile kaldığından beri saçma sapan şeyler görüyorsun diyor :))))
Ayy ben de öyleyim her gece gördüğüm şeylerden üç sezonluk dizi çıkar

Ben gün içinde işyerinde çok yoruluyorum bütün gün oturmak evrak bilgisayar işi eve bitik halde geliyorum zaten. Sanırım o yüzden gece deliksiz uyuyorum. İlerleyen haftalarda nolur tabi bilmiyorum
Aktif çalışıyorsun o yüzden yoruluyorsun canım. Ben de gündüz uyumadığım halde bile gece uyanıyorum geç yatıyorum yine uyanıyorum erken yatıyorum yiye uyanıyorum. Sanki sabah olmuş gibi de geri uyuyamıyorum. Zar zor 1 saat kakıyorum yatakta. Her gün olur mu ya İnan hergün her gece maalesef böyleyim

Gece sabit 5 te kalkıyorum, yatakta döne döne bi hâl oluyorum.
Sabah 6.30 da kalkıp çocuğu hazırla okula, eşi işe gönder derken gündüz uykumda yok.
Gece deliksiz uyusam keşke
Evet canım gündüz bende uyuyamıyorum hiç. Yıllarca aktif çalıştığım için gündüz uyuyamıyorum diye düşünüyordum ama evde olanlarda aynı sıkıntıyı yaşıyor demekki hormonlarla alakalı

Hiç bişi olmaz merak etme canım. Tek seferlik içmişsin zaten. Günde 2 defa içenler de var zaten o yüzden stres yapma.

Hiç kullanmadım canım kızımda da kullanmadım ben de normalde yüz üstü yatardım 2/3 aydık sağ sol yapıyroım sürekli eşim diyor çok gazla dönüyorsun diye. Alıştığım pozisyonda yatamadığımdan demekki rahatsız oluyorum

Ben de çok dönüyorum canım inşallah bir sıkıntı olmaz açıkçası uyurken onu da stres yapıyorum. Hızlı dönüyorsun aniden dönüyorsun diyor eşim. Hiç sabit uyuyamıyorum. Durmandan insan döner mi diyor o da put gibi uyuyor nasıl yatıyorsa çyle uyanıyor

Kızlar dün doktoruma yazdım grip oldum diye C vitamini al dedi bir de parol. Dünden beri iki kez parol aldım gebelikte kullanan var mi? Bir sıkıntı yaşamam insallah
Ben kullandım canım Covit olduğumda günde 4 defa aldım hatta ateşim düşmüyordu bu sefer serumla alıyordum parolu. Onun zararı yok o yüzden gebelerde veriyorlar merak etme canım. Çok geçmiş olsun

Herkese gunaydin

Ben esime belimi dayayip bacak arama yastik koyup basima cift yastik koyarak uyuyorum 3-4 gundur. Baya rahat uyumaya basladim. Esim zavallim onceki gebeligimde de belime hep destek olurdu erken basladik bu defa
Bence de gereksiz bir sey... Salon koltuk takimi yastigini Ben de bacak arasi icin kullaniyorum demekki aklin yolu birmis
Rheaa benim bacak aramda da yastık var ama ben C pozisyonunda uyuduğum için sanırım belim ağrı yapıyor. Eşime dayanmam da imkansız o gece 500 kere döner ona sabit dur desem bu defa o uyuyamıyacak sabah işe gidiyor Bel kısmına çare bulmak lazım şu mantıklı geldi bana

Canım bende bazı günler geç kalkıyorum şuan yataktayım hala yemek yemedim 12ye geliyor. Çocuk aç kalıyor mudur ben hiç böyle düşünmemiştim
Endişe etme canım onlar depolardan alıyorlar haftasonları ben de geç kahvaltı ediyorum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ben covid olduğumda kullandım bi 10 tane rahat içmişimdir bi problem olmadı şükür
Ben de bu ara öyleyim dün gece rüyamda hiç tanımadığım bi adama bir sürü borcum olduğu ortaya çıkıyordu ve onu ödemeye çalışıyordum
Hamilelikle alakalı bence canım herkeste farklı etki ediyor hormonlar ben de gündüz asla uyuyamam anca hasta falan olmam lazım uyumam için. Odan karanlık mı? Eğer direk sabah güneşi alıyorsa o da etkiler ben güneş ışığı girince direk uyanırım mesela o yüzden karartmalı stor perde kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…