Ne güzel civcivler iyiymiş canım benimVallahi 10.30da randevum vardı 2de ancak içeri girebildimaşırı yoğun ve kalabalık bir gündü bende o kadar yorulmuşum ki sırtım tutuldu ancak kendime gelebiliyorum
Evet bebeklerinin iyi olduğunu görmem çok iyi geldi banakontrole girmem uzun sürdü ama girdikten sonra güzel geçti ilk defa bebeklerin iyi deyip yolladılar beni devlet hastanesi stres kaynağı benim için ama bugün sadece 2 tane bebek için biraz su artışı var dikkat et dediler 300 gramlık 3 tane bebek Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Evet ya etkileniyoruz herşeyden bir de çok ağladım ben karnım ağrıdı sonra korktum biraz ama bebeklerimi görünce rahatladım gerçektenAllah tüm bebeklerimizi korusun inşallah
Bu arada çapa inanılmaz kalabalıktı her zaman böyle olmuyor inşallah azalır bu kalabalık zamanla yoksa beklerken doğururum ben ilerleyen haftalarda
Oyy ne güzel süslü püslüKızlar bebisime anneannesi bu hastane çıkışını bir bebek mağazasında 300 tlye bulup aldıdünyanın en süslü hastane çıkışı insallah sağlıkla giydirmek nasip olur
Valla su ozel sigorta kadar kurtarici bisey yok bnce zaman ilerledikce hersey pahalilasiyoNormalde de pendik medicalparka gidiyorum doktorum neslihan alan canım. Ama özel sigortam var o yüzden muayene ücreti ödemiyorum. Sigorta olmasa gidilecek gibi değil zaten muayeneler de 600-700 civarı
Ünvan farkı vardır belki ben de bilmiyorum kiValla su ozel sigorta kadar kurtarici bisey yok bnce zaman ilerledikce hersey pahalilasiyoAynen nilufer 620 ayni branstan ibrahim 310 tl ne fark var anlamadim
sakinleşin önce sonra bence bi doktorunuza danışın geç olmadan imkanınız varsa. sancı sıklığınızı dakikayla ölçün eğer sıklıkla devam ediyorsa.Kızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Endişen varsa doktora git canım en azından için rahatlarKızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Canım acaba ayaklarını üşütmüş olabilir misin? Bu söylediklerin üşütünce de oluyor çünkü. Öncelikle doktoruna danışabiliyosan bi onunla konuş bakalım. Sonra önlem amaçlı acile gidip bi görünebilirsin bakarlar diye düşünüyorumKızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Sütüm cok azaldi.Evet canım bildiğimiz hamurlara konulan poğaça ekmek mayası ama yaş olanıtadı kötü kabul ama efsane ise yarıyor süt çoğaltma ve süt indirme konusunda. Çevremde kime dediysem hepsinde çok ise yaramış çeyrek paket maya üzerine ilik su ile mayayi cozdur üzerine 2-3 yk. pekmez. Ortalama yarım su bardağı kadar oluyor suyu az koyarsan bir dikişte içilir ben öyle yapıyordum. Sabah aksam süt çoğalana kadar. Cogaldiginda istersen günde 1 taneye de indirebilirsin istersen komple bırakırsın tercih. Ben komple bıraktım çünkü bebeğin emeceginden fazla geldi surekli sagmak zorunda kaldım buzluğa koydum kaç paket.
Bu arada evet canım bebek annesini kokusundan tanıyormemeyi de buluyor
idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba yakin zaman da baktirdin miKızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Panik yapma canım beni de çok aşağıda duruyor ben de korkuyordum ama oluyormuş öyle 5.ay bittikten sonra yukarıya doğru çıkıyormuş. Akıntım var bel ağrım oturunca ve sırt üstü uzanınca çok oluyot ayağa kalktığımda bacağıma vuruyor ağrısı. Sen yine de doktorunla görüş canım olmadı gidersin doktora en azından için rahat eder.Kızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Yazdigin ustunden zaman gecmis ama dr a iletmissindir diye düşünüyorum. Umarim sorun yokturKızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Kızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Sürekli idrara çıkma isteği idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı da olabilir canım. Kardeşim çok sık olur ve söylediği şey hep karnım taş gibi der mesanede sertlik oluyor sanırım enfeksiyondan. Ama sen yine de riske atma bi kontrole git mutlaka enfeksiyonsa da ona göre ilaç verir, rahim ağzında açılma varsa da serklaj yapıyorlar o yüzden ihmal etmemek gerekli bu tarz durumlarıKızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
GünaydııınGunaydinlar
Bugun benim bebisko hic durmadi. Guclu tekmelemeye basladigindan uyandirdi sureklitolerans kazanana kadar uykusuz Ben
Ben de hissetsem keşkeGunaydinlar
Bugun benim bebisko hic durmadi. Guclu tekmelemeye basladigindan uyandirdi sureklitolerans kazanana kadar uykusuz Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?