2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kolay gelsin canım sakın kendini yorma iğneyi bıraktırmış canım inşallah sana kolaylık olur artık canın acımaz inşallah sağlıkla ilerlersin. Taşınmak zordur keşke birileri sana yardım etse

Kolay gelsin canım sakın kendini yorma iğneyi bıraktırmış canım inşallah sana kolaylık olur artık canın acımaz inşallah sağlıkla ilerlersin. Taşınmak zordur keşke birileri sana yardım etse
Çook teşekkür ederim. Keşke yardım eden olsa ama ailelerimizle aynı şehirde yaşamayınca mecburen böyle tek başımıza hallediyoruz herşeyi.

Ben de hissetsem keşke sadece ara sıra seğirme hissediyorum, doktorumun dediğine göre kordon rahmime değince olurmuş bu his. Siz ne zamandır hissediyorsunuz tekmeleri
Ben tik tiklari 13te hissettim. 2 gundur guclu masallah benim ikinci oldugu icin boyle ... Ilkte Ben hafif tikleri bile 18de hissetmistim. Az kaldi sizin de insallah

Benimki de bugun baya guclu tekmeler atiyor :) minicikler ama masallah nasil guclulet :) ve cok tatlilar
nasıl bir his tekme atışı ben hala bişey hissetmiyorum. yada varda ben mi anlamıyorum bilmiyorum bazen sağda veya solda böyle garip bişey oluyor içten uyuşma gibi ama ağrılı gibide garip bişey içten gelen birşey valla çok korkuyorum

Ilkinde ben de sizin gibiydim. Merak etmeyin iyidir. Hele sizin gibi ilgili bir annesi varken masallah Benim ikinci o yuzden
Ahh inşallah kuzum
Çook teşekkür ederim. Keşke yardım eden olsa ama ailelerimizle aynı şehirde yaşamayınca mecburen böyle tek başımıza hallediyoruz herşeyi.
Allah kolaylık versin canım dinlene dinlene yap inşallah çok yorulmadan atlatabildiğin bi süreç olur.
Canım baya bildiğin içerden bişey pıt pıt vuruyor. Bebeğin pozisyonuna göre geç hissedilebiliyor endişelenme inşallah bi 10 güne sen de anlamaya başlarsın

Doktora gittiniz mi acaba ? Benim de karnım taş gibi oluyor bazen mesela çok ayakta kaldıysam ya da sırt üstü yattığımda
Benim de sırt üstü uzaninca ağrım oluyor bazen de karnım taş gibi oluyor, bugun kontrolüm var doktora bı soracağım bu durumu

Canım benim endişelenme sende yakın bir zamanda hissedeceksin korkma canım

Cok keyifli :) agrili olan bicakla kesiliyor gibi his de var o, karin ve rahim genislemesi. Benimki de asagida. Sagda idi Sola dogru kaymis...bir de baski yapiyor, adim atmak bile can acitiyor. Genital bolgemde genel bir rahatsiz his var merak etmeyin az kaldi sizin de ...sorun yok insallah iyi... Sert ve duz bir yere uzanin. Elinizi bebegin oldugu yere koyun. Rahat nefes alin verin. Biraz oylece uzanin. Bakalim hissedecek misiniz? Boyle balik kayiyor gibi bi his varsa o iste acayip tarif ettim ama

İlk hissettiğimde sanki bir kuşun kanat cirpmasi gibiydi . Şuan güçlü bir şekilde hissediyorum ama.ikinci hamilelik benimki . İlk hamilelikse belki hissetmiyor olabilirsiniz . Ayrıca tekme atışı gibi değilde kıpırtı gibi hissedilen direkt tekme değil . Korkmayın hiç neden korkuyorusunuz

Ay kışlıklara hiç girmedim ama sanırım bu aylık para harcama haddimi de doldurdum Sonraki aylara kısmet.. Gerçi dün akşam böyle dedim sonra yine dayanamayıp 3 parça daha aldım İlk aylar için çok mu olacak acaba, hediye falan da gelir diyordum ama bek sen şimdi hediye de gelmez diyorsun Yandık gitti hee... Hayır dün markette laktozsuz süte 22 lira verince ve bunun 1 sene önce falan 7-8 lira olduğunu düşününce içime nasıl oturdu. Çok üzülüyorum vallahi.. Kıyafetler de aynen böyle olacak gibi.. Böyle böyle her ay bir şeyler alacağım galiba. Vallahi ilk çocukta böyle yapmamıştım ya..
Ayy biz bu zibinlari alirken bir seye saymiyorduk sudan ucuzlardi.Çok zaman da degil yani 3 yil öncesiydi. Neyse ki ev de bolca zibin var 84 ne yaa
Valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim Aynen öyle.. Bebek için bir alt eşofman 50 lira en ucuzu. Bebek ya. 1 m bez. Şaka gibi ama gerçek.. Çok üzücü vallahi..
Ay ben de uykuyu çok severim. Eşim benden çok.. Benim oğlan doğduğu günden beri uykuyu sevmiyor. Resmen doğduğu günden beri :) O kadar zorlandık ki.. Ne uyku eğitimleri neler neler.. 7 yaşında hala uykuları sorun. Daldı mı uyuyor ama dalana kadar.. Allah'ım önce sağlık sonra gazsız ve uykulu ve de yemek seçmeyen bebe diye dua ediyorum :) Lütfen bu sefer uyku konusunda rahat edelim amin
Kızlar bebisime anneannesi bu hastane çıkışını bir bebek mağazasında 300 tlye bulup aldı dünyanın en süslü hastane çıkışı insallah sağlıkla giydirmek nasip olur
Hahaha :) Ah çok tatlı Sağlıkla giysin kucuzuukkk
Vallahi 10.30da randevum vardı 2de ancak içeri girebildim aşırı yoğun ve kalabalık bir gündü bende o kadar yorulmuşum ki sırtım tutuldu ancak kendime gelebiliyorum
Hay Allah yaa.. Neyse ki bebişler iyiymiş çok şükür Gözünaydın İnşallah bir daha bu kadar beklemezsin canım..

ilk gebeliğim benim o yüzden hiç ayırt edemiyorum korkuyorum çünkü her an birşey olacak diye ödüm kopuyor. Hissetsem rahatlayacağım en azından bebeğim benimle diye...

Vallahi öyle dün kendime mont bakayım dedim geçen yıl 400 liraya aldığım mont 1200 lira olmuş kapadım direk bu kış mont falan almam olanlarla idare. Her şeyin suyu çıktı artık.

Nasıl oldun canım? Doktora gittin mi?
Kolay gelsin.. İnşallah çok yorulmadan biter gider İğneyi bıraktığınız için de gözünüzaydın :) Geçmiş olsun..

Ben tik tiklari 13te hissettim. 2 gundur guclu masallah benim ikinci oldugu icin boyle ... Ilkte Ben hafif tikleri bile 18de hissetmistim. Az kaldi sizin de insallah
Ayy ne güzel maşallah Benim de 2. 16'dayım bir his yok. Kasıklarım falan ağrımasa ve bu kadar şişko olmasam hamile olduğumu anlamayacağım Çok şükür tabi her şey yolunda olsun da.. ama his olmayınca ondan da emin olamıyorum.
Ya da bilmiyorum. Belki de pıtpıtları hissediyorum ama öyle belli belirsiz ki.. Yani ilkindeki gibi. Anlamıyorum..
Ay maşallah ne güzel
Benim de 2. 2. olup da 16'da falan hissetmeyen yok mu ki acaba?

ilk gebeliğim benim o yüzden hiç ayırt edemiyorum korkuyorum çünkü her an birşey olacak diye ödüm kopuyor. Hissetsem rahatlayacağım en azından bebeğim benimle diye...
Ben ilkinde bu kadar stres olmuyordum valla.. Hiç hatırlamıyorum. Belki de yaşımdan dolayı, şimdi hissetmedikçe ya bir şey olduysa diyorum.. Korkma yani. Ben ilkinde 20'lerde hissetmiştim. Şimdi de bir değişiklik yok.. Hala bir şey ayırt edemiyorum

Kızlar ateş ölçerler ile alakalı bir doktorun paylaşımı
Bu konuda daha önceden de yazmıştım canım yıllarca kadın doğum ve çocuk katında çalışmıştım. Doktorlar hep Ateş ölçerlerdem şikayetçi oluyordu çok çabuk bozukluyorlardı. Kız kardeşime söylemem rağmen hem kulaktan hem de başından ölçen ateş ölçerden aldı çocuğuN yaşı doldu şimdi ikisi de bozuk çalışmıyor. Doktorlar hep koltuk altını tavsiye ediyor hahaha hepsinde yedek vardır kurtarıcı olarak tutuyorlar. Onlar başından ya da kulaktan ölçerlerdi kullanmak zorundalar koltuk altı ölçer onlar için zaman kaybı çünkü. Ama evde bulunması gerekenin de koltuk altı ölçer olduğunu düşünüyorum. Kızımda kullanmıştım 5 sene sağasağlamdı sonrasında kayboldu :)

Ne yaptın canım gittin mi doktor kontrolüne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…