2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimkiler tek yumurta ikizi olduğu için riskli gebelik. Normal doktorlar kabul etmiyor. Üniversite hastanesinde perinatoloğa gidiyorum. Başka Dr yok malesef
Anladım canım Allah şifa versin bir an önce sağlıkla doğumlarını nasip etsin bilmiyordum sadece sormak istedim böyle zamanlarda annelerin üzülmesine dayanamıyorum

Çok uzun bir mesaj yazmıştım senin mesajını görmeden mesajı görünce çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin canım

çok üzgünüm, kalbinizin tez zamanda ferahlık bulmasını dilerim. inşallah sizin sağlığınız iyidir.

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim eşine ve sana ferahlıklar versin. Meleğinizle cennetinde buluşursunuz inşallah

çok üzüldüm çok çok üzüldüm Allah sabır versin canım umarım en kısa zamanda hayırlısı olur senin için

çok üzüldüm neden böyle oldu Allah hayırlısını nasip etsin sabır versin

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım

Canim cok uzuldum neden oldu kacirdim mi ben. Rabbim hayirlisini versin tekrardan insallah

Cok gecmis olsun. Rabbim sabir versin. Insallah siz iyisinizdir. Hazir oldugunuzda paylasmak isterseniz, yaninizda olmak isteriz...

Benim de 2. Çocuk olacak inşallah Allah'ın izniyle, tecrübe ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
5 gün cok az bir süre babalık izni için bana kalırsa da.
Çünkü ilk zamanlar kontrolleri oluyor bebeğin, anne lohusa evde kalabalık olmaktansa eş evde uzun süre dursun bence çok iyi

Bebek arabası konusunda ben travel sistem alacağım. Neden ?
Çünkü oğlum var onu okula getir götür yaparken, yağmuru var soğuğu var.
Baston bebek Arabasında o konforu bebeğe sağlayamayabilirim

Bebek arabası konusunda ben travel sistem alacağım. Neden ?
Çünkü oğlum var onu okula getir götür yaparken, yağmuru var soğuğu var.
Baston bebek Arabasında o konforu bebeğe sağlayamayabilirim
Kesinlikle.oyle tekerlekleri de cok guzel oluyor surumu cok kolay. Oglumda Wellogro aldim puset takiliyor cok rahat jet gibi gidiyor.

Çok üzgünüm, keske elimizden bir şey gelse.
Rabbim ferahlık versin.
Anlatmak istersen hep buradayız biz yanında

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin

Ay gerçekten mi içime su serpildi valla cevabınız için teşekkür ederim
Rica ederim gerçek gerçek ozaman biz de öyle bişey bilmediğimiz için tedirgin olmuştuk da Dr çok sık görülen bişey, çoğunlukla doğumdan sonra geciyo diyince rahatlamıştık. Doğumdan sonra kontrole gidince bakmislardi, geçmişti çok şükür

Allah en kısa zamanda ruhen ve bedenen iyilesmenizi nasip etsin

Çok üzgünüm, ben de geçen sene bebeğimi 12 haftalıkken kaybetmiştim biliyorum çok zor şu an hiç geçmeyecek gibi gelse de acısı böyle kalmıyor inanın, dilerim karşınıza bundan sonra hep güzellikler çıksın.

Bu benim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…