Kolay gelsin canım sakın kendini yormaGünaydın bebişler ve anneler, ben daha hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini, hissedince de heyecan mutluluk korku karışık bişey hissederim sanırım. Taşınıyoruz yarın nakliye gelicek bugün kendimi yormadan kolileri yapmam gerek nasıl olacaksa yorulmadan. Ama güzel bir haber kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum sanırım ikisi birden bana fazla geldi karnım artık mosmordu iğne yerleri kanamalarından, burunda kanamalar başladı, iğne yeri bile gün boyu kanar olunca dün hematolog iğneyi bırakalım dedi, artık kendimi morartmayacağıma çok seviniyorum. Herkese güzel bir gün olsun, ben de kolay kolay yapayım kolilerimi umarım.
Klasik koltuk altı almayı düşünüyorum canım. Alından ateş ölçer Omron markalı annemlerde var onu alcamKızlar ateş ölçerler ile alakalı bir doktorun paylaşımı
Ilkinde ben de sizin gibiydim. Merak etmeyin iyidir. Hele sizin gibi ilgili bir annesi varkenGünaydııınne güzel erkenden güçlü güçlü hissetmeye başlamışsın ben dün hiç hissedemedim umarım bugün biraz kıpırdar da içim rahatlar
Çook teşekkür ederim. Keşke yardım eden olsa ama ailelerimizle aynı şehirde yaşamayınca mecburen böyle tek başımıza hallediyoruz herşeyi.Kolay gelsin canım sakın kendini yormaiğneyi bıraktırmış canım inşallah sana kolaylık olur artık canın acımaz inşallah sağlıkla ilerlersin. Taşınmak zordur keşke birileri sana yardım etse
Ben tik tiklari 13te hissettim. 2 gundur guclu masallahBen de hissetsem keşkesadece ara sıra seğirme hissediyorum, doktorumun dediğine göre kordon rahmime değince olurmuş bu his. Siz ne zamandır hissediyorsunuz tekmeleri
Anladım canım Allah kolaylık versin sanaÇook teşekkür ederim. Keşke yardım eden olsa ama ailelerimizle aynı şehirde yaşamayınca mecburen böyle tek başımıza hallediyoruz herşeyi.
nasıl bir his tekme atışı ben hala bişey hissetmiyorum. yada varda ben mi anlamıyorum bilmiyorumBenimki de bugun baya guclu tekmeler atiyor :) minicikler ama masallah nasil guclulet :) ve cok tatlilar
Ahh inşallah kuzumIlkinde ben de sizin gibiydim. Merak etmeyin iyidir. Hele sizin gibi ilgili bir annesi varkenmasallah Benim ikinci o yuzden
Allah kolaylık versin canım dinlene dinlene yap inşallah çok yorulmadan atlatabildiğin bi süreç olur.Çook teşekkür ederim. Keşke yardım eden olsa ama ailelerimizle aynı şehirde yaşamayınca mecburen böyle tek başımıza hallediyoruz herşeyi.
Canım baya bildiğin içerden bişey pıt pıt vuruyor. Bebeğin pozisyonuna göre geç hissedilebiliyor endişelenme inşallah bi 10 güne sen de anlamaya başlarsınnasıl bir his tekme atışı ben hala bişey hissetmiyorum. yada varda ben mi anlamıyorum bilmiyorumbazen sağda veya solda böyle garip bişey oluyor içten uyuşma gibi ama ağrılı gibide garip bişey içten gelen birşey valla çok korkuyorum
Doktora gittiniz mi acaba ? Benim de karnım taş gibi oluyor bazen mesela çok ayakta kaldıysam ya da sırt üstü yattığımdaKızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Benim de sırt üstü uzaninca ağrım oluyor bazen de karnım taş gibi oluyor, bugun kontrolüm var doktora bı soracağım bu durumuPanik yapma canım beni de çok aşağıda duruyor ben de korkuyordum ama oluyormuş öyle 5.ay bittikten sonra yukarıya doğru çıkıyormuş. Akıntım var bel ağrım oturunca ve sırt üstü uzanınca çok oluyot ayağa kalktığımda bacağıma vuruyor ağrısı. Sen yine de doktorunla görüş canım olmadı gidersin doktora en azından için rahat eder.
Canım benim endişelenme sende yakın bir zamanda hissedeceksin korkma canımnasıl bir his tekme atışı ben hala bişey hissetmiyorum. yada varda ben mi anlamıyorum bilmiyorumbazen sağda veya solda böyle garip bişey oluyor içten uyuşma gibi ama ağrılı gibide garip bişey içten gelen birşey valla çok korkuyorum
Cok keyifli :) agrili olan bicakla kesiliyor gibi his de var o, karin ve rahim genislemesi. Benimki de asagida. Sagda idi Sola dogru kaymis...bir de baski yapiyor, adim atmak bile can acitiyor. Genital bolgemde genel bir rahatsiz his varnasıl bir his tekme atışı ben hala bişey hissetmiyorum. yada varda ben mi anlamıyorum bilmiyorumbazen sağda veya solda böyle garip bişey oluyor içten uyuşma gibi ama ağrılı gibide garip bişey içten gelen birşey valla çok korkuyorum
İlk hissettiğimde sanki bir kuşun kanat cirpmasi gibiydi . Şuan güçlü bir şekilde hissediyorum ama.ikinci hamilelik benimki . İlk hamilelikse belki hissetmiyor olabilirsiniz . Ayrıca tekme atışı gibi değilde kıpırtı gibi hissedilen direkt tekme değil . Korkmayın hiç neden korkuyorusunuznasıl bir his tekme atışı ben hala bişey hissetmiyorum. yada varda ben mi anlamıyorum bilmiyorumbazen sağda veya solda böyle garip bişey oluyor içten uyuşma gibi ama ağrılı gibide garip bişey içten gelen birşey valla çok korkuyorum
Ay kışlıklara hiç girmedim ama sanırım bu aylık para harcama haddimi de doldurdumkesinlikle canım o yüzden ciddi indirimlerde mutlaka bişeyler alıp kenarı atmak şart oldu 1 yaş kışlıkları bile almaya başladım denk geldikçe. bu pahalılıkta artık kıyafet hediyesi de gelmezeskiden yeni evlilere borcam hediye giderdi borcam pahalılaştı o da bitti bu kıyafet işi de aynı olacak
Valla gülsem mi ağlasam mı bilemedimAyy biz bu zibinlari alirken bir seye saymiyorduk sudan ucuzlardi.Çok zaman da degil yani 3 yil öncesiydi. Neyse ki ev de bolca zibin var84 ne yaa
Ay ben de uykuyu çok severim. Eşim benden çok.. Benim oğlan doğduğu günden beri uykuyu sevmiyor. Resmen doğduğu günden beri :) O kadar zorlandık ki.. Ne uyku eğitimleri neler neler.. 7 yaşında hala uykuları sorun. Daldı mı uyuyor ama dalana kadar.. Allah'ım önce sağlık sonra gazsız ve uykulu ve de yemek seçmeyen bebe diye dua ediyorum :) Lütfen bu sefer uyku konusunda rahat edelim aminBebegin de sana çekerBen uykucuyum bebegim dogdu ayni ben Aksam 6 da uyuyordu ertesi gunu uyaniyordu. Ablamla tlfnda konusurken soyluyordum bana soylememis nazar olmasin diye kendi kendine diyormus boyle bebek olur mu bu ne kadar uyku Şuan 3 yasinda hic sabahlagimi hatirlamiyorum insallah bu bebegim de.uyku yonunden abisine ceker
Kızlar bebisime anneannesi bu hastane çıkışını bir bebek mağazasında 300 tlye bulup aldıdünyanın en süslü hastane çıkışı insallah sağlıkla giydirmek nasip olur
Hay Allah yaa.. Neyse ki bebişler iyiymiş çok şükürVallahi 10.30da randevum vardı 2de ancak içeri girebildimaşırı yoğun ve kalabalık bir gündü bende o kadar yorulmuşum ki sırtım tutuldu ancak kendime gelebiliyorum
ilk gebeliğim benim o yüzden hiç ayırt edemiyorumİlk hissettiğimde sanki bir kuşun kanat cirpmasi gibiydi . Şuan güçlü bir şekilde hissediyorum ama.ikinci hamilelik benimki . İlk hamilelikse belki hissetmiyor olabilirsiniz . Ayrıca tekme atışı gibi değilde kıpırtı gibi hissedilen direkt tekme değil . Korkmayın hiç neden korkuyorusunuz
Vallahi öyle dün kendime mont bakayım dedim geçen yıl 400 liraya aldığım mont 1200 lira olmuşAy kışlıklara hiç girmedim ama sanırım bu aylık para harcama haddimi de doldurdumSonraki aylara kısmet.. Gerçi dün akşam böyle dedim sonra yine dayanamayıp 3 parça daha aldım İlk aylar için çok mu olacak acaba, hediye falan da gelir diyordum ama bek sen şimdi hediye de gelmez diyorsun Yandık gitti hee... Hayır dün markette laktozsuz süte 22 lira verince ve bunun 1 sene önce falan 7-8 lira olduğunu düşününce içime nasıl oturdu. Çok üzülüyorum vallahi.. Kıyafetler de aynen böyle olacak gibi.. Böyle böyle her ay bir şeyler alacağım galiba. Vallahi ilk çocukta böyle yapmamıştım ya..
Nasıl oldun canım? Doktora gittin mi?Kızlar benim buggun akşama doğru sancım olmaya başladı hatta yarım saat önce şiddetlendi. Rahmin olduğu yer taş gibi oldu şeffaf akıntım geldi çoğaldı ve sürekli idrara çıkma isteği oluyo 5dk da bir tuvalete gidiyorum az önce de belime vurdu uzanıyorum ama geçmiyo. Bu haftalarda benim durumumu yaşayan oldu mu kızlar? Benim kız geçen hafta rahim ağzında doğum pozisyonunda duruyodu ama doktorum erken doğum riski görmüyorum demişti. Diken üstünde duruyorum ötelemeden acile mi gitsem acaba bakarlar mı ki
Kolay gelsin.. İnşallah çok yorulmadan biter giderGünaydın bebişler ve anneler, ben daha hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini, hissedince de heyecan mutluluk korku karışık bişey hissederim sanırım. Taşınıyoruz yarın nakliye gelicek bugün kendimi yormadan kolileri yapmam gerek nasıl olacaksa yorulmadan. Ama güzel bir haber kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum sanırım ikisi birden bana fazla geldi karnım artık mosmordu iğne yerleri kanamalarından, burunda kanamalar başladı, iğne yeri bile gün boyu kanar olunca dün hematolog iğneyi bırakalım dedi, artık kendimi morartmayacağıma çok seviniyorum. Herkese güzel bir gün olsun, ben de kolay kolay yapayım kolilerimi umarım.
Ayy ne güzel maşallahBen tik tiklari 13te hissettim. 2 gundur guclu masallahbenim ikinci oldugu icin boyle ... Ilkte Ben hafif tikleri bile 18de hissetmistim. Az kaldi sizin de insallah
Ay maşallah ne güzelİlk hissettiğimde sanki bir kuşun kanat cirpmasi gibiydi . Şuan güçlü bir şekilde hissediyorum ama.ikinci hamilelik benimki . İlk hamilelikse belki hissetmiyor olabilirsiniz . Ayrıca tekme atışı gibi değilde kıpırtı gibi hissedilen direkt tekme değil . Korkmayın hiç neden korkuyorusunuz
Ben ilkinde bu kadar stres olmuyordum valla.. Hiç hatırlamıyorum. Belki de yaşımdan dolayı, şimdi hissetmedikçe ya bir şey olduysa diyorum.. Korkma yani. Ben ilkinde 20'lerde hissetmiştim. Şimdi de bir değişiklik yok.. Hala bir şey ayırt edemiyorumilk gebeliğim benim o yüzden hiç ayırt edemiyorumkorkuyorum çünkü her an birşey olacak diye ödüm kopuyor. Hissetsem rahatlayacağım en azından bebeğim benimle diye...
Bu konuda daha önceden de yazmıştım canım yıllarca kadın doğum ve çocuk katında çalışmıştım. Doktorlar hep Ateş ölçerlerdem şikayetçi oluyordu çok çabuk bozukluyorlardı. Kız kardeşime söylemem rağmen hem kulaktan hem de başından ölçen ateş ölçerden aldı çocuğuN yaşı doldu şimdi ikisi de bozuk çalışmıyor. Doktorlar hep koltuk altını tavsiye ediyor hahaha hepsinde yedek vardır kurtarıcı olarak tutuyorlar. Onlar başından ya da kulaktan ölçerlerdi kullanmak zorundalar koltuk altı ölçer onlar için zaman kaybı çünkü. Ama evde bulunması gerekenin de koltuk altı ölçer olduğunu düşünüyorum. Kızımda kullanmıştım 5 sene sağasağlamdı sonrasında kayboldu :)Kızlar ateş ölçerler ile alakalı bir doktorun paylaşımı
Ne yaptın canım gittin mi doktor kontrolüne?Doktora gittiniz mi acaba ? Benim de karnım taş gibi oluyor bazen mesela çok ayakta kaldıysam ya da sırt üstü yattığımda
Benim de sırt üstü uzaninca ağrım oluyor bazen de karnım taş gibi oluyor, bugun kontrolüm var doktora bı soracağım bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?