Olmaz inşallah doktırunuza bir sorun belki ertesi günü içmemenizi soylerKızlar 17 haftalık hamileyim corasprin ilacını günde bı kere iciyorm normlde 3 kezde duphaston. Ben bugün yanlışlık yapmışım iki kere corasprin içmişim 3 saat arayla birşey olurmu şimdi fark ettim korktm biraz..
Çok geçmiş olsun inşaallah en kısa sürede rabbim hayırlısını nasip ederSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Herkese gunaydinGünaydın kızlar
Hamile yastığı deneyen ya da deneyimleyen var mı? Ben sabit yatan bi insanım çok sağa sola dönmüyorum %90 sola dönüp uyurum ve o şekilde uyanırım bu da zaten sorunlu olan belimde ağrıyla uyanmama sebep oluyor. Arkadan yastıkla desteklesem de yastık kayıyor bişey oluyor acaba hamile yastığı işe yarar mı merak ediyorum.
Canım bu konuda farklı yorumlar var aslında. Memnun olan var olmayan da var. Ben hiç almadım onun yerine salon koltuk yastiklarimdan kullandım ben uyurken dikdörtgen bir yastığım vardı tok sert. Onu bacak arama koyup uyuyordum ilk hamileligimde. Arkadaşlarımdan bahsettiğin hamile yastığı alanlar oldu kimi çok memnunum kimi hiç kullanamadigini söyledi. O yüzden almamıştım.Günaydın kızlar
Hamile yastığı deneyen ya da deneyimleyen var mı? Ben sabit yatan bi insanım çok sağa sola dönmüyorum %90 sola dönüp uyurum ve o şekilde uyanırım bu da zaten sorunlu olan belimde ağrıyla uyanmama sebep oluyor. Arkadan yastıkla desteklesem de yastık kayıyor bişey oluyor acaba hamile yastığı işe yarar mı merak ediyorum.
Bence de gereksiz bir sey... Salon koltuk takimi yastigini Ben de bacak arasi icin kullaniyorumCanım bu konuda farklı yorumlar var aslında. Memnun olan var olmayan da var. Ben hiç almadım onun yerine salon koltuk yastiklarimdan kullandım ben uyurken dikdörtgen bir yastığım vardı tok sert. Onu bacak arama koyup uyuyordum ilk hamileligimde. Arkadaşlarımdan bahsettiğin hamile yastığı alanlar oldu kimi çok memnunum kimi hiç kullanamadigini söyledi. O yüzden almamıştım.
Ben çok dönerek uyuyorum bu arada. Şuanda daha yastık kullanmaya başlamadım yastık niyetine eşimi kullanıyorumuyurken ayağımı eşimin beline atıyorum diğer tarafa dönünce de yine kızın karyolasinin yan korkuluğuna ayağımı atmış olarak uyanıyorum ben almayi düşünmüyorum şahsen.
Canım bende bazı günler geç kalkıyorum şuan yataktayım hala yemek yemedim 12ye geliyor. Çocuk aç kalıyor mudurAy bende de tam tersi. Gece geç yatıyorum sabah da geç uyanıyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum çocuğu aç mı bırakıyorum diye. Uyku düzenim alt üst oldu. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum
Bitki çayı içmeyin diyorlar o yüzden papatya çayı almadım İnşalalh uyku düzenimiz olur zaten doğumdan sonra yeterince fazla olacak uykusuz gecelerben, bi iki hafta öncede paylaşmıştım hatta burada. ben neredeyse hocayı uyandıracağım ezan gecikti diye ve geri de uyuyamıyorum.
bu hafta hayırlısıyla doktor randevum var , papatya çayı ya da varsa bi alternatif soracağım.
Uyumak daha iyi bence aç kalmaz canım merak etme. Onlar depolardan takviyelerimizi alıyorlar zaten. Uykusuz kalmak istemiyorum ama ben de uykusuz kalıyorum maalesefAy bende de tam tersi. Gece geç yatıyorum sabah da geç uyanıyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum çocuğu aç mı bırakıyorum diye. Uyku düzenim alt üst oldu. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum
Ya bende sabah kardeşime anlatıyorsun saçma sapan rüyalar görüyorum tövbe tövbe hamileyim hepsinde de. Sabah eşime anlatıyorum sen hamile kaldığından beri saçma sapan şeyler görüyorsun diyor :))))Bende bazı geceler kötü rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama görüyorum yinede saçma sapan rüyalaruyanır gibi oluyorum öyle olunca dön oyana dün bu yana zor uykuya dalıyorum
Ayy ben de öyleyim her gece gördüğüm şeylerden üç sezonluk dizi çıkarYa bende sabah kardeşime anlatıyorsun saçma sapan rüyalar görüyorum tövbe tövbe hamileyim hepsinde de. Sabah eşime anlatıyorum sen hamile kaldığından beri saçma sapan şeyler görüyorsun diyor :))))
Aktif çalışıyorsun o yüzden yoruluyorsun canım. Ben de gündüz uyumadığım halde bile gece uyanıyorum geç yatıyorum yine uyanıyorum erken yatıyorum yiye uyanıyorum. Sanki sabah olmuş gibi de geri uyuyamıyorum. Zar zor 1 saat kakıyorum yatakta. Her gün olur mu ya İnan hergün her gece maalesef böyleyimBen gün içinde işyerinde çok yoruluyorum bütün gün oturmak evrak bilgisayar işi eve bitik halde geliyorum zaten. Sanırım o yüzden gece deliksiz uyuyorum. İlerleyen haftalarda nolur tabi bilmiyorum
Evet canım gündüz bende uyuyamıyorum hiç. Yıllarca aktif çalıştığım için gündüz uyuyamıyorum diye düşünüyordum ama evde olanlarda aynı sıkıntıyı yaşıyor demekki hormonlarla alakalıGece sabit 5 te kalkıyorum, yatakta döne döne bi hâl oluyorum.
Sabah 6.30 da kalkıp çocuğu hazırla okula, eşi işe gönder derken gündüz uykumda yok.
Gece deliksiz uyusam keşke
Hiç bişi olmaz merak etme canım. Tek seferlik içmişsin zaten. Günde 2 defa içenler de var zaten o yüzden stres yapma.Kızlar 17 haftalık hamileyim corasprin ilacını günde bı kere iciyorm normlde 3 kezde duphaston. Ben bugün yanlışlık yapmışım iki kere corasprin içmişim 3 saat arayla birşey olurmu şimdi fark ettim korktm biraz..
Hiç kullanmadım canım kızımda da kullanmadım ben de normalde yüz üstü yatardım 2/3 aydık sağ sol yapıyroım sürekli eşim diyor çok gazla dönüyorsun diye. Alıştığım pozisyonda yatamadığımdan demekki rahatsız oluyorumGünaydın kızlar
Ben de çok dönüyorum canım inşallah bir sıkıntı olmaz açıkçası uyurken onu da stres yapıyorum. Hızlı dönüyorsun aniden dönüyorsun diyor eşim. Hiç sabit uyuyamıyorum. Durmandan insan döner mi diyor o da put gibi uyuyor nasıl yatıyorsa çyle uyanıyorCanım bu konuda farklı yorumlar var aslında. Memnun olan var olmayan da var. Ben hiç almadım onun yerine salon koltuk yastiklarimdan kullandım ben uyurken dikdörtgen bir yastığım vardı tok sert. Onu bacak arama koyup uyuyordum ilk hamileligimde. Arkadaşlarımdan bahsettiğin hamile yastığı alanlar oldu kimi çok memnunum kimi hiç kullanamadigini söyledi. O yüzden almamıştım.
Ben çok dönerek uyuyorum bu arada. Şuanda daha yastık kullanmaya başlamadım yastık niyetine eşimi kullanıyorumuyurken ayağımı eşimin beline atıyorum diğer tarafa dönünce de yine kızın karyolasinin yan korkuluğuna ayağımı atmış olarak uyanıyorum ben almayi düşünmüyorum şahsen.
Ben kullandım canım Covit olduğumda günde 4 defa aldım hatta ateşim düşmüyordu bu sefer serumla alıyordum parolu. Onun zararı yok o yüzden gebelerde veriyorlar merak etme canım. Çok geçmiş olsunKızlar dün doktoruma yazdım grip oldum diye C vitamini al dedi bir de parol. Dünden beri iki kez parol aldım gebelikte kullanan var mi? Bir sıkıntı yaşamam insallah
Herkese gunaydin
Ben esime belimi dayayip bacak arama yastik koyup basima cift yastik koyarak uyuyorum 3-4 gundur. Baya rahat uyumaya basladim. Esim zavallim onceki gebeligimde de belime hep destek olurduerken basladik bu defa
Bence de gereksiz bir sey... Salon koltuk takimi yastigini Ben de bacak arasi icin kullaniyorumdemekki aklin yolu birmis
Endişe etme canım onlar depolardan alıyorlar haftasonları ben de geç kahvaltı ediyorum bi sıkıntı olacağını sanmıyorumCanım bende bazı günler geç kalkıyorum şuan yataktayım hala yemek yemedim 12ye geliyor. Çocuk aç kalıyor mudurben hiç böyle düşünmemiştim
Ben covid olduğumda kullandım bi 10 tane rahat içmişimdir bi problem olmadı şükürKızlar dün doktoruma yazdım grip oldum diye C vitamini al dedi bir de parol. Dünden beri iki kez parol aldım gebelikte kullanan var mi? Bir sıkıntı yaşamam insallah
Ben de bu ara öyleyim dün gece rüyamda hiç tanımadığım bi adama bir sürü borcum olduğu ortaya çıkıyordu ve onu ödemeye çalışıyordumYa bende sabah kardeşime anlatıyorsun saçma sapan rüyalar görüyorum tövbe tövbe hamileyim hepsinde de. Sabah eşime anlatıyorum sen hamile kaldığından beri saçma sapan şeyler görüyorsun diyor :))))
Hamilelikle alakalı bence canım herkeste farklı etki ediyor hormonlar ben de gündüz asla uyuyamam anca hasta falan olmam lazım uyumam için. Odan karanlık mı? Eğer direk sabah güneşi alıyorsa o da etkiler ben güneş ışığı girince direk uyanırım mesela o yüzden karartmalı stor perde kullanıyorumAktif çalışıyorsun o yüzden yoruluyorsun canım. Ben de gündüz uyumadığım halde bile gece uyanıyorum geç yatıyorum yine uyanıyorum erken yatıyorum yiye uyanıyorum. Sanki sabah olmuş gibi de geri uyuyamıyorum. Zar zor 1 saat kakıyorum yatakta. Her gün olur mu ya İnan hergün her gece maalesef böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?