2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Maşallah ona kuzucuk yaa

Oyy snn gıdın mı var masallah cok sevindim canim allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin dr adi nedir hangi hastane bende yine bi degisim yapayim diyorum hastane fiyati baya uçtu
Pendik Medicalpark canım doktorun ismi Güher Bolat. Ama fiyatlar çok da iyi sayılmaz detaylıyı 1.380 tlye yaptırdık

şaka gibi ama güldürmüyor

ay maşallah biraz bana sürtünür müsün biz de karı koca erken yatıp erken uyanırız severiz gece uykusunu inşallah kızımız da bize uyum sağlar
Biz de esimle oyleyiz. Hic gece yarirlarina kadar oturamayiz.

Kızlar bebisime anneannesi bu hastane çıkışını bir bebek mağazasında 300 tlye bulup aldı dünyanın en süslü hastane çıkışı insallah sağlıkla giydirmek nasip olur

Eklentiler

• 91D91691-E8E7-4827-90E6-83BE54A990B6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 104
  • CE6587D3-35FF-48EF-B8EF-F822B82B155A.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 112
  • 3B54F446-4B21-4446-B474-A17F82A2F9C5.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 103
Maşallah kuzuma fındık burun

Evettt her yer fırfır dantel çıldırıyorum ben de
Ben de kız olursa diye böyle bişeyler kaydetmiştim instagramda, belki kız annişlerine fikir olur, çok hanım hanımcıklar ya

Eklentiler

• Screenshot_20221010_194223_com.instagram.android~2.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20221010_194229_com.instagram.android~2.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 108
Aa ben ben hep uykuluydum ya. Calistigim günler daha cok uyurum aksamlari bayiliyorum resmen. Bebe doğunca acisi cikacak heralde . Gerci o zaman da kocama guveniyorum o da hic uyuyamaz
Aynen canım bende eşime güveniyorum çocukları çok seviyor zaten o benden daha da çok ilgili hatta. Bana güven yap dedi yaptım beraber bakacağız yapacak bişi yok :)

Pendik Medicalpark canım doktorun ismi Güher Bolat. Ama fiyatlar çok da iyi sayılmaz detaylıyı 1.380 tlye yaptırdık
Bende bugun fiyat aldim ordan benim dr dan 180 tl daha fazla zincir hastanelerle fiyat farki kalmamis resmen. Normalde hangi dr ve hastaneye gidiyodun canim

İnşallah cok beklemezsin. Hadi hayırlı mutlu haberlerle çık inşallah

Vallahi 10.30da randevum vardı 2de ancak içeri girebildim aşırı yoğun ve kalabalık bir gündü bende o kadar yorulmuşum ki sırtım tutuldu ancak kendime gelebiliyorum

İnsan ister istemez etkileniyor canım çevresindeki olaylardan, neyse ki bugün kontrolün varmış için rahatlar canım
Q qizemli sesin çıkmadı kontrolün nasıl geçti bebişler nasıl ?

Evet bebeklerinin iyi olduğunu görmem çok iyi geldi bana kontrole girmem uzun sürdü ama girdikten sonra güzel geçti ilk defa bebeklerin iyi deyip yolladılar beni devlet hastanesi stres kaynağı benim için ama bugün sadece 2 tane bebek için biraz su artışı var dikkat et dediler 300 gramlık 3 tane bebek Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Canım etkileniyoruz bu süreçte ister istemez inşallah bebeklerini görüp rahatlarsın biraz

Evet ya etkileniyoruz herşeyden bir de çok ağladım ben karnım ağrıdı sonra korktum biraz ama bebeklerimi görünce rahatladım gerçekten Allah tüm bebeklerimizi korusun inşallah

Bu arada çapa inanılmaz kalabalıktı her zaman böyle olmuyor inşallah azalır bu kalabalık zamanla yoksa beklerken doğururum ben ilerleyen haftalarda

Bende bugun fiyat aldim ordan benim dr dan 180 tl daha fazla zincir hastanelerle fiyat farki kalmamis resmen. Normalde hangi dr ve hastaneye gidiyodun canim
Normalde de pendik medicalparka gidiyorum doktorum neslihan alan canım. Ama özel sigortam var o yüzden muayene ücreti ödemiyorum. Sigorta olmasa gidilecek gibi değil zaten muayeneler de 600-700 civarı

Benimki de bugun baya guclu tekmeler atiyor :) minicikler ama masallah nasil guclulet :) ve cok tatlilar
Evet canım bende baya kuvvetli hissediyorum artık sabahtan akşama kadar hareketlerini hissetmeyince tedirgin olmuştum. Akşam başladı yine sağlam sağlam vurmaya. Bütün korkularım gitti. Rahatladım

Canım geçen yakınımı götürdüm oraya detaylı ultrason için gittik sabah 10 dan mesai bitimi 4 e kadar oradaydık inanırmısın perişan olduk oralarda yani o kadar kalabalıkta anca sıra gelmişti 3 te falan çıldırdım yani bende gebeyim her yerim ağrımıştı oturmaktan beklemekten yakınımın çocuğuda vardı garibim oda oralarda mahvoldu akşama kadar ayy ne yorucu Bi gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…