- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Aşıları vs tamsa sorun olmaz herhalde birde bakımıyla eşiniz ilgileniyormus. Doktorunuza söyleyin bu durumu mutlaka sizi yönlendirir.ya şimdi bu amnion sıvısından da toxoplazmaya bakıyorlar ya
benim evde 3 kedim var. tuvaletleriyle hiç uğraşmam bile eşim halleder
ama yine de toxoplazmadan çok tırsıyorum
Kız 1 tane neyse de 3 tane ne yahu
 ben kedi kedi bakabilecek bünyeye sahip değilim ya... hic anlaşamam kedilerle.
 ben kedi kedi bakabilecek bünyeye sahip değilim ya... hic anlaşamam kedilerle. 

o yüzden sanırım bu kadar rahatım yani. Baksana herkes idrar testinden sonra 2 gün arayla kan testi yapıp değer yükseldi mi diye kontrol etti ben hicccc.... idrar testi yaptım pozitif gittim 1kez  kan testi yaptım o kadar sonra doktora gittim keseyi gördü, haftaya gel dedi kalp atımı için gelemem yazlikta olucam dedim
 o yüzden sanırım bu kadar rahatım yani. Baksana herkes idrar testinden sonra 2 gün arayla kan testi yapıp değer yükseldi mi diye kontrol etti ben hicccc.... idrar testi yaptım pozitif gittim 1kez  kan testi yaptım o kadar sonra doktora gittim keseyi gördü, haftaya gel dedi kalp atımı için gelemem yazlikta olucam dedim  akışına bırakınca her şey daha yolunda ilerliyor sanki
 akışına bırakınca her şey daha yolunda ilerliyor sanki 

bende unutuyordum ama küçük kızım hatırlatıyor. Ona soylemistim bak karnımda kardeşin var tekme  atmamalisin canı acır demiştim. Bezini değiştirirken çok tekme atıyordu, artik atmıyor.  Şimdi ara ara gelip gobegimi açıp bebi deyip kafasını koyuyor veya öpüyor okşuyor
  bende unutuyordum ama küçük kızım hatırlatıyor. Ona soylemistim bak karnımda kardeşin var tekme  atmamalisin canı acır demiştim. Bezini değiştirirken çok tekme atıyordu, artik atmıyor.  Şimdi ara ara gelip gobegimi açıp bebi deyip kafasını koyuyor veya öpüyor okşuyor 

Sağlıkla kucağına al
 Sağlıkla kucağına al