Insallah sizi mutlu eden bir doktor bukursunuz. Kabul etmemek ne demek! Bu da garipmis yeni duydum! Yani o sekilde yapilan bir muayene, isteksiz, ne kadar guvenilir bilemedim! Sizi de uzuyormus. Vicdani nasil rahat ediyor ki! Gebe bir kadin uzulur mu yaAynen canım. Aslında gelme demek istiyor da onu diyemiyor. 10 tane tek gebeliğe baksam bundan daha kolay diyor. Sanki bilerek isteyerek ikiz gebe kaldım gibi hissediyorum. Başka doktora da gidemiyorum. Kimse kabul etmiyor ve hastane donanımları yetersiz.
Ay gerçekten mi içime su serpildi valla cevabınız için teşekkür ederimMerhaba, benim yegenimde de vardı hatta iki böbrek de büyük ama çoğu gebelikte oluyo doğumdan sonra geçiyor dediler ki çok şükür geçti yeğenim şimdi 6 yaşındaiçiniz rahat olsun, kafaya takılacak bişey değil belliki.
Teşekkür ederim canım inşallahAllah kolaylık versin canım sana. İnşallah içinin rahat edeceği bir doktora denk gelirsinsakın kendini kötü hissetme
Havuç veya havuç suyu farketmiyor canım onemli olan havuç olmasıCanim havuc yemek degil de havuc suyu sikip.icmek suya iyi geliyormus. Arakadaslarim oyle.yapmislardi erkenden.suyu gelenler
Benim Ablamin kucuk oglunda da vardi. Gebelik boyu takip ettirler. Ne olur olmaz diye yilda bir 2 yasina kadar mi ne nefroloji takip etti, sukur her sey yolundadi. Simdi yegenim 8 yasinda saglikli masallahAy gerçekten mi içime su serpildi valla cevabınız için teşekkür ederim
Özellerdeki doktorlar hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olmayışı veya yetersiz oluşundan dolayı kabul etmiyorlar. Bir de benimki tek yumurta ikizi olduğu için en riskli gebeliklerden biri. Doktorlar da risk almak istemiyor.Insallah sizi mutlu eden bir doktor bukursunuz. Kabul etmemek ne demek! Bu da garipmis yeni duydum! Yani o sekilde yapilan bir muayene, isteksiz, ne kadar guvenilir bilemedim! Sizi de uzuyormus. Vicdani nasil rahat ediyor ki! Gebe bir kadin uzulur mu yabizi kimse uzmesin
İkiz gebe olduğum için doktorun yanında kendimi suçlu hissediyorum. Sekreteri bile yazık bu kadar para verme git başka doktora diyor. Ben de dedim parası önemli değil mecburum zaten.Allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her meslekte. Madem bu kadar isteksizdin zorluklara neden perinatolog oldun derler adama. Çok cins insan var gerçekten...
Bu durumda devlet mantikli sanki? Bulundugunuz ilde Özel icin kisitli ise imkan bu durumda devlet daha iyi gibi sizin icin... Boyle soyleyince siz, sizin icin iyi olani yapiyormus aslinda kabul etmeyen doktorlar... Ikizlerde erken dogum kacinilmaz gibi bir şey... 35'te max dogmus oluyorlar bildigim... Insallah sagliklica ikiside kucaginizda olsun vaktindeÖzellerdeki doktorlar hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olmayışı veya yetersiz oluşundan dolayı kabul etmiyorlar. Bir de benimki tek yumurta ikizi olduğu için en riskli gebeliklerden biri. Doktorlar da risk almak istemiyor.
İnşallah canımTeşekkür ederim canım inşallah
Doktorun dediginiz soylemlerinden sonra cok normal boyle hissetmenizİkiz gebe olduğum için doktorun yanında kendimi suçlu hissediyorum. Sekreteri bile yazık bu kadar para verme git başka doktora diyor. Ben de dedim parası önemli değil mecburum zaten.
benzer sıkıntı bende de var. çift yumurta ikiziyiz biz ,özele gidiyorum mecburen ama yenidoğan yoğun bakımı yok , bulunduğum şehirde perinatolog yok… doktorum başarılı, iyi bir doktor ama çok kalabalık ve her zaman trink diye ulaşamıyorum.Özellerdeki doktorlar hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olmayışı veya yetersiz oluşundan dolayı kabul etmiyorlar. Bir de benimki tek yumurta ikizi olduğu için en riskli gebeliklerden biri. Doktorlar da risk almak istemiyor.
Bebegin su seviyesi az ise havuc suyu iyi diye biliyorumHavuç veya havuç suyu farketmiyor canım onemli olan havuç olmasıben sadece havucu rendeleyip içine limon azcık tuz zeytinyağı koyup yerdim sürekli. Doktorum da havucun nasıl tüketildiği önemli değil demisti.
Öyle mi İnşallah benim de hiçbir sorun olmaz ilerisinde sağlıklı olsun da zor doğum olsa da olurBenim Ablamin kucuk oglunda da vardi. Gebelik boyu takip ettirler. Ne olur olmaz diye yilda bir 2 yasina kadar mi ne nefroloji takip etti, sukur her sey yolundadi. Simdi yegenim 8 yasinda saglikli masallahbence de endise etmeyin... Sadece dogarken biraz kiloluydu, normal dogum oldugu icin Ablam zor dogum yapti. Tek olumsizluk buydu... Bobrekten dolayi kilo oluyormus odem gibi dusunun... Bebek dogduktan sonra kilo verdi hatta ama hic saglik sorunu yasamadi :)
ALLAH razı olsun İNSAALLAH guzel haberleri alınca hemen size de haber vercem İNSAALLAHAklımdaydınız benimde hep soramıyordum,lütfen arada bilgilendirin bizi de hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle
Kendinizi rahat ettiğiniz bir doktorla devam etseniz sizin için daha iyi olmaz mı? Zaten hayatımız yeterince stresli ve zor bir de bizi en çok rahatlatacak insanlar böyle davranınca ben çok üzülüyorum
Benim ilk gebeligimde amniyon sıvim fazla idi gebelik şekerine bağlı olarak. Doktor çiğ havuctan uzak durmami söyledi. Nasıl tüketildiği önemli değil dedi. Sadece sıkma suyu, rendesi, salatasi, kahvaltıda dilimli hali vs vs. hiç önemli olmadığını söylemişti.Bebegin su seviyesi az ise havuc suyu iyi diye biliyorumYoksa tabi ki havuc her turlu faydalidir
Canım çok çok üzüldüm neden böyle oldu Allah hayırlısını nasip etsinSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Çok üzgün ve çok şaşkınımSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Çok üzüldüm.. Allah sabır versin hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsinSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?