2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ne güzel civcivler iyiymiş canım benim Aminn inşallah canım

Kızlar e-bebek uygulamada oioi ürünlerinde çok güzel indirim var. Almayı düşünenler varsa bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20221010_214632_com.solidict.ebebek.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 63
Normalde de pendik medicalparka gidiyorum doktorum neslihan alan canım. Ama özel sigortam var o yüzden muayene ücreti ödemiyorum. Sigorta olmasa gidilecek gibi değil zaten muayeneler de 600-700 civarı
Valla su ozel sigorta kadar kurtarici bisey yok bnce zaman ilerledikce hersey pahalilasiyo Aynen nilufer 620 ayni branstan ibrahim 310 tl ne fark var anlamadim

Kızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki

sakinleşin önce sonra bence bi doktorunuza danışın geç olmadan imkanınız varsa. sancı sıklığınızı dakikayla ölçün eğer sıklıkla devam ediyorsa.
tuvalete çıkmanızda falan sorun var mıydı ? yani belki bağırsakların sıkışması ve baskısından kaynaklı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz bi ihtimal.
Allah korusun, bir şey yoktur inşallah

Endişen varsa doktora git canım en azından için rahatlar

Canım acaba ayaklarını üşütmüş olabilir misin? Bu söylediklerin üşütünce de oluyor çünkü. Öncelikle doktoruna danışabiliyosan bi onunla konuş bakalım. Sonra önlem amaçlı acile gidip bi görünebilirsin bakarlar diye düşünüyorum

Sütüm cok azaldi.
Deneyecegim

idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba yakin zaman da baktirdin mi

Panik yapma canım beni de çok aşağıda duruyor ben de korkuyordum ama oluyormuş öyle 5.ay bittikten sonra yukarıya doğru çıkıyormuş. Akıntım var bel ağrım oturunca ve sırt üstü uzanınca çok oluyot ayağa kalktığımda bacağıma vuruyor ağrısı. Sen yine de doktorunla görüş canım olmadı gidersin doktora en azından için rahat eder.

Yazdigin ustunden zaman gecmis ama dr a iletmissindir diye düşünüyorum. Umarim sorun yoktur

İnşallah daha iyisindir canım geçmiş olsun, arada bende de oluyor. Üşütmüş ya da gaz sancısı yaşıyor olabilirsin..

Sürekli idrara çıkma isteği idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı da olabilir canım. Kardeşim çok sık olur ve söylediği şey hep karnım taş gibi der mesanede sertlik oluyor sanırım enfeksiyondan. Ama sen yine de riske atma bi kontrole git mutlaka enfeksiyonsa da ona göre ilaç verir, rahim ağzında açılma varsa da serklaj yapıyorlar o yüzden ihmal etmemek gerekli bu tarz durumları

Gunaydinlar

Bugun benim bebisko hic durmadi. Guclu tekmelemeye basladigindan uyandirdi surekli tolerans kazanana kadar uykusuz Ben
Günaydııın ne güzel erkenden güçlü güçlü hissetmeye başlamışsın ben dün hiç hissedemedim umarım bugün biraz kıpırdar da içim rahatlar

Gunaydinlar

Bugun benim bebisko hic durmadi. Guclu tekmelemeye basladigindan uyandirdi surekli tolerans kazanana kadar uykusuz Ben
Ben de hissetsem keşke sadece ara sıra seğirme hissediyorum, doktorumun dediğine göre kordon rahmime değince olurmuş bu his. Siz ne zamandır hissediyorsunuz tekmeleri

Günaydın bebişler ve anneler, ben daha hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini, hissedince de heyecan mutluluk korku karışık bişey hissederim sanırım. Taşınıyoruz yarın nakliye gelicek bugün kendimi yormadan kolileri yapmam gerek nasıl olacaksa yorulmadan. Ama güzel bir haber kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum sanırım ikisi birden bana fazla geldi karnım artık mosmordu iğne yerleri kanamalarından, burunda kanamalar başladı, iğne yeri bile gün boyu kanar olunca dün hematolog iğneyi bırakalım dedi, artık kendimi morartmayacağıma çok seviniyorum. Herkese güzel bir gün olsun, ben de kolay kolay yapayım kolilerimi umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…