2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sağol canim yattim dinlendim gecti.

Ama endiselenmeyin bebek 16. hafta da halen cok kucuk olduğu için her anne adayi hissetmeyebilir. Bazilari hissedebilir ama bu haftalarda herkes hissetmeyebilir. Kendinizi uzmeyin

Merhaba sizin tahmini doğum yapma tarihiniz ve benimki çok yakın. Umarım Nisan ayında doğururum. arada bi mart ayındaki konuşmalara da bakıyorum da dikkatimi çekti yakın olması.
Size sorum şu; cinsiyet belli oldu mu sizde?
Ben netleşsin diye 16.haftam bitince gideceğim doktora ama şu aralar da gidilse belli olabilirmiş diyen de var. yine de bekleyeceğim ben. Sizinkini merak ettim

Teşekkür ederim canım. Ben doktoruma bir şey soramıyorum. İkiz olduğu için oflaya puflaya bakıyor zaten
Rica ederim ne demek, aklına takılan bir şey olursa bana sorabilirsin ben de doktoruma sorar size en azindan hekim ağzından cevap verebilirim. Ben çok memnun olduğum bi doktora gidiyorum. Hem tecrübesine hem bakış acısına güvenim tam:)

Bu haftalarda artık hareketli oluyolar sanırım. Benimki de kontrollerde hep uyuyo olurdu, cuma günü kontrolümüz vardı sürekli hareket halindeydi, dönüp durdu bı de dün uygulamasa şöyle bı yazı okudum. Güzel haberle alın inşallah detaylida da

Eklentiler

• IMG_20221010_114905.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 65
Yok canım girmedim daha bugün öğlen 2de inşallah
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Bebegim çok teşekkür ederim sorduğun icin Daha iyiyim üç kere parol aldım onun dışında bol bol limonlu ballı sıcak su içtim hafif nezlem kaldı o da birkaç güne geçer insallah
Ay hadi gelmiş geçmiş olsun inşallah.. Benim de boğazım nanemolla ne zamandır. Ihlamur bal zencefil.. devam bakalım.. Seninki de tamamen geçer inşallah
Güya tecrübeliyim dersiniz, böyle daha çok stres olunuyor galiba Neyse o uyuyorsa falan pek rahatsız etmiyim uyusun da aman ama ultrasonda baya oynakti. 20'yi beklemem gerekecek galiba.. Doktora 10 gün kaldı. İyi olduğunu öğrensem bir hayırlısı ile Çok teşekkürler canım
İnşallah cok beklemezsin. Hadi hayırlı mutlu haberlerle çık inşallah
Ama endiselenmeyin bebek 16. hafta da halen cok kucuk olduğu için her anne adayi hissetmeyebilir. Bazilari hissedebilir ama bu haftalarda herkes hissetmeyebilir. Kendinizi uzmeyin
Çok teşekkürler Elbette öyle, biliyorum ama.. Her günüm birbirini tutmuyor işte.. Güya 2. çocuk. Ben daha çok stres oldum galiba tersi beklenirken Saolasin
Sağol canim yattim dinlendim gecti.
Çok şükür canım. Geçmiş olsun. Bebisiler diyor ki çok yorulmayın

Valla canım burçlarla hiç alakam olmadığı için bilemiyorum ama bir iki günlük bir olay da değil ki... Bir iki haftası var en az...

Günaydın kızlar güncelanne sayfasını takip edenler belki görmüşlerdir. henüz bunun için zamanımız var ama görmüşken paylaşmak istedim :)
Gözümde canlandııı koskocaaaaaa maziiiiiii..... birde böyle yavaş yavaş hoplaya hoplaya yaylana yaylana yürüdün mü tamam.... ama 5 dakika herkes için geçerli değil malesef. Durduğun anda uykusundan uyanıp ağlama krizine girenler de oluyor. Arkada youtube tan bulduğun beyaz gürültü sesi, icersi hafif loş ışık.bebek kucakta goguse dayali, annenin eller kollar bacaklar yorgunluktan iptal .... çocuk dışında tüm evi uyutmuşlugu oluyor bazen

Canım 16 hafta aslında erken, 20 haftaya kadar hissedersin daha

İnsan ister istemez etkileniyor canım çevresindeki olaylardan, neyse ki bugün kontrolün varmış için rahatlar canım

Ayy tamda dün gördüm alışveriş yaparken canım nasıl istedi. Sonra aklıma nerden geldi bilmiyorum aa sakıncalıydı galiba dedim almadık nar eve gelince bende burdan okudum narla ilgili konuyu içim rahatladı alıp yiyeceğim

Canım etkileniyoruz bu süreçte ister istemez inşallah bebeklerini görüp rahatlarsın biraz

Ben de çok severim ayva nar tam mevsimi geldi artık bol bol yemek lazım

Ben de çok severim ayva nar tam mevsimi geldi artık bol bol yemek lazım
Evet ya ikisinede bayılırım ben galiba grip olma yolunda ilerliyorum burnum tıkandı ve hapşırmaya başladım bugün zaten boğazımdan belliydi böyle olacağı hemen ıhlamur kaynattım inşallah iyi gelir

Merhaba Aslinda Nisan da dogum gozukuyor fakat benim ilk dogumum sezeryan olduğu icin kendimi Mart grupuna yazdirdimBu dogum isleri belli olmuyor. Cinsiyet 11 haftalikken erkege benziyor denildi. Gecen hafta ise baska doktor aaa.kim size oyle soyledi bebek daha cok kucuk belli olmaz dedi. Oysaki oglum da acik net 10. haftada erkek denildi ve o sekilde devam hic kiza benziyor erkege benziyor meselesi olmadi. Bence şuan iyi ultrasona sahip bir doktor bebegin.pozisyonu uygunsa cinsiyetini soyler artik bu hafta cinsiyet organlari tamamlandi. 2 ablamin benim yengemin 10. ve 11 haftalarda belliydi cinsiyetleri.

valla ben de hatırlayınca bi hüzünleniyorum bi özlüyorum canım :) durdugun anda yataga koymayın diyor zaten, 5 dk yürüyüp 5-10 dk da kucakta tuttuktan sonra yataga koyun diyor. bir de 5 dk yeterli olmayabilir bazı bebekler icin en fazla 10 dk yürüyüp sonra durun diyor. aşırı yorgunluk hali ama kendini hiç düşünmüyorsun, yeter ki o rahat etsin
oğlum çok gazlı huysuz bir bebek değildi çok şükür, 1 aylıktan sonra ağlama krizleri çok nadirdi, umarım bu minnoşum da sakin bir bebek olur :) zamanla böyle aramızda sözsüz iletişim başlıyor ya çok tatlı oluyor, bakışından hareketlerinden mutlu mu keyifsiz mi anlıyorsun.
bizimki de göbeğimi öpmeye başladı, o da benim gibi kedileri sevecek mi diyor :) tabiki o sana benzeyecek diyorum hoşuna gidiyor :) çok kıskanacak ama biryandan da çok sevecek, bakalım nasıl yeteceğiz zor bir macera bizi bekliyor :)

çok geçmiş olsun canım dinlen, istirahat etmeden pek geçmiyor. burun tıkanıklıgı icin sprey alabilirsin eczaneden

Kesinlikle öyle canım birde millet kafasını yastığa koyar koymaz uyuyor ya ben de tam tersi yarım saat düşün düşün sağa dola dön öyle dalıyorum belki her ne kadar uykum gelirse gelsin öyleyim. Beynimiz hep dolu

Kızlar nasılsınız?
Ben bugün hiç bebeğin haraketlerini hissetmedim desem. Ne bileyim panik oluyorum artık. Herğgn hissediyordum sabah öğle akşam bugün kalktığımdan beri hiç hissetmedim tatlı yedim sırt üstü uzandım emin olayım diye yine de olmadı
Sizde öyle oluyor mu

Ayy bende hareket halindeyken bebiş uyanıyor sanıyordum demekki suda sallanıp uyuyormuş

Ben normalde de hissetmiyorum desembence normaldir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…