Ben klasik modelden alacağım canımKızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben de detaylı ultrasondan sonra düşündümBiz de detaylıdan sonra başlayalım artık dedik ama hala ne alacağımızı tam bilmiyoruzbüyük parçaları sağolsun ailelerimiz alacak. Geriye kalanlardan başlayacağız artık yavaştan
Babybestler de cok uzun kullanilmiyor.Onlarinda ayak kismi kapali sigmamaya basliyorlar. Reflu ayak kismi acik ya sarksa da ayaklar altina yastik koyuyordum. 6 7 ay kullandim en azBana arkadaşım verecek canım o da yeni doğum yaptı maksimum 2 ay kullanılıyor boşuna alma dedi. Ben alacak olsam ugun fiyatlılardan alırdım uzun süre kullanılmıyor çünkü bunlar. Babynestler daha uzun süre kullanılıyor onun altına da bişeyler koyup eğim vererek 1 2 ay reflü yatağı gibi daha sonra normal kullananlar da var.
Ben de öyle yapıcam canım gidişata göre karar vericem büyük ihtimalleBen de kararsızım babynest konusundabelki onu bu reflü yatağının işi bitince bebişi gözlemleyip alırım ana kucağını sevecek mi vs ona bakıp. Ya da indirimde bulursam alırım durur bi kenarda
En güzeli yere kalın bişey serip atıcan üstüneBabybestler de cok uzun kullanilmiyor.Onlarinda ayak kismi kapali sigmamaya basliyorlar. Reflu ayak kismi acik ya sarksa da ayaklar altina yastik koyuyordum. 6 7 ay kullandim en az
Ben de bi liste yapacağım önce sonra ona göre başlayacağım aldıkça çizerim diye düşündüm. Hem unutma olayı olmaz. Tekstil için direk eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten 1 günde her şeyi alırım ordan. Sanırım en zevkli kısım alışverişBen klasik modelden alacağım canım
Ben de detaylı ultrasondan sonra düşündüm
İlk etapta uzun kollu çıtçıtlı badiler çok gider kış bebeği olacağı için onlardan 9-10 alırım sanırım çünkü kaka vs çıkabiliyor. 5-6 tane de takım alırım.
Kalın battaniye alacağım, bir kaç müslin battaniye. Düşündükçe aklıma daha çok şey geliyor tırnak makası alacaktım pilli törpü tarzi bir şey gördüm herkes onu çok begenmis sanırım onu alacağım.
Valla listeli ilerlemek harika yaptığım liste elim ayağım oldu resmen ne aldın biliyosun ne alıcam diye düşünmüyorsun çok iyi oluyorBen de bi liste yapacağım önce sonra ona göre başlayacağım aldıkça çizerim diye düşündüm. Hem unutma olayı olmaz. Tekstil için direk eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten 1 günde her şeyi alırım ordan. Sanırım en zevkli kısım alışveriş
Ben aslinda dogduktan sonra baktim çok kusuyor o sekilde aldim.En güzeli yere kalın bişey serip atıcan üstüne
Bana da bi noktadan sonra gına gelir ve yere atarım öyle gibi özellikle yazınBen aslinda dogduktan sonra baktim çok kusuyor o sekilde aldim.
Ne güzelmiş canımKızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim
senin artık daha çooooooook stokçuluk yapman lazım canımbuldukça al at zulaya malum 3 bıcırık geliyor
Her şey aldı başını gitti vallahi.. Yavrular bereketleriyle gelsin inşallah
Benim oğlan da önden gidiyordu. Öyle uzun vadeli kiyafetler almadim pek. Birde tezcanliyim, hemen kullanmak isterim alıncaama sonradan biraz büyüyünce artık gelişimini anlayınca :) sezon bitimlerinde sonraki sezonu almaya başladım aklıma düştükçe. Gerçekten baya işe yarıyor. Mesela şimdi iyi ki kışlıkları almışım.. Yoksa uçtu kaçtı gitti her şey vallahi. Yaz biterken de biraz yazlık aldım falan.. öyle öyle artık idare ediyoruz. Bir de bebek işinde hani erken almıyordum. Bir 6 ay dolsun diye düşünürdüm hep. Öyle yapmıştım geçen sefer de.. Allah'a emanet bismillah dedim aldım bu sefer. Yapacak bir şey yok. Yoksa 2 kati 3 kati gelecek galiba.. Üzülüyorum vallahi.. Bez hele hiç bakmadım ya sen ona da başlamışsın galiba. Ay ben de bakayım ara ara indirimlere o zaman. Eşime de söyliyim de görünce alsın. O benden çok sever stokculugu Ben pek yapmam normalde.
Sanırım mevsimsel ya da üşüttüm. Vücudum pelte gibi çok halsizim damağım kaşınıyor başım bedenime fazla gibiasm sana ilaç veremem şu an dedi gargara ve minoset yazdı. İdrar ve kanlarına da bakalım dediii sizden de istediler mi
Selam kızlarArtık benimde biraz göbüş çıktı İlk defa hamile kıyafeti aldım haftasonu Ama hareket var mı derseniz hala yok yani sizinle aynı durumdayım bende hissetmeyenler kulubü olduk valla
19. Haftanın içindeyim ve beklemedeyim merakla heyecanla bekliyorum
Haftaya cmtsi detaylı varminseo ile aynı diye hatırlıyorum Ama onun öncesinde pazartesi kendi doktoruma giderim merak ediyorum tostosumu
kızlar almayı düşünen varsa çok iyi indirimde ben 2 paket aldım
Molfix Pure&Soft Bebek Bezi Yenidoğan 80 Adet Süper Fırsat Paketi - Islak Mendil Hediyeli | Civilim
Molfix Pure&Soft Bebek Bezi Yenidoğan 80 Adet Süper Fırsat Paketi - Islak Mendil Hediyeli Civilim.com’da! Ekstra indirim, hızlı ve güvenli kargo fırsatıyla hemen sipariş verin.www.civilim.com
Kızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim
Ben de oğlum da özele gittim. Özel de dogum yaptim. Ama şimdi hic kiyamiyorum 3 hafta da bir özele o kadar para vermeye. Şehir hastanesi yapildi tertemiz iyi doktor da arastirdim oraya gidiyorum. Önden randevu aliyorum 5 10 dk bekleyip hemen siram geldi. Ozele verecegim parayla bebegin eksiklerini alirim.
Kızlar reflü yatağı olarak ne alacaksınız? 3 çeşit buldum ben de. Biri çantalı olanlardan her yere yanımızda taşınabilecek bir nevi babynest gibi kullanabileceğimiz ama yer kaplamayan. Biri de yatak gibi kalın olanlardan, yataşın da vardı sanırım bu modelden. Diğeri de klasik bildiğimiz reflü yatağı. Aslında çok uzun süre kullanılmayacağı için acaba uygun fiyatlı olan klasik modeli mi alsam diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı sizler ne almayı düşünüyorsunuz?
Çok mantıklı gerçekten ben de tekstil alışverişi için Eminönüne gideceğim. Ordaki müslin fiyatlarına da bakayım yine pahalıysa ben de kumaş kestiririm diye düşündüm
Ben de bi liste yapacağım önce sonra ona göre başlayacağım aldıkça çizerim diye düşündüm. Hem unutma olayı olmaz. Tekstil için direk eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten 1 günde her şeyi alırım ordan. Sanırım en zevkli kısım alışveriş
Bu sosyal medya iyi hoş da , bizim gibi hassas olanlar için bazen zor olabiliyor. Gördüğüm özellikle(hasta veya vefat etmiş bebek videoları) beni çok yıpratıyor hızlıca geçsem de hıçkıra hıçkıra ağladım gece gece eşim korktu.Sulu göz oldum
Merhabaaa herkese,anca zaman bulabildim bu saatlerde de yazayım dedim.İş nedeniyle raporlar yeni yeni toparlandı yatağa girdim ve formu okumaya başladımdaha önce de yazdım henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim diye,biri yazmış hareketleri neye benziyor diye çok güldüm o yazıya hakikaten neye benziyor hareketi bende bilmiyorum ki,bazen karnımda hareket hissediyorum ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki Bir de şey diyecektim ben lohusa geceliği aldım ama tam olarak ne zman giyiyoruz, doğuma gidince mi sadece giyiyoruz tecrübeli anneler cevap verebilir mi herkese iyi geceler
Ben de bir liste yaptımBen de bi liste yapacağım önce sonra ona göre başlayacağım aldıkça çizerim diye düşündüm. Hem unutma olayı olmaz. Tekstil için direk eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten 1 günde her şeyi alırım ordan. Sanırım en zevkli kısım alışveriş
Canım benim ilk doğumda doğumhaneye giderken hemsire benim ve bebeğin kıyafetlerini de yanımıza alalım dedi, doğumdan sonra orada giydirmislerdi.Merhabaaa herkese,anca zaman bulabildim bu saatlerde de yazayım dedim.İş nedeniyle raporlar yeni yeni toparlandı yatağa girdim ve formu okumaya başladımdaha önce de yazdım henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim diye,biri yazmış hareketleri neye benziyor diye çok güldüm o yazıya hakikaten neye benziyor hareketi bende bilmiyorum ki,bazen karnımda hareket hissediyorum ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki Bir de şey diyecektim ben lohusa geceliği aldım ama tam olarak ne zman giyiyoruz, doğuma gidince mi sadece giyiyoruz tecrübeli anneler cevap verebilir mi herkese iyi geceler
Öyle gönderileri görmek istemiyorum diye işaretle izlediğin için sürekli karşına çıkar yoksa canım insanın morali bozuluyor etkileniyoruz olabildiğince uzak kalmak lazımBu sosyal medya iyi hoş da , bizim gibi hassas olanlar için bazen zor olabiliyor. Gördüğüm özellikle(hasta veya vefat etmiş bebek videoları) beni çok yıpratıyor hızlıca geçsem de hıçkıra hıçkıra ağladım gece gece eşim korktu.Sulu göz oldum
Valla aynı şey mi bilmiyorum ama ben mesela bazen aşırı sıkışmış hissediyorum kendimi wc ye bi gidiyorum sızıntı şeklinde akıyor sanırım ordaki kaslarla ya da mesane ile alakalı bilemedimGunaydin
Bugun ben soyle bir sey yasadim. Ilk defa oldu. Lavaboda ihtiyacim bitti. Bi baktim farkinda olmadigim bir su geliyor. Ilk bi tedirgin oldum ama sonra burda bir kac kisiye olmustu o aklima geldi. Yarim cay bardagi kadar var yok, sonra kesildi. Takip ettim camasirim kuru. Agrim sancim da yok. Benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mi acaba?
Bana sey gibi geldi, biraz kontrol edemiyorum, son zamanlar baski ve orada rahatsizlik hissi var. Kegel egzersizi yaparken de tutmakta zorlaniyorum. Onunla ilgili gibi geldi.
Beki de geçen gün Suriyeliler kaçırmıştıGünaydın kızlar
Rüyamda sabaha kadar ceviz çırptım sonra yere düşenlerden kırıp kırıp yedim yorgun ve bitkin uyandım hayrolsun
Leedong sende yok mu enteresan rüyalar
ayy çok beğendim canım çok güzeller sağlıkla gelsin minik kuş sağlıkla kullansın inşallahKızlar kumaşçıdan aldığım müslin kumaşlarım gelmiş merak edenler vardı ben çok beğendim
kesinlikle alışveriş en güzeli her şey bir karış çok tatlıBen de bi liste yapacağım önce sonra ona göre başlayacağım aldıkça çizerim diye düşündüm. Hem unutma olayı olmaz. Tekstil için direk eminönüne gitmeyi düşünüyorum zaten 1 günde her şeyi alırım ordan. Sanırım en zevkli kısım alışveriş
canım ben doğum sonrası hastane de ve evde kullandım önemli olan ne kadar rahat ve kullanışlı olduğuMerhabaaa herkese,anca zaman bulabildim bu saatlerde de yazayım dedim.İş nedeniyle raporlar yeni yeni toparlandı yatağa girdim ve formu okumaya başladımdaha önce de yazdım henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim diye,biri yazmış hareketleri neye benziyor diye çok güldüm o yazıya hakikaten neye benziyor hareketi bende bilmiyorum ki,bazen karnımda hareket hissediyorum ama gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum ki Bir de şey diyecektim ben lohusa geceliği aldım ama tam olarak ne zman giyiyoruz, doğuma gidince mi sadece giyiyoruz tecrübeli anneler cevap verebilir mi herkese iyi geceler
Gözünüz.aydin canım eşinizinki kaç ayda çıktı acaba. Birde sonuç çıkmadan transfer gerçekleşmiyormus doğruluk payı var mı biliyor musunuzKızlar sma tarama sonuclarimiz çıkmış tasiyiciligimiz yok sukurler olsun
Benimle yaptıranlar vardı sanki e nabizdan bakabilirsiniz.
Günaydın bu arada herkese gupguzel bir gun olsun. Aramıza yeni katılan herkes hosgelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?