2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben kullandım canım Covit olduğumda günde 4 defa aldım hatta ateşim düşmüyordu bu sefer serumla alıyordum parolu. Onun zararı yok o yüzden gebelerde veriyorlar merak etme canım. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım benim insallah hiçbir hamile yaşamasın bunu İnsan kendinden çok bebeği icin endişeleniyor

Bence pozisyon değiştirmek daha güzel sabit kalınca sırt ve bel ağrısı oluyor

Ayy ben de öyleyim her gece gördüğüm şeylerden üç sezonluk dizi çıkar
Benimde öyle saçma şeyler. Hamileyim 5 aylık olmuşum bekarım sevgilim varmış ondan hamileymişim o da lezbiyenmiş rüzgar erkoçlar gibi ama biraz şişman biri… babama nasıl söyleyebilirim diyorum karnım büyüyor artık o da bana cinsiyetimi değiştireceğim o zaman söyle 3/4ay sonra diyor. Ben de aldırırım Çocuğu diyorum ozaman. Aldırmam için de bana 3.000 TL veriyor. Ama nasıl aşığım ona resmen bitiyorum aşkından
Eşime anlattım Allah’tan geceleri çok uyumuyorsun bir de uyusan neler göreceksin diyor tövbe yarabbim yemin ediyorum midem bulandı. Rüyamda yaratıklar görmeye razıyım

Canım bende bu yastıktan var memnunun bu olmadan yatamıyorum açıkçası diğerleri kadar büyük olmadığı için de sıkıntı olmuyor yatakta

Keşke benimde sadece borcum olsaydı rüyamda

Ay kahkaha attım senin rüyaların da benimkilerden kalır yanı yok

Canım bende bu yastıktan var memnunun bu olmadan yatamıyorum açıkçası diğerleri kadar büyük olmadığı için de sıkıntı olmuyor yatakta
Aaa sevindim kullanıcı yorumu görünce bana da diğer klasik yastıklar hantal ve gereksiz geliyor bu daha kullanışlı geldi bundan alayım o zaman ben de Sanırım sonrasında emzirme yastığı olarakta kullanılıyormuş

Ayy kahkaha attım

Çok teşekkür ederim canım benim insallah hiçbir hamile yaşamasın bunu İnsan kendinden çok bebeği icin endişeleniyor
Kesinlikle öyle canım bende kullandığım zaman çok tedirgin olmuştum ama hem baş ağrısı hem ateş eklem ağrısı çok ağır geçiriyordum ateşim 3 gün sürdü mecburdum baş ağrısından ağlıyordum hep Allah kimseye yaşatmasın gerçekten de canım. Çok geçmiş olsun tekrardan

Uyumak daha iyi bence aç kalmaz canım merak etme. Onlar depolardan takviyelerimizi alıyorlar zaten. Uykusuz kalmak istemiyorum ama ben de uykusuz kalıyorum maalesef
Gündüz çğle saatlerinde 1 saat şekerleme yapsan çok iyi gelir sana canım

Canım bende bazı günler geç kalkıyorum şuan yataktayım hala yemek yemedim 12ye geliyor. Çocuk aç kalıyor mudur ben hiç böyle düşünmemiştim
Bilmiyorum ki muhtemelen kalmıyordur ama ben düzenini bozduğum için vicdan yapıyorum yine de akşam 10 buçukta yatardım en geç, sabah da 7de ayaktaydım çalışmadığım halde. Bi düzenim vardı şimdi alt üst oldu nasıl toparlayacağım bilmiyorum

Kızlar 17+4 hamileyim ben ilk gebeliğim ama tüp bebek geçmişim var daha öncede gebelik yaşadım ama bu kdr ilerlememisti birde histereskopi olmuştum Rahime çizik atılmıştı en son sonra kendiliğinden hamile kaldım. Neyse çok şükür Allah'a şuan elimi karnıma koyuyorum sol yan tarafa sanki içerde birşey titreşim oluyor hissediyorm bazen minik birşey dokunuyor gibi hissediyorum bu bebeğim mi yoksa bağırsak hareketimi emin olamıyorum ama çok güzel bir his onun olduğunu bile düşünmek

Ben de başlarda gaz hareketiyle bebiş hareketini ayırt edemiyodum canım. Ama sonradan bariz şekilde ayırt ediliyor merak etme yakında sen de ayırt edersin iyice, çok değişik bi his gerçekten

Ben de başlarda gaz hareketiyle bebiş hareketini ayırt edemiyodum canım. Ama sonradan bariz şekilde ayırt ediliyor merak etme yakında sen de ayırt edersin iyice, çok değişik bi his gerçekten

Ben hiç gaz hareketini böyle hissetmiyordum ki o yuzden gaz hareketinde nasıl olur blmiyorm ama inşallah bebegimdir :)) sanki konuşunca duruyor ben susunca gene kipirdiyor gibi hissediyorm :)

Bi kaç gün erken kalkarsan gece yoruluyorsun hemen yatmak istyorsun
Bende gündüz uyuyorum bazen gece uyumam zorlaşıyor

Ben hiç gaz hareketini böyle hissetmiyordum ki o yuzden gaz hareketinde nasıl olur blmiyorm ama inşallah bebegimdir :)) sanki konuşunca duruyor ben susunca gene kipirdiyor gibi hissediyorm :)
Bebiştir o zaman canım zaten önce pıt pıt oluyor sonradan baya hareket etmesini falan da hissediyosun tuhaf bi his oluyor çok tatlı heyecanlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…