Çok teşekkür ederim canım benim insallah hiçbir hamile yaşamasın bunuBen kullandım canım Covit olduğumda günde 4 defa aldım hatta ateşim düşmüyordu bu sefer serumla alıyordum parolu. Onun zararı yok o yüzden gebelerde veriyorlar merak etme canım. Çok geçmiş olsun
Bence pozisyon değiştirmek daha güzel sabit kalınca sırt ve bel ağrısı oluyorHiç kullanmadım canım kızımda da kullanmadım ben de normalde yüz üstü yatardım 2/3 aydık sağ sol yapıyroım sürekli eşim diyor çok gazla dönüyorsun diye. Alıştığım pozisyonda yatamadığımdan demekki rahatsız oluyorum
Benimde öyle saçma şeyler. Hamileyim 5 aylık olmuşum bekarım sevgilim varmış ondan hamileymişim o da lezbiyenmişAyy ben de öyleyim her gece gördüğüm şeylerden üç sezonluk dizi çıkar
Canım bende bu yastıktan var memnunun bu olmadan yatamıyorum açıkçası diğerleri kadar büyük olmadığı için de sıkıntı olmuyor yataktaRheaa benim bacak aramda da yastık var ama ben C pozisyonunda uyuduğum için sanırım belim ağrı yapıyor. Eşime dayanmam da imkansız o gece 500 kere döner ona sabit dur desem bu defa o uyuyamıyacak sabah işe gidiyor Bel kısmına çare bulmak lazım şu mantıklı geldi bana
Eki Görüntüle 3142659
Endişe etme canım onlar depolardan alıyorlar haftasonları ben de geç kahvaltı ediyorum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ben covid olduğumda kullandım bi 10 tane rahat içmişimdir bi problem olmadı şükür
Ben de bu ara öyleyim dün gece rüyamda hiç tanımadığım bi adama bir sürü borcum olduğu ortaya çıkıyordu ve onu ödemeye çalışıyordum
Hamilelikle alakalı bence canım herkeste farklı etki ediyor hormonlar ben de gündüz asla uyuyamam anca hasta falan olmam lazım uyumam için. Odan karanlık mı? Eğer direk sabah güneşi alıyorsa o da etkiler ben güneş ışığı girince direk uyanırım mesela o yüzden karartmalı stor perde kullanıyorum
Keşke benimde sadece borcum olsaydı rüyamdaBen de bu ara öyleyim dün gece rüyamda hiç tanımadığım bi adama bir sürü borcum olduğu ortaya çıkıyordu ve onu ödemeye çalışıyordum
Hamilelikle alakalı bence canım herkeste farklı etki ediyor hormonlar ben de gündüz asla uyuyamam anca hasta falan olmam lazım uyumam için. Odan karanlık mı? Eğer direk sabah güneşi alıyorsa o da etkiler ben güneş ışığı girince direk uyanırım mesela o yüzden karartmalı stor perde kullanıyorum
Ay kahkaha attım senin rüyaların da benimkilerden kalır yanı yokBenimde öyle saçma şeyler. Hamileyim 5 aylık olmuşum bekarım sevgilim varmış ondan hamileymişim o da lezbiyenmişrüzgar erkoçlar gibi ama biraz şişman biri… babama nasıl söyleyebilirim diyorum karnım büyüyor artık o da bana cinsiyetimi değiştireceğim o zaman söyle 3/4ay sonra diyor. Ben de aldırırım Çocuğu diyorum ozaman. Aldırmam için de bana 3.000 TL veriyor. Ama nasıl aşığım ona resmen bitiyorum aşkından
Eşime anlattım Allah’tan geceleri çok uyumuyorsun bir de uyusan neler göreceksin diyortövbe yarabbim yemin ediyorum midem bulandı. Rüyamda yaratıklar görmeye razıyım
Aaa sevindim kullanıcı yorumu görünceCanım bende bu yastıktan var memnunun bu olmadan yatamıyorum açıkçası diğerleri kadar büyük olmadığı için de sıkıntı olmuyor yatakta
Ayy kahkaha attımBenimde öyle saçma şeyler. Hamileyim 5 aylık olmuşum bekarım sevgilim varmış ondan hamileymişim o da lezbiyenmişrüzgar erkoçlar gibi ama biraz şişman biri… babama nasıl söyleyebilirim diyorum karnım büyüyor artık o da bana cinsiyetimi değiştireceğim o zaman söyle 3/4ay sonra diyor. Ben de aldırırım Çocuğu diyorum ozaman. Aldırmam için de bana 3.000 TL veriyor. Ama nasıl aşığım ona resmen bitiyorum aşkından
Eşime anlattım Allah’tan geceleri çok uyumuyorsun bir de uyusan neler göreceksin diyortövbe yarabbim yemin ediyorum midem bulandı. Rüyamda yaratıklar görmeye razıyım
Kesinlikle öyle canım bende kullandığım zaman çok tedirgin olmuştum ama hem baş ağrısı hem ateş eklem ağrısı çok ağır geçiriyordum ateşim 3 gün sürdü mecburdum baş ağrısından ağlıyordum hep Allah kimseye yaşatmasın gerçekten de canım. Çok geçmiş olsun tekrardanÇok teşekkür ederim canım benim insallah hiçbir hamile yaşamasın bunuİnsan kendinden çok bebeği icin endişeleniyor
Bir de bana sor resmen gözüm kör olmuştu aşktanAyy kahkaha attım
Gündüz çğle saatlerinde 1 saat şekerleme yapsan çok iyi gelir sana canımUyumak daha iyi bence aç kalmaz canım merak etme. Onlar depolardan takviyelerimizi alıyorlar zaten. Uykusuz kalmak istemiyorum ama ben de uykusuz kalıyorum maalesef
Bilmiyorum ki muhtemelen kalmıyordur ama ben düzenini bozduğum için vicdan yapıyorum yine deCanım bende bazı günler geç kalkıyorum şuan yataktayım hala yemek yemedim 12ye geliyor. Çocuk aç kalıyor mudurben hiç böyle düşünmemiştim
Ben kullandım canım bir sıkıntı yaşamadımKızlar dün doktoruma yazdım grip oldum diye C vitamini al dedi bir de parol. Dünden beri iki kez parol aldım gebelikte kullanan var mi? Bir sıkıntı yaşamam insallah
Ben de başlarda gaz hareketiyle bebiş hareketini ayırt edemiyodum canım. Ama sonradan bariz şekilde ayırt ediliyor merak etme yakında sen de ayırt edersin iyice, çok değişik bi his gerçektenKızlar 17+4 hamileyim ben ilk gebeliğim ama tüp bebek geçmişim var daha öncede gebelik yaşadım ama bu kdr ilerlememisti birde histereskopi olmuştum Rahime çizik atılmıştı en son sonra kendiliğinden hamile kaldım. Neyse çok şükür Allah'a şuan elimi karnıma koyuyorum sol yan tarafa sanki içerde birşey titreşim oluyor hissediyorm bazen minik birşey dokunuyor gibi hissediyorum bu bebeğim mi yoksa bağırsak hareketimi emin olamıyorum ama çok güzel bir his onun olduğunu bile düşünmek
Ben de başlarda gaz hareketiyle bebiş hareketini ayırt edemiyodum canım. Ama sonradan bariz şekilde ayırt ediliyor merak etme yakında sen de ayırt edersin iyice, çok değişik bi his gerçekten
Ben hiç gaz hareketini böyle hissetmiyordum ki o yuzden gaz hareketinde nasıl olur blmiyorm ama inşallah bebegimdir :)) sanki konuşunca duruyor ben susunca gene kipirdiyor gibi hissediyorm :)Ben de başlarda gaz hareketiyle bebiş hareketini ayırt edemiyodum canım. Ama sonradan bariz şekilde ayırt ediliyor merak etme yakında sen de ayırt edersin iyice, çok değişik bi his gerçekten
Bi kaç gün erken kalkarsan gece yoruluyorsun hemen yatmak istyorsunBilmiyorum ki muhtemelen kalmıyordur ama ben düzenini bozduğum için vicdan yapıyorum yine deakşam 10 buçukta yatardım en geç, sabah da 7de ayaktaydım çalışmadığım halde. Bi düzenim vardı şimdi alt üst oldu nasıl toparlayacağım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım benim bazen dayanılmaz baş ağrışarım oluyorum bir tane içiyorumKızlar dün doktoruma yazdım grip oldum diye C vitamini al dedi bir de parol. Dünden beri iki kez parol aldım gebelikte kullanan var mi? Bir sıkıntı yaşamam insallah
Bebiştir o zaman canım zaten önce pıt pıt oluyor sonradan baya hareket etmesini falan da hissediyosun tuhaf bi his oluyorBen hiç gaz hareketini böyle hissetmiyordum ki o yuzden gaz hareketinde nasıl olur blmiyorm ama inşallah bebegimdir :)) sanki konuşunca duruyor ben susunca gene kipirdiyor gibi hissediyorm :)
Aynı durumdayızBi kaç gün erken kalkarsan gece yoruluyorsun hemen yatmak istyorsun
Bende gündüz uyuyorum bazen gece uyumam zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?