Benim de öyle canım bugün daha hiç hissetmedim mesela dün de akşam yemek yerken hissettim ve yatağa geçince. İnsan sürekli hissetmek istiyorKızlar nasılsınız?
Ben bugün hiç bebeğin haraketlerini hissetmedim desem. Ne bileyim panik oluyorum artık. Herğgn hissediyordum sabah öğle akşam bugün kalktığımdan beri hiç hissetmedim tatlı yedim sırt üstü uzandım emin olayım diye yine de olmadı
Sizde öyle oluyor mu
Teşekkür ederim canım yatıyorum valla dün çok gezdik haftasonu diye vücut ta yorgun düştü boğazımda iyi değildi hemen kaptım galibaçok geçmiş olsun canım dinlen, istirahat etmeden pek geçmiyor. burun tıkanıklıgı icin sprey alabilirsin eczaneden
Ben artık yavrumu daha net hissediyorum ya uzandığımda elimi koyuyorum ve hareketini o kadar net hissediyorum ki şaşkın ve mutluyum ilkte korkmuştum alıştım artıkBenim de öyle canım bugün daha hiç hissetmedim mesela dün de akşam yemek yerken hissettim ve yatağa geçince. İnsan sürekli hissetmek istiyorBi rahatlama geliyor hissedince
benim de kıpırdağında net belli oluyor ama benim hissetme sıklığım çok az şuan her uzandığımda hissetmiyorum mesela ya da her yemek yediğimde. bugün daha hiç hissetmedim meselaBen artık yavrumu daha net hissediyorum ya uzandığımda elimi koyuyorum ve hareketini o kadar net hissediyorum ki şaşkın ve mutluyum ilkte korkmuştum alıştım artıkşimdi rahatsızlandım ya korkuyorum ya hissetmezsem diye
Biliyorum aslında canım, saolasınCanım 16 hafta aslında erken, 20 haftaya kadar hissedersin daha
Bilmiyorum ki canım hergün hissediyordum bugün bu saate kadar hissetmeyince biraz tedirgin oldumBen normalde de hissetmiyorum desembence normaldir canım
Ben de öyle dusunuyodumAyy bende hareket halindeyken bebiş uyanıyor sanıyordumdemekki suda sallanıp uyuyormuş
Evet bir kıpırtı olsa rahat edeceğim. Sürekli hissediyordum sabah öğlen akşam. Şimdi tatlı da yedim uzandım sağa sola da döndüm yok hiç hissetmedim. İnşallah akşama kadar hissederim canım yoksa. Bekliyorum işte sabırsızlıkla halaBenim de öyle canım bugün daha hiç hissetmedim mesela dün de akşam yemek yerken hissettim ve yatağa geçince. İnsan sürekli hissetmek istiyorBi rahatlama geliyor hissedince
Ben daha çok uzandığımda ve oturduğumda hissediyorumbenim de kıpırdağında net belli oluyor ama benim hissetme sıklığım çok az şuan her uzandığımda hissetmiyorum mesela ya da her yemek yediğimde. bugün daha hiç hissetmedim mesela
Hissedersin canım pozisyonu ile alakalıdır sıkma canını konuş biraz elinle dürtükle ben öyle yapınca tekmeliyor bazenEvet bir kıpırtı olsa rahat edeceğim. Sürekli hissediyordum sabah öğlen akşam. Şimdi tatlı da yedim uzandım sağa sola da döndüm yok hiç hissetmedim. İnşallah akşama kadar hissederim canım yoksa. Bekliyorum işte sabırsızlıkla hala
Çikolata yiyip uzananin genelde hareket ederler cikolatayaBilmiyorum ki canım hergün hissediyordum bugün bu saate kadar hissetmeyince biraz tedirgin oldum
Canım bol bol mandalina ye, ben de bayağı hastaydım öyle atlattım. Burun için deniz suyu sprey kullandım çocuklar için olandanEvet ya ikisinede bayılırımben galiba grip olma yolunda ilerliyorum burnum tıkandı ve hapşırmaya başladım bugün zaten boğazımdan belliydi böyle olacağı hemen ıhlamur kaynattım inşallah iyi gelir
Dün ben de, Instagram da görmüştüm bu gönderiyi kaydetmiştim hatta.valla ben de hatırlayınca bi hüzünleniyorum bi özlüyorum canım :) durdugun anda yataga koymayın diyor zaten, 5 dk yürüyüp 5-10 dk da kucakta tuttuktan sonra yataga koyun diyor. bir de 5 dk yeterli olmayabilir bazı bebekler icin en fazla 10 dk yürüyüp sonra durun diyor. aşırı yorgunluk hali ama kendini hiç düşünmüyorsun, yeter ki o rahat etsin
oğlum çok gazlı huysuz bir bebek değildi çok şükür, 1 aylıktan sonra ağlama krizleri çok nadirdi, umarım bu minnoşum da sakin bir bebek olur :) zamanla böyle aramızda sözsüz iletişim başlıyor ya çok tatlı oluyor, bakışından hareketlerinden mutlu mu keyifsiz mi anlıyorsun.
bizimki de göbeğimi öpmeye başladı, o da benim gibi kedileri sevecek mi diyor :) tabiki o sana benzeyecek diyorum hoşuna gidiyor :) çok kıskanacak ama biryandan da çok sevecek, bakalım nasıl yeteceğiz zor bir macera bizi bekliyor :)
Cumartesi günü ben de neredeyse hiç hissetmedim.Kızlar nasılsınız?
Ben bugün hiç bebeğin haraketlerini hissetmedim desem. Ne bileyim panik oluyorum artık. Herğgn hissediyordum sabah öğle akşam bugün kalktığımdan beri hiç hissetmedim tatlı yedim sırt üstü uzandım emin olayım diye yine de olmadı
Sizde öyle oluyor mu
Uyuyordur karisma çocuğa rahatsizlik vermeEvet bir kıpırtı olsa rahat edeceğim. Sürekli hissediyordum sabah öğlen akşam. Şimdi tatlı da yedim uzandım sağa sola da döndüm yok hiç hissetmedim. İnşallah akşama kadar hissederim canım yoksa. Bekliyorum işte sabırsızlıkla hala
2 gündür yiyorum canım mandalina bol bol aldım bugünde ıhlamur kaynattım inşallah hemencik düzelirim bebeğimle ilk gribim korkuyorumCanım bol bol mandalina ye, ben de bayağı hastaydım öyle atlattım. Burun için deniz suyu sprey kullandım çocuklar için olandan
Dün ben de, Instagram da görmüştüm bu gönderiyi kaydetmiştim hatta.
Benim oğlumda sürekli her gördüğünde karnımı öpüp duruyo, bazen sesleniyo
Cumartesi günü ben de neredeyse hiç hissetmedim.
Ama çok yorulmuştum ve ayakta cok kalmıştım ona bağladım ben.
MerhabaAslinda Nisan da dogum gozukuyor fakat benim ilk dogumum sezeryan olduğu icin kendimi Mart grupuna yazdirdim Bu dogum isleri belli olmuyor. Cinsiyet 11 haftalikken erkege benziyor denildi. Gecen hafta ise baska doktor aaa.kim size oyle soyledi bebek daha cok kucuk belli olmaz dedi. Oysaki oglum da acik net 10. haftada erkek denildi ve o sekilde devam hic kiza benziyor erkege benziyor meselesi olmadi. Bence şuan iyi ultrasona sahip bir doktor bebegin.pozisyonu uygunsa cinsiyetini soyler artik bu hafta cinsiyet organlari tamamlandi. 2 ablamin benim yengemin 10. ve 11 haftalarda belliydi cinsiyetleri.
Canım iki üç gündür ben de hastaydım bugün iyiyim şükür kaynar suya yarım limon sık bal ve zencefil koy iç bol bol bana çok iyi geldi2 gündür yiyorum canım mandalina bol bol aldım bugünde ıhlamur kaynattım inşallah hemencik düzelirim bebeğimle ilk gribim korkuyorumtamam canım teşekkür ederim
Yaparım tabi canım günde 1 bardak yeterli olurmuCanım iki üç gündür ben de hastaydım bugün iyiyim şükür kaynar suya yarım limon sık bal ve zencefil koy iç bol bol bana çok iyi geldi
Dürtüklemek aklıma geldi ama ondan da çekimdim sıkıntı çıkartırım diye bekleyeceğim işte akşama kadar böyle napıyım inşallah uyuyordur canım.Hissedersin canım pozisyonu ile alakalıdır sıkma canını konuş biraz elinle dürtükle ben öyle yapınca tekmeliyor bazen
O da beni korkutmasın canım aaaa:) her gün rutin yaptığı gibi hareket etsin yine ben De rahat edeyim en azından :)Canım bol bol mandalina ye, ben de bayağı hastaydım öyle atlattım. Burun için deniz suyu sprey kullandım çocuklar için olandan
Dün ben de, Instagram da görmüştüm bu gönderiyi kaydetmiştim hatta.
Benim oğlumda sürekli her gördüğünde karnımı öpüp duruyo, bazen sesleniyo
Cumartesi günü ben de neredeyse hiç hissetmedim.
Ama çok yorulmuştum ve ayakta cok kalmıştım ona bağladım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?