- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Anladım canım Allah şifa versin bir an önce sağlıkla doğumlarını nasip etsinBenimkiler tek yumurta ikizi olduğu için riskli gebelik. Normal doktorlar kabul etmiyor. Üniversite hastanesinde perinatoloğa gidiyorum. Başka Dr yok malesef
Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
çok üzgünüm, kalbinizin tez zamanda ferahlık bulmasını dilerim. inşallah sizin sağlığınız iyidir.Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
çok üzüldüm çok çok üzüldüm Allah sabır versin canım umarım en kısa zamanda hayırlısı olur senin içinSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
çok üzüldümSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Canim cok uzuldum neden oldu kacirdim mi ben. Rabbim hayirlisini versin tekrardan insallahSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Cok gecmis olsun. Rabbim sabir versin. Insallah siz iyisinizdir. Hazir oldugunuzda paylasmak isterseniz, yaninizda olmak isteriz...Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
İlk gebelik olduğu için süreç nasıl işliyor bizi neler bekliyor bilemiyoruz. Muhtemelen 2.çocukta böyle hissetmeyeceğiz. Bu endişelerin de son derece normal olduğunu düşünüyorum. Benim de annem gelecek yardımcı olacaktır mesele o değil aslında. Bebekle bağ kurmak anne için ne kadar önemli ve değerliyse baba için de öyle.. Asıl mesele babalık izninin 5 gün olması. Çok yetersiz bir süre. İster anneler olsun ister kimse olmasın yalnız olalım ama eşimin 5 gün sonra işe dönecek olması benim canımı sıkıyor doğal olarak. Tabiki yalnız başıma üstesinden gelirim, ama bu yola eşimle birlikte girmişken onunla üstesinden gelmek varken neden yalnız kalayım ki
Benim de 2. Çocuk olacak inşallah Allah'ın izniyle, tecrübe ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Ben de eşimi, eşimin desteğini yanımda isteyenlerdenim. Çünkü beni en iyi anlayan o nefes alışımdan bile neyi nasıl hissettiğimi bilenBirlikte o kadar zorluğa göğüs gerdik ki o kapıyı kapadığımızda hep ikimizdik. Bu süreçte de en çok yanımda istediğim kişi eşim. Mesele bebek bakımı değil aslında o anları birlikte yaşamak, paylaşabilmek
Anladigim kadarıyla kabin boylar az yer kaplamaları ve hafif olmaları nedeniyle oldukça pratik ama ben yenidoganda pusetli kullanıldığı söylendiği için diğer istediğim ozelliklerle birlikte pusetli modellere baktım sadece. Sizin de ilk sıraya koyduğunuz tercihleriniz nelerse ona göre araştırma yapın. Ben ağırlığı göze alarak travel sistem aldımPierre Cardin legend travel sistem aldım. İstediğim bütün özellikler mevcuttu.
Bebek arabası konusunda ben travel sistem alacağım. Neden ?Portatiflik açısından güzel canım bunlar pratik oluyor benim de önceliğim oydu ama ben pusette takılsın istedim ne olur ne olmaz diye, travel modeller bana da hantal geliyor
Malesef canım. Benim eşim de aynen öyle keşke daha fazla izin hakları olsa ama hiç sanmıyorum böyle bi düzenleme olacağını ellerindeki izinleri almasınlar da
Kesinlikle.oyle tekerlekleri de cok guzel oluyor surumu cok kolay. Oglumda Wellogro aldim puset takiliyor cok rahat jet gibi gidiyor.Bebek arabası konusunda ben travel sistem alacağım. Neden ?
Çünkü oğlum var onu okula getir götür yaparken, yağmuru var soğuğu var.
Baston bebek Arabasında o konforu bebeğe sağlayamayabilirim
Çok üzgünüm, keske elimizden bir şey gelse.Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Kraft düşündüm canım ben travel sistemleri bayağı işimi görür sanırımKesinlikle.oyle tekerlekleri de cok guzel oluyor surumu cok kolay. Oglumda Wellogro aldim puset takiliyor cok rahat jet gibi gidiyor.
Aynen baya rahat edersiniz.Kraft düşündüm canım ben travel sistemleri bayağı işimi görür sanırım
Çok geçmiş olsun Allah sabır versinSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Rica ederimAy gerçekten mi içime su serpildi valla cevabınız için teşekkür ederim
Allah en kısa zamanda ruhen ve bedenen iyilesmenizi nasip etsinSlm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Çok üzgünüm, ben de geçen sene bebeğimi 12 haftalıkken kaybetmiştim biliyorum çok zor şu an hiç geçmeyecek gibi gelse de acısı böyle kalmıyor inanın, dilerim karşınıza bundan sonra hep güzellikler çıksın.Slm kizlar hamilelik yolculuğunda artık tekim bebeğim malesef melek oldu lütfen kimse üzülmesin biz Rabbimden hayırlısını ve sağlıklısıni istedik rabbim demekki bizim için böyle hayırlı gördü burda hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim bu güzel yolculukta hepinize rabbim sağlık sıhhat afiyet nasip etsin evlatlarımızı sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ben yine buralardayım hepiniz dogurana kadar ebeniz gibi takipte kalcam Allah'a emanet olun
Bu benim vallaGünaydın Arkadaşlar dün 16 haftayı bitirdimDoktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum... Ama gidersem de ipin ucu kaçacak gibi 28 Ekimde randevum... Çok korkuyorum sizde de öyle mi ? hep ağlayasım geliyor dua ediyorum devamlı işime konsantre olamıyorum... Bekleyen yığınla iş var önümde ben kadınlar kulübündeyim mesai bitene kadar.. 1 ay önceye kadar grupta hep kayıplar oluyordu girip okumak istemiyordum ama şuan çok iyi geliyor bana buradakileri okumak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?