2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bunları kullanıyorum canim burnum tıkandığı zaman, ikisi de dogal deniz suyu. Eczacı da yönlendirir seni. Bogazin da kötüyse onun için de sorarsın

Eklentiler

• 20221010_154841.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 96
Teyzoşlarrr biz çıktık kontrolden. Her şey yolunda çok şükür ciddi bir sorun yok. Sadece idrar kanalları olması gerekenden bi tık genişmiş. Bu da çoğu erkek bebekte gördüğümüz bir şey endişelenmene gerek yok dedi doktor. Onun dışındaki bütün organları gayet sağlıklı şükürler olsun ki yine kıpır kıpırdık ama yüzümüzü gösterdik kontrol yaklaşık 45 dk sürdü ve doktor inanılmaz tatlıydı. İstanbul anadolu yakasında oturanlara öneririm kesinlikle. Yakışıklı oğluma bakın

Eklentiler

• IMG_20221010_161058.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 99
dely pahalıya aldım diye üzülüyordun bak fiyatı nolmuş
Ahahahha Çok şükür mü desem ki Benden sonra herkes pahalıya alacak diye sevinmiş oluyorum böyle de Olmadı.. Neyse.. Bundan sonra demek ki tek bir sitedeki indirime kanmayip, hepsini kontrol ediyoruz
Maşallah canım Çok sevindim Sağlıkla gelsin yakışıklı Darısı bekleyen herkesin başına

gözünaydın canım yerim onu kuş ağızlı doğum tarihin ile ilgili tahminde bulundu mu ?

kesinlikle canım o yüzden ciddi indirimlerde mutlaka bişeyler alıp kenarı atmak şart oldu 1 yaş kışlıkları bile almaya başladım denk geldikçe. bu pahalılıkta artık kıyafet hediyesi de gelmez eskiden yeni evlilere borcam hediye giderdi borcam pahalılaştı o da bitti bu kıyafet işi de aynı olacak

Maşallah canım.Gözünaydın sevindim iyi
Haberler almana

ilk cocugunuz nasilsa erkek kiz fark etmez size. Ya iste.insan hic bilemiyor dogum.işi cok farkli son.haftaya kadar normal dogumdu benim sonra kafa yapisi buyktu normal dogum zor ve riskli olur diye sezeryan oldu. Tabi dogunca oyle koca kafa degildi Sadece normal dogum icin ust sinirdi. Miyom yengemde de vardi erken.doguma sebep olmadi son haftalara kadar beklediler bebek dogmayinca sezeryan oldu.

Aa ben ben hep uykuluydum ya. Calistigim günler daha cok uyurum aksamlari bayiliyorum resmen. Bebe doğunca acisi cikacak heralde . Gerci o zaman da kocama guveniyorum o da hic uyuyamaz

Aa ben ben hep uykuluydum ya. Calistigim günler daha cok uyurum aksamlari bayiliyorum resmen. Bebe doğunca acisi cikacak heralde . Gerci o zaman da kocama guveniyorum o da hic uyuyamaz
Bebegin de sana çekerBen uykucuyum bebegim dogdu ayni benAksam 6 da uyuyordu ertesi gunu uyaniyordu. Ablamla tlfnda konusurken soyluyordum bana soylememis nazar olmasin diye kendi kendine diyormus boyle bebek olur mu bu ne kadar uyku Şuan 3 yasinda hic sabahlagimi hatirlamiyorum insallah bu bebegim de.uyku yonunden abisine ceker

Ayy biz bu zibinlari alirken bir seye saymiyorduk sudan ucuzlardi.Çok zaman da degil yani 3 yil öncesiydi. Neyse ki ev de bolca zibin var 84 ne yaa
şaka gibi ama güldürmüyor
ay maşallah biraz bana sürtünür müsün biz de karı koca erken yatıp erken uyanırız severiz gece uykusunu inşallah kızımız da bize uyum sağlar

Oyy snn gıdın mı var masallah cok sevindim canim allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin dr adi nedir hangi hastane bende yine bi degisim yapayim diyorum hastane fiyati baya uçtu

Ay agzin bal yesin masallah insallah 2.bebe de oyle olur valla uykum cok tatli uyumayan bi bebe olursa diye içimden soyleniyorum

Yaaa küçük kuzu ben seni yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…