Bunları kullanıyorum canim burnum tıkandığı zaman, ikisi de dogal deniz suyu. Eczacı da yönlendirir seni. Bogazin da kötüyse onun için de sorarsınTeşekkür ederim canım yatıyorum valla dün çok gezdik haftasonu diye vücut ta yorgun düştü boğazımda iyi değildi hemen kaptım galibane alabilirim acaba sprey olarak çünkü burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyorum
Ahahahha
Maşallah canımTeyzoşlarrr biz çıktık kontrolden. Her şey yolunda çok şükür ciddi bir sorun yok. Sadece idrar kanalları olması gerekenden bi tık genişmiş. Bu da çoğu erkek bebekte gördüğümüz bir şey endişelenmene gerek yok dedi doktor. Onun dışındaki bütün organları gayet sağlıklı şükürler olsun kiyine kıpır kıpırdık ama yüzümüzü gösterdik kontrol yaklaşık 45 dk sürdü ve doktor inanılmaz tatlıydı. İstanbul anadolu yakasında oturanlara öneririm kesinlikle. Yakışıklı oğluma bakın
gözünaydın canım yerim onu kuş ağızlıTeyzoşlarrr biz çıktık kontrolden. Her şey yolunda çok şükür ciddi bir sorun yok. Sadece idrar kanalları olması gerekenden bi tık genişmiş. Bu da çoğu erkek bebekte gördüğümüz bir şey endişelenmene gerek yok dedi doktor. Onun dışındaki bütün organları gayet sağlıklı şükürler olsun kiyine kıpır kıpırdık ama yüzümüzü gösterdik kontrol yaklaşık 45 dk sürdü ve doktor inanılmaz tatlıydı. İstanbul anadolu yakasında oturanlara öneririm kesinlikle. Yakışıklı oğluma bakın
Bu arada sanırım e-bebek'in kendi sitesinde indirim devam ediyormuş.. ama gerçekten aldığım kuş kadar şort tişört takım 127 liraya çıkmış. Pes yaa! İndirimsiz bir şey almamak lazım gerçekten.
kesinlikle canım o yüzden ciddi indirimlerde mutlaka bişeyler alıp kenarı atmak şart oldu 1 yaş kışlıkları bile almaya başladım denk geldikçe. bu pahalılıkta artık kıyafet hediyesi de gelmezBu arada sanırım e-bebek'in kendi sitesinde indirim devam ediyormuş.. ama gerçekten aldığım kuş kadar şort tişört takım 127 liraya çıkmış. Pes yaa! İndirimsiz bir şey almamak lazım gerçekten.
Maşallah canım.Gözünaydın sevindim iyiTeyzoşlarrr biz çıktık kontrolden. Her şey yolunda çok şükür ciddi bir sorun yok. Sadece idrar kanalları olması gerekenden bi tık genişmiş. Bu da çoğu erkek bebekte gördüğümüz bir şey endişelenmene gerek yok dedi doktor. Onun dışındaki bütün organları gayet sağlıklı şükürler olsun kiyine kıpır kıpırdık ama yüzümüzü gösterdik kontrol yaklaşık 45 dk sürdü ve doktor inanılmaz tatlıydı. İstanbul anadolu yakasında oturanlara öneririm kesinlikle. Yakışıklı oğluma bakın
ilk cocugunuz nasilsa erkek kiz fark etmez size. Ya iste.insan hic bilemiyor dogum.işi cok farkli son.haftaya kadar normal dogumdu benim sonra kafa yapisi buyktu normal dogum zor ve riskli olur diye sezeryan oldu. Tabi dogunca oyle koca kafa degildiEvet mart ayında da olabilir doğum. Benim ilk gebeliğim. Miyomum da var. O büyürse konumu da önemli tabii erken doğum riski yaratabilirmiş, normal doğuma da engel olabilirmiş. Ama ben balık burcu olmasını hiç istemiyorum. Doğacaksa da 21 mart sonrası doğsa iyi olurduumarım vaktinde doğar öncesinde değil.
13.haftamda gittiğimde bile bir tahmin yapılmadı bana. Özele gidiyorum. Doktorum da prof. Alanında çok da başarılı bir adam. Sessiz kaldı şu an için. Ben de garantileyip 17.haftada gideceğim o yüzden.
Ama önce kız denip sonra erkek çıkan çok oluyormuş. Genelde 16-17 haftalarda söyleniyor dendi bana. Kimisinin 20.haftada söylendiği bile olmuş. Bebeğin duruşu da etkiliyor olabilir.sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil. Yine de erkek mi kız mı bilmek istiyor insan. Netleşsin istiyor.
Erkek olunca ve duruşu da uygunsa çok daha erken söyleniyor demek ki. Hayırlısı olsun.
Aa benKesinlikle öyle canım birde millet kafasını yastığa koyar koymaz uyuyor ya ben de tam tersi yarım saat düşün düşün sağa dola dön öyle dalıyorum belki her ne kadar uykum gelirse gelsin öyleyim. Beynimiz hep dolu
Ayy biz bu zibinlari alirken bir seye saymiyorduk sudan ucuzlardi.Çok zaman da degil yani 3 yil öncesiydi. Neyse ki ev de bolca zibin var
Bebegin de sana çekerAa benben hep uykuluydum ya. Calistigim günler daha cok uyurum aksamlari bayiliyorum resmen. Bebe doğunca acisi cikacak heralde . Gerci o zaman da kocama guveniyorum o da hic uyuyamaz
şaka gibi ama güldürmüyorAyy biz bu zibinlari alirken bir seye saymiyorduk sudan ucuzlardi.Çok zaman da degil yani 3 yil öncesiydi. Neyse ki ev de bolca zibin var84 ne yaa
ay maşallah biraz bana sürtünür müsünBebegin de sana çekerBen uykucuyum bebegim dogdu ayni ben Aksam 6 da uyuyordu ertesi gunu uyaniyordu. Ablamla tlfnda konusurken soyluyordum bana soylememis nazar olmasin diye kendi kendine diyormus boyle bebek olur mu bu ne kadar uyku Şuan 3 yasinda hic sabahlagimi hatirlamiyorum insallah bu bebegim de.uyku yonunden abisine ceker
Oyy snn gıdın mı varTeyzoşlarrr biz çıktık kontrolden. Her şey yolunda çok şükür ciddi bir sorun yok. Sadece idrar kanalları olması gerekenden bi tık genişmiş. Bu da çoğu erkek bebekte gördüğümüz bir şey endişelenmene gerek yok dedi doktor. Onun dışındaki bütün organları gayet sağlıklı şükürler olsun kiyine kıpır kıpırdık ama yüzümüzü gösterdik kontrol yaklaşık 45 dk sürdü ve doktor inanılmaz tatlıydı. İstanbul anadolu yakasında oturanlara öneririm kesinlikle. Yakışıklı oğluma bakın
Ay agzin bal yesinBebegin de sana çekerBen uykucuyum bebegim dogdu ayni ben Aksam 6 da uyuyordu ertesi gunu uyaniyordu. Ablamla tlfnda konusurken soyluyordum bana soylememis nazar olmasin diye kendi kendine diyormus boyle bebek olur mu bu ne kadar uyku Şuan 3 yasinda hic sabahlagimi hatirlamiyorum insallah bu bebegim de.uyku yonunden abisine ceker
gece bebesi uyumayanların mekan belli burası olacakAy agzin bal yesinmasallah insallah 2.bebe de oyle olur valla uykum cok tatli uyumayan bi bebe olursa diye içimden soyleniyorum
Valla ben üç dört bardak içtimYaparım tabi canım günde 1 bardak yeterli olurmu
Yaaa küçük kuzu ben seni yerimmTeyzoşlarrr biz çıktık kontrolden. Her şey yolunda çok şükür ciddi bir sorun yok. Sadece idrar kanalları olması gerekenden bi tık genişmiş. Bu da çoğu erkek bebekte gördüğümüz bir şey endişelenmene gerek yok dedi doktor. Onun dışındaki bütün organları gayet sağlıklı şükürler olsun kiyine kıpır kıpırdık ama yüzümüzü gösterdik kontrol yaklaşık 45 dk sürdü ve doktor inanılmaz tatlıydı. İstanbul anadolu yakasında oturanlara öneririm kesinlikle. Yakışıklı oğluma bakın
Teşekkür ederim canım çok saolBunları kullanıyorum canim burnum tıkandığı zaman, ikisi de dogal deniz suyu. Eczacı da yönlendirir seni. Bogazin da kötüyse onun için de sorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?