2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar hamilelikle ve direkt benimle ilgisi olmayan kötü bir olay yaşadım yani daha doğrusu şahit oldum gece gece ve şuan çok kötü hissediyorum ve uyuyamiyorum rezene içmekte sakınca olur mu ki acaba gerçi bu saatte beni görüp cevap veremezsiniz ama

O zaman sizin de ilki kiz masallah saglikla ...

Ay ben iki gundur cok cok asagida hissediyorm. Hatta dun korktum sertte baya sagidaydi...
Rahim yeni yeni çıkıyor canım gobek deliği hizasına ondan dolayı sanırım
Aynı canım benimki de.
Ama video izliyorum bu haftalar ile ilgili gobek deliğine yeni yaklaşıyor rahim ondan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Benim de özellikle midem yanınca rennie alıyorum bir tane yerinde duramıyo

Bana uyku haram herhalde yaaa... kaç gündür uyuyamıyorum... stresten mıdır yoksa genel herkeste olan bir durum mu onu da bilmiyorum
Hayırdır kızlar ne oldu böyle Rheaa dün koç burcunda dolunay gerçekleşti uykusuzluk, baş ağrısı, huzursuzluk yan etkileri seni de etkilemiş olabilir. Q qizemli rezene ile ilgili çok bilgim yok benim dr ıhlamur harici hepsi yasak demişti

Kızlar tartışmalı meyve Nar ile ilgili böyle bir paylaşım okudum şimdi. Hazır mevsimi gelmişken sizinle de paylaşayım. Canı çeken olursa rahatlıkla yiyebilir, *ekstrat olmadığı sürece.

• Narı bütün olarak tüketmenizin ya da suyunu içmenizin zararı olmasa da nar ekstraktı olarak satılan besin takviyelerini kullanmamanız gerekir. Ekstraktlarda meyvenin hem içi hem de kabuğu kullanıldığından bunlarda bulunan bazı maddeler, hamileliğin olumsuz etkilenmesine neden olabilir.

Günaydın kızlar güncelanne sayfasını takip edenler belki görmüşlerdir. henüz bunun için zamanımız var ama görmüşken paylaşmak istedim :)

Eklentiler

• 1.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 3.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 4.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 5.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 56
Dualaeımız senınke guzel sorunsuz bir ultrason sonucunuz olsun inşallah

İnsallah her şey çok yolunda gidecek

Günaydın kızlar..
Ben de bebeği daha hissetmediğim için tedirginim bir kaç gündür. Biraz modum düşük. Yani iyi midir bilmediğim için.. Sanki bazen bir şey hisseder gibi de oluyorum ama 2. çocuk olmasına rağmen vallahi hiç emin değilim. Zaten ilkinin üzerinden uzun süre geçtiği için doktor genel olarak ilk çocuk gibi düşünülüyor dedi. Belki de ondandır. Bilemiyorum. Yani iyidir umarım yavruşlar
Ah canım.. Aynı şeyleri hissettiğimizi bilmek ne güzel yine de İnşallah bir an önce bu kaygılarımız geçer gider
Gerçekten amin İlla da bakıcı gerekecekse, Allah sevgi dolu, vicdanlı, iyi insanlar çıkarsın karşımıza inşallah.. Allah yüzümüzü güldürsün
Yarın memlekete geçiyorum canım söylediklerinin hepsini denicem umarım ateşim falan çıkmadan atlatırım annem de bakar bana iyileşirim insallah Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım daha iyi misin?
İyi haberler almışsın maşallah ne güzel Sağlıkla gelsin canım Ben de hasretle hissetmeyi bekliyorum. 20 haftaları bulabiliyor. İlkinde öyle olmuştu. İnşallah bir an önce hissederiz
Kızlar bende hala bebeğin hiç bir hareketini hissetmedim,o kadar istiyorum ki bi de hissetmeyi ilk gebelik geç hissediyormuş
Geç değil de canım aslında genel durum o. 20. haftada falan başlanıyor hissetmeye genelde ilk çocukta. Erken hisseden de var elbette ama çoğunluk öyle. Bak benim 2. Hala net bir şey hissedemedim. Ben de hasretle ve de stresle bekliyorum vallahi.. İlk çocukta bile bu kadar stres olduğumu hatırlamıyorum. Bir an önce hissetsek de şu endişeler biraz azalsa. Kontrole 10 gün var Neyse.. Çoğu gitti azı kaldı diyeyim..
Hayırlısı ile sağlıkla güzel haberlerle gel canım
Ne zaman yazmıştın bunu..? Girdin mi çıktın mı..? Onu da göremedim gerçi bak :)

evet nar suyu ve meyvesinin bir sakıncası olmadıgı gibi bebegin beyin saglıgı icin cok faydalıymış

Eklentiler

• Screenshot_20221010_102007.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 53
Yok canım girmedim daha bugün öğlen 2de inşallah

Bebegim çok teşekkür ederim sorduğun icin Daha iyiyim üç kere parol aldım onun dışında bol bol limonlu ballı sıcak su içtim hafif nezlem kaldı o da birkaç güne geçer insallah

Günaydın kızlar.. Biz bugün çok enerjik uyandık. Karnımda da birisi halay çekiyor sanırsam İnşallah aynı enerjiyi kontrolde de görürüz yorulup tam muayene sırasında uyumasa bari Tek tek cevap yazamadım ama hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için iyiki varsınız

Canım vallahi Allah evlatlarla sınamasın gerçekten Sağlıklı olsun da, hayırlı evlat olsunlar da inşallah.. Hiç belli olmaz. Elbette belki paylaşım kız gibi olmaz, bilmiyorum ama babam babaannemin en kıymetlilerindendi. Halbuki kızları da var. Farklı şehirlerde olmalarına rağmen sürekli arar, hal hatır sorar.. Hastalanınca km'lerce uzaktan alır gelir.. Annemin annesi daha annem 18'indeyken vefat etmiş. Rahmetli babaannem de anneme anne gibiydi, Allah razı olsun. Yani hayat bu.. Sağlıkla hayırlarla bereketle gelsinler inşallah yavrular
Kızlar merhaba, bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz ben göbek deliğimin altında sol tarafta hissediyorum ama aşağıda mı çok diye korkuyorum bazen
Canım yavaş yavaş yukarı çıkacak bebekler. Hamilelik uygulamalarında da öyle diyor. Şu anda göbek deliği altında ya da o civarlarda olabilir. Büyüdükçe toparlanacak :) Endişelenme
Olabilir canım. Dinlenince geçer ama bence, endişelenme..
40 da doğuranlar var yaa :) Aaa benmişim
Evet maalesef sağlık biraz endişelendiriyor. Beni de nifty rahatlattı. Şimdi de hissetmiyorum bebeği diye endişeliyim biraz. İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelirler kuzucuklar

Modunu düşürme lütfen canım. Şimdi çoğu yerde ikinci gebeliklerde daha erken hissedilebilir dendiği için sen de erken hissetmeyi bekledin aslında. Ama buna bir çok şey etken olabilir. İç karnın geniştir belki, bebeğin pozisyonu organlara dönükse yine hareket pek hissedilemiyor. 20+3üm sürekli bir his yok hala. Düzene girmesi 28.haftayı buluyormuş zaten. Çok çok normal bir durum boşuna kendini ve bebişini strese sokma Bir de son ihtimal olarak biraz nazlı olabiliriz annesii

Hangi şehirdesin beybi? Ben de Ankara’da doktor arastırıyorum da
Ay İstanbuldayım malesef ya Ama Ankarada yaşayan bi arkadaşım var onun da çocuğu var belki bi önerisi olur ona sorayım. Detaylı için dimi perinatolog araştırıyosun yani?

Ay İstanbuldayım malesef ya Ama Ankarada yaşayan bi arkadaşım var onun da çocuğu var belki bi önerisi olur ona sorayım. Detaylı için dimi perinatolog araştırıyosun yani?
Evett benim doktorum prof dr aydan biri ve doc dr Sertaç esin’i önerdi ama yine de bakiyorum ben de başka alternatif de olabilir diye sorarsan çok sevinirim

Benimle hiç alakası olmayan bir olayın olumsuz etkilerini gördüm insanlar üzerinde ve çok kötüydü gerçekten o durum beni mahvetti size anlatıp sizi de üzmek istemiyorum ama sabaha kadar sesleri geldi zaten neredeyse 2 3 saat uykuyla perinatologa geldim şimdi Çapa'da bakalım kacta girebilcem içeri

Ama endiselenmeyin bebek 16. hafta da halen cok kucuk olduğu için her anne adayi hissetmeyebilir. Bazilari hissedebilir ama bu haftalarda herkes hissetmeyebilir. Kendinizi uzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…