2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim de öyle canım bugün daha hiç hissetmedim mesela dün de akşam yemek yerken hissettim ve yatağa geçince. İnsan sürekli hissetmek istiyor Bi rahatlama geliyor hissedince

çok geçmiş olsun canım dinlen, istirahat etmeden pek geçmiyor. burun tıkanıklıgı icin sprey alabilirsin eczaneden
Teşekkür ederim canım yatıyorum valla dün çok gezdik haftasonu diye vücut ta yorgun düştü boğazımda iyi değildi hemen kaptım galiba ne alabilirim acaba sprey olarak çünkü burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum

Benim de öyle canım bugün daha hiç hissetmedim mesela dün de akşam yemek yerken hissettim ve yatağa geçince. İnsan sürekli hissetmek istiyor Bi rahatlama geliyor hissedince
Ben artık yavrumu daha net hissediyorum ya uzandığımda elimi koyuyorum ve hareketini o kadar net hissediyorum ki şaşkın ve mutluyum ilkte korkmuştum alıştım artık şimdi rahatsızlandım ya korkuyorum ya hissetmezsem diye

benim de kıpırdağında net belli oluyor ama benim hissetme sıklığım çok az şuan her uzandığımda hissetmiyorum mesela ya da her yemek yediğimde. bugün daha hiç hissetmedim mesela

Evet bir kıpırtı olsa rahat edeceğim. Sürekli hissediyordum sabah öğlen akşam. Şimdi tatlı da yedim uzandım sağa sola da döndüm yok hiç hissetmedim. İnşallah akşama kadar hissederim canım yoksa. Bekliyorum işte sabırsızlıkla hala

benim de kıpırdağında net belli oluyor ama benim hissetme sıklığım çok az şuan her uzandığımda hissetmiyorum mesela ya da her yemek yediğimde. bugün daha hiç hissetmedim mesela
Ben daha çok uzandığımda ve oturduğumda hissediyorum

Hissedersin canım pozisyonu ile alakalıdır sıkma canını konuş biraz elinle dürtükle ben öyle yapınca tekmeliyor bazen

Canım bol bol mandalina ye, ben de bayağı hastaydım öyle atlattım. Burun için deniz suyu sprey kullandım çocuklar için olandan
Dün ben de, Instagram da görmüştüm bu gönderiyi kaydetmiştim hatta.
Benim oğlumda sürekli her gördüğünde karnımı öpüp duruyo, bazen sesleniyo
Cumartesi günü ben de neredeyse hiç hissetmedim.
Ama çok yorulmuştum ve ayakta cok kalmıştım ona bağladım ben.

Uyuyordur karisma çocuğa rahatsizlik verme

2 gündür yiyorum canım mandalina bol bol aldım bugünde ıhlamur kaynattım inşallah hemencik düzelirim bebeğimle ilk gribim korkuyorum tamam canım teşekkür ederim

Evet mart ayında da olabilir doğum. Benim ilk gebeliğim. Miyomum da var. O büyürse konumu da önemli tabii erken doğum riski yaratabilirmiş, normal doğuma da engel olabilirmiş. Ama ben balık burcu olmasını hiç istemiyorum. Doğacaksa da 21 mart sonrası doğsa iyi olurdu umarım vaktinde doğar öncesinde değil.
13.haftamda gittiğimde bile bir tahmin yapılmadı bana. Özele gidiyorum. Doktorum da prof. Alanında çok da başarılı bir adam. Sessiz kaldı şu an için. Ben de garantileyip 17.haftada gideceğim o yüzden.
Ama önce kız denip sonra erkek çıkan çok oluyormuş. Genelde 16-17 haftalarda söyleniyor dendi bana. Kimisinin 20.haftada söylendiği bile olmuş. Bebeğin duruşu da etkiliyor olabilir. sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil. Yine de erkek mi kız mı bilmek istiyor insan. Netleşsin istiyor.
Erkek olunca ve duruşu da uygunsa çok daha erken söyleniyor demek ki. Hayırlısı olsun.

2 gündür yiyorum canım mandalina bol bol aldım bugünde ıhlamur kaynattım inşallah hemencik düzelirim bebeğimle ilk gribim korkuyorum tamam canım teşekkür ederim
Canım iki üç gündür ben de hastaydım bugün iyiyim şükür kaynar suya yarım limon sık bal ve zencefil koy iç bol bol bana çok iyi geldi

Hissedersin canım pozisyonu ile alakalıdır sıkma canını konuş biraz elinle dürtükle ben öyle yapınca tekmeliyor bazen
Dürtüklemek aklıma geldi ama ondan da çekimdim sıkıntı çıkartırım diye bekleyeceğim işte akşama kadar böyle napıyım inşallah uyuyordur canım.

O da beni korkutmasın canım aaaa:) her gün rutin yaptığı gibi hareket etsin yine ben De rahat edeyim en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…