Sağol canim yattim dinlendim gecti.Canım vallahi Allah evlatlarla sınamasın gerçektenSağlıklı olsun da, hayırlı evlat olsunlar da inşallah.. Hiç belli olmaz. Elbette belki paylaşım kız gibi olmaz, bilmiyorum ama babam babaannemin en kıymetlilerindendi. Halbuki kızları da var. Farklı şehirlerde olmalarına rağmen sürekli arar, hal hatır sorar.. Hastalanınca km'lerce uzaktan alır gelir.. Annemin annesi daha annem 18'indeyken vefat etmiş. Rahmetli babaannem de anneme anne gibiydi, Allah razı olsun. Yani hayat bu.. Sağlıkla hayırlarla bereketle gelsinler inşallah yavrular
Canım yavaş yavaş yukarı çıkacak bebekler. Hamilelik uygulamalarında da öyle diyor. Şu anda göbek deliği altında ya da o civarlarda olabilir. Büyüdükçe toparlanacak :) Endişelenme
Olabilir canım. Dinlenince geçer ama bence, endişelenme..
40 da doğuranlar var yaa :) Aaa benmişim
Evet maalesef sağlık biraz endişelendiriyor. Beni de nifty rahatlattı. Şimdi de hissetmiyorum bebeği diye endişeliyim biraz. İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelirler kuzucuklar
Ama endiselenmeyin bebek 16. hafta da halen cok kucuk olduğu için her anne adayi hissetmeyebilir. Bazilari hissedebilir ama bu haftalarda herkes hissetmeyebilir. Kendinizi uzmeyin
Rica ederim ne demek, aklına takılan bir şey olursa bana sorabilirsin ben de doktoruma sorar size en azindan hekim ağzından cevap verebilirim. Ben çok memnun olduğum bi doktora gidiyorum. Hem tecrübesine hem bakış acısına güvenim tam:)Teşekkür ederim canım. Ben doktoruma bir şey soramıyorum. İkiz olduğu için oflaya puflaya bakıyor zaten
Bu haftalarda artık hareketli oluyolar sanırım. Benimki de kontrollerde hep uyuyo olurdu, cuma günü kontrolümüz vardı sürekli hareket halindeydi, dönüp durduGünaydın kızlar..Biz bugün çok enerjik uyandık. Karnımda da birisi halay çekiyor sanırsam İnşallah aynı enerjiyi kontrolde de görürüz yorulup tam muayene sırasında uyumasa bari Tek tek cevap yazamadım ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için iyiki varsınız
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımYok canım girmedim daha bugün öğlen 2de inşallah
Ay hadi gelmiş geçmiş olsun inşallah.. Benim de boğazım nanemolla ne zamandır. Ihlamur bal zencefil.. devam bakalım.. Seninki de tamamen geçer inşallahBebegim çok teşekkür ederim sorduğun icinDaha iyiyim üç kere parol aldım onun dışında bol bol limonlu ballı sıcak su içtim hafif nezlem kaldı o da birkaç güne geçer insallah
Güya tecrübeliyim dersiniz, böyle daha çok stres olunuyor galibaModunu düşürme lütfen canım. Şimdi çoğu yerde ikinci gebeliklerde daha erken hissedilebilir dendiği için sen de erken hissetmeyi bekledin aslında. Ama buna bir çok şey etken olabilir. İç karnın geniştir belki, bebeğin pozisyonu organlara dönükse yine hareket pek hissedilemiyor. 20+3üm sürekli bir his yok hala. Düzene girmesi 28.haftayı buluyormuş zaten. Çok çok normal bir durum boşuna kendini ve bebişini strese sokmaBir de son ihtimal olarak biraz nazlı olabiliriz annesii
İnşallah cok beklemezsin. Hadi hayırlı mutlu haberlerle çık inşallahBenimle hiç alakası olmayan bir olayın olumsuz etkilerini gördüm insanlar üzerinde ve çok kötüydü gerçekten o durum beni mahvettisize anlatıp sizi de üzmek istemiyorum ama sabaha kadar sesleri geldi zaten neredeyse 2 3 saat uykuyla perinatologa geldim şimdi Çapa'da bakalım kacta girebilcem içeri
Çok teşekkürlerAma endiselenmeyin bebek 16. hafta da halen cok kucuk olduğu için her anne adayi hissetmeyebilir. Bazilari hissedebilir ama bu haftalarda herkes hissetmeyebilir. Kendinizi uzmeyin
Çok şükür canım. Geçmiş olsun. Bebisiler diyor ki çok yorulmayınSağol canim yattim dinlendim gecti.
Valla canım burçlarla hiç alakam olmadığı için bilemiyorum ama bir iki günlük bir olay da değil ki... Bir iki haftası var en az...
Gözümde canlandııı koskocaaaaaa maziiiiiii.....Günaydın kızlargüncelanne sayfasını takip edenler belki görmüşlerdir. henüz bunun için zamanımız var ama görmüşken paylaşmak istedim :)
Canım 16 hafta aslında erken, 20 haftaya kadar hissedersin dahaGünaydın kızlar..
Ben de bebeği daha hissetmediğim için tedirginim bir kaç gündür. Biraz modum düşük. Yani iyi midir bilmediğim için.. Sanki bazen bir şey hisseder gibi de oluyorum ama 2. çocuk olmasına rağmen vallahi hiç emin değilim. Zaten ilkinin üzerinden uzun süre geçtiği için doktor genel olarak ilk çocuk gibi düşünülüyor dedi. Belki de ondandır. Bilemiyorum. Yani iyidir umarım yavruşlar
Ah canım.. Aynı şeyleri hissettiğimizi bilmek ne güzel yine deİnşallah bir an önce bu kaygılarımız geçer gider
Gerçekten aminİlla da bakıcı gerekecekse, Allah sevgi dolu, vicdanlı, iyi insanlar çıkarsın karşımıza inşallah.. Allah yüzümüzü güldürsün
Çok geçmiş olsun canımdaha iyi misin?
İyi haberler almışsın maşallahne güzel Sağlıkla gelsin canım Ben de hasretle hissetmeyi bekliyorum. 20 haftaları bulabiliyor. İlkinde öyle olmuştu. İnşallah bir an önce hissederiz
Geç değil de canım aslında genel durum o. 20. haftada falan başlanıyor hissetmeye genelde ilk çocukta. Erken hisseden de var elbette ama çoğunluk öyle. Bak benim 2. Hala net bir şey hissedemedim. Ben de hasretle ve de stresle bekliyorum vallahi.. İlk çocukta bile bu kadar stres olduğumu hatırlamıyorum. Bir an önce hissetsek de şu endişeler biraz azalsa. Kontrole 10 gün varNeyse.. Çoğu gitti azı kaldı diyeyim..
Hayırlısı ile sağlıkla güzel haberlerle gel canım
Ne zaman yazmıştın bunu..? Girdin mi çıktın mı..? Onu da göremedim gerçi bak :)
İnsan ister istemez etkileniyor canım çevresindeki olaylardan, neyse ki bugün kontrolün varmış için rahatlar canımBenimle hiç alakası olmayan bir olayın olumsuz etkilerini gördüm insanlar üzerinde ve çok kötüydü gerçekten o durum beni mahvettisize anlatıp sizi de üzmek istemiyorum ama sabaha kadar sesleri geldi zaten neredeyse 2 3 saat uykuyla perinatologa geldim şimdi Çapa'da bakalım kacta girebilcem içeri
Ayy tamda dün gördüm alışveriş yaparken canım nasıl istedi. Sonra aklıma nerden geldi bilmiyorum aa sakıncalıydı galiba dedim almadık narKızlar tartışmalı meyve Nar ile ilgili böyle bir paylaşım okudum şimdi. Hazır mevsimi gelmişken sizinle de paylaşayım. Canı çeken olursa rahatlıkla yiyebilir, *ekstrat olmadığı sürece.
- Narı bütün olarak tüketmenizin ya da suyunu içmenizin zararı olmasa da nar ekstraktı olarak satılan besin takviyelerini kullanmamanız gerekir. Ekstraktlarda meyvenin hem içi hem de kabuğu kullanıldığından bunlarda bulunan bazı maddeler, hamileliğin olumsuz etkilenmesine neden olabilir.
Canım etkileniyoruz bu süreçte ister istemezBenimle hiç alakası olmayan bir olayın olumsuz etkilerini gördüm insanlar üzerinde ve çok kötüydü gerçekten o durum beni mahvettisize anlatıp sizi de üzmek istemiyorum ama sabaha kadar sesleri geldi zaten neredeyse 2 3 saat uykuyla perinatologa geldim şimdi Çapa'da bakalım kacta girebilcem içeri
Ben de çok severim ayva nar tam mevsimi geldi artık bol bol yemek lazımAyy tamda dün gördüm alışveriş yaparken canım nasıl istedi. Sonra aklıma nerden geldi bilmiyorum aa sakıncalıydı galiba dedim almadık nareve gelince bende burdan okudum narla ilgili konuyu içim rahatladı alıp yiyeceğim
Evet ya ikisinede bayılırımBen de çok severim ayva nar tam mevsimi geldi artık bol bol yemek lazım
MerhabaMerhaba sizin tahmini doğum yapma tarihiniz ve benimki çok yakın. Umarım Nisan ayında doğururum.arada bi mart ayındaki konuşmalara da bakıyorum da dikkatimi çekti yakın olması.
Size sorum şu; cinsiyet belli oldu mu sizde?
Ben netleşsin diye 16.haftam bitince gideceğim doktora ama şu aralar da gidilse belli olabilirmiş diyen de var. yine de bekleyeceğim ben. Sizinkini merak ettim
valla ben de hatırlayınca bi hüzünleniyorum bi özlüyorum canım :) durdugun anda yataga koymayın diyor zaten, 5 dk yürüyüp 5-10 dk da kucakta tuttuktan sonra yataga koyun diyor. bir de 5 dk yeterli olmayabilir bazı bebekler icin en fazla 10 dk yürüyüp sonra durun diyor. aşırı yorgunluk hali ama kendini hiç düşünmüyorsun, yeter ki o rahat etsinGözümde canlandııı koskocaaaaaa maziiiiiii.....birde böyle yavaş yavaş hoplaya hoplaya yaylana yaylana yürüdün mü tamam.... ama 5 dakika herkes için geçerli değil malesef. Durduğun anda uykusundan uyanıp ağlama krizine girenler de oluyor. Arkada youtube tan bulduğun beyaz gürültü sesi, icersi hafif loş ışık.bebek kucakta goguse dayali, annenin eller kollar bacaklar yorgunluktan iptal .... çocuk dışında tüm evi uyutmuşlugu oluyor bazen
çok geçmiş olsun canım dinlen, istirahat etmeden pek geçmiyor. burun tıkanıklıgı icin sprey alabilirsin eczanedenEvet ya ikisinede bayılırımben galiba grip olma yolunda ilerliyorum burnum tıkandı ve hapşırmaya başladım bugün zaten boğazımdan belliydi böyle olacağı hemen ıhlamur kaynattım inşallah iyi gelir
Kesinlikle öyle canım birde millet kafasını yastığa koyar koymaz uyuyor ya ben de tam tersi yarım saat düşün düşün sağa dola dön öyle dalıyorum belki her ne kadar uykum gelirse gelsin öyleyim. Beynimiz hep doluÇok yprgun olan insanlar genelde öyle oluyor ya eşimde öyle yattığı gibi kalkıyor amaaa ben asla uykuya dalana kadar bilmem kaç tane dönüş yapıyorum belli değil. Rahat olmasan dönemezsin zaten, öyle düşün..
Ayy bende hareket halindeyken bebiş uyanıyor sanıyordumBu haftalarda artık hareketli oluyolar sanırım. Benimki de kontrollerde hep uyuyo olurdu, cuma günü kontrolümüz vardı sürekli hareket halindeydi, dönüp durdubı de dün uygulamasa şöyle bı yazı okudum. Güzel haberle alın inşallah detaylida da
Ben normalde de hissetmiyorum desemKızlar nasılsınız?
Ben bugün hiç bebeğin haraketlerini hissetmedim desem. Ne bileyim panik oluyorum artık. Herğgn hissediyordum sabah öğle akşam bugün kalktığımdan beri hiç hissetmedim tatlı yedim sırt üstü uzandım emin olayım diye yine de olmadı
Sizde öyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?